Εμείς πιστέψαμε ...

Το είπα και την περασμένη εβδομάδα και το ξαναλέω. Οπαδός του ΑΠΟΕΛ που δεν θα σεβαστεί ΑΥΤΗ την Ομάδα που έχουμε φέτος και θα τολμήσει να πει κάτι καλά κάνει να μείνει στο καναπέ του και να παρακολουθεί από εκεί.
Οι στιγμές και οι χαρές που μας χάρισε φέτος, και εξακολουθεί να μας χαρίζει είναι ανεπανάληπτες. Δια του λόγου του αληθές ψάξτες πίσω στην ιστορία. Είναι βλασφιμία, ασέβεια, ανεσθησία, γαϊδουροσύνη να πηγάινουμε στο γήπεδο (π.χ. με την Πάφο) και ορισμένοι να λένε «φκάλλει τζιαι έν φαλλει την παρέλαση ο Γιοβάνοβιτς», ή «έπρεπε να έρτει ο Μακρίδης τζιε ετσιγκουνεφτήκαμε», ή «εγέρασεν η Ομάδα» και ένα σορρό άλλες μαλακίες.
Ναι ρε! Παίζουμε Champions League. Και δεν συμμετέχουμε απλώς, ολόκληρη η Ευρώπη μιλά για μας και κατά τα φαινόμενα, έχει πολλά ακόμα να πει. Ας χαίρουνται οι υπόλοιποι που κερδίζουν την Δόξα, εμείς πιστεύουμε! Και χειροκροτούμε. Και είμαστε περήφανοι που έχουμε την Ομάδα που κανένα κυβερνητικό κονδύλι δεν μπορεί να εξαγοράσει.
Τραντάξαμε την Μαδρίτη! Οι χίλιοι και πλέον Οπαδοί μας έβαλαν λουκέτο στο «Βιθέντε Κελτερόν» αφού μόνοι αυτοί ακούγονταν, λες και αγωνιζόμαστε στο ΓΣΠ. Αυτοί είναι οπαδοί !!!
Για την ιστορία, το παιγνίδι ήταν (αν και χωρίς τέρματα) εξαιρετικό. Οι δυο ομάδες θα λέγαμε πως είχαν από ένα ημίχρονο (ναι ρε, είχαμε και ημίχρονο όπου τουλάχιστο σε 2 περιπτώσεις θα κάναμε την κυβέρνηση να παραιτηθεί) αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει όμως ας μην είμαστε αχάριστοι. Θα μπορούσε και αυτή η εμφάνιση να ξεχαστεί νωρίς αν ο Χιώτης δεν ήταν 100% συγκενρωμένος σε ολόκληρο το 90λεπτο.
Από την Ομάδα δεν υστέρησε κανείς. Δεν θα μπορούσε να υστερήσει κάποιος! Δεν είναι από τις ομάδες η Αθλετικό που συγχωράει λάθη ή αδυναμίες. Γι’αυτό και δεν τα κατάφερε ...
Θρύλε θεέ σ’ ευχαριστώ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου