Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και παίζουμε στο Champions League!

Ψηλά το κεφάλι

Είμαστε ο ΑΠΟΕ και παίζουμε στους ομίλους του Champions League! Αυτό και μόνο του είναι η μεγαλύτερη επιτυχία!

Αυτοί που πανηγύριζαν…

Όλοι αυτοί που χαιρόντουσαν και πανηγύριζαν για τις απώλειες του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα θα κάτσουν στον καναπέ τους την Τρίτη και θα παρακολουθούν την ομάδα μας να αγωνίζεται σε μια διοργάνωση που και αυτοί ονειρεύονται ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!

Στη Μανδρίτη

Ο ΑΠΟΕΛ έφτασε στη Μαδρίτη. Την αποστολή της ομάδας αποτελούν οι: Μορφής Μιχάλης, Χιώτης Διονύσης, Κίσσας Τάσος, Κόντης Χρήστος, Ηλία Μάριος, Πουρσαϊτίδης Σάββας, Σατσιάς Μαρίνος, Χέλιο Πίντο, Μάριο Μπρέσκα, Αλεξάνδρου Νεκτάριος, Mάρτσιν Ζεβλάκοφ, Kαμίλ Κοσόφσκι, Πάουλο Ζόρζε, Μπόμπαν Γκρντσάροφ, Γίοστ Μπρούρσε, Νούνο Μοραίς, Αλντίν Χατζί, Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος, Μιχαήλ Χρυσόστομος, Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς, Ζιάν Παουλίστα, Κυριάκου Δημήτρης, Παπαθανασίου Ανδρέας, Αριάν Σίκορα. *Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι (πλην του νεοαποκτηθέντα Σολωμού) οι ποδοσφαιριστές, ακόμα και οι τραυματίες Γιοστ Μπρούρσε, Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς.

Προβληματίζει και η Ατλέτικο στην Ισπανία

Στραβά ξεκίνησε και η Ατλέτικο στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Το Σάββατο εξήλθε ισόπαλη μέσα στην έδρα της απέναντι στη Σαντατέρ 1-1. Όπως και στον ΑΠΟΕΛ οι της Ατλέτικο περιμένουν με αγωνία το παιχνίδι της Τετάρτης για να αντιστρέψουν το κακό κλίμα…

ΑΠΟΕΛ

μέχρι ο ήλιος

να ανατείλει

από τη δύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου