Τους δώσαμε 2 γκολ και τη νίκη… Κρίμα!

Παίζοντας αποδεκατισμένο μέσα στο Ντρανγκάο απέναντι στη καλύτερη ομάδα του Ομίλου ο ΑΠΟΕΛ κατόρθωσε να προηγηθεί με τον Χαραλαμπίδη και θα μπορούσε να είχε πολύ καλύτερη τύχη αν δεν «έδινε» στους Πορτογάλους 2 γκολ…

Ένα λάθος του Χρύση και ένα αχρείαστο και αυστηρό πέναλτι του Ηλία ήταν αρκετά για την Πόρτο να ανατρέψει το 0-1 και να το κάνει 2-1.

Για ακόμα μια φορά πληρώσαμε τα λάθη μας…

Απ’ εκεί και πέρα ο Ιβάν ρίσκαρε αλλά οι Πορτογάλοι ήξεραν πώς να κρατήσουν το σκορ. Κάνοντας ακόμα και καθυστερήσεις απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (!!!) πήραν τελικά αυτό που ήθελαν.

Από τον ΑΠΟΕΛ ξεχώρισαν οι Χαραλαμπίδης, Μπρούερς και Χιώτης.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι του Champions League ο ΑΠΟΕΛ τελειώνει με μια πικρή γεύση…

Πρώτο κυπριακό γκολ εκτός έδρας

Το γκολ του ΑΠΟΕΛ ήταν το πρώτο που πέτυχε κυπριακή ομάδα εκτός έδρας σε αγώνα Champions League!

Ατυχίας συνέχεια…

Δεν έφταναν τα προβλήματα που είχε ο ΑΠΟΕΛ πριν το παιχνίδι, είχε και τον τραυματισμό και την αναγκαστική αλλαγή του Κοσόφσκι στο Α μέρος.

Έχασε και η Ατλέτικο

Το καλό για τον ΑΠΟΕΛ είναι ότι έχασε και η Ατλέτικο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ακόμα στη Τρίτη θέση! Αν ο ΑΠΟΕΛ εκμεταλλευτεί τα επόμενα 2 παιχνίδια που έχει στο ΓΣΠ… ο ΑΠΟΕΛ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!

Υπέρβαση για ο κυπριακό πρωτάθλημα

Ο ΑΠΟΕΛ τώρα και με τις απώλειες που έχει, πρέπει να κάνει υπέρβαση για να καταφέρει να συνεχίσει αλώβητος και στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Μας έκλεψαν!

Τελικά η στατιστική υπηρεσία δεν έδωσε το γκολ στον Χαραλαμπίδη αλλά το χρέωσε σαν αυτογκολ. Έτσι εμείς που παίξαμε να σκοράρει ο Μπίδης μείναμε με τα 2 χείλη καμένα...

21/10/2009 8:15 μμ Μονό στοίχημα Πόρτο - ΑΠΟΕΛ (Παίκτης που θα σκοράρει στο ματς. (90' όχι αυτογκόλ).) Costas Charalambides (Apo) Χουλκ 5.00 6.70 -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου