Τους σεβαστήκαμε περισσότερο από το κανονικό!

ΑΠΟΕΛ-Chelsea: 0-1

Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι μπορούσε περισσότερο! Σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο προσπαθώντας να «ανιχνεύσει» τις προθέσεις και τις δυνατότητες της Chelsea. Στο δεύτερο μέρος, όταν το πίστεψε, βγήκε μπροστά, έχασε πολύ πιο κλασσικές ευκαιρίες και χωρίς υπερβολή ήταν καλύτερος από την αγγλική ομάδα!

Η Chelsea πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με τον Ανελκά στη μοναδική φορά που οι παίκτες της σούταραν μέσα στην εστία του Χιώτη. Ο ΑΠΟΕΛ έχασε μεγάλες ευκαιρίες με κλασσικότερες ένα σουτ του Πουρσαϊτίδη σε ένα τετ α τετ με τον Τσεχ και σε μια κεφαλιά του Χαραλαμπίδη.

Παραδοχή από Αντζελότι!

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Chelsea ο προπονητής της παραδέχτηκε ότι ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε πολύ καλά στο Β μέρος και ότι άξιζε την ισοπαλία, «αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο» δήλωσε… Οι δηλώσεις του Ατζελότι: 'The second half was different, we tried to control the game with possession of the ball but we made a lot of mistakes and APOEL played the second half very well. 'I think they deserved to draw the game, but this is football.' http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1813873,00.html

Το μήνυμα

Το μήνυμα που βγήκε από τον αγώνα με την Chelsea είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κοιτάξει ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους του στα μάτια, ειδικά μέσα στο ΓΣΠ! Ακολουθούν οι αγώνες με Πόρτο εκτός και εντός και με την Ατλέτικο εντός όπου η ομάδα μας μπορεί και πρέπει να πάρει βαθμούς!

Ο Λάμπαρτ για τους Πορτοκαλί

Σύμφωνα με δηλώσεις των ρεπόρτερ του Ράδιο Πρώτο που ήταν παρόν, ο Λάμπαρτ σε δηλώσεις του σε βρετανούς δημοσιογράφους δήλωσε ότι στην πολύχρονη καριέρα του στο Champions League (και ήταν μεγάλη με τον διεθνή παίκτη να επισκέπτεται τα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης αντιμετωπίζοντας τις καλύτερες ομάδες) δεν ξαναέζησε τόσο καυτή ατμόσφαιρα όσο αυτήν με τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ! Μεγαλύτερη αξία παίρνουν οι δηλώσεις Λάμπαρτ από το γεγονός ότι τις έκανε σε συμπατριώτες του και όχι σε κύπριους (για να τους κολακέψει…).

------------------------------------------------------

Η θεαματική βουτιά του Εφραίμ

Κάνοντας θεαματική βουτιά ο Εφραίμ στον αγώνα με την ΑΠΕΠ κατάφερε να ξεγελάσει τον διαιτητή και να φορτώσει στον αντίπαλο αμυντικό δεύτερη κίτρινη και αποβολή! Έχει καλούς δάσκαλους ο μικρός εκεί στο Ηλίας Πούλλος… Ο φακός της τηλεόρασης απαθανάτισε μάλιστα τον Εφραίμ, την ώρα που αποβαλλόταν ο παίκτης της ΑΠΕΠ, να χαριεντίζεται με τον Αλωνεύτη και να του λέει χασκογελώντας κάτι του στυλ: «έκατσα του την ρε φιλε…».

Κοτσόλης

(Πραγματικός διάλογος μεταξύ χομονοιατών μετά το παιχνίδι με την ΑΠΕΠ):

- Εν κάμνει ρε κουμπάρε ο Κοτσόλης!

- Εν γίνεται να μας γοράσει ο Μιλτής τον Χιώτη?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου