ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΡΜΗ

Μόνο νίκη απέναντι στον Ερμή! Νίκη η οποία μετά τις δύο ισοπαλίες στα ντέρμπι των πρωτοπόρων θα μας ξαναβάλει στο παιχνίδι του τίτλου!

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τον Ερμή δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πάουλο Ζόρζε, Μάρτσιν Ζεβλάκοφ, Αντριάν Σικόρα και Γιοστ Μπρούρσε. Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, εκτός πλάνων του Ιβάν λόγω τραυματισμών μένουν και οι Πουρσαϊτίδης Γκριτσάροφ!!!! Επιστρέφει όμως ο Κοσόφσκι που έδειξε πόσο σημαντικός είναι στον αγώνα με την Τσέλσι.

Πιθανή εντεκάδα: Χιώτης, Ηλία, Χάτζη, Κόντης, Σατσιάς, Μοραίς, Μιχαήλ, Χαραλαμπίδης, Κοσόφσκι, Πίντο ή Παπαθανασίου και Μιροσλάγιεβιτς.

KaramanLakis is Back!

Ο Καραμανλάκης επέστρεψε! Και επέστρεψε πυροβολώντας! «Αυτό που είδαμε απόψε (στο ντέρμπι χομόνοιας-Ανόρθωσης) μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το παιχνίδι,,,, οδηγείτο στην ισοπαλία...» Μήπως κρυβόταν και ο ΑΠΟΕΛ πίσω από την διαιτησία? Αυτό υπονοείτε κύριε(?) Καραμανλάκη?

Κύριε Καραμανλάκη συγκεντρωθείτε! Και προπαντός Σοβαρευτείτε!

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ευτυχώς έβαλε τα πράγματα στη θέση τους «Κάποιοι (η ομόνοια) φαίνεται έχουν συνηθίσει να παραπονιούνται…».

Ο μύθος της χομόνοιας

Ο μύθος που προσπάθησε με μόχθο να κτίσει ο Μάστρε Μιλτής, αυτός της ακτύπητης ομάδας της χομόνοιας καταρρέει αγωνιστική με αγωνιστική… Στην πρώτη (και μοναδική) έξοδο των κινέζων εκτός Λευκωσίας έχασαν 2 βαθμούς από την ΑΠΕΠ. Στο πρώτο ντέρμπι μέσα στο ΓΣΠ έχασαν άλλους 2 βαθμούς ενώ η Δόξα μας έδειξε ότι ομάδα με αξιοπρεπή και σοβαρή επίθεση μπορεί να τους διασύρει (τους κέρδιζε 2-0 πριν οπισθοχωρήσει και χάσει…).

Επεισόδια στο ΓΣΠ

Σοβαρά επεισόδια έγιναν μετά το παιχνίδι χομόνοια-Ανόρθωση. Οι κάμερες δείχνουν καθαρά οπαδούς της ομόνοιας να πετροβολούν τα λεωφορεία της Ανόρθωσης και τους τελευταίους να απαντούν. Κανένα παιδί της Θύρας 9 δεν συνελήφθηκε για ακόμα μια φορά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου