Εμείς πάμε Οπόρτο και τα αρνάκια τρώνε χόρτο...

Ανεγκέφαλοι

Οι ανεγκέφαλοι έκαναν πάλι το θαύμα τους! Σύμφωνα με συνέντευξη του προέδρου μας Φοίβου Ερωτοκρίτου στο Sigma Live: Κάποιοι ανεύθυνοι , τρελοί μας δημιούργησαν ξανά προβλήματα! Στον αγώνα με την Τσέλσι στην Βόρεια κερκίδα φώναζαν αισχρά λόγια σε κοπέλα που δούλευε για την τηλεόραση της Ουέφα και προχώρησε σε γραπτή καταγγελία στην Ουέφα την οποία επιβεβαιώνει και ο παρατηρητής του αγώνα. Τώρα κινδυνεύουμε με τιμωρία που θα είναι πρόστιμο, αποκλεισμός της έδρας μας ή αγώνας κεκλεισμένων των θυρών. Είναι κρίμα , τι να πω να την πληρώνουμε για κάποιους ανεγκέφαλους! Έχουμε φωτογραφίες και ενδείξεις για το ποιοι μπορεί να είναι και προσπαθούμε να τους εντοπίσουμε. Τι ωφελεί αυτό που έκαναν; Είναι μαγκιά να τιμωρήσουν την ομάδα;

Αν είναι δυνατόν! Έλεος πλέον με αυτούς τους ανεγκέφαλους που στοιχίζουν τόσο πολύ στην ομάδα και οικονομικά και αγωνιστικά!

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Παπαθανασίου

Ο Ανδρέας Παπαθανασίου ήταν το πρόσωπο του αγώνα με τον Ερμή αφού πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και συμμετείχε και στο γκολ της νίκης. Μπορεί ο Ανδρέας να μην πανηγύρισε το γκολ με τον Ερμή αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου! (Σημασία έχει ότι το πανηγύρισα Εγώ)! Το γεγονός ότι σεβάστηκε την ομάδα που τον ανέδειξε, μόνο ήθος δείχνει. Καλά έκανες Ανδρέα και δεν πανηγύρισες το γκολ απέναντι στον Ερμή. Στο γκολ όμως που θα πετύχεις απέναντι στην χομόνοια θέλω να δεχτείς κίτρινη από τους πανηγυρισμούς!!!

Πούρσα

Ήρθε και από την Πολιτεία η δικαίωση για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Έγινε και με βούλα κύπριος και ο Αναστασιάδης τον κάλεσε αμέσως στην «Εθνική».

Φούτσαλ

Η χομόνοια διαπρέπει στο μόνο άθλημα που μπορεί! Παίξτε Φούτσαλ οε οε οε…

Άτε ρε Απόλλωνα

Κάνε το θαύμα σου. Έτσι από περιέργεια για να δούμε αν ο Λεμονής θα προλάβει να κάνει Χριστούγεννα στο νησί…

Πόρτο

Οπόρτο ερχόμαστε (και θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας)!

Την ώρα που εμείς πάμε Οπόρτο τα αρνάκια (του Μιλτή) τρώνε φρέσκο χόρτο.

Χόχοι, στον καναπέ σας να μαθαίνετε…..

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ ΑPOELfire,

    καποια καλόπαιδα νιώθουν τόσο εντονα ρατσιστικά που δεν μπορούν να συγκρατηθούν. Και πως να το κάνουμε, ευδοκιμούν ανάμεσα στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Το εδαφος είναι εύφορο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να κοπούν τα πόδια αυτών που βλάπτουν την ομάδα τόσο βλακωδώς! Αν θέλουν κάποιοι να κάνουν τα "δικά τους" να πηγαίνουν αλλού. Η κερκίδα του ΑΠΟΕΛ πλέον δεν τους ανέχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή