Ναι ρε! Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Η είδηση:

Η ΟΥΕΦΑ με επιστολή της ζητά διευκρινήσεις από το ΔΣ του ΑΠΟΕΛ για πανό που αναρτήθηκε στον αγώνα με την Τσέλσι και με το οποίο αναγραφόταν το σύνθημα "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" (!!!!!).

Η συνέχεια:

"Οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ παρέλαβαν και δεύτερη επιστολή απο την ΟΥΕΦΑ, σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα με την Τσέλσι στο ΓΣΠ στο πλαίσιο των ομίλων του Τσιάμπιονς Λιγκ. Πέραν απο τη γνωστή υπόθεση για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον γυναίκας υπαλλήλου της ΟΥΕΦΑ, προκύπτει και νέα καταγγελία εναντίον της Κυπριακής ομάδας, μετά απο τουρκική παρέμβαση.Σχετικό ρεπορτάζ παρουσιάζει σήμερα στην τελευταία της σελίδα η εφημερίδα "Πολίτης". Συγκεκριμένα στη νέα επιστολή της ΟΥΕΦΑ, ζητούνται διευκρινίσεις απο τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για "παράνομο πανό"(άκουσον άκουσον!!!!!!) που αναρτήθηκε απο οπαδούς του στον αγώνα με την Τσέλσι. Στο πανό αναγραφόταν το σύνθημα: "Η Κύπρος είναι Ελληνική", το οποίο ήταν γραμμένο σε δέκα διαφορετικές γλώσσες.Το ότι η συγκεκριμένη "υπόθεση" ενώπιον της ΟΥΕΦΑ, δημιουργήθηκε μετά απο τουρκική παρέμβαση, ενισχύεται απο δημοσιεύματα στον τουρκοκυπριακό Τύπο οτι η τ/κ οργάνωση "Εμπάργκο" με έδρα στο Λονδίνο, με αφορμή το συγκεκριμένο πανό μάζευε υπογραφές τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να καταγγείλει την Κυπριακή ομάδα στην Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία...."

Η απάντηση:

Το ΔΣ του ΑΠΟΕΛ πρέπει να δώσει απάντηση ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ στην UEFA! Εισηγούμαι να τους στείλει ένα τόμο με την ιστορία της Κύπρου στα αγγλικά!

Και για να μην χαλαρώνουν, ΚΑΘΕ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

Επειδή είμαστε ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΕΛ!

9 σχόλια:

  1. Τι Κοζάνη, τι Λοζάνη!
    Σε συνέχεια του προηγούμενού μου άρθρου, το οποίο είχε να κάνει με το ενδεχόμενο τιμωρίας του ΑΠΟΕΛ από την ΟΥΕΦΑ, καταπιάνομαι με το πανό «Η Κύπρος είναι ελληνική», για το οποίο διέταξε έρευνα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Είναι, βλέπετε, πανό πολιτικού περιεχομένου και κάτι τέτοιο απαγορεύεται… Το ότι η ΟΥΕΦούλα τηρά δύο μέτρα και δύο σταθμά αναλόγως του μεγέθους της ομάδας και της χώρας από την οποία προέρχεσαι δεν χρειάζεστε το Σαΐνι να σας το πει, ούτε παπά. Οπόταν, το να συγκριθεί το γιατί ανέχεται τη σημαία του ψευδοκράτους στην κερκίδα της Άρσεναλ, αυτό είναι κάτι που δεν στέκει. Άλλο Έμιρεϊτ και άλλο Γου Σου Που. Εμείς, είμαστε από το Κιπριστάν και όχι από το England. Άλλο Κοζάνη κι άλλο Λοζάνη.

    Εξάλλου, από τη στιγμή που καταγγέλθηκες, δεν στέκει νομικά να στηρίξεις το ότι… ξέρετε, γίνεται κι αλλού αυτό. Ούτε θα ιδρώσει το αυτί κανενός, στην ΟΥΕΦΑ. Πρέπει να στηρίξεις το γεγονός ότι προέρχεσαι από ένα κράτος που λέγεται Κύπρος, αλλά έχει εθνικότητα ελληνική και ότι αυτό είναι που εννοεί το πανό και όχι ότι είμαστε ελληνικό κράτος… Τρέχα γύρευε, δηλαδή. Ούτε που θα καταλάβουν οι άνθρωποι στην ΟΥΕΦΑ τι θα θέλει να πει ο ποιητής. Έτσι κι αλλιώς, ακόμα και μεταξύ μας όταν συζητάμε ακούμε τους μεν να λένε ότι είμαστε Έλληνες και τους δε ότι είμαστε μόνο Κύπριοι.

    Ασφαλώς, τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ, λίγο τους νοιάζει το πολιτικό ζήτημα της υπόθεσης, αλλά το πρόστιμο και το πόσα λεφτά θα μείνουν μείον από το πρόστιμο… Εγώ, όμως, που δεν είμαι παράγοντας, αλλά ένα απλό Σαΐνι, λέω ότι αφού λέγεσαι ΑΠΟΕΛ και δίνεις μεγάλη σημασία, όπως λένε και οι οπαδοί σου στο τέταρτο γράμμα της ονομασίας σου (Ελλήνων), τότε δεν ασχολείσαι με ποσά (λέμε τώρα) και στηρίζεις μέχρι τέλους την ελληνικότητά σου, που δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να είναι αμφισβητήσιμη από καμία ΟΥΕΦΑ και κανέναν Ευρωπαίο παρατηρητή. Εξάλλου, γιʼ αυτό το τέταρτο γράμμα έχουν χυθεί τόνοι ιδρώτα στο παρελθόν και από ποδοσφαιριστές σου, οπόταν σε αυτή την περίπτωση… δεν σηκώνεις κουβέντα. Είναι πολύ λίγη μια οποιαδήποτε τιμωρία, μπροστά στο υπέρτατο ιδανικό στο οποίο οφείλεις ακόμη και την ύπαρξή σου ως σωματείο…

    ΥΓ: Μεταξύ μας, όμως, παρά το ότι η ελληνικότητά σου δεν αμφισβητείται, καλά κάνεις να προνοήσεις να μη υπάρξουν ξανά πανό με πολιτικό περιεχόμενο στις κερκίδες. Γλιτώνεις το πρόστιμο και δεν χρειάζεται να απολογηθείς σε κανέναν για τα πιστεύω σου, με τα οποία γαλούχησες ολόκληρες γενιές…

    Το Σαΐνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πρόβατα" ξυπνάτε !

    Η ΟΥΕΦΑ με επιστολή της ζητά διευκρινήσεις από το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ για πανό που αναρτήθηκε στον αγώνα με την Τσέλσι και με το οποίο αναγραφόταν το σύνθημα: «Η Κύπρος είναι Ελληνική».

    Και όπως πολύ εύστοχα γραφούν και κάποιοι συνάδελφοι γιατί η ΟΥΕΦΑ δεν ζητά διευκρινήσεις όταν σε κάθε εκτός έδρας αγωνα της Άρσεναλ υπάρχουν στις κερκίδες του Emirates σημαίες του ψευδοκράτους ή γιατί η ΟΥΕΦΑ δεν ζήτησε διευκρινήσεις και ταυτόχρονα δεν τιμώρησε την Τραπεζούντα όταν εκείνος όλος ο όχλος πριν από περίπου τέσσερα χρόνια στους αγώνες με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ ανέμιζε προκλητικά χιλιάδες ψεύτικες σημαίες ;


    Να σας πω εγώ το γιατί! Γιατί όλοι οι δικοί μας πολιτικάντηδες είναι μια ζωή άβουλοι και δειλοί και περιμένουν πρώτα να τους κατηγορήσουν, να τους εξευτελίσουν και μετά να βγουν δήθεν στην αντεπίθεση!

    Ναι το θέμα πρέπει να πάρει πολιτικές διαστάσεις και επιτελούς πρέπει να ξυπνήσουν κάποιοι εδώ κάτω στο νησί της ομορφιάς, της τράμπας και της αμπαλατοσίνης!

    Εδώ σας θέλω κάβουρες που τόσα χρόνια το μόνο που κάνετε είναι να λέτε ένα σωρό αρλούμπες και από πράξεις μηδέν.

    Θέλετε να αποδείξετε πως αξίζετε; Απλά τα πράγματα. Κινήστε γη και ουρανό και διεκδικήστε το δίκαιο αυτού του τόπου έστω και στο ποδόσφαιρο γιατί όπως σας βλέπω τα αλλά δίκαια με τα μυαλά που κουβαλάτε δεν θα μπορέσετε ποτέ να τα διεκδικήσετε!

    http://www.protathlima.com/content/article/index.jsp?id=3021

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΕΦΑ ΓΑΜΙΣΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ.
    ΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ "ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ" ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (και σε όποιον αρέσει)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. h mana sa pou en ellinida tze o tziris sas kipreos tze giafto eginete tze sis mpastartoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε τελευταίε, πολλά άκυρο το σχόλιο σου, σαν το καθυστερημένο που ε-μ-ι-λ-η-σσσ-εε-ς αλλά να σου απαντήσω οτι μπάσταρτοι είστε εσείς που συνεχίζετε να πιστεύετε οτι το "Έλληνας" και το "Κυπραίος" είναι διαφορετικά πράματα, μπεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε προτελευταίε που τζιε η μάνα σου τζιε ο τζίρης σου εν ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ, ψάξε για τον παππού ή την γιαγιά σου. Ένας από τους δύο τουλάχιστον είναι κοντός, μελαπσός, χαμηλότατου δείκτη νοημοσύνης και ρίζες από τα βάθη της Ασίας. Αν δεν μπορείς να διαβάσεις το κείμενο αυτό που είναι στα Ελληνικά....ζήτα από τον Κατσουρίδη να στο μεταφράσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΕΛ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H KYPROS INE KATADIKAZMENI RE KSIPNATE OULOI TOUTOI POU SAS VALOUN PANO DITHEN GIA TA KOMATA TZIE TES MAPES FANATIZOUSAS GIANA ZITE ENA PSEMA GIA OLA TA KAKA POU PERASE KE PERNA H KYPROS FTESIN OULOI KE DEKSIH KE ARISTERI ALIOS FASISTES TZIE KOUMOUNISTES AFTI FTESIN GIA TIN KATANTIA TIS KYPROU TZIE OPIOS MPI PROEDROS INE GIA TIN MASA NA FAH OTI MPORI POU OULOUS ESAS POU ISASTEN PROVATA TZIE SHILOI TZIE VALOUSAS KOLANOUH TZIE TRAVOUSAS RE VLAKES EPANASTATISTE RE ENANTION TON KIVERNONTON GIATI ODIGOUMAS STIN KATASTROFI TZIE SENA TELOS TIS ELLINIKOTITASMAS THA MAS DIHKOUN TOURKI? TOUTO THELETE ESIS ?
    OLOI KANTE MIAN ANTARSIA STIN KIVERNISI TELOS PLEON NAMAS LENE FOUMARA ENASORO PSEMATA KE NA MAS VALOUN FOROUS SINEXIA XORIS NA MILAME POU INE RE H PALIKARIASAS MONO STES MAPES KAMNETE TOUS PSEFTOPALIKARAES THELETE ENOSI ME TIN ELADA NA DOSOUME TIN DIHKISI STOUS ELINES NA EXOUME ELLINA PROTHIPOURGO KE NA MIN VALOUME TOURKO NA MIN EXOUME PROEDRO KE NA ANIKOUME ORISTIKA STIN MITERA ELLADA AN TO THELETE ETSI NA MIN VALOUME TON TOURKO FESI STAKEFALIAMAS KSIPNATE RE O XRISTOFIAS THA FERI TOUS TOURKOUS STA SPITIASAS THANE OI AFENTES KESIS DOULOI RE KSIPNATE ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή