Μπήκαμε με το δεξί στη Διαβολοεβδομάδα!

Διαβολοευδομάδα

Η διαβολοεβδομάδα άρχισε καλά για τον ΑΠΟΕΛ αφού συνοδεύτηκε με νίκη απέναντι στον Εθνικό Άχνας με 2-0. Ακολουθεί την Παρασκευή (!!!) ο Άρης στο Τσίρειο και την Τρίτη (!!!) η Πόρτο στο ΓΣΠ!

Τα γκολ

Το πρώτο γκολ για τον ΑΠΟΕΛ προήλθε από αυτογκόλ του Τόρρες (προσπάθησε να αποκρούσει μπροστά από τον Μιροσλάγιεβιτς) και το δεύτερο από πέναλτι που κέρδισε ο Μάριος Ηλία και εκτέλεσε εύστοχα ο Χρύσης Μιχαήλ.

Μπρέσκα

Ο Μάριο Μπρέσκα ξεκίνησε για πρώτη φορά στην αρχική εντεκάδα του ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε πάντως πολύ περισσότερα και περισσότερη ουσία από το παιχνίδι του…

Ζεβλάκοφ

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει ο Πολωνός, έφυγε πάλι από το γήπεδο (και από το πρώτο ημίχρονο) τραυματίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε…

Πανό με την επιγραφή «Καλό ταξίδι Πρόεδρε» σήκωσαν οι Πορτοκαλί προς τιμή του εκλιπόντος πρώην προέδρου του ΑΠΟΕΛ Ιάκωβου Φιλίππου.

Οι πιθηκισμοί του Μπέλιτς

Ο σέρβος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Μπέλιτς θα μπορούσε να διαπρέψει πολύ καλύτερα σε τσίρκο παρά σε ποδοσφαιρικά γήπεδα. Εισήγηση προς τους φίλους του Εθνικού Άχνας: Βάλτε τον σε κλουβί και δώστε του μια μπανάνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου