Διαψεύσεις για Σολάρι

Με πολύ έντονο και καυστικό τρόπο οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ διέψευσαν τις φήμες που κυριολεκτικά πλημύρισαν την Κύπρο ότι ο Εστεμπάν Σολάρι υπέγραψε (ή συμφώνησε με την ομάδα μας).

Έφτασαν μάλιστα να μιλούν για κακόβουλους ψιθυρολόγους που έχουν στόχο το κακό της ομάδας. Καταλογίζουν μάλιστα την κατασκευή των ψιθύρων σε οργανωμένη προσπάθεια συγκεκριμένης ομάδας (η οποία μας έχει πειράξει και στο παρελθόν) για να μας χαλάσει το κλίμα και να μας πλήξει!

Δεν ξέρουμε αν τα περί κακόβουλων ψίθυρων είναι αλήθεια ή αν απλά η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να προστατέψει μια ενδεχόμενη μεταγραφή της.

Πάντως να είσαστε έτοιμοι να ακούσετε πολλά! Οι αλλόθρησκοι έχουν αποθρασυνθεί και προσπαθούν να «πειράξουν» ακόμα και τους φροντιστές της ομάδας μας…

Ο ΑΠΟΕΛ στη παρέλαση

Ο ΑΠΟΕΛ παρέλασε σε ακόμα μια εθνική επέτειο και τίμησε τον κυπριακό ελληνισμό. Ότι ακούστηκε από τους παρελαύνοντες ήταν απλά το αυτονόητο και σε όποιους αρέσει! Δεν θα μας φιμώσουν κι’ όλας!

Αποδεκατισμένοι στη Λεμεσό

Χωρίς Κοσόφσκι, Χατζί, Ζόρζε, Σικόρα και Ζεβλάκοφ πάμε στο Τσίρειο την Παρασκευή για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Το ζητούμενο είναι ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!

Πορτοκαλί Τσίρειο

Παρόλο που ο αγώνας με τον Άρη είναι Παρασκευή, οι Πορτοκαλί θα είναι εκεί και θα αγωνιστούν μαζί με τους παίκτες μας ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΕΠΕΙΔΗ (ότι και να λένε μερικοί) ΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!

2 σχόλια:

  1. re pethkia kserete an tha rtei epeidh ediapsefsan to 3 fores shmera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή