Μπορούμε να καρφώσουμε τους Δράκους!

Υπέρβαση

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Οι πορτογάλοι της Πόρτο έρχονται και όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, ο ΑΠΟΕΛ θέλει και μπορεί να κάνει την υπέρβαση!

Πορτοκαλί καμίνι

Πορτοκαλί καμίνι αναμένεται να είναι και πάλι το ΓΣΠ. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα είναι ο δωδέκατος παίκτης και θα σπρώξουν την ομάδα για μια ακόμα μεγάλη επιτυχία!

Προσοχή ΟΧΙ ΕΚΤΡΟΠΑ

Η UEFA είναι έτοιμη να μας τιμωρήσει αυστηρά αν παρεκτραπούμε! Ξελαρυγγιαστείτε αλλά μην ρίξετε τίποτα μέσα στο γήπεδο! Μην φωνάξετε συνθήματα που θα μας στοιχίσουν και προπαντός ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!

Ελληνικές σημαίες

Οι Ελληνικές σημαίες στο γήπεδο θα πρέπει να είναι η απάντηση και στην UEFA και στους τούρκους και στους δικούς μας τους τουρκοπροσκυνημένους.

Οι απώλειες

Σικορά και Ζελάκοφ είναι και οριστικά εκτός πλάνων του Ιβάν. Ο Σωλομού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ενώ οι Κοσόφσκι, Χατζί και Ζόρζε είναι αμφίβολοι. Όποιοι και να αγωνιστούν όμως πρέπει να μασούν σίδερα!

1 σχόλιο:

  1. Όταν εμείς φτιάχναμε την Ακρόπολη αυτοί ζούσαν ακόμα σε σπηλιές», λέμε καμιά για να δείξουμε ότι ως Έλληνες παρήγαμε πολιτισμό πολύ πριν ανοίξουν τα μάτια τους οι σημερινοί πολιτισμοί. Οι πραγματικά μεγάλοι Έλληνες σκέφτονται αιώνες μπροστά, ανέχονταν το διαφορετικό, γέννησαν τη δημοκρατία. Οι σημερινοί Έλληνες (ή ελληνάρες) εμφανίζονται ως ρατσιστές, κολλημένοι στο παρελθόν, αρνούμενοι να δουν την πρόοδο γύρω τους.
    Στην μπάλα η ΟΥΕΦΑ έχει στήσει τη μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο και ήρθαν ορισμένοι απερίσκεπτοι να της την διαλύσουν, δεκαπέντε χρόνια μετά. Σιγά που θα τους άφηνε. Και δεν θα τους άφηνε γιατί αν κάθε λαός αρχίσει να χρησιμοποιεί ποδοσφαιρικούς αγώνες για να προβάλει τα δίκαια του, το Τσάμπιονς Λιγκ από χλιδάτο πάρτι θα γίνει… οίκος ανοχής.

    Οι Βάσκοι που πολεμάνε τόσα χρόνια έκαναν τίποτα στα παιχνίδια της Σοσιεδάδ ή της Μπιλμπάο; Οι Προτεστάντες των Ρέιντζερς; Οι Καθολικοί της Σέλτικ; Οι Εγγλέζοι όταν είχαν πρόβλημα με τον IRA; Οι Ουκρανοί κατά των Ρώσων ή οι τελευταίοι κατά των Αμερικάνων; Οι Ισραηλινοί που έχουν τους Παλαιστίνιους;

    Θα μας άρεσε αν οι Τούρκοι εμφάνιζαν την Κύπρο ως τουρκική ή μήπως θα κάτσει η ΟΥΕΦΑ μας λύσει ένα πολιτικό πρόβλημα αιώνων; Έχω την άποψη ότι τα χαρτιά γράφουν πως η Κύπρος είναι ανεξάρτητη (από το ’59 αν δεν απατώμαι) και δυο λαοί φωνάζουν ότι τους ανήκει. Σιγά μην αρχίσουν να μελετούν και ιστορία στη Νιόν, να καταλήξουν πως τελικά εμείς έχουμε δίκαιο (ασχέτως αν όντως έχουμε) και να το επιβάλουν και στους Τούρκους. Έπειτα ο Πλατινί θα πάει για Γ. Γ. του ΟΗΕ και μετά… ξυπνήσαμε!

    Πάντως προς το παρόν κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Η διορατικότητα μας (ποια;) δεν μας επιτρέπει να δούμε μακρύτερα απ’ τη μύτη μας. Ούτε καν το συμφέρον μας. Ορισμένες φορές είμαστε τόσο ηλίθιοι που θέλουμε να δώσουμε στην ΟΥΕΦΑ τα λεφτά που από την τσέπη μας πληρώνουμε για να μπούμε στο γήπεδο, επειδή δεν μας άφησε να σηκώσουμε μια σημαία. Μετά πετάμε και μπουκάλια, μπας και γλυτώσουμε το πρόστιμο – όχι, πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα τη «φάμε» τη ποινή μας.

    Καταστρέφουμε και την περιουσία της ομάδας. Ήταν, μάλλον, το ευχαριστώ που τους επιχορήγησαν χρήματα για να πάνε Πορτογαλία. Βρίσαμε τον πρόεδρο που ανέλαβε όταν οι άλλοι φοβούνται ακόμα και να περάσουν έξω από την εταιρεία, και σε ένα χρόνο έφερε χρήματα στο ταμείο, πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Αυτός και το συμβούλιο του, επειδή προτιμούν να επενδύσουν για να κάνουν το προπονητικό κέντρο παρά να πληρώνουν κερατιάτικα στην ΟΥΕΦΑ, δεν είναι Έλληνες. Λες και ο πιο Έλληνας είναι αυτός που φτιάχνει τη μεγαλύτερη σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή