Αυτές οι σημαίες και αυτά τα πανό γιατί δεν ενόχλησαν;;;

Αυτοί που ενοχλήθηκαν περισσότερο - μάλιστα θεωρούν ότι υποσκάπτοναι οι προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού - και βρήκαν δικαιολογημένο το θέμα που προέκυψε με την εμφάνιση της Σημαίας του Έθνους, φαίνεται από τα γεγόνοτα των τελευταίων ημέρων να μη βρίσκονται στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ. Tους θέτουμε λοιπόν τα εξής ερωτήματα:

Γιατί δεν ενόχλησε η σημαία ενός παράνομου μορφόματος (δήθεν κράτους) - που μόνο η Τουρκία αναγνωρίζει;

Γιατί δεν ενόχλησε ο βιασμός της Ελληνικής Σημαίας και ενόχλησε η παρουσία της;

Γιατί κάποιοι δεν αποδέχονται ότι στην Κύπρο ζούν ΕΛΛΗΝΕΣ εδω και 3000 χρόνια;

Υ.Γ. Η ιστορία της Ελληνικής Σημαίας

3 σχόλια:

  1. ΜΑΘΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ, ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΙΤΑ - ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ....
    ΑΡΘΡΟΝ 4

    1. Η Δημοκρατία έχει ιδίαν σημαίαν ουδετέρου σχεδίου και χρώματος, την οποίαν επιλέγουσιν από κοινού ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δημοκρατίας.



    2. Αι αρχαί της Δημοκρατίας και οιονδήποτε νομικόν πρόσωπον δημοσίου δικαίου ή οργανισμός κοινής ωφελείας ιδρυόμενος δια ή συμφώνως τω νόμω της Δημοκρατίας αναρτώσι την σημαίαν της Δημοκρατίας και έχουσι το δικαίωμα να αναρτώσι κατά τας εορτάς ταυτοχρόνως ομού μετά της σημαίας της Δημοκρατίας την ελληνικήν και την τουρκικήν σημαίαν.



    3. Αι κοινοτικαί αρχαί και τα ιδρύματα αυτών έχουσι το δικαίωμα, να αναρτώσι κατά τας εορτάς ταυτοχρόνως ομού μετά της σημαίας της Δημοκρατίας την ελληνικήν ή την τουρκικήν σημαίαν.



    4. Πας πολίτης της Δημοκρατίας ή οιαδήποτε οργάνωσις αποτελούσα ή μη νομικόν πρόσωπον, εξαιρουμένων των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, της οποίας τα μέλη είναι πολίται της Δημοκρατίας, έχουσι το δικαίωμα να αναρτώσιν επί της κατοικίας ή του καταστήματος αυτών την σημαίαν της Δημοκρατίας ή την ελληνικήν ή την τουρκικήν σημαίαν, άνευ οιουδήποτε περιορισμού.



    ΑΡΘΡΟΝ 5



    Η ελληνική και η τουρκική κοινότης δικαιούνται να εορτάζωσι τας ελληνικάς και τας τουρκικάς εθνικάς εορτάς αντιστοίχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως το γράφεις φίλε μου! Το λέει και το σύνταγμα μας (το οποίο ελπίζω να μην μας αλλάξουν σύντομα):

    Πας πολίτης της Δημοκρατίας ή οιαδήποτε οργάνωσις αποτελούσα ή μη νομικόν πρόσωπον, εξαιρουμένων των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, της οποίας τα μέλη είναι πολίται της Δημοκρατίας, έχουσι το δικαίωμα να αναρτώσιν επί της κατοικίας ή του καταστήματος αυτών την σημαίαν της Δημοκρατίας ή την ελληνικήν ή την τουρκικήν σημαίαν, άνευ οιουδήποτε περιορισμού.

    - Ο καθένας δικαιούται να αναρτά χωρίς περιορισμό – ακόμα και στο γήπεδο – όποια σημαία τον εκφράζει! Εμείς την Ελληνική, άλλοι την τουρκική…

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tis svastiges eksiasete tes.
    Parepiptontos i ellada logika prepi nan omada.
    Tzini pou epiae to euro.
    A men tzinin imoyn tziego

    ΑπάντησηΔιαγραφή