Φονική επίθεση σε οπαδό μας!

Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που μετέβαιναν στο Αμμόχωστος με λεωφορεία, παρά τα γήπεδα Nuevo Campo, δέχτηκαν επίθεση και πέτρες από φίλους της ομόνοιας που έκανε ποδοσφαιρικό τουρνουά στο συγκεκριμένο χώρο.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ κατέβηκαν από τα λεωφορεία και ανταπέδωσαν, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να επεκταθούν.

Νεαρός οπαδός του ΑΠΟΕΛ δέχτηκε σοβαρό κτύπημα με πέτρα στο κεφάλι και σύμφωνα με μαρτυρίες, μεταφέρθηκε στο χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί – σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες – ο τραυματίας δέχτηκε νέα επίθεση από οπαδούς της ομόνοιας (τον κτυπούσαν με λοστούς ενώ ήταν ακόμα και λιπόθυμος) με αποτέλεσμα να μεταφερθεί διασωληνωμένος στην εντατική!

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά με την υγεία του νεαρού φιλάθλου μας…

Κάποιοι διατηρούν τον φανατισμό!

Ο εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ Τάκης Αντωνίου άφησε σοβαρά υπονοούμενα σε «κάποιους» οι οποίοι συντηρούν για δικούς τους λόγους τον φανατισμό!

Φανατισμός και στο Αμμόχωστος

Ο φανατισμός δεν έλειψε πάντως ούτε και από τις κερκίδες του Αμμόχωστος (η μισή κερκίδα της Σαλαμίνας δεν ήταν τυχαία πράσινη…). Ο φανατισμός φαινόταν καθαρά και στις διαμαρτυρίες των παικτών της Σαλαμίνας μέσα στο γήπεδο σε κάθε απόφαση του διαιτητή.

Διακοπή στο Αμμόχωστος!

Ο αγώνας Νέας Σαλαμίνας – ΑΠΟΕΛ διακόπηκε οριστικά στο 77’ όταν ο ΑΠΟΕΛ κέρδιζε με 0-1 (με φάουλ γκολ του Χέλιο Πίντο).

Ο διαιτητής του αγώνα (Τρύφονως) διέκοψε για τρίτη και τελευταία φορά τον αγώνα οριστικά στο 77’. Είχαν προηγηθεί 2 άλλες διακοπές μετά από ρίψη φωτοβολίδων στις κερκίδες και ρίψη αντικειμένων εναντίων του επόπτη από πλευράς οπαδών της Σαλαμίνας.

Στη δικαστική

Ο αγώνας πλέον θα κριθεί στη δικαστική. Τα δεδομένα πάντως είναι υπέρ του ΑΠΟΕΛ αφού τα επεισόδια ξεκίνησαν και τις 3 φορές από την κερκίδα της Σαλαμίνας.

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Εκπρόσωπος της Σαλαμίνας δήλωσε στην τηλεόραση ότι η ομάδα του θα ζητήσει να κατοχυρωθεί ο αγώνας υπέρ της! :)

14 σχόλια:

  1. O Takis antoniou ekitakse prota ta tou oikou tou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα του οίκου του ανάλαβε τα η αστυνομία ... του άλλου οίκου πότε θα τα αναλάβει κανείς η έχουν πανεπιστιμιακό άσυλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γνωστό σε όλους!
    Οι οπαδοί της κυβερνητικής ομάδας έχουν προεδρικό άσυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι εκπληκτικό πάντως, πόση κάλυψη παρέχει πάντα η Αστυνομία στους οπαδούς της κυβερνητικής ομάδας. Προκάλεσαν τα επεισόδια στήνοντας ενέδρα, και στο τέλος συνελήφθη και ένας οπαδός του ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη, έναν παλληκάρι 20 ετών είναι στην εντατική και απ' ότι έχω πληροφορηθεί είναι εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του. Ο θεός να βάλει το χέρι του. Ας ελπίσουμε επιτέλους και η αστυνομία, να απλώσει και το δικό της χέρι και να αρπάξει τους αλήτες της θύρας 9. Ξέρει που να τους βρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AISXOS! mono ayto mporei na pei kapios gia tin kyvrnitiki omada kai tous opadous tis kai sto kathe parartima tis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλουν πορτοκαλί νεκρό! Το τραγουδούν εδώ και καιρό στις κερκίδες τους.
    Και η αστυνομία απλά τους χαιδεύει...
    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χόχοι παρακαλάτε όλοι μαζί και κάντε δεήσεις μέρα νύχτα να σωθεί ο αδερφός μας. Διαφορετικά μεταναστεύστε στα κατεχόμενα να μην σας βρίσκουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Pious haidevi i astinomia?akoma en egine to simvan kai avkike porisma gia to soma?
    OOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kai gia na to simpliroso na po
    PSOFO NA VKALOUN TOUNTA FASISTARIA POU ENEPLAKISAN STOU KAFKAES.PSOFO RE.PSOFO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xannete oulli tin ousia. Extes itan apoelistas, tis proalles itan o omonoiatis pano stis kerkides tou gspo pou ton espasan sto ksylo, tin alli fora itan o anorthosiatis sto pap mprosta sta mathkia tou giou tou, tin alli itan o aelistas pou elouse pezina ton apoelista, tin alli efkalan to mati tou apoelista kai paei legontas.

    an vrazei to gaiman mas mono ama ktipisei opados tis dikias mas omadas kai xestikame otan ta kanoume emeis se allous, eimaste apla mono ypokrites. Oute oi apoelistous peithoun, oute oi omonoiates, oute oi anorthosiates. Pithei mono tzinos poy lamvanei metra enantion kai tou idiou tou tou eaftou. Diladi, KANENAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Simfono apolita mazi sou.
    Anti o ahaparos o ionas nikolaou na piasi ta pio afistira metra kata tou houliganismou gia n apolambanoume oulli tin mappa ,efkiken o garos kai etsakonetoun me ton proigoumeno ipourgo lalontas mehri pou ftanou ta oria tou kenourgiou nomou pou esistase i epitropi nomikon.
    K. Iona.Ise super ahaparos kai anikanos na elegksis ton houliganismo.Parethithou na vgi kanas allos.
    Esi pou tounto esto houligano alla pou palevki omos gia ti zoi t enna tou zitisis signomi?
    De intalos to antimetopizoun to houliganismo oi evropei kai sintakse ena pio afstiro nomo .
    Empleksame me anikanous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Prepei na exalifthei i via apo tous agonistikous horous.
    Prepei na ektonothei i entasi stis shesi metaxy antipalon somateion gia to kalo tou athlitismou kai ton paidion mas.
    Se mia imikatehomsi patrida mporei i kyvernisi na hrimatodotei emmesa kai paratypa thn omonoia omos den ginete ta thymata kai oi travmaties na einai MONO APOELISTES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kseroume ti ginotan ta proigoumena hronia .
    Oti ametanoiti ethnikofrones politikantides epidotousan tin ethnikofrosini kai ekantisamen simera se tounto hali.Kseroume oti ta ethnikofrona fasistaria ine miopsifia stis taksis tou apoel.
    Kseroume oti oi protoi pou enna vourisoun makria sto akousma gia stiriksi tis elladas en toutoi.
    Alla pros theou .Oi etsi pramata.Ne men fasistario to pedi sto nosokomio alla en ETIMOTHANATO.
    ELEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρησιμοποιείτε τη λέξη ''φασισταριό'' αλλά προφανώς δεν αντιλαμάνεστε το νόημα τη λέξης. Εξάλλου, αυτό φαίνεται κι από το γεγονός ότι δεν μπορείτε να γράψετε ελληνικά και γράφετε σε γρινκλις.

    Υπάρχουν μεγαλύτεροι φασίστες από αυτούς που φωνάζουν "θέλω πορτοκαλί νεκρό"; Υπάρχουν μεγαλύτεροι φασίστες από αυτούς που απρόκλητα επιτέθηκαν οργανωμένοι στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ, πάλι για να σκοτώσουν, και τύφλωσαν τον φίλαθλο του ΑΠΟΕΛ;;;Υπάρχουν χειρότεροι φασίστες από αυτούς που έστησαν αυτή την καλά οργανωμένη ενέδρα θανάτου;;;

    Ας μην παίζουμε με τα συνθήματα και τις λέξεις, κι ας μην το παίζουμε υπεράνω, του τύπου "ε όλοι φταίνε", ''ε και οι ΑΠΟΕΛίστες κάνουνε κτλ".

    Ποιοί επιτέθηκαν στο σωματείο του ΑΠΟΕΛ με στόχο να σκοτώσουν και τύφλωσαν τον ανυποψίαστο φίλαθλο;;;

    Ποιοί πετάνε από τη Νότια σε κάθε παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ, πέτρες, ξύλα, πορσελάνες, και φυσικά ποτέ δεν λέει και ποτέ δεν κάνει κανένας τίποτα;;;

    Ποιοί είναι αυτοί που σε κάθε παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ πετάνε πέτρες στα αυτοκίνητα κρυβόμενοι δίπλα στο αυτοκινητόδρομο, πίσω από τη Νότια; Και γιατί πάλι η Αστυνομία δεν κάνει ποτέ τίποτα;

    Ποιοί είναι τώρα που διέρρηξαν την Αγγλική σχολή για να προμηθευτούν ρόπαλα του μπειζμπολ και του χόκευ, και ποιοί είναι αυτοί που κτύπησαν τα αυτοκίνητα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ;;;

    Οι χειρότεροι και οι πιο επικίνδυνοι χούλιγκαν βρίσκονται στη θύρα 9, κι ας μην κοροϊδευόμαστε άλλο. Γιατί ως που συνεχίζεται "την πολιτική των ίσων αποστάσεων" και αντιλαμβάνονται ότι έχουν ασυλία, παραπάνω αποθρασύνονται.

    Υ.Γ.: Χωρίς να δικαιολογώ κανένα, αλλά ρωτήστε να μάθετε το ποιόν του "φιλάθλου" της Ανόρθωσης που κτυπήθηκε στη Λάρνακα, όπως και για το πως προκάλεσε προηγουμένως και μετά το ξαναλέτε. Ρωτήστε Λαρνακείς !!!

    Έπειτα, καμία σχέση δεν είχε το συμβάν αυτό με αυτό που έγινε τις προάλλες. Το παλληκάρι, δέχθηκε τόσα πολλά κτυπήματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα, που το κρανίου του είναι θρύψαλλα.

    Τα ζώα αυτά ήθελαν να σκοτώσουν. Είναι επικίνδυνοι δολοφόνοι και πρέπει να μπούνε ισόβια στη φυλακή. Η αστυνομία ξέρει πολύ καλά που να τους βρεί και να πάψουν να τους χαϊδεύουν. Αν ούτε αυτή τη φορά, όπως έγινε με το προηγούμενο παλληκάρι που τύφλωσαν, δεν αποδωθεί δικαιοσύνη, αυστηρά και εγκαίρως, τότε οι μέρες που ξημερώνουν θα είναι πολύ χειρότερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή