Ποιος φταίει για τη βία

Για την έξαρση της βίας, για τις φονικές επιθέσεις, για τους τραυματίες, για τους κτυπημένους που χαροπαλεύουν στην εντατική, ποιος φταίει?

Χωρίς να χαριζόμαστε σε κανένα και με τη σειρά που τους αναγράφουμε καταρρίπτουμε ευθύνες:

1. Στη μερίδα εκείνων των αιμοσταγών οπαδών όλων των αποχρώσεων που δεν το έχουν σε ΤΙΠΟΤΕ να προκαλέσουν σοβαρές σωματικές βλάβες σε συνανθρώπους τους, ακόμα και να αφαιρέσουν ζωές!

2. Σε όλους τους διπλοπρόσωπους παράγοντες (πολιτικούς, αθλητικούς, οικονομικούς, δικαστικούς , κ.α.) που μόλις ειδοποιηθούν, τρέχουν να γλυτώσουν από τα χέρια της αστυνομίας και των δικαστών τα καημένα τα παιδάκια – ψηφοφόρους τους, συγγενείς τους, παιδιά των φίλων τους, ομοϊδεάτες τους, κτλ, πριν προλάβουν να κατηγορηθούν για τα επεισόδια στα οποία συνελήφθηκαν να πρωταγωνιστούν!

3. Στους ανώτερους δικαστικούς που δίνουν αθωωτικά σε εγκληματίες προκαλώντας την κοινή γνώμη!

4. Στην αστυνομία που δεν επεμβαίνει όταν και όπως πρέπει κατασταλτικά. Στους αστυνομικούς που συλλαμβάνουν επιλεκτικά ανάλογα με το χρώμα κασκόλ που κρατά ο εκάστοτε ταραξίας! Στους ίδιους αστυνομικούς που ενώ έχουν μαρτυρίες και φωτογραφικό υλικό φοβούνται να προβούν στις ενδεικνυόμενες συλλήψεις!

Τα φαινόμενα αυτά θα επαλειφθούν μόνο όταν αντιμετωπιστούν ΔΥΝΑΜΙΚΑ! Οι αλήτες πρέπει να τσακιστούν! Πρέπει να πάνε εκεί που τους αξίζει – πίσω δηλαδή από τα σίδερα της φυλακής.

Η αστυνομία πρέπει να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της χρησιμοποιώντας όση βία χρειάζεται για να κάνει τις απαραίτητες συλλήψεις.

Οι δικαστικοί να κλείσουν τα αυτιά τους στις πολιτικές σειρήνες και να κάνουν αυτό που πρέπει χωρίς χάρες και επηρεασμούς.

Η Πολιτεία και εμείς θα πρέπει, όχι απλός να αφήσουμε τους πιο πάνω να κάνουν τη δουλειά τους αλλά να το απαιτήσουμε!

Τέλος τα Σωματεία και οι αγνοί οπαδοί θα πρέπει να απομονώσουν τους ταραξίες!

3 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδια για την πολυ σωστή και ψύχραιμη ανάλυση των αιτιών της βίας. Με μια ματιά που έριξα και σε ιστοσελίδες φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρατήρησα ότι εκεί δεν παρατηρείτε κάτι τέτοιο. Συνεχείστε όμως να δείχνετε την ανωτερότητα σας και θα σας ακολουθήσουν και αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η ανωτερότητα είναι που έστειλε το παλληκάρι στην εντατική να χαροπαλεύει. Το ΑΠΟΕΛ βάλλεται, λασπολογείται και σπιλώνεται εντέχνως τα τελευταία χρόνια, τη στιγμή που οι οπαδοί της κυβερνητικής ομάδος απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή