Αϊ... παράτα μας κ. Δημητρίου!

Άλλη μια αγωνιστική και το παραμύθι συνεχίζεται. Η ομάδα μας άρχισε να βρίσκει τον καλό της εαυτό, αποδίδει και κερδίζει καθαρά. Βαρεθήκαμε όμως να ακούμε τα ίδια και τα ίδια. Όποιος χάσει από το ΑΠΟΕΛ βρίσκει την εύκολη δικαιολογία και δηλώνει ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία! Φυσικά, η είδηση θα ήταν να μην είχαν παράπονο!

Δεν πρόλαβε να τελειώσει το παιχνίδι και ο κ. Δημητρίου έτρεξε να δηλώσει ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία και μάλιστα και από τους τρείς! Μίλησε για οργάνωση και μάλιστα μετά βεβαιότητας ανέφερε ότι οι τρεις αυτοί διαιτητές δεν πρόκειται να ξαναδιαιτητεύσουν αγώνα της Ανόρθωσης.

Γιατί κ. Δημητρίου, δεν περίμενες να δεις τις φάσεις στην τηλεόραση και μετά να κάνεις δηλώσεις; Αν θες να αποπροσανατολίσεις τους οπαδούς σου γιατί έχεις προβλήματα, ψάξε να το λύσεις με άλλον τρόπο.

Πού αδικήθηκες κ. Δημητρίου;

  • όταν ο Καφού επειδή δεν προλάβαινε την μπάλα έπεσε κάτω μόνος του;
  • όταν ο Λαμπάν έπρεπε να πάρει απευθείας κόκκινη όταν δολοφονικά κτύπησε του Μοράις από πίσω (δες προσεχτικά τη φάση στην τηλεόραση και θα δεις πως ο παίκτης σου σκόπιμα κτυπά το Μοράις από πίσω);
  • όταν ο γιαννάκης σου, έπρεπε να πάρει από τα πρώτα λεπτά κίτρινη για επικύνδυνο κτύπημα στον Ηλία;
  • όταν ο γιαννάκης σου, έκανε συνέχεια τον καραγκιόζη και στη δέκατη φορά πήρε κάρτα;
  • όταν ο Κατσαβάκης σου, έκοψε την μπάλα με το χέρι στην αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ και ο διαιτητής το έδωσε; (από ότι φαίνεται στην ομάδας σας προπονείστε να παίζεται με το χέρι)

Γιατί τόση βεβαιότητα κ. Δημητρίου για την τιμωρία των 3 διαιτητών και μάλιστα ότι δεν θα ξαναδιαιτητεύσουν; Που το ξέρετε από τώρα κ. Δημητρίου; Γιατί εκτοξεύεται απειλές;

Γιατί δεν καταγγέλλεις και το διαιτητή της περασμένης αγωνιστικής κ. Δημητρίου; Μάλλον τον προτιμάται να σας διαιτητεύει... γιατί σας κατακυρώνει γκολ με το χέρι ενώ σήμερα το χέρι του Κατσαβάκη τιμωρήθηκε! Τι να πει η καημένη η ΑΠΕΠ όταν σήμερα εσύ έχεις παράπονο;

Και όλα αυτά σε δύσκολες μέρες για το ποδόσφαιρο. Δύο μέρες μετά που συμφώνησες με τους υπόλοιπους προέδρους να σταματήσετε τις εμπρηστικές δηλώσεις, εσύ διάλεξες την ώρα που οι οπαδοί σου έφευγαν από το γήπεδο, πριν δουν τις φάσεις στην τηλεόραση να σε ακούνε στο ραδιόφωνο να παραπονιέσαι για την διαιτησία και μάλιστα να αναφέφεσαι στη βία δηλώνοντας εμφαντικά: "Δυστυχώς είδαμε αυτό το λυπηρό που έγινε στο γήπεδο και πιθανόν η πηγή του κακού να είναι άλλου".

...μας θυμίζετε δηλώσεις Καραμαλλάκη κ. Δημητρίου (άλλη περίπτωση αυτός βέβαια, αφού από πέρσι τον περιμένουμε να καταθέσει τα 13 σημεία που αδικήθηκε). Η πολλή παρέα με τους αυλικούς του προεδρικού σας επηρέασε φαίνεται.

Ξέχασες κ. Δημητρίου να καταγγείλεις... τον τέταρτο διαιτητή, το φροντιστή του ΓΣΠ και τον Ακτύπητο που πουλά σιταροπούλες έξω από το ΓΣΠ...αυτοί και αν επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα!

Αϊ... παράτα μας και εσύ κ. Δημητρίου!

Υ.Γ. Ξέχασα τις δηλώσεις του μέλους του ΔΣ σας, στην εκπομπή της LTV, ο οποίος έδινε τα εύσημα στην Ομόνοια για τον τρόπο που αντιμετωπίζει και τη σχέση που έχει με τους οπαδούς της και ότι εσείς κ. Δημητρίου το βλέπετε και παραδειγματίζεστε. Ελπίζω να κάνει πλάκα αυτός ο κύριος γιατί αλλιώς δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό που είπε...

11 σχόλια:

  1. Ο κ. Δημητρίου μου φαίνεται να είναι άκομα ένας μικρός "ανθρωπάκος" χωρίς την απαραίτητη δύναμη να διαχειριστεί ήττες που πονάνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eglitwsa me toy kai 50 xiliades euros tou k. Demetrioy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα λεφτά είναι ο γιαννάκης ο οκκάς!
    Έχει κανένας το τηλέφωνο του?
    Θέλω να τον προσλάβω για ένα παιδικό πάρτι να ψυχαγωγεί τα παιδάκια. Καλύτερο κλόουν δεν μπορώ να βρώ αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. arxise to klama tous........ en varkoumnte na laloun tis idies malakies. afou en 3eroun na xanoun as men pezoun mapan kypro. as alla3oun xwran na diorizoun dietites. pantos an itan e3ipni itan na valoun meso ton milti. en na men epianan 2-3 penalty ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ego ime anorthosiatis kai fenete imaste empristes pale kakon.Ine gia ta klamata i diikisi mas.Gmt kerato m.Perki valoun mpompa toy idiou t vlaka.
    To mats en to ida giati meta pou tou toyta oulla en m ekamnw ...kitchi na to do.
    Mallon apo ta stigmiotipa o apoel enikise kathara kai gi akoma mia fora oi paragontes dious to kako paradigma.Oi oulloi sigekrimena o dikos mas.
    Opoioi prattoun ta idia dame tha ime na pakolputho kai ta sholia toy blog.
    PSOFOS STA HOULIGANIA KAI SE TZINON POY EVALEN EHTES POMPA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. GAMW THN POUTANA THN XOXO KAI THN VRWMA THN ANO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έφερα 3 φίλους που είναι οπαδοί άλλης ομάδας.λαλώ τους "ελάτε να δείτε τι θα γίνει σήμερα. πόσα πάτε στοίχημαότι θα κλαφτούν για τη διαιτησία χωρίς λόγο???"

    λαλούν μου "ναι ρε φίλε σιγά που εν χωρίς αφορμή που φωνάζουν. να δούμε πότε θα παραδεχτείτε ότι ήσαστε το κατεστημένο της κύπρου"

    έπεισα τους τζαι ήρθαν.

    στο τέλος λαλούν μου "ε φίλε, σήμερα ανοίξαν τα μάθκια μας. είδαμεν τα ούλλα. μα εν έτσι που υποτίθεται έχει κατεστημένο το ΑΠΟΕΛ???"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακόμα να καταλάβετε οτι το κυπριακό πρωτάθλημα είναι αναξιόπιστο και ασχολείστε μαζί του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. akoma kleontai stin anorthosi. kai to gelio einai oti mono ta meli toy DS klegontai enw oi opadoi tous eidan tin pragmatikotita. o kathenas mporei na vgalei ta symperasmata tou gia tous logous.

    alla opws mas eipan paradigmatizontai apo tin omonoia. o xampulas eklapse oti den epire penalty enw alloi pernoun. (pws na paris re xampoula afou pezei amina sto miso gipedo). me to klama omws tha to parei: vlepe penalty pou pire i omonia me ton ari kai ti klama ekamne proxtes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Perastika tous afou den xeroun na xanoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Perastika kai s esas gia to oti en eshete tpt n asholiste.Kai o hapoel ( o tonos sto a) men ksiannome en efkale ta diskola derbi

    ΑπάντησηΔιαγραφή