Η πορεία προς το Έβερεστ ξεκίνησε με επιτυχία

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζοντας να κάνει αυτό που ξέρει στα ντέρμπι κέρδισε την Ανόρθωση με 2-0 και προχωρά.

Επόμενα βήματα:

1. Ατλέτικο στο ΓΣΠ Τετάρτη 25/11

2. ΑΕΛ στο Τσίρειο Δευτέρα 30/11

3. Απόλλωνας στο ΓΣΠ Παρασκευή 4/12

4. Chelsea στο Stamford Bridge Τρίτη 8/12

5. ομόνοια στο ΓΣΠ Σάββατο 13/12

Σε 18 μέρες έχουμε 5 πολύ δύσκολα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη. Είμαστε σίγουροι ότι ο Ιβάν και οι παρέα του θα βρουν τις λύσεις και θα μας κάνουν περιφανούς σε αυτό το χορταστικό με ποδόσφαιρο 20 ήμερο. Άρχισαν ήδη να το κάνουν από τον αγώνα με την Ανόρθωση!

Μάριο Μπρέσκα

Ανεβαίνει συνεχώς και δείχνει τις τεχνικές του αρετές στο γήπεδο. Αν γίνει και λίγο πιο ουσιαστικός…

Μίρο

Ελπίζουμε το γκολ που πέτυχε εναντίων της Ανόρθωσης να τον βοηθήσει να ανέβει και ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Νεκτάριος Αλεξάνδρου

Ήταν ο MVP στον αγώνα με την Ανόρθωση και αυτό τα λέει όλα!

Παπαθανασίου

Ο Ανδρέας όποτε του ζητήθηκε έδωσε δυναμικά και με φιλότιμο το παρόν του. Βοηθά πολύ την ομάδα όποτε χρησιμοποιηθεί και είμαστε σίγουροι ότι ο Ιβάν είναι περήφανος για αυτό του τον παίχτη!

Λαμπάν

Με τον Λαμπάν τα είχαν οι φίλοι της Ανόρθωσης (αλλά και ο προπονητής του που του έβαλε τις φωνές μετά την αποβολή του) για την απερίσκεπτη ενέργεια και το αχρείαστο δολοφονικό φάουλ που έκανε στον Μοραίς στο κέντρο του γηπέδου. Εμείς πάντως τον ευχαριστούμε!

Ας προστατεύσει κάποιος τον Οκκά!

Παρακολουθώντας αυτό τον παίκτη να αγωνίζεται πραγματικά διερωτάσαι: Καλά, δεν έχει αυτός ο παίκτης κάποιο πολύ δικό του άνθρωπο που να παρακολουθεί τα παιχνίδια του? Κάποιον που να τον αγαπά και να θέλει να τον προστατεύσει? Γιατί δεν του λέει κάποιος πόσο ρεζίλι γίνεται με όλα αυτά τα καραγκιοζλίκια που κάνει στο γήπεδο?

Και τώρα Ατλέτικο

Τα ρέστα του παίζει ο ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο του απέναντι στην φημισμένη Ατλέτικο. Αν κάνει την υπέρβαση και κερδίσει θα γράψει ιστορία! Πάντως ο ΑΠΟΕΛ, με βάση τα όσα έδειξε μέχρι τώρα, δικαιούται και αυτός λίγη τύχη και ένα καλό αποτέλεσμα στο Champions League! Ας έρθει την Τετάρτη αυτό το αποτέλεσμα!

Κράτα γερά Steven!

12 σχόλια:

  1. Τα μηνύματα που έρχονται από το νοσοκομείο σχετικά με την υγεία του Στέφανου είναι πολύ ενθαρυντικά. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι μαζί του.

    Πρέπει να προσέξουν όμως οι κυβερνώντες και να μην κουκουλλώσουν και αυτή την υπόθεση όπως έπραξαν με την προηγούμενη φονική επίθεση στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ που κατέλειξε στο να χάσει ένα παλληκάρι το μάτι του. ΤΙΜΩΡΙΑ παραδειγματική, που να αντιστοιχεί, όχι στο ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ, αλλά στο ΣΙΑΓΟΝΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ.

    ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για το πανό τους σχετικά με τον Στέφανο. Απόδειξη ότι θα πρέπει επιτέλους να λήξει κάθε κόντρα με τους Ανορθωσιάτες, όπως και για τους Απολλωνίστες κτλ. Αλλά ιδίως οι Ανορθωσιάτες, είναι συναγωνιστές μας, στο πρώτιστο μας στόχο κατά των εχθρών του έθνους μας.

    Δεν μπορώ όμως να μην κακίσω την στάση του Συμβουλίου της Ανόρθωσης, που χωρίς κατ'εμέ σοβαρά επιχειρήματα, αμφισβητεί εμμέσως την νίκη του ΑΠΟΕΛ, ρίχνωντας βολές κατά της διαιτησίας. Δυστυχώς φαίνεται δεν έχουν καταλάβει ότι αυτές οι δηλώσει, σπέρνουν το μίσος και θεριέυουν τα πάθη, που θα οδηγήσουν στο μέλλον κι άλλα παλληκάρια στην Εντατική, ίσως και στο χώμα. Γι' αυτό πιστεύω το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να καταγγέλει και να κινεί το ίδιο νομικές διαδικασίες εναντίον κάθε ενός που αμφισβητεί άμεσα ή έμμεσα τη νίκη μας. Φτάνει πλέον να είμαστε οι "καθώς πρέπει" και οι "υπεράνω", γιατί αυτά δεν εκτιμώνται, αλλά εκλαμβάνονται ως αδυναμία.

    Υ.Γ.: Επιτέλους το ΑΠΟΕΛ ξαναγύρισε σε φανέλλες με τα ονόματα των παιχτών μας στα Ελληνικά. Το ίδιο πρέπει να γίνει ακόμα και για τους ξένους μας παίχτες. Είμαστε περήφανοι Έλληνες, μιλάμε Ελληνικά και γράφουμε Ελληνικά. Αυτό θα έπρεπε κανονικά να είχε επιβληθεί από την ΚΟΑ, αλλά προφανώς "αγρόν ηγόρασαν"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:

    "ΠΑΛΕΨΤΕ, ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ"

    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sta epeisodia protagonostis itan kai dimosiografos tis Xatavgis!
    Ehoume to onoma tou.
    As min to koukoulosoun pali oi armodioi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ο δημοσιογράφος της Χαραυγής κλήθηκε στο τμήμα αφού φαινόταν ξεκάθαρα στο βίντεο με τα επεισόδια, ήπιε καφέ με τους μπάτσους (σκέτο επειδή κάνει δίαιτα) και έφυγε σαν κύριος και πήγε σπίτι του! Δεν έμαθα αν του ζήτησαν και συγνώμη που τον κάλεσαν στο τμήμα…
    Αυτή είναι η δικαιοσύνη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε δικαστές Ντρέντ...η Δημοκρατία που εσείς καταλαμβαίνετε λέει ότι επειδή εν της χαραυγής τότε εν ένοχος μέχρι να αποδείξει ότι εν αθωός?
    Το ότι το τουρνούα προς τιμήν του πολυτεχνείου ανακοινώθηκε 20 μέρες πριν..αποκλείει το γεγονός να επίεν να το δει? Ο άνθρωπος ήταν εκεί. Σας προκαλώ να πείτε που και πότε και σε ποια φωτογραφία φαίνεται να έκανε επεισόδια ο άνθρωπος..και για να μην αγώνεστε άδικα..ΠΟΥΘΕΝΑ..ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ
    Χουλιγκάνοι της κακιά ώρας είστε και εσείς εδώ μέσα και τίποτα άλλο.. Αντι να κοιτάξε τα τα σκατό μούτρα σας που καταντήσατε το ποδόσφαιρο απεχθές και να παραδεχτήτε τα λάθη σας...φορέσατε τον μανδύα των κυνηγημένων και των αδικημένων πάλι.και σαν μικρά παιδιά ζητάτε να κάμουν τέττε τους άλλους....Φτου σας και εσάς κωλόπαιδα και φτου 2 φορές και στα κωλόπαιδα της θύρας 9 που ενώ οργάνωναν τουρνούα με μικρά παιδιά κανόνισαν και ξύλο ταυτόχρονα..
    Και όσο για τον αλήτη που είναι στο νοσοκομείο, εύχομαι ολόψυχα να αναρρώσει πλήρως, και να περάσει 2-3 χρονάκια στη φυλακή...γιατί και αυτός τα ίδια σκατά με τους υπόλοιπους είναι..Απλώς εν τα κατάφερε να δέρει τούτος και εδέραν τον..και εσείς τον κάνατε μάρτυρα..τόσος εν ο νους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Min aghonse!
    Xeroume kai poios einai kai ti akrivos ekane ekei alla kai se alla epeisodia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eipame.Psofos sta houligania.
    Ara den mas endiaferi o stefanos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Sinagonistes me pioys.Sinenohoi stin paradosi toy ethnous stin tourkia den tha iparkousme.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ksulole ole ksulole ole kai den giatreueste, den giatreueste, ksulole ole ksuloe ole...

    mounnopanna peiratakia tou waterpark...men ertete lemeso..... .... .... ..... .... ...

    dustuxos sto troodos den xionise akoma alla APOEL TROoDOS EPISTROFH re tourkosporoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Efoitsiases me! Ego en tha erto ampa tza dereis me. Hooligan tou keyboard

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eseis tzie oi barosiotes eisasten. APOEL + ANO ENOSIS, afou tin idia istoria exete.

    Afisate tin poli sas xoris na riksete oute mia sfaira. Patriotes!

    Elate lemeso re mounnopanna, sas perimenoume. Ferte fusika kai tin sunodia sas , tin maadoula sas na tin kseskisoume kai auti...

    deutera mesimeraki, se perimeno peirataki..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή