Δικαιούμαστε μια νίκη!

Η μεγάλη στιγμή για τον ΑΠΟΕΛ έφτασε! Με βάση τα όσα έδειξε μέχρι τώρα δικαιούται μια νίκη μέσα στο ΓΣΠ και αυτό θα επιδιώξει απέναντι στην Ατλέτικο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην διάσκεψη τύπου για τον αγώνα με την Ατλέτικο δήλωσε τα ακόλουθα:

Στο αυριανό αγώνα στο μυαλό μας θα έχουμε τη νίκη και μόνο αυτή. Θέλουμε να κάνουμε μια νίκη ως επιβράβευση της πολύ καλής πορείας που κάναμε μέχρι τώρα κατά την γνώμη μου. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι τώρα. Αποκτήσαμε σημαντικές εμπειρίες τόσο εγώ σαν προπονητής, τόσο οι ποδοσφαιριστές μου όσο και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Όλες αυτές οι εμπειρίες για εμάς έχουν μεγάλη σημασία.»

Για το αγωνιστικό κομμάτι ο Ιβάν δήλωσε τα εξής:

«Η Ατλέτικο είναι μια δύσκολη ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κυρίως στην επίθεση, όπου ξεχωρίζουν οι Αγκουέρο, Φορλάν, Ροντρίγκεζ και Σιμάο, οι οποίοι είναι απρόβλεπτοι και μπορεί να σου κάνουν ανά πάσα στιγμή τη ζημιά και πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα».

Για τους παίκτες που θα έχει ή όχι στη διάθεση του δήλωσε:

«Εκτός του θα είναι οι Χατζί, Σικόρα και Γκριτσιάροφ. Οι Κοσόφσκι και Ζεβλάκοφ, θα είναι κανονικά στη διάθεση μου και θα αποφασίσω αύριο τι θα κάνω».

Ο Κίκε Φλόρες προπονητής της Ατλέτικο δήλωσε για τον αγώνα:

«Η αλήθεια είναι ότι μια νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, ενόψει και του επόμενου αγώνα με την Εσπανιόλ. Για μας η νίκη θα έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο, αφού πάντα μια νίκη μπορεί να ανατρέψει τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που παίζει στρωτό ποδόσφαιρο και βασίζεται πάρα πολύ στην τακτική. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα και να έχουμε "καθαρό μυαλό"».

Το κλάμα της ομόνοιας

Τελικά το κλάμα της ομόνοιας έπιασε τόπο. Ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της, μη καταλογισμός καθαρού πέναλτι στον Άρη και τελικό αποτέλεσμα 0-1!

Περιμένουμε δικαιοσύνη

Για τα επεισόδια στο Nuevo Campo και τον θανάσιμο τραυματισμό του Στέφανου, αναμένουμε απονομή δικαιοσύνης ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΕΙΣ!

3 σχόλια: