To πρώτο… μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς!

Έφθασε η στιγμή για να δείξει η ομάδα μας αν θα μπορέσει και φέτος να τους κάνει όλους να παραμιλούν όπως και την προηγούμενη χρονιά. Είναι το πρώτο ΜΕΓΑΛΟ ντέρμπι της χρόνιας, μιας και όλα τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ έγιναν ντέρμπι (όποια μικρομεσαία ομάδα αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ θυμάται να το δει σαν παιχνίδι «ζωής και θανάτου», «τελικό κυπέλλου» κλπ).

Το σημερινό παιχνίδι είναι η αρχή μιας σειρά παιχνιδιών που θα κρίνουν πολλά για τη φετινή χρονιά. Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, είναι σημαντικό σήμερα να πάρουμε μια καθαρή νίκη που θα ανεβάσει και την ψυχολογία των παιχτών για τα εντός Κύπρου παιχνίδια αφού μέχρι σήμερα φαίνεται να υπολογίζουν σοβαρά μόνο τα παιχνίδια στο CL. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι, για να ξαναζήσουμε και του χρόνου παρόμοιες στιγμές πρέπει να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Και είναι εδώ που θα σπάσει η «μπάνκα» αν το πετύχουμε… συνεχόμενο πρωτάθλημα μετά από χρόνια και συνεχόμενο CL! Αυτό και αν δεν ξανάγινε στα ποδοσφαιρικά ιστορικά της Κύπρου.

Αγωνιστηκά, για ακόμη μια φορά με σημαντικές απουσίες. Η σημαντικότερη ίσως να είναι του Κοσόφσκι οποίος προτίμησε να δώσει όλες τους δυνάμεις στην Εθνική της χώρας του με αποτέλεσμα να χάσει αρκετές μέρες προπονήσεων με την ομάδα και να μείνει εκτός αποστολής. Ελπίζουμε ο Μίρο, που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, να βρει τον παλιό καλό του εαυτό και να αναγκάσει την κερκίδα να τον αποθεώσει με το γνωστό Μίρο…Μίρο…!

Ταυτότητες ανά χείρας λοιπόν, και ας ξαναβρεί και η κερκίδα τον παλιό καλό της εαυτό με ατμόσφαιρα ανάλογη του παιχνιδιού με την Παρτίζαν τον καλοκαίρι, αφήνοντας τις εξυπνοβλακείες και τους χουλιγκανισμούς!

ΑΠΟΕΛ γερά… πρωτάθλημα ξανά!

2 σχόλια:

  1. Προφητικό το άρθρο πριν το παιχνίδι! Ο Μίρο μας άκουσε, σκόραρε και άκουσε το γνωστό ΜΙΡΟ...ΜΙΡΟ!
    Όσο για την κερκίδα, τελικά φάνηκε μουδιασμένη και επηρεασμένη από τα γεγονότα της εβδομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΙΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    Ελπίζω αυτό το γκολ να τον ανεβάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή