Χαραμίσαμε ακόμα ένα ημίχρονο και 2 βαθμούς…



Μέχρι να ξυπνήσουμε…


Ένα ολόκληρο ημίχρονο πέρασε μέχρι ο ΑΠΟΕΛ να καταλάβει ότι βρισκόταν σε ντέρμπι!


Χωρίς υπερβολή ο ΑΠΟΕΛ παράπαιε μέσα στο γήπεδο χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι και φάσεις. Απέναντι του ο ΑΠΟΕΛ είχε ένα μαχητικό Απόλλωνα που με πολλαπλή άμυνα έκλεινε όλους τους διαδρόμους του ΑΠΟΕΛ. Στη μάχη του κέντρου ο ΑΠΟΕΛ έχασε τη μάχη και αναπόφευκτα ήρθε και το γκολ (Μπαγκούρα στο 19’).


Η αντίδραση του ΑΠΟΕΛ


Ο Ιβάν που κατάλαβε ότι το στήσιμο της ομάδας ήταν λάθος, έκανε την πρώτη κίνηση του με την έναρξη του Α μέρους. Έβγαλε από τον αγώνα τον ανύπαρκτο Ζεβλάκοφ και έριξε στο παιχνίδι τον Μοραίς (τον προστάτευε για το παιχνίδι με τον ομόνοια επειδή κινδύνευε με κάρτες). Με την κίνηση αυτή γέμισε το κέντρο και κέρδισε πολλές μάχες. Η επόμενη κίνηση του Γιοβάνοβιτς ήταν να αποσύρει από τον αγώνα τον Σατσιά και να περάσει στη θέση του τον Παπαθανασίου (στο 67’), ενώ λίγο αργότερα (71’) πέρασε στο γήπεδο και ο Μπρέσκα (ο οποίος πάντως δεν βοήθησε) στη θέση του Πουρσαιτίδη. Ειδικά μετά το 70΄που ο Μπακούρα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο ΑΠΟΕΛ ήταν κυρίαρχος του αγώνα, έφτιαξε και έχασε κλασσικές ευκαιρίες και μπορούσε άνετα να κέρδιζε τον αγώνα.


Το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να ισοφαρίσει με πλασέ του Μπίδη στο 80’.


Αργή αντίδραση


Για ακόμα μια φορά ο ΑΠΟΕΛ άργησε να αντιδράσει. 45 λεπτά πήγαν κυριολεκτικά πεταγμένα...


Αν ανατρέπαμε το σκορ…


Και πάλι, όπως και με την ΑΕΛ βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Με την ΑΕΛ το ανατρέψαμε. Αν το ανατρέπαμε και με τον Απόλλωνα, δεν θα ήμασταν ο ΑΠΟΕΛ αλλά ο Μπαρτελόνα! Δύο ανατροπές σε μια βδομάδα είναι ΠΟΛΛΕΣ, και Δευτέρα και Παρασκευή είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ… (αν και μπορούσαμε με λίγη τύχη να το κάναμε και αυτό).


Kapitanis Show


Ο Καπιτανής επαλήθευσε για ακόμα μια φορά την εντύπωση που έχουμε για αυτόν! Ο άνθρωπος θέλει να είναι το επίκεντρο του αγώνα! Σφυρίζει υπεροπτικά, στήνει και ξαναστήνει τους ποδοσφαιριστές στα φάουλ όπως μόνο αυτός ξέρει, γράφει επιδεικτικά και φιλάρεσκα τις κάρτες κάνοντας περισσότερη καθυστέρηση ακόμα και από τους παίκτες που βολεύονται με το σκορ, διακόπτει και ξαναρχίζει το παιχνίδι, και άλλα πολλά καπιτανλιστικα καπρίτσια!


Τουλάχιστον να σφύριζε σωστά, χωρίς κόμπλεξ; Τουλάχιστον να κρατούσε σωστά τους χρόνους των καθυστερήσεων….;


Ενισχύσεις


Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ενίσχυση ειδικά επιθετικά και μεσοεπιθετικά! Κάποιοι παίκτες έδειξαν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν και πρέπει να αντικατασταθούν!


Η συνέχεια…


Την Τετάρτη μας περιμένει η Chelsea στο Λονδίνο και μετά η ομόνοια στο ΓΣΠ. Πρέπει να διατηρηθούμε πάση θυσία κοντά στην κορυφή.


Όλα για το Πρωτάθλημα


Με το τέλος των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων και με την ενίσχυση που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει ο ΑΠΟΕΛ θα αφοσιωθεί και θα τα δώσει όλα για το Πρωτάθλημα! Αυτό το γνωρίζουν κάποιοι και ανησυχούν πολύ!

10 σχόλια:

  1. Kai meta milas gia ton dimitriou.
    Ta idia miala eshis esi pou to grafis me ton paragonta mas.Ta idia miala.Kai meta DITHEN to site en theli na proothi ton jouliganismo meso ton oskinseon.Esi gia na milas prepi na damasis tin diki eparsi kai meta na anaferese se allous.
    Epiasas isopalia o apollonas ,tha emporouse na sas deri ,epiasete isopalia telika .... telia.
    En kalos kai o vathmos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Re filoui anonyme pio pano, piene ppese gie mou kai gyrise plevro!

    APOELARA MOU TRELENOMAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re anorthosiati...mathe prwta na katalvainis ayta pou diavazis kai meta na milas. alla to complex sou en se afini.
    nai re o kapitanis itan axaparos xtes. den vgike omws kanenas na pi oti mas esfaze kai oti den tha ksanadietiteysi k loipes malakies pou lalei o dimitriou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kai meta lalis gia allous?Eprepe na fate 3 kai meta o kapitanis sou eftekse?
    Ftiakse omada prota kai meta na apotinese se dietisia.
    Ahahahhah ESFAKSE MAS.AHahhahahahahah.eleos
    Eferete isopalia kai polli sas eni.
    Ate pou thelete na katapolemisete ton houliganismo.I omada sas na kerdizi esto kai me aima.
    Kai meta ften sas ,taha, oi omoniates.
    Pou mena na kserete enna deheste epithesi sihna pikna otan paraspondite.As men to pezate iperano oti taha thelete katapolemisi tou houliganismou.
    As prosehate.
    Kamete ki alla sholia ki ego enna sas apantiso.
    I megalliteri mou dikeosi itan to sholio tou 2ou anonimou opou horis sholia pano sta osa ipa epire to allou to thema.Perastika sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν δεν έχω εγώ ομάδα έχεις εσύ ρε ανωμαλούι;;; που σου έκατσε 2 βιλιές τζιαι εμιλούσες για την διαιτησία;;; εσύ δικαιούσαι ρε χαμένε τζιαι εγώ εν δικαιούμαι να μιλώ;;; εμάς η ομάδα μας κερδίζει εδώ και χρόνια... εν κάποιοι άλλοι που εξοδέψαν εκατομύρρια για να πιαν ένα κωλοπρωτάθλημα της Κύπρου τζιαι εσείς σαν αγνά ρίφκια ακολουθάτε τους σε ό,τι πουν τζιαι κάμουν... ο χουλιγκανισμός αρχίζει από την άρνηση κάποιων να παραδεχτούν την ανωτερότητα κάποιας ομάδας και τα ρίχνουν πάντα αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α ναι... ΕΣΦΑΞΕ ΜΑΣ... έλα μαζί να δούμε ξανά το παιχνίδι να δεις αν μας έσφαξεν ή όι...

    και κάτι άλλο... η ομαδούα σου η ανόρθωση, άρχισε τζιαι χάνει την αίγλη της, αφού οι οπαδοί της, όπως εσύ κακή ώρα, ακολουθείτε πιστά και χωρίς να έχετε καν ιδία άποψη την προπαγάνδα κάποιας άλλης ομάδας... τον καιρό που είχετε χρυσές δεκαετίες τζιαι εσείς τζιαι οι άλλοι, ΟΛΑ ήταν μέλι γάλα... ούτε ο Κίκης έκαμε τίποτε, ούτε ο Καιάφας ο μεγάλος έπιασε χρυσό παπούτσι στην Ευρώπη τζιαι επιάσαν του το πίσω (λόγω στημένων παιχνιδιών) ούτε τίποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όταν μάθεις την ιστορία του ΑΠΟΕΛ και την ιστορία των άλλων έλα να κρίνεις.. εγώ βάζω σε στοίχημα ότι δεν είδες ούτε ένα ματς του ΑΠΟΕΛ και σχολιάζεις όπως θέλεις... αυτό είναι τεράστιο σύμπλεγμα κατωτερότητας να το θυμάσαι ρε ... "Έλληνα"... που θα ήθελες να το πιάσει η τουρκική ομάδα παρά εμείς... άτε εν ασχολούμαι άλλο μαζί σου αφού Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πουθενά δεν γράψαμε ότι μας "έσφαξε" ο Καπιτανής! Αυτό που γράψαμε και ισχύει είναι οτι ο άνθρωπος ήταν σπαστικός και εκνευριστικός και για τις 2 ομάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομίζω ότι πολλή σημασία δώσαμε στο μαθητούδι... απλά αφήστε το μαννούϊ να γράφει ότι θέλει.. κατά βάθος σπάζει που το κακό του και την ζήλια του.. και Β2Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Na men grafis sholia pou kapious tous othi na vlepoun eksoagonistikes katastasis kai meta na leis oti den thelis ton houliganismo

    ΑπάντησηΔιαγραφή