ΑΠΟΕΛΑΡΑ μαζί σου και στο Λονδίνο!


Ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει στον τελευταίο του φετινό αγώνα στο Champions League κόντρα στην καλύτερη ομάδα του Δ’ ομίλου να αντεπεξέλθει των μεγάλων δυσκολιών και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Αυτό το μήνυμα έστειλε στην συνέντευξη Τύπου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δήλωσε συγκεκριμένα τα ακόλουθα:



«Eίναι το τελευταίο μας παιχνίδι στους ομίλους, κόντρα στην καλύτερη ομάδα που έχουμε στο γκρουπ και σίγουρα μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το Champions League. Σε όλα τα παιχνίδια που κάναμε όλα τα παιδιά υπέρβαλαν εαυτό κόντρα σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο σε κάθε αγώνα. Σε κάποιους τα καταφέραμε σε κάποιους άλλους όχι. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, όμως θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε όπως κάναμε σε όλα τα παιχνίδια.



Κανένας δεν αγωνίζεται για να χάσει όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Η Τσέλσι εκτός από την ποιότητα της σαν ομάδα διακρίνεται και για την σοβαρότητα της. Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι θα έχουμε τρομερά δύσκολο έργο αύριο. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε αλλά ξέρουμε ότι δεν εξαρτάται από εμάς το παιχνίδι. Η Τσέλσι είναι από τις λίγες ομάδες που μπορούν να διακρίνονται τόσο στη χώρα τους όσο και στο Champions League.» Σε ερώτηση αν θα γίνει πιο εύκολη η αποστολή του ΑΠΟΕΛ αν η Τσέλσι ξεκουράσει παίκτες, ο Σέρβος τεχνικός είπε: «Όχι δεν νομίζω… Όποιοι παίκτες και αν αγωνιστούν για μας είναι το ίδιο πράγμα.» Ρωτήσαμε τον επιτυχημένο προπονητή για το πόσο μεγάλη είναι η πρόκληση για τον ίδιο και τους παίκτες του να διεκδικήσουν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν του χρόνου στην κορυφαία διοργάνωση. Η απάντηση του ήταν αυτή που περιμέναμε… «Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε και του χρόνου εδώ. Είναι κάτι το ξεχωριστό για τον ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο. Η συμμετοχή μας στο Champions League ήταν η επιβράβευση για την προσπάθεια μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Σίγουρα αξίζει τον κόπο και θα προσπαθήσουμε ξανά να είμαστε εδώ. Τώρα που μάθαμε τους δρόμους στόχος μας είναι να ξαναζήσουμε αυτές τις αξέχαστες εμπειρίες. Να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.»


ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου