Βάλτος το Δασάκι και αναβολή!

Αναβλήθηκε ο αγώνας του Εθνικού με τον ΑΠΟΕΛ αφού μετά από 20λεπτη βροχή το γήπεδο έγινε βάλτος και κρίθηκε ακατάλληλο! Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι στα γύρω γήπεδα της περιοχής διεξήχθηκαν κανονικά τα παιχνίδια της Β Κατηγορίας…

Φταίει ο Μίρο!
Μάλιστα! Το ακούσαμε και αυτό! Για την υποχώρηση του κιγκλιδώματος στο Δασάκι φταίει ο Μιροσάβλιεβιτς σύμφωνα με έκθεση της αποικιοκρατικής αστυνομίας των βάσεων επειδή πήγε να πανηγυρίσει το τρίτο γκολ μπροστά από την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ!
(Παρακολουθήστε προσεχτικά τα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο):


Στα δικαστήρια ο Χρίστου
Ο ΑΠΟΕΛ και ο Παρασευάς Χρίστου θα λύσουνε στο δικαστήριο τις διαφορές τους αφού ο ποδοσφαιριστής της ομόνοιας δεν έχει πληρώσει τις 30 χιλιάδες ευρώ που χρωστά στην πρώην του ομάδα όταν έσπασε μονομερώς το συμβόλαιο του για να πάει στον ομόνοια. (Στο κάτω κάτω ας τα πληρώσει ο Μιλτής που τον έβαλε πάνω να εγκαταλείψει τους Πρωταθλητές)!

ΑΠΟΕΛίστας ο Μαρτσίνιο!
H Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Márcio Ivanildo da Silva (Marcinho) με ελευθέρα μεταγραφή από τη Μαρίτιμο Πορτογαλίας για περίοδο 2.5 χρόνων.

9 σχόλια:

  1. gamo to o pousto ethnikos xala mas to programma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ma pote evrexe stin axna,kati paei strava.... tha dierevnisw to thema giati tou etnikou etaraxan mas....levkwsia simera evrexe o,2 xiliosta diladi tipote,mallon peripezoun mas...isws en alitheia oti potizoun to gipedo gia na anavaloun to paixnidi..pou ton athlio to kiki ola na ta perimeneis....pantos me 20 lepta vroxi en ginete valtos to gipedo....an xerei kapoios poso evrexe stin perioxi simera na enimerwsei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kapoios ne erevnisi an kseri se poion ergolavo edwthike i adeia kataskevis tou gipedou tis axnas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kataskevis kai anakataskevis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti noumero tha foraei o marsinio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιστορίες για... αγρίους! --> http://www.sigmalive.com/sports/columns/zacharias%20kyriakou/234539

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 31.01.2010 -

    Οι βρωμιές τους δεν έχουν τελειωμό!!

    Για άλλη μια αγωνιστική γίναμε μάρτυρες μια ανήθικης και βρώμικης διαιτησίας που χάρισε στη κυβερνητική ομάδα ακόμα 3 βαθμούς.
    Μετά τα αίσχη που έκαναν στο παιχνίδι με ΑΠΕΠ όπου με νυστέρι κατακρεούργησαν την ομάδα της Πιτσιλίας χθες ήταν η σειρά του Απόλλωνα να κατακρεουργηθεί από την κυβερνητική ομαδούλα.
    Αν συνυπολογίσουμε και το παιχνίδι με Άρη στο πρώτο γύρο όπου και εκεί η χοχό έκανε τα αίσχηστα και πήρε άλλο ένα βρώμικο τρίποντο, εύκολα βλέπει κάποιος πως κέρδισαν 9 βαθμούς καθαρά από τη διαιτησία.

    Επίσης αν προσθέσουμε τα τρίποντα που πήραν στα τα φιλικά τους παιχνίδια που έδωσαν με τις θυγατρικές τους ομάδες της ενπ και της αέπ στα εξοχικά τους στο Πρωταρά και Πάφο αντίστοιχα, οι «κερδισμένοι» βαθμοί τους γίνονται γίνονται 15!!

    Βλέπουμε λοιπόν την βρωμιά και τη δυσωδία αυτής της ομάδας σε όλο της το μεγαλείο. Από τον καιρό που ιδρύθηκαν πάντα αυτά κάνουν και ας μην ξεχνάμε ποτέ ότι την δήθεν χρυσή τους δεκαετία την δημιούργησαν με ότι πιο βρώμικο, ύπουλο και ελεεινό μπορεί να σκεφτεί κάποιος.
    Δημιούργησαν ένα μύθο που κάποιοι θέλουν να ονομάζουν «χρυσή δεκαετία» με τις πιο ανήθικες μεθόδους και φαίνεται ότι τώρα προσπαθούν να τον αναπλάσουν και να τον αναστήσουν.
    Ποτέ και καμία ομάδα στη Κύπρο δεν έκανε ότι κάνουν αυτοί.

    Κάποιοι έντεχνα τα τελευταία χρόνια φροντίζουν και συντηρούν το γνωστό παραμύθι ότι δήθεν το ΑΠΟΕΛ ελέγχει τα πάντα και ότι κρύβεται πίσω από όλα.
    Μεγαλύτερη ψευτιά, ανακρίβεια και υποκρισία από αυτή δεν υπάρχει όμως!! Το ΑΠΟΕΛ έχασε πρωταθλήματα και κύπελλα από τη διαιτησία αυτά τα χρόνια αλλά κανείς δεν αναφέρεται σε αυτά!! Αντίθετα κάποιοι με τη πρώτη ευκαιρία πιπιλίζουν 3-4 διαιτητικές αποφάσεις που έγιναν υπέρ της ομάδας μας και τις επαναφέρουν κάθε λίγο στο προσκήνιο. Τα αίσχη και τις βρωμιές της χοχό όμως κανείς δεν τα θυμάται και κανείς δεν τα αναφέρει. Τυχαίο είναι και αυτό??

    Προβλέπουμε ότι αυτό το σκηνικό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αφού κάποιοι έβαλαν σκοπό να το δώσουν στην ομάδα του ακέλ το πρωτάθλημα με οποιοδήποτε τρόπο.

    Τυχεροί λοιπόν οι παίκτες του στοιχήματος που θα έχουν σίγουρο σημείο την χοχο αφού θα φροντίζουν γι αυτό τα κοράκια με τα μαυρα!!!!! Επόμενη σφαγή με κινύρα στην πέγεια. Να δούμε πόσα πέναλτυ θα χρειαστούν πάλι για να ανατρεψουν το αποτέλεσμα!!!

    Ο αγώνας μας θα είναι άνισος απέναντι σε αυτούς όμως έχουμε ΧΡΕΟΣ και ΚΑΘΗΚΟΝ να παλέψουμε μέχρι τέλους με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχή μας και ό,τι βγει.


    ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2250 ΜΕΛΗ ΤΟ GROUP "ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ"!

    Το group στο facebook, με το οποίο ζητείται η παραίτηση του Ευέλικτου Οδοστρωτήρα, όλο και μεγαλώνει! Σήμερα αριθμεί, περισσότερα από 2250 μέλη! Γραφτείτε και σεις. Στείλτε το μήνυμα στο Δ. Χριστόφια, ότι είναι ανεπιθύμητος. Και φεύγοντας να πάρει μαζί του και τις 50,000 έποικους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή