Βαγγέλης Κουτσόπουλος και Κύπελλο


Ανακοίνωση: Ο σημερινός αγώνας με τον Εθνικό αναβλήθηκε λόγο ακαταλληλότητας του γηπέδου!!

Νέα ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθούν σύντομα.



ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.


«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει την κατ' αρχή συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Κουτσόπουλο για 1.5 χρόνο».

Ο 30χρονος (γεννήθηκε στις 02/02/1980) αμυντικός βρίσκεται από το μεσημέρι στην Κύπρο. Αύριο (20/01) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι του 2011. Ο Κουτσόπουλος αγωνιζόταν το 2009 στον Ατρόμητο (έχει χρόνο συμμετοχής 1055 λεπτά σε 13 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη). Συνολικά στην Α΄εθνική μετρά 153 παρουσίες.

To βιογραφικό του Κουτσόπουλου
Γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1980 στην Καρδίτσα και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο χώρο του ποδοσφαίρου από τον Ηρακλή Σοφάδων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Νάουσα και την Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ το 2000 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α' Εθνική ως παίκτης του Πανηλειακού. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική και το Λεωνίδιο. Το καλοκαίρι του 2001 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Στον δικέφαλο του Βορρά δεν είχε τον πρώτο χρόνο συμμετοχές στο πρωτάθλημα καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με την αποχώρηση του Σερβοέλληνα τεχνικού και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Άγγελο Αναστασιάδη ο Κουτσόπουλος καθιερώνεται ως ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας και συμμετέχει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος του 2003.

Κατά τον πρώτο γύρο της περιόδου 2005/06 τίθεται εκτός πλάνων και τον Ιανουάριο του 2006 μεταγγράφεται στον Πανιώνιο, βοηθώντας στην επίτευξη του στόχου εκείνης της χρονιάς, που ήταν η παραμονή στην Α' Εθνική. Από τη σεζόν 2007/08 κατάφερε να γίνει βασικό στέλεχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Τον Μάιο του 2009 μεταγράφηκε στον Ατρόμητο.

Ο Εγκωμίτης για τον Κουτσόπουλο
"Υπήρξαμε συμπαίκτες για πέντε χρόνια με τον Βαγγέλη. Είχε έρθει στον ΠΑΟΚ από μια μικρή ομάδα την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το δεύτερο χρόνο κέρδισε θέση βασικού και ήταν για αρκετό διάστημα βασική μονάδα στον ΠΑΟΚ.
Και στις άλλες δυο ομάδες που αγωνίστηκε είχε πολλές και καλές εμφανίσεις. Νομίζω ότι είναι μια καλή λύση για το ΑΠΟΕΛ και θα το βοηθήσει για να πετύχει τους στόχους του. Είναι ένας εξαίρετος χαρακτήρας και σύγχρονος μπακ, γρήγορος για τη θέση του, ο οποίος βοηθά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά με τις επελάσεις τους. Αν προσαρμοστεί γρήγορα στο νέο του περιβάλλον θα προσφέρει σίγουρα. Μπορεί να αποτελέσει τον αριστερό μπακ του ΑΠΟΕΛ για την επόμενη τριετία".

Στο Δασάκι για το Κύπελλο
Στο Δασάκι της Άχνας απόψε ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται σήμερα στις 19:00 για το Κύπελλο Κύπρου και έχει πολύ δύσκολο έργο αφού όπως είναι γνωστό έχασε στον πρώτο αγώνα στην έδρα του με 0-2!

Μπορούμε;
Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να σκοράρει 3 φορές μέσα στην έδρα του Εθνικού (έστω και στην παράταση) χωρίς να δεχτεί γκολ. Το εγχείρημα φαντάζει πολύ δύσκολο, ο ΑΠΟΕΛ όμως είναι ομάδα που έδειξε ότι μπορεί να κάνει τέτοιες ανατροπές φτάνει να παίξει ψύχραιμα και ήρεμα το παιχνίδι που γνωρίζει!

Αποστολή
Στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ στο «Δασάκι» εκτός από τους Νεκτάριο Αλεξάνδρου (τραυματίας), Διονύση Χιώτη και Αντριάν Σίκορα (ανέτοιμοι), δεν συμμετέχει ούτε ο Γιοστ Μπρούρσε. Ο Ολλανδός αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλησε να ρισκάρει. Ο 30χρονος αμυντικός θα ξεκουραστεί για ένα διήμερο και αναμένεται να βρίσκεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Την αποστολή του ΑΠΟΕΛ για τη σημερινή αποστολή στο «Δασάκι» αποτελούν οι ακόλουθοι: Τάσος Κίσσας, Σοφρώνης Αυγουστή, Αλτίν Χατζί, Μπόμπαν Γκριντσάροφ, Νούνο Μοραίς, Πάολο Ζόρζε, Μάριος Ηλία, Χριστός Κόντης, Χέλιο Πίντο, Καμίλ Κοσόφσκι, Άθως Σολωμού, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Μαρίνος Σατσιάς, Σάββας Πουρσαïτίδης, Χρύσης Μιχαήλ, Ζιάν Παουλίστα, Μάρτσιν Ζεβλάκοφ, Μάριο Μπρέσκα, Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς και Ανδρέας Παπαθανασίου.

13 σχόλια:

  1. ate pame na vkaloume ton lariga mas kai oti gini.apoelaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. prota ap ola kalosorizoume ton vaggeli koutsopoulo stin terastia ikogenia tou APOEL!elpizo kai efxome na kataferi na gini enas apo tous agapimenous mas pextes pezontas kali mpala!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδιά, υπάρχει κάποια ιστοσελίδα από όπου μπορείς να δεις "παράνομα" LTV, άλφα και myvision;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3ero ego re file!sigoura 8a iparxi kati paranomo stin kipro!!!!stis paranomies den mas piani kanenas!xaxaxa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμπιστοσύνη στις επιλογές του Ιβάν. Αυτό έδειξε η ιστορία του σερβοέλληνα στο πάγκο της ομάδας μας!!! Καλωσόρισες Βαγγέλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Paranoma ennoeis mouxthn? mporeis na goraseis to match pou thn selida tous alla xreiazese ip changer gia na fainetai pws en eisai kypro. (nomizw doulefkei) alliws dreambox en nomizw na xei dwrean tropo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σας το λέω διότι στην ελλάδα βρήκαν τρόπο και έσπασαν την ΝΟΒΑ. μπες στην σελίδα myp2p και θα καταλάβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. apoel ultras re vaggeli kalosorises ke elpizume na ise mia idaniki lisi gia ti 8esi tu aristeru mbak...ate ke tr epi9etiko gia na imaste telios pliris ke na ginun kala i traumaties na pame gia protathlima ke na prospa9isume gia kati kalo sto kipello me ta to 2-0 tu e8niku fortsa apoelara...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. i dioikisi yposxthike oti tha dwsei 1000000 ekatomyrio gia metegrafes k en na edwse twra 150000xiliades gia koutsopoulo k sofroni. menoun 8500000 ...ferte ena epithetiko kialo twn 400 kai oi alles 450 xiliades xalali...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Parakoloutho edo ke hronia ola ta pehnidia tou PAOK ke ta perissotera stin A Ethniki, thimame ton pehti, itan poli grigoros ke kalos amintika alla den ihe kales metavivaseis, telos panton omos me ton Ivan gia proponiti auta den ishioun, idame pehtes metrious na metatreponte se igetes ke 35arides na pezoun me pathos 20ari.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια λύση για την επίθεση θα ήταν ο Παυλής της ΑΕΚ, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του προπονητή.
    Η ανόρθωση τσίμπησε τον μάτζιο.
    οι σκάουτερ μας τι σκατά κάνουν;
    ή μήπως παίζουν ρόλο και οι μίζες με τα μανατζεριλίκια;
    τροφή για σκέψη για όσους αποελίστες έχουν κρίση.
    και μια παράκληση.
    γράφετε γαμημένα ελληνικά.
    αυτά τα γκρικλις μου εχουν βγάλει τα μάτια μου και με ζαλίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. re paithia paizo kai ego sentefor kai gia tin omada mou paizo kai mouxti tha valo to pio ligo 16 goals pou na apotatho

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re file empa sto episimo site tou apoel kai epikinona me tin eteria apoel podosfairo!mila me ton taki antoniou!!!!!!elpizo na men 8elis to No 10 tou charalambidi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή