Ο Μαρσίνιο είναι εδώ!

Τελικά έφτασε στην Κύπρο χτες βράδυ όπως αναμενόταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός Μαρσίνιο και το απόγευμα θα παρακολουθήσει τον αγώνα της νέας του ομάδας στο Δασάκι!
Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μέσος Μάρσιο Ιβανίλντο Ντα Σίλβα γνωστός ως Μαρσίνιο είναι η τρίτη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής τον οποίο ήθελαν ομάδες από την Γαλλία και άλλες Ευρωπαικές χώρες συμφώνησε σ’ όλα με την διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» για διετές συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι του 2012.

Ο ΑΠΟΕΛ συμφώνησε και με την Μαρίτιμο, ομάδα του ποδοσφαιριστή.

Ο Μαρσίνιο που έχει το παρατσούκλι «Μπάμπα» (γεννήθηκε στις 23-3-1981) και η πρώτη καλή ποδοσφαιρική του χρονιά ήταν το 2003 στη φημισμένη Σάντος με 28 συμμετοχές. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από τη Μαρίτιμο στην οποία αγωνίζεται από την ποδοσφαιρική περίοδο 2003-04. Αγωνίζεται σαν επιτελικός μέσος με ευχέρεια όμως να αγωνιστεί και στα δύο επιθετικά άκρα.

Αναλυτικά η καριέρα του στην Μαρίτιμο:
2003-04 28-0
2004-05 16-0
2005-06 28-3
2006-07 27-4
2007-08 27-2
2008-09 29-6
2009-10 13-1

Απολαύστε 10λεπτο βίντεο του Μαρσίνιο να ζωγραφίζει πάνω στο γρασίδι:

14 σχόλια:

  1. 8a parei peripato to prota8liam o a8ropws exani an sinergasti aftos je o paoulista pios mas pianei ate apoel m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tora na doume!makari re pe8kia!!mou 8imizi kati se style onwuachi!!mana mou re epe8imisa onwuachi!elpizo kai pistevo oti o marcinho 8a ine kaliteros!WELCOME MARCINHO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε αποελλιστουθκια, αν ηταν καλος άφηνεν σας τον ο Μηλτης μας... χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. an itan kali i diki sas 8a kanate 7 xronia na piate prota8lima xaxa rifki poso zilevete rifki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eidame ke tous alous pou pirate poso kali itan sas pirane ke prota8lima ma pote omos en 8imoume rifkia mas fwvaste reeeee.ekei pou pigame de 8a pate pote ousou je na piate re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ena tha sou pw re omoniati.se 3 xronia oute to onoma tou en tha thelis na akouis(ennow toy milti)....kai o nown noito.....xaxaxaxaxaxaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Amanamou inta pextis............ aposirthete pou to protathlima xoxi na glitosete to rezilikki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χόχε, ακριβώς το αντίθετο, ο μιλτής σας μόνο αχάπαρους πιάννει και το ωραίο επειδή αν του την βάψουν πράσινη θα την σφάξει για παττίχα, ακριβοπληρώννει και τον κάθε αχάπαρο που του παξιώννουν. ποιον να πρωτοθυμηθώ, τον κυριάκο? τον κοτσόλη? πατατόγλου? οκκά? τον αγκίρε? τον νικολέσκου? τον αγκουιάρ? τον ζουράφκσι και τούτοι εν λλία που τα παραδείγματα που μπορώ να θυμηθώ πρόχειρα που και εσείς οι ίδιοι οι φιλάθλοι της χοχο αχάπαρους τους ανεβάζεται αχάπαρους τους κατεβάζεται. ή επειδή ρε χόχο επιάσετε τρία παιγνίδια στην σειρά καθαρά που την διαιτησία εξεχάσατε που λαλούσατε ότι οι παίκτες και προπονητές σας είναι αχάπαροι και φωνάζετε να φύουν και γινήκατε υπερομάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o miltis e to 8ima ala aman e palavos o alos as plirwnei je ta rifkia i omonoiates na akolou8ou o lemonis fernei aftous pou 8eli kanonizei na pianei pou misa me tous manager to pextw je o milits na pleronei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν ηταν καλος ενθα τον αφηνεν ο μιλτής? ουαο! ο τσοπανος που μαζεψε καμποσα ρίφκια, ο ατιτλος, ο αποτυχημένος, που εδωσε 35 εκ. ευρώ σε 2 χρονια για το απολυτο μηδεν! μπραβο προβατακια συνεχίστε έτσι κι εμείς θα σαρώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πε αλλόνα με το μιλτί σας ρε τούρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. fantasteite ton Giorgallidi tzie apenanti tou toutos o magos...!!

    en ginetai! LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε παιθκιά, έπιασε και ο χΟμόνοια παίκτη.. Τον Κακά! Το άσχημο για τους ΧοΧους είναι που ακόμα και ΟΛΗ την εθνική βραζιλίας να πιάσουν, στο τέλος εννα πιάσουν τον Mita.. Και τούτος ο "παίχτης", ο Mitas, εν που λόου μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. i omonoia en3 me jini pious pleroni me pious exei i misi kamou diakopes je i misi pezou mapa i axaparei ta rifkia

    ΑπάντησηΔιαγραφή