Χορεύοντας στο γρασίδι…

Ο ΑΠΟΕΛ χορεύοντας κυριολεκτικά στο γρασίδι του ΓΣΠ έριξε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι 5άρα δείχνοντας ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας!

Τα γκολ
5 διαφορετικοί παίκτες σκόραραν για τον ΑΠΟΕΛ εναντίων του Άρη.
Μιροσάβλιεβιτς, Κόντης, Γκριτσιάροφ, Χαραλαμπίδης και Μπρέσκα σημείωσαν από ένα πολύ όμορφο τέρμα.

Μίρο
Ο Μίρο συνεχίζει το βιολί του και σκοράρει ακατάπαυστα!

Οι αμυντικοί
Οι 2 κεντρικοί αμυντικοί του ΑΠΟΕΛ (Κόντης και Γκριτσιάροφ) σκόραραν σε ισάριθμες στημένες φάσεις.

Μπρέσκα
Πρώτο γκολ και για τον Μπρέσκα που το ήθελε πολύ…

MVP
Για ακόμα μια φορά MVP του ΑΠΟΕΛ ανακηρύσσω τον ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ Σάββα Πουρσαϊτίδη!

Οι ομονοιάτες του Άρη
Οι Ασπρογένους και Αγκίρε δόθηκαν από την ομόνοια στον Άρη. Οι της ομόνοιας περίμεναν από τους συγκεκριμένους παίκτες να μας κόψουν βαθμούς αλλά…

Καλύτερη άμυνα – καλύτερη επίθεση!
Ο ΑΠΟΕΛ φιγουράρει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όχι άδικα, αφού εκτός από την πιο σταθερή ομάδα, κατάφερε να έχει και την καλύτερη άμυνα αλλά και την καλύτερη επίθεση!

Αυτό που φοβούνται..
Αυτό που φοβούνται εκεί στην κυβερνητική ομάδα θα το πάθουν! Ότι και να κάνουν στα υπόλοιπα παιχνίδια ξέρουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν 3 φορές τον ΑΠΟΕΛ! Το ξέρουν πολύ καλά αυτό και τρέμουν…

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί για τον μήνα Φεβρουάριο έχει ως ακολούθως:

Τετάρτη 10/2 Ερμής-ΑΠΟΕΛ (Κυπ.)

Δευτέρα 15/2 ΑΠΕΠ-ΑΠΟΕΛ (21η αγων.)

Σάββατο 20/2 ΑΠΟΕΛ-Σαλαμίνα (22η αγων.)

Τετάρτη 24/2 Εθνικός-ΑΠΟΕΛ (19Η αγων.)

Κυριακή 28/2 Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ (23η αγων.)

61 σχόλια:

  1. ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na perasei o epomenos pete tpt re xoxoi me vlepete mono ena ertei je i sierasa tremete re xoxoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apoel or death (metal 666)07 Φεβρουαρίου, 2010 23:04

    TSAI AKOMA ERXETAI O MARCINHO.EN PEZETAI I OMADA RE KOPELIA.THWREIS AKOMA KAI TOUS ANAPLIRWMATIKOUS NA ERXONTAI APO PAGKO KAI NA PAIZOUN ME TIN YIXI TOUS.TOUTI EN I DIAFORA MAS RE XOXOFLWROI.EMAS OI PAIXTES MAS EN LEVENTES,OI DIKOI SAS EMMISTHOI DIMOSIOI YPALLILOI.EMAS VALLEI ENAS GOAL,VOUROUN OLOI PANW TOU NA TON AGKALIASOUN,ESAS FKAINEI O MANAGER TOU POUTANOPAIDOU VOUTIXTI KWNSTANTINOU TSAI LALEI PWS PIANEI TO MONOS TOU TO PRWATHLIMA.EISASTAI TOSO MITSIA OMADA POU GINESTAI PAIXNIDI TWN MANAGER.SKATONEOPLOUTOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ανδρεας βιολαρης συνεχιζει στο σιγμα τους διθυραμβους για την χοχο και τις μεγαλειωδεις ανατροπές της, αρχης γενομένης απο το ματς με την απεπ, μια ανατροπή λαλεί ο άθλιος που ήταν καθοριστική για την πορεία της. άσχετα αν σε εκείνο το ματς εγινήκαν τα αίσχιστα ως που να γινεί η ανατροπή. άσχετα αν ο διαιτητής εδιαγράφηκε επ' αόριστο, άσχετα αν τους έφτυσε όλη η κύπρος, τούτοι νομίζουν ότι βρέχει. οι χόχοι δεν έχουν το θεό τους, όχι μόνο δεν ντρέπονται αλλά επιχειρούν να παρουσιάσουν τα ρεζίλια ως θριάμβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αθλιο-γράφος αυτός είναι ένα τηλευκατευθυνόμενο ανθρωπάκι του ακέλ...τι να γράψει...ψέματα για τα αρνιά τους...εκάμαν τα ούλλα για να είναι κοντά μας..αυτό που φοβούνται όμως θα το πάθουν...και καλά κάνετε να συνειδητοποίησετε όλοι σας ότι το ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!! Η πουτάνα εξ αμμοχώστου άνοιξε ταπόδια της μετά απο πιέσεις του φιλικού της προεδρικού, το απολλωνάκι αποφάσισε να διαλυθεί πριν το παιχνίδι με την χόχο, με την απεπ έιδαμε το αίσχος του αιώνα (ούτε στην Αφρική δεν γίνονται τέτοιες διαιτησίες), με το αποπ ο σφακιανάκης έπιασε τα την προηγούμενη νύχτα..τι άλλο θέλουν...θα που ψέματα για να χαιδέψουν τα αύτιά του λαγού...ΕΜΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!! ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΦΡΟΥΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέτρος Παπαγιώργης, 24sports
    στο ίδιο μήκος κύμματος.
    αποκριές αντί να βάλλουν μάσκες βκάλλουντες.
    όλοι στον αγώνα ποιός θα χαιδεψει καλύτερα τα αυτιά των αρνιών, να εξυπηρετήσει καλύτερα τον κυβερνητικό εργολάβο και το προεδρικό και που ξέρεις μπορεί να μας προκύψει κανένας κυβερνητικός διορισμός στο χρεωκοπημένο ΡΙΚ(που ακριβοπληρώνω εγώ και εσύ και υπάρχει μόνο για να συντηρεί συμφέροντα των εκάστοτε κυβερνώντων), βλέπε ρολάνδος σκέττος ο πλέον ανεξάρτητος αθλιογράφος φερέφωνο ΑΚΕΛ. ούστ ρε, κόμμα μας το ΑΠΟΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. min xecnate tis 500 xiliades euro eisfora stin anorthosi apo to proedriko gia ta 100 xronia....!!! simiwste oti 100 xronia klinoun to 2011!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά τα πράματα εν πολλά σοβαρά... Άκουσα ότι η κάθοδος του Μπαν Μουν του γραμματεά του ΟΗΕ, σηματοδοτεί αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της ομάδας του έθνους των Κυπριλέζων, της Χομόνοιας. Συγκεκριμένα, ο Μουν εδιέταξε το Γριστόφκια να κάμει τα πάντα για να πιάσει η Χομόνοια το πρωτάθλημα. Επειδή αν το πιάσει το ΑΠΟΕΛ δεν έχει δια-λύση! Για τούτο, εγκρίθηκε ειδικό κονδύλι για την αγορά Λεάντρο, Κακά, Ρενκίφο που το Ταμείο Προπαγάνδας Υπέρ Της Λύσης του Γριστόφκια απευθείας στο ΧΟΧΟ-Ταμείο. Μάλιστα οι φήμες που μας θέλουν να δεχούμαστε επιδιαιτησία, επαληθευτήκαν καθώς επλακώσαν ΤΟΣΟΙ διαιτητές να βοηθήσουν τη ΧΟΜΟΝΟΙΑ. Αν χρειαστεί, θα κατεβεί ο ίδιος ο ΟΜΠΑΜΑΣ στην Κύπρο για να πει στα αρνιά "YES WE CAN" take the championship..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ena sas lalo
    se 3 match evalamen 14 goal kai me 0 pa8itiko!
    APOEL simply the best team.....
    akoma lipi o xiotis,o alexantrou ktl.
    KAI NAI STA 3 AFTA MATCH OI ANTIPALOI MAS DEN EPEZAN MA PEXTES LIGOTEROUS KAI OUTE ENA PENALTY DEN PIRAME!!!!SE ANTI8ESI ME KAPOIOUS ALLOUS POU SXIZOUN TON KOLO TOUS NA DEROUN ME KOUNTIMA OMADOULES KAI 8ELOUN J PROTA8LIMA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re mounoflorolefkosiates, eiste i pio evnoimeni omada pou tin diaitisia olon ton epochon, tzie katigorite tous xoxous tora epeidi kontefkoun ta nterpi gia na evnoithite. Monon etsi pairnate pou to Papadopoulos, na sas thimiso to persino terma tou Zevlakof pou ederete 2-1, tin mia kai monadiki fora pou ezisete na kerdisete sto kastro, pou itan 1 metro offsait. Oxa den sas symferei na sas ta thimizoun touta, fkallete tsounnes. Ton proto giro pou mas ederete me 10 paixtes. Thelo mia fora, mono mia fora na paixete nterpi me 10 paixtes opos paizoun oi antipaloi sas sta nterpi. Alla me foaste, i 28 tou mina ekontepse, etoimastite na fate poutses pou ton KAFOU, ton MANTZIO kai apo allous. ANO GIA MIA ZOH. ANO AMOXOSTOS PROTATHLIMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 7 match B gyrou + 6 play-off = 13 Paixnidia Synolo.

    Me 10-11 NIKES logika pianoume to kopellia.

    Ara,oloi konta stin OMADA na nikisoume ta epomena 3 paixnidia pou DEN ine efkola me Apep,Salamina,Axna kai meta vlepoume.

    OLOI DIPLA STIN OMADA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. xaxaxaxaxa.re anorthwsiati pollomilas gia tis poytses tou cafu kai tou mantziou ara mallon en exeis diki sou.afou eisastai pelates re,giati klanete panta???na sou kamw mia erwtisi.pws niwtheis pou i omada sou anoixe ta podia tis stin xoxo????eisastai prodotes kai eseis re.exexasete poly eykola oi opadoi poias omadas itan dipla sas otan epaizate me tous tourkous.alla en peirazei,en kalytera etsi.APOEL ENANTION OLWN SKATORIFKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. gamo tin anorthosi!poutanes ekatsete j egamisan sas oi tourkoi!ore ores fakate mou parapano pou tous xoxous!gamo tin ano tin poutana!poulimenoi ine osi den polemisan k afisan to varosi!o mantzios kai o cafu den exoun villes irtan kai oi 2 pou omades me trifilia!poutanes!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. skato anor8osiati, piastin xoxo ke gami8ite...
    exete moutra je milate re giftoi, efatetes pou thn omonoia opws panta(ani3ete ta po8kia sas ennow) ke 8a sxisete ton kolo sas mazi mas gia na piate va8mo...axristoi...
    re giftoi, h ano sto champions leage nomizeis oti, oi 20000 opadoi itan dikoi ths, eshete, oi 5000-10000 opadoi se ka8e match itan apoelistes, to idio isxii ke me thn trazbonspor,
    axristoi...vadizete ke eseis na ginete kommounia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ανόρθωση ποδοσφαιρικό παράρτημα του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ΑΚΕΛ. Άκου τον χοχανώμαλο τι ανθυμήθηκε για να υποστηρίξει εύνοια του ΑΠΟΕΛ που την διαιτησία. Ρε αρφούι των χόχων, το γκολ του Ζέβλα ήταν για όσκαρ και χάιλαιτ σε αθλητικές εκπομπές. Εβγήκε μια σέντρα που την μέση του γηπέδου και ο ζέβλα υποδέχεται την μπάλα ανενόχλητος μεταξύ δυο παίκτων σας κλώννει τους και πριν να καταλάβουν τι έγινε η μπάλα ήταν στα δίκτια. ακόμα και ένα μέτρο μπροστά να ήταν ρε χοχάκι που δεν ήταν, τι πλεονέκτημα απεκόμισε που όταν υποδέχεται την μπάλα μεταξύ του ζέβλα και της μπάρρας σας είχε δυο πάικτες δικούς σας?? Ο ένας νομίζω ήταν ο δέλλας που παίρνει 400 χιλιάρικα να κάμνει το ράουνταμπάουτ και να δκιώχνει πας την γραμμή δίνοντας σίγουρο γκολ στον χαλωνέυτη και ο άλλος νομίζω ήταν ο πρώην παίκτης της χοχό εκείνος που επέψετε να προπονείται με τα δευτερα και ενώ όλη η κύπρος εβούιζε ότι επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του την χοχό εβγήκε απο την ναφθαλίνη και ύστερα απο δκυόμιση μήνες απραξίας πήρε θέση βασικού στο φιλικό της ομάδας σου με την χοχό. το ωραίο είναι ότι στις φάσεις των γκολ των χόχων όλη η κύπρος ερωτούσε που ήταν οι αμυντικοί της ανώ εκτός που εσάς τους ανωμαλους και την διοίκηση σας φυσικά. με λίγα λόγια αλώσαν σας που μέσα ρε ανωμαλιάρηες. η ανόρθωση των πρωταθλημάτων και του τσάμπιονς λήγκ εκατάντησε πελάτης των χόχων και οι φίλαθλοι της να ζουν για να κοψουν μάρκα του ΑΠΟΕΛ. το τρίτο γκολ της χοχό στο μεταξύ σας ματς ήταν όφσαιντ ρε χόχο και όχι το γκολ του ζέβλα. αλλά τι λέω μεταξύ αδελφών σωματείων δεν έχει πρόβλημα. ΚΟΜΜΟΥΝΟΠΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. re ma8iti gamw tin ammoxosto sou gamo tourkosporoxanor8osiati i tziroues sas re poutanopeda POUSTOANOR8OSIATES FLWROI GAMW TES MANAES SAS GAMW AFHSAN TO VARWSH KAI EFIAN POUSTOPPUTTH APOEL ENANDIWN OLWN AU 79

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kai oi pentares sinexizounnte kapoioi to exeran

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. mipws toyto to blogspot en toy 24sport.com? afou eshei tosa reprtaz se alla site tzai mono tou 24 mpenoyn damesada. eleos apoel ole.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ποιον 24sport και μαλακίες? μαλλον πίννεις που τουτον που φερνουν που τα κατεχομενα και επείραξέν σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. pete mas tzie posous vathmous emazepsete sto champions league tzie posous i Anorthosi? Eshi kanenas pou esas ta mounia, pou thimate niki mes to papadopoulos pou ton tziero pou egenithike? Ektos fisika persi, me goal offsaide. Giafto elate, elate, elate na sas dixoume tzie ton Della, tzie ton Zeirhou tzie ton Mantzio tzie ton Kafu.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μαθητη ΑΝΩΜΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. TO SIEIROY TO DELLA TZAI TO KAFOY NA TO MPIXIS TOY KOLOY SOY RE VLAKA ANORTHOSIATI GIATI OYTE SE 15 XRONIA EN THA KSANAPIAIS PROTATHLIMA...
    OSO GIA TOYS VATHOYS POY EPIAS POY TO CHAMPION LEUGUE PIENE STI PETROVATS NA SOY DIXI POY NA TOYS VALIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. opos mas edixete tzai to fernantez re anomaloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. για να με σε πιανι το παΡΑΠΟΝΟ ΡΕ ΦΛΩΡΟΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ με τους βαθμους που να πιαμεν που φετος που το τσ. λινγ εν να σας ρεξουμε σιουρα.
    εσεις ομως εν θα ξαναπατε γιατι δεν υπαρχει αλλος ολυμπιακος πειρεως και αλλοσ κεσπαγια ουτε και αλλη κωλια...
    αντε γεια...

    υ.σ. τες 29 του φερβαρη ρεξε κανενα γυρω που το πλογκ να τα ξαναπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ta lefta toy champion leugue tafage o panteli kai seis kimaste orthioi gamithite anomaloi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ate re apoellara moy nika tin poytana tin ano me 3 penalty fantasmata gia na toys girizi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. το 2008-2009 ανωμαλακι ενίκησες με ενα γκολ οφσάιτ στο κοτέτσι και ενα πέναλτυ μαρς που δεν μας δοθηκε από τον ανωμαλιαρη καπιτανη και εχεις το θρασος και μιλας για διαιτησία? φέτος εχετε ευνοηθεί περισσότερο απ όλες τις ομάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. re vlaka anwrthosiati pe mas tziai poses fores enikisete eseis sto kotetsi sas..... oi isopalies gia sas e nikes reeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απλά για να συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι οι εχθροί είναι πολλοί και έρχονται από παντού...Σκεφτείτε τα "ελληνόπουλα" εκ αμμοχώστου που ανοιξάν τα πόδια τους στην πουτάνα της κυβέρνησης και έχουν και μούτρα και μιλούν...αλλά έτσι είναι όταν είσαι η καλυτερη ομάδα...απλά μην ξεχνάτε ανωμαλάκια ότι για 19 χρόνια δεν κερδίζαμε διότι έιχε κάποιους καπιτανίες, μαλακτούς και άλλους τόσους που δεν μας άφηναν να σας κερδίσουμε...οι 11 νίκες από τα 14 τελευταία παιχνιδια με την πούτανα αδελφή σας χομόνοια πως το εξηγείτε..ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!! ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. re skatoanorthosiati na sou thimiso me poies omades epezete champions league j me me pies i apoellaka?esis me to panairi tin inter j emis me chealsea,porto,athletiko!na sou thimiso ti poustokerkida ixete se sxesi me tin diki mas?esis 10000 j emis 23000!re pousti gamo to varosi sou!tora en tourkia jame!poustotourko!aaa min 3exniomaste 8imisou tin eleini poria tis omadoula sou sto prota8lima persi meta to CL!exasete pou ton proto giro sto kipello j irtete 3i!mounia egamise sas persi i xoxo me 4ara!ENO EMIS RE SHILOMPASTASTE IMASTE PROTI J IMITELIKA KIPELLOU!POU 8A PIASIS ISOPALIA TIS CHEALSEA J POU 8A DERI OPULA TA DERBY KAPALI ELA MILA!3E8TILISMENA POUSTOGAY TOURKOSPORE!POTE OSO ZIS DEN 8A PAIS PISO STO VAROSI!AAA J ARESE MOU POLLA TO GOAL TOU KASEKEEEEEE!vilo e vilo!!!!!
    apoel enantion olon.valte mialo kai parte xapari double 8a paroume kai pali!!!!!petrovac....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. PETROVAC RE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POSA POSA?E3IXASES NA SE 8IMISO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. TOTENHAM - ANORTHOSI 6-0

    APOEL - CHELSEA 2-2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    NA SAS GIRIZI RE MATHITOYTHKIA........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. re floroanorthosiatika iste ntropi toy ellinikoy ethnoys...
    o antonis papadopoylos edose tin zoi tou gia tin enosi tis kiprou me tin ellada kai esis poulate ta pexnidia me tous tourkous gia na parete xorigia apo aftoys pou prodosan ton antoni papadopoulo.........
    aisxosssssssssssssssssssss
    aisxosssssssssssssssssssss...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. trizoyn ta kokkala tou antoni papadopoulou apo afta pou vlepi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. kserete gt den enoxlounte i floroanorthosiates apo ta ekatomiria pou ksodevi o miltis????
    ine aplo. kai o kikis me ton idio vromiko tropo ta ksodeve pro dekaetias....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ο μάντζιος και σειρού αποκτήθηκαν με χρήματα μελών της διοίκησης της ανώ. Από πότε ο μιλτίς, ο βάσος γεωργίου και ο χριστόφιας έγιναν μέλη της διοίκησης των ανώμαλων? η προεδρική χορηγία για τα 99χρονα των ανώμαλων εδόθηκε πρίν το φιλικό των ανώμαλων με την χοχό στο αντώνης ή μετά? επιάσαν τα προκαταβολικά ή αναδρομικά σε αντάλλαγμα των καλών τους υπηρεσιών τα τελευταία δύο χρόνια? πόσα και ποιά άλλα σωματεία πήραν τέτοια χορηγία? πόσες νίκες έκαμε η ανώ επί της χοχό απο τον καιρό που ο τατάς του προέδρου της ανώ έπιασε δουλειά στο προέδρικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. re anomaloi anorthosiates xonepse te to to protathlima en tou



    apoelapoelapoel
    apoelapoelapoel
    apoel------apoel
    apoel------apoel
    apoelapoelapoel
    apoelapoelapoel
    apoel------apoel
    apoel------apoel
    apoel------apoel




    apoelapoelapoel
    apoelapoelapoel
    apoel------apoel
    apoel------apoel
    apoelapoelapoel
    apoelapoelapoel
    apoel
    apoel
    apoel




    apoelapoelapoel
    apoelapoelapoel
    apoel------apoel
    apoel------apoel
    apoel------apoel
    apoel------apoel
    apoel------apoel
    apoelapoelapoel
    apoelapoelapoel




    apoelapoelapoel
    apoelapoelapoel
    apoel
    apoel
    apoelapoelapoel
    apoelapoelapoel
    apoel
    apoel
    apoelapoelapoel
    apoelapoelapoel




    apoel
    apoel
    apoel
    apoel
    apoel
    apoel
    apoel
    apoelapoelapoel
    apoelapoelapoel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. telio re filoui to minima sou me to APOEL!ise mastros!GAMO TIN ano TIN POUTANA!ISTE OI KALITEROI PELATES RE MALAKES !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. EGW ENA 3ERW O APOEL GAMASAS OULOUS 8A TO DEITE JE OI E3IPNISETE M OULOI TR NA MILATE RE AXAPAROI DETE TI EPERASE I APOELARA JE POU ENI JE TI KAMI TR SKATO AXAPAROI...APOEL 8RYLOS PROTA8LIMA RE GRA4ETETO OPOU 8ELETE NA TO 8IMASTE APO TO 8EIO SAS ATE GEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η ΧΟΜΟΝΟΙΑ εν η καλύτερη ομάδα της Κυπρου ΜΠΕΕΕ Το ΑΠΟΕΛ ενθα πιασει πρωτάθλημα φέτος ΜΠΕΕΕ Αδικει την ΧΟΜΟΝΟΙΑ η διαιτησία ΜΠΕΕΕ ΔΕΝ έχουμε άνθρωπο μεστην ΚΟΠ ΜΠΕΕΕΕ Δεν ήταν offside το τέρμα ΜΠΕΕΕ Είχαμε αλλό 5 πέναλτυ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ Μιλτή είσαι ο καλύτερος πρόεδρος ΜΠΕΕΕΕ Είμαι ΧΟΜΟΝΟΙΑ και όποιο θέλω αγοράζω ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΧΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ 2010 ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΠΑΜΕ Χούλοι ΜΑΖΙ!!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Re mathitoui kala gia emas en syzito. Ta teleutaia 6 match i moni fora pou en tes efaes pou emas itan pou irtame X tzai esikosame to mes to kotetsi sou.

    Egines i poutanas tis pio megalis poutanas (xoxo) re tzai esheis moutra tzai milias?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. H pio evnohmenh omada en h anorthosi re mounni en exei agwnistikh pou na me sas ekounthsan. vlimmata. Oso gia thn kokkinh pou kleeis an empore o dietitis eprepe na diksei 2 kokkines tou laban gia tzinto tackling. 2 fores sas epe3an isia mia me APOEL kai mia me xomonoia kai efanike poso axaparoi hsasten. H ael akoma fwnazei re mounni, na men sou thimisw to xeri tou maragkou. Kratoun sas jame alliws tetrada oute me kialia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. RE POUTANOPEDO ANORTHOSIATI TOURKOSPORE POU EKSAPOLISES TO VAROSI JE EGINES LAGOS JE ANNIKSES TA PODKIA SOU STO TOURKOSPORIKO PARARTIMA TOU akel, TOLMAS ESI NA MILISIS GIA DIETISIES POU TA MISA SOU PROTATHLIMATA EN ME TA RIALLIA TOU KIKI RE MPASTARTE. alla etsi eni efkikes na ipostiriksis tin omada pou se epierose gia na shipsis na se gamisi re giopoutani, nomizo en jeros sas je esas na mpoume mestin kerkida sas je na sas dokoume je sas pou mia rafta na pethanete oulloi sas mounakia tis okkas. JAME POU IMASTE EN THA FTASEIS POTTE POUTANAS GIE! AU 79

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. GAMW TOUS TZIROUES SAS TOUS SKATOFLWROUS PPOUSTOXANOR8OSIATAKIA PRODOTES OSOI DEN POLEMHSAN KAI AFHSAN TO VARWSH OI TZIROUES SAS DILADH RE SKATOFLWROI PR0DOTES POUTTOI THS KYPROU GAMW TES MANES SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. RE KOPRITES MOUNNOAPOELISTES, ESEIS EISASTE PARAPANO TOURTZIOI POU TOUS XOMONOIATES. NOMIZETE XIANNOYME TI EKAMETE TOY FILATHLOU MAS PRIN TESSERA XRONIA MPROSTA STA MATHKIA TOU YIOU TOU. MOUNNOPANNA, LERES. EKONTEPSE I ORA SAS. ELATE STO KASTRO OPOS PANTA GIA TIN DOSI SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. na sou po ena mistiko re anomale??
    o vasilias tou kastrou sou en o miltis..
    XAXAXAXAXXAXAXAXAX...
    ENAN EN TO SIOURO RE ANOMALE.NA DERIS TO APOEL EN IMPORIS.TO POLI POLI NA MAS PIATE KAMIAN ISOPALIA TZAI TZINI MONO ME KOYNTIMA POY TIN DIAITISIA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. aqn ton ixa 3ana mprosta mou ta idia 8a tou ekamna!kala tou ekaman arxidia tourkosporoi poulimenoi!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. perki sas gamisi to apollonaki!gia na men sas gamisoumen emis!e8eloumen en na mas kolisete tipote afrodisia!poutanes!exete ouli aids!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. KALA TOU EKAMN RE TOU POUSTOANORTHOSIATI!EPREPE NA DEROUN J TON GIO TOU!GIOS TIS POUTANAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. o koumas epidikse tin apep, ok en krima i apep, alla mporei na fkei kai kanena kalo pou touti tin istoria. o neokleous tis apep tha steilei kasetes me tous agwnes pou adikithike i omada tou stin fifa. metaksy twn agwnwn autwn kai to epos tis anatropis twn xoxwn mes sto gsp. egw lew na steilei kai ta sxetika arthra tou violari tou sigma mazi. tha pesei to gelio tis arkoudas stin fifa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. POUTSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XOXOI PARTE POUTSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΠΟΕΛίστες, κλείστε τα αυτιά σας στον οποιοδήποτε ζηλεύει την ομαδάρα μας και θέλει σημασία. Η Αμμόχωστος είναι Ελληνική, όλη η Κύπρος είναι Ελληνική και δεν πρέπει να λέμε λόγια τα οποία να προέρχονται από ανιστόριτους ανθρώπους. Ο ανορθωσιάτης, ξέρει πολύ καλά πως "πήρε" το τελευταίο του πρωτάθλημα. Αν το έπαιρνε δίκαια, δεν θα φώναζε για διαιτησίες διότι οι ομαδάρες δεν κλένε. Επειδή το πήρε με τη διαιτησία, φωνάζει όπως όλοι!!! Η ομαδάρα μας θα νικήσει και φέτος στο γήπεδό τους και να μου το θυμηθείται. Και κάτι τελευταίο, προς ανώμαλους και χόχους:
    Παρακαλούνται, όσοι έζησαν και ζουν σε γυάλινα σπίτια, να σταματίσουν να ρίχνουν πέτρες!!!
    Φυλάκια, τα λέμε
    ΑΠΟΕΛ-ΘΡΥΛΟΣ-ΚΥΠΕΛΛΟ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. me to xristofia proedro katastrefoumaste kati prepei na gini 8a mas katastre3ei o tourkos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. APOEL MANIA TIS ZOIS MOU!!!!!!!!!!

    APOELAPOELAPOEL APOEL APOEL
    APOELAPOELAPOEL APOEL APOEL
    APOEL APOEL APOEL APOEL
    APOEL APOEL APOEL APOEL
    APOELAPOELAPOEL APOEL APOEL
    APOELAPOELAPOEL APOEL APOEL
    APOEL APOEL APOELAPOELAPOEL
    APOEL APOEL APOELAPOELAPOEL


    Y.Γ:εζηλεψα ποθ τον παρεα ποθ εκαμε το ιδιο με ΑΠΟΕΛ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. thαnks re...ποθ-ποθ(εω το ψευδονιμο μου)
    Π.Ο.Θ
    πανικκος ολυμπιου θουποσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. apoelapoelapoel
    apoelapoelapoel
    apoel-------apoel
    apoel-------apoel
    apoelapoelapoel
    apoelapoelapoel
    apoel-------apoel
    apoel-------apoel

    apoel-------apoel
    apoel-------apoel
    apoel-------apoel
    apoel-------apoel
    apoel-------apoel
    apoelapoelapoel
    apoelapoelapoel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Α ΠΠΠΠΠΠΠΠ ΟΟΟΟΟΟΟ ΕΕΕΕΕΕΕ Λ
    ΑΑΑ ΠΠ ΠΠ ΟΟ ΟΟ ΕΕ ΛΛΛ
    ΑΑ ΑΑ ΠΠ ΠΠ ΟΟ ΟΟ ΕΕΕΕΕΕ ΛΛ ΛΛ
    ΑΑ ΑΑ ΠΠ ΠΠ ΟΟ ΟΟ ΕΕΕΕΕΕ ΛΛ ΛΛ
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΠ ΠΠ ΟΟ ΟΟ ΕΕ ΛΛ ΛΛ
    ΑΑΑ ΑΑΑ ΠΠ ΠΠ ΟΟΟΟΟΟΟ ΕΕΕΕΕΕΕ ΛΛ ΛΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ego eime enas apoelistas apo eparheia ammohostou nropi se olous pou vrizoun to agapimeno varosi aishos sas alites opian omada ke an iste. an hannate eseis ta spitia sas ke sas evrizan kiprioi pos tha niothate ilithioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή