Πάμε για νίκη μέσα στο Παπ. για να κρατήσουμε την κορυφή!

Αφήνοντας πίσω του την άσχημη εμφάνιση με τον Εθνικό, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να πάει στο Αντώνης Παπαδόπουλος και να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι στην Ανόρθωση!

Μόνο έτσι θα εξιλεωθεί για τις 2 τελευταίες ισοπαλίες και το κυριότερο, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Ο ΑΠΟΕΛ έχει δείξει ότι στα δύσκολα παιχνίδια μεταμορφώνεται και παίρνει αυτό που θέλει. Αυτό πρέπει να κάνει και την Κυριακή!

Sold out
Σε χρόνο ρεκόρ (μόλις σε 2 ώρες) οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έκαναν φύλλο και φτερό τα 2600 εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους και την Κυριακή (28/2) θα δώσουν και αυτοί τη δική τους μάχη στην κερκίδα και θα σπρώξουν την ομάδα τους για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Τραυματίες
Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αποθεραπεία έκανε ο Χέλιο Πίντο (ο οποίος μας έχει λείψει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ), ενώ ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης δεν προπονήθηκε αφού έχει κτύπημα στον τετρακέφαλο από το χθεσινό παιχνίδι και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης του αύριο. Με τα σημερινά δεδομένα η παρουσία του Κύπριου διεθνή ποδοσφαιριστή στο ντέρμπι της Κυριακής καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη, έως απίθανη. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.

Black list
Στη μαύρη λίστα των αντιΑΠΟΕΛιστών κατάφεραν να γραφτούν και οι Belic – Καστάνας.

Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. για τον αγώνα με Ανόρθωση
"Την Κυριακή 28/2 στις 3.00μμ, ο ποδοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής σεζόν μέχρι το επόμενο. Ο αγώνας είναι καθοριστικός και τυχών απώλεια βαθμών ισοδυναμεί με απώλεια της κορυφής, γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να τα δώσουν ΟΛΑ μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε το διπλό.


Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα αυτή και θα είμαστε δίπλα στους παίκτες, χωρίς να βγάλουμε τον σκασμό για 90 λεπτά. Παίξτε με πάθος, τρέλα, τσαμπουκά και πάνω απ όλα με ποδοσφαιρική αλητεία και διαλύστε αυτούς που μας φθονούν και μας ζηλεύουν. ‘Τους έχετε’ μέσα στο γήπεδο. ‘Τους έχουμε’ πάνω στις κερκίδες. Πάμε μαζί να πάρουμε αυτό που θέλουμε γιατί δεν φοβηθήκαμε ποτέ κανένα. Την Κυριακή, ποδοσφαιριστές και κόσμος, θα φτύσουμε αίμα και θα φύγουμε νικητές από την Λάρνακα.


Αδέλφια, το ρολόι μετράει αντίστροφα και το μυαλό μας θολώνει. Ζούμε και αναπνέουμε για την Κυριακή. Μετά και τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Δασάκι, ο κόσμος του Θρύλου κοχλάζει σαν ηφαίστειο, που από στιγμή σε στιγμή θα εκραγεί. Αν επαναληφθούν παρόμοια γεγονότα κύριοι, τους πρώτους που θα βρείτε μπροστά σας θα είναι τους Πορτοκαλί και βάλτε το καλά στο μυαλό σας.


Την Κυριακή ο Σύνδεσμος θα πραγματοποιήσει άλλη μια πορτοκαλί χορογραφία. Βάλτε ΟΛΟΙ τις ιστορικές πορτοκαλί φανέλες, ακολουθήστε τις οδηγίες των οργανωτών και πάμε να τους παραδώσουμε μαθήματα κερκίδας.


Για τον αγώνα της Κυριακής, αποφασίστηκε ότι θα παρθούν τα πιο κάτω μέτρα ασφαλείας:


-Υποχρεωτική η επίδειξη πολιτικής ταυτότητας. (Έχοντας ήδη σημειωμένο τον αριθμό της ταυτότητας μας στο απόκομμα του εισιτηρίου, θα αποφύγουμε τον συνωστισμό στις εισόδους.


-Να βρισκόμαστε στο γήπεδο τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη, για να είναι πιο ομαλή η προσέλευση μας στις κερκίδες.


-Θα σταθμεύσουμε πίσω από το κατάστημα του Πισσαρίδη. Ο χώρος θα είναι αποκλειστικά μόνο για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.


-Απαγορεύεται η μεταφορά και το άναμμα φωτοβολίδων, βεγγαλικών και καπνογόνων και η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων μέσα στο γήπεδο.


Η πορτοκαλί πορεία θα αναχωρήσει από το Fan Club στις 12.30.


ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ


ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ - ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ"

30 σχόλια:

  1. Παρακαλώ χρησιμοποιείτε όνομα ή ψευδώνυμο για να συνεννοούμαστε!
    (Α! και μέσα σε κόσμια πλαίσια..)

    Αρχίστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Madrileno, στην εντεκάδα που έβαλες με την Άχνα (στο προηγούμενο άρθρο) κάποιος που ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια απουσίαζε...
    .
    .
    .
    .
    .
    Χέλιο Πίντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pete tou Giovanovits na valei ton Madrileno voitho tou tzie na thkioksei ton Yanno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ELATE ELATE ELATE ELATE ELATE ELATE ELATE THN POUTSA TIS KYRIAS GIA NA FATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Den theloume xenous diaitites. Valte mas ton Tsaggari, i ton stamati, i ton trifonos, i esto ton tratto gamoto. Oi xenoi den mas ponoun. Den mas dioun sinehia faoul, den dioun kartes stous antipalous, den dioun tou charalampidi penalty. Kirie Koutsokoumni, kyrie kouma, kyrie Loizidi akouei kaneis. HELP HELP HELP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Criminal:
    Re anor8osiatiko kolovoutiropano pou vrikes tin poutsa re ke 8e tin fame kolo mounia opadoi.8a sas klisoume to spiti re malaka MOunopANA iste oloi eki ke etsi 8a meinete.Den a3izete os opadoi den exete idea iste floroi ke mounia.,...ATe re apoelara mou gamise tous mesa sto spiti tous komprites.......Eiste floroi ke to 3erete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. RE MOUNI ERXOMASTE ALLA EN ALLOS POU EN NA FAI POUTSA!PIA KIRIA RE?ESIS ISTE POUTANES!!!ISTE OI KALITEROI PELATES RE MALAKES,RE MALAKES...

    FILOSOFOS TIS MAPPAS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MILOUN OI VRWMOKOULOUFOI GIA DIAITISIA!!!XAXAXAXA...VALTE DIAITITI EKEINO POU EMETRISE GOAL TO KARFI TOU MARAGOU ME TO SERI...RE ATHIGANOI I THA SAS DEROUME I THA FATE TO XYLO TIS ZOIS SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απρόσμενη εξέλιξη υπήρξε κατά την μετάβαση της αποστολής της Ανόρθωσης στη Λευκωσία, για το πετοσφαιρικό ντέρμπι κυπέλλου με την Ομόνοια. Δυο άγνωστοι που φορούσαν κουκούλα και κράνη, έριξαν πέτρες εναντίον του λεωφορείου τη στιγμή που έφτασε στο "Ελευθερία", με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια...Το λεωφορείο πήγε αμέσως μετά την...επίθεση στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.


    kata ta alla oi proedroi tous en aderfares

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΜΑΚΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ http://www.politis-sports.com/cgibin/hweb?-A=931634&-V=gipedonew&-p 26/02/2010 ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ,ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΠΟΙΩΝ 'Η ΑΠΛΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΡΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΕΛ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ? ΑΦΟΥ Ο ΠΟΥΡΣΑ (ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΚΑΙ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ? ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΠΟΥΡΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΟ ΤΟΝ ΠΕΛΙΤΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΔΙΚΑ? 'Η ΜΗΠΩΣ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ ΝΑ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΕΙΤΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΚΑΤΟΣ Ο ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΤΟΝ ΑΝΕΚΟΨΕ ΜΕ ΓΡΟΘΙΕΣ?
    ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΠΕΛΙΤΣ ΣΤΟ ΓΣΠ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΠΟΥΡΙΤΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΑ ΕΨΑΛΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ 'Η ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΟ KEYBOARD ΣΟΥ?
    ΟΤΑΝ Ο ΚΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΦΑΝΗ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ " ΣΚΛΗΡΟΣ " ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?
    Ο ΑΠΟΕΛ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΠΙ ΖΙΒΑΝΑΡΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ) ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙ.
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ MAIL ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.
    ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝ ΜΕΡΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΚΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ KEYBOARD ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ...

    ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.politis-sports.com/cgibin/hweb?-A=931634&-V=gipedonew&-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. anomalakia tin poutsa mas tha tin fate ke pali.eiste oi kaliteri pelates re malakes re malakes.
    erxomaste sto kotetsi re anomalakia ke eimaste xiliades.
    oi mathites tha paroun ta mathimata tou ke pali apo tous portokaloi.

    poulimenoi einai osoi den polemisan ke afisan to varosis. mathites tis plakas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Που είναι ο Παντελή και τα λεφτά του Ch. L. οεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥΛΙΑ.ΤΟ ΠΟΥΛΛΙΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥΛΛΙΝ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΜΑΠΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΧΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ [ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ]ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΣ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πραγματικά καποια πράγματα είναι αστεία.

    δύο ομαδες, ανώμαλη και χοχο 10 αγωνιστικές πριν το τέλος να είναι στον ίδιο παρονομαστή με τον θρύλλο του τσάμπιονσ λήγκ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. δύο ομάδες που αποδεδειγμένα πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων τα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές, δύο ομάδες που χρηματοδοτούνται απο την κυβέρνηση, άμεσα (ανώμαλη χορηγία 500,000 για τα 100χρονα που κλείνουν του χρόνου) και έμμεσα χόχο ( ο πρόεδρος της είναι ο κυβερνητικός εργολάβος), που μέχρι και οι ίδιοι οι φίλαθλοι τους αμφισβήτησαν έντονα τις ικανότητες τους για τίτλο, ποσώς μάλλον οι αντιπάλοι τους, που αποκλείστηκαν απο την ευρώπη απο ομαδούλλες, απο το κύπελλο κύπρου, μια απο αυτές άλλαξε δύο φορές προπονητή σε έξη μήνες η άλλη κρατάει τον προπονητή απλώς και μόνο γιατί πρέπει να τον χρυσώσει για να φύγει, που πήραν παιχνίδια απο την διαιτήσία και κωλοφαρδία, που ξεκινούν το πρωτάθλημα με τουλάχιστον + 12 βαθμούς την στιγμή που οι αντιπάλοι τους πρέπει να φτύσουν αίμα ή και να ξυλοκοπηθούν για περάσουν και ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΛΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΟΠ ( πουτσοκούμνη /που δεν μας απαντά καν το τηλέφωνο και κούμα αλήθεια αυτο και αν είναι ανέκδοτο) ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, την στιγμή που αν δεν ευνοούνταν το πρωτάθλημα της βραχονησίδας θα ήταν τελειωμένο απο τον α' γύρο.


    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΚΩΤΕΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΞΙΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΩ ΑΔΙΑΦΟΡΑ? ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ? Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΛΙΑΣΗ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΤΥΧΗΣ, ο άνθρωπος μιλά για τον θρύλλο κια νομίζεις ότι ακούεις έκθεση ιδεών ή τον μουσκάλλη. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΦΛΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΥΛΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΔΗ.
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΙ ΤΙ ΕΙΝΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΞΕΜΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΜΑΚΡΙΔΗ. ΜΗΠΩΣ ΓΑΜΑ ΣΕ???
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΡΟΚΑΤΕΛΗΜΕΝΝΟΣ , ΡΙΦΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΜΑΠΠΑ. ΕΣΧΟΛΙΑΣΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΣΗ ΡΕ ΕΡΙΦΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΜΑΠΠΑ??
    ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ...
    8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΙΟΥΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ, ΗΤΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΦΟΡΛΑΝ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΚΑΙ Ο DROGBA EN ΕΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟΥ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΕΠΙΑΣΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΗΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟ ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΠΕΠ ΤΟ ΠΑΦΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟ ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΟ ΕΡΜΗΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ
    ΑΤΕ ΕΡΙΦΙΟ ΠΙΕΝΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΝΑ ΣΟΥΖΕΙΣ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΝΑ ΠΙΕΝΝΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΝΟ ¨ΓΙΝΕ ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ¨
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. symfwnw me ton filo pou apantise sto arthro tou POLITI tsai apantise kai ston xoxo pou emilise gia piasmeno paixti tou ethnikou.e xoxoi eisastai flwrakia kai leres.na xerete oti touta ola pou kamete en tha meinoun etsi re xwrkatoi.THA EKDIKITHOUME KAI THA TO KANOUME ME STYL.THA VAYOUME TIN LEYKWSIA ME TO DIKO SAS TOURKIKO AIMA.THA GAMISOUME TIS MANAES SAS KAI THA VIASOUME TIS KORES SAS.THA VALOUME FWTIA STIN 9 KAI OTAN KAEITE THA XOREUOUME PANW STIS STAXTES SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥΛΛΙ.ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥΛΛΙ ΤΣΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΒΡΙΖΕΤΕ.ΡΕ ΠΟΥΛΛΙΝ ΤΖΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΓΙΑΤΣΗΣ ΡΕ ΠΟΥΛΛΙΝ.ΡΕ ΠΟΥΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΣΑΣ ΤΣΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΝΕΤΕΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΟΥΛΛΑ.Ο ΑΔΡΩΠΟΣ ΣΑΣ ΕΝ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ.ΕΚΑΜΕΤΕ ΤΣΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ Η ΑΧΝΑ.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Panayia mou re kopelia, oulloi oi villaes, oi pallikaraes, tzie oi foniaes esoroftikan damesa. Toutoi oulloi pou grafoun tounta ta pramata amfivallo an ehoun di potte tous to hroma tou aidiou tzie sioura pasi polloi mazi giati einai pouttoi tzie foounte.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. TZAI O PINTO NA EPEZE RE FILE PALE ISOPALIA THA ERKOYMASTAN...H OMADA HTAN KATW KAI STO GIPEDO OI PEKTES OYTE KANA 3 MPALIES SINEXOMENES DEN GINONTA....TI THA ALLAZE DLD O PINTO???

    EPISIS TO XWRAFI TIS AXNAS HTAN XALIA. GIA NA YPODEXTI KAPIOS PEKTIS TIN MPALA K NA TIN KSANAPASARI EPREPE NA KANI 3 KONTROL EKTOS KAI AN HTAN O MESI....

    AFTO POY LEW GIA TO GIPEDO THA TO DIAPISTOSIS TIN KIRIAKI POY THA PEZOYME STO PAPADOPOYLOS....

    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. to pexnidi tin kiriaki gia mena ine kathara thema apodosis tou apoel.diskola i efkola tha nikisoume..an mas theli k i mpala i niki tha gini 8riamvos...
    pithana apotelesmata 0-1 i 1-3
    pantws to endexomeno ittas ine poli mikro mexri k apithano...

    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥΛΛΙ ΠΟΥ ΕΦΑΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΕΛΑΗΔΑΣ ΠΟΛΛΑ ΕΡΙΦΙΟ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ....ΚΟΚΟΚΟΚΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι καλύτεροι πελάτες μας περιμένουν!
    Ας μην τους απογοητεύσουμε!

    Οι χόχοι περιμένουν να πατήσουν κορυφή!
    Ας τους αφείσουμε να ονειρεύονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ATE APOELAKA M PE3TE MAPALA NA TOUS GAMISOUME NA KLISOUME TA STOMATA TO ANOMALO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΠΟΕΛ και Ανό ξεσκίστε την Χοχό.

    ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση= Συμμαχία κατά της Κόκκινης Χούντας και της Κυβερνητικής ομάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΔΕΝ ΕΣΙΕΙ ΑΠΟΕΛ + ανώμαλοι.... ΕΛΕΟΣ ΠΙΟΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ... ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ... ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΝΑ ΜΟΥΝΝΙΑ... ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ... ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ... ΘΡΥΛΕ ΓΑΜΑ ΤΗΝ προσφυγοπουτάνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://www.sigmalive.com/sports/football/cyprus/a%20league/243110
    συνέντευξη του κουτσοκούμνη στο σιγμα, αδικία λέει η χοχο και η χαελ που είναι εκτος εκτελεστικής, αλλά το καλύτερο για το κύριο αυτό, καστανας και χιώτης είναι το ίδιο υπεύθυνοι.

    αυτό θα πει επικοινωνιακή πολιτική, φορτώστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. EINAI ARROSTIA KAI MALAKIA
    NA EISAI PORTOKALLIS S AYTH THN KOINONIA
    NA SE BARANE
    NA SE GAMANE
    KAI STO MOYNI THS MANAS SOY NA TRAGOUDANE

    BROMOPARAGKES XOXOI,APOELOULES,ANOMALITSES EISTE OLES ADERFIA, NA PETHANETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. re diaxeiristi grapse to ip toutou tou tourkosporou pou mas ksitimazei pio panw kai opoioudipote allou mpainnei kata kairous kai kamnei to idio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή