Στημένα παιχνίδια!

O πρόεδρος της Κ.Ο.Π έδωσε τους φακέλους στον υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας τάξης Λουκά Λουκά όσον αφορά τα ύποπτα και τα στημένα παιχνίδια.
Ο κ Κουτσοκόυμνης ανακοίνωσε πριν λίγο τα εξής:
Οι αναμετρήσεις Άχνα-Πέγεια και Ερμής –Ομόνοια είναι στον κίτρινο φάκελο και είναι στα ύποπτα παιχνίδια. Η αναμέτρηση Πέγεια-ΑΠΕΠ στον κόκκινο που έχει υπόνοια ότι ήταν στημένος ο αγώνας. Αναμένεται και ο τέταρτος φάκελος από μέρα σε μέρα που αφορά την αναμέτρηση ΑΠΕΠ-ΈΝΠ που είναι χρώματος κόκκινου και έχει υπόνοια ότι ήταν στημένος.


Από πλευράς ΚΟΠ στη σημερινή συνάντηση για την παράδοση των σχετικών φακέλων παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Χάρης Λοϊζίδης, ο Γενικός Διευθυντής κ. Ανθούλης Μυλωνάς και ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων της Ομοσπονδίας κ. Άδωνις Προκοπίου, συνδετικός κρίκος της ΚΟΠ με το αρμόδιο τμήμα της ΟΥΕΦΑ για τα στοίχημα.

ΑΠΟΡΙΑ:

Οι φάκελοι των υποθέσεων δόθηκαν στον Υπουργό! Εγώ γιατί ανησυχώ ότι δεν θα αποδοθεί πάλι δικαιοσύνη; Αν στον φάκελο καταγγέλλεται και η ομάδα του ή η ομάδα του προϊσταμένου του, τι θα κάνει;;;;

15 σχόλια:

  1. O kosmos to ehei toumpano kai o Christofias kryfo kamari!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apoelfire o Louka (yp.dikaiosyni) eb dilomenos xoxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποπτος ο αποκλεισμός της Κοπεγχάγης από τον ΑΠΟΕΛ
    Θεωρείται ότι έχει αλλοιωθεί το αποτέλεσμα του β Δ προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ- Ανω των 20 τα στημένα ματς στην Ισπανία


    Oι γερμανικές Αρχές θεωρούν τον Ντενίζ Σ. (ώσπου να οδηγηθεί η υπόθεση σε δίκη και να τελεσιδικήσει ο γερμανικός Τύπος δεν δημοσιοποιεί τα πλήρη στοιχεία του κατηγορουμένου), ο οποίος έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί, ένα από τα ηγετικά πρόσωπα της μαφίας του στοιχήματος που έστηνε αγώνες σε όλη την Ευρώπη. Ως εκ τούτου ο δικηγόρος του κατηγορουμένου (μεταξύ άλλων και για εκβιασμό έξι ποδοσφαιριστών, προκειμένου να υποκύψουν στις απαιτήσεις του σκοτεινού κυκλώματος και να έχουν μειωμένη απόδοση στα ματς των ομάδων τους) κ. Μπούρκχαρντ Μπένεκεν είχε πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος των αρχείων της Εισαγγελίας του Μπόχουμ και, σύμφωνα με δηλώσεις του στο περιοδικό «SportΒild», αποκαλύπτει ότι μια από τις ομάδες που θεωρούνται ύποπτες για στήσιμο αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι η πρωταθλήτρια Δανίας Κοπεγχάγη.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Μπένεκεν, ο οποίος πέρασε μία ολόκληρη ημέρα στα γραφεία της Εισαγγελίας του Μπόχουμ μελετώντας τα αποτελέσματα των πολύμηνων ερευνών των γερμανικών Αρχών, «η Κοπεγχάγη θεωρείται από τις πιο ύποπτες ομάδες για στήσιμο αγώνων και ένα από τα ματς που θεωρείται ότι έχει αλλοιωθεί το αποτέλεσμα είναι ο επαναληπτικός προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΑΠΟΕΛ»! Για την ιστορία, η πρωταθλήτρια Κύπρου ομάδα του ΑΠΟΕΛ είχε ηττηθεί 1-0 στη Δανία και στον επαναληπτικό επικράτησε 3-1 της Κοπεγχάγης, πανηγυρίζοντας την πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

    Παράλληλα με τις αποκαλύψεις για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στημένων αγώνων στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η ομοσπονδία της Ισπανίας αποκάλυψε ότι τουλάχιστον επτά παίκτες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας ενδέχεται να έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις «προσημειωμένων» αγώνων διατάσσοντας πειθαρχική έρευνα. Η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια από την αποκάλυψη της διοίκησης της Λας Πάλμας που αγωνίζεται στη Σεγούντα Ντιβισιόν ότι διεξάγεται έρευνα εις βάρος της, καθώς και της Ράγιο Βαγεκάνο για την περυσινή μεταξύ τους αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

    Ανάμεσα στους ύποπτους ποδοσφαιριστές που φέρονται να έχουν στοιχηματίσει (και κερδίσει σημαντικά ποσά) σε αγώνες των ομάδων τους είναι ο τερματοφύλακας της Σαραγόσα Χαβιέρ Λόπεθ Βαγέχο και ο επιθετικός της Ράγιο Βαγεκάνο Πίτι, ενώ υπολογίζεται ότι οι αγώνες που έχουν στηθεί ξεπερνούν τους 20!

    Εξάλλου, οι ελβετικές αρχές ανακοίνωσαν χθες ότι οι έρευνές τους για στημένα ματς αφορούν πέντε ομάδες. Οπως τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ομοσπονδιακού εισαγγελέα της Ελβετίας κυρία Ζανέτ Μπάλμερ οι ομάδες στις οποίες επικεντρώνονται οι έρευνες είναι οι Τουν, Γκοσάου, Βιλ και Σαφχάουζεν από τη Β΄ κατηγορία, καθώς και η Φρίμπουργκ της Γ΄ κατηγορίας συμπληρώνοντας ότι «εξετάζεται η δράση τους στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος 2008/09 και του πρώτου μισού της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου». Σύμφωνα με τις ελβετικές αρχές έχουν στηθεί 17 επίσημοι αγώνες και δύο φιλικά προετοιμασίας!

    Την ίδια στιγμή ο επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της ουκρανικής ομοσπονδίας κ. Βαντίμ Σεφτσένκο, αναφερόμενος στην αφαίρεση (από την UΕFΑ) του διεθνούς σήματος διαιτητή από τον 42χρονο Ολεγκ Ορεχοφ επειδή θεωρείται μπλεγμένος με τη μαφία του στοιχήματος, δήλωσε: «Ως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε λάβει κανένα επίσημο έγγραφο από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, ωστόσο δεν αποκλείεται να ενημερωθούμε τις επόμενες ημέρες. Αυτό που ξέρω είναι ότι στα τέσσερα ματς του Γιουρόπα Λιγκ που έχει σφυρίξει ο Ορεχοφήταν εξαιρετικός με βαθμολογίες μεγαλύτερες του 7,9. Ωστόσοείχε οριστεί να διευθύνει τον αγώνα της Στουρμ Γκρατς με τη Γαλατάσαραϊ στις 16 Δεκεμβρίου, αλλά, όπως ενημερώθηκα, αντικαταστάθηκε από τον Σλοβένο Ντάρκο Σεφερίμ».

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=302747&dt=03/12/2009%20#ixzz0iVsysNEc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Den sas ida na diamartireste tote lastixaries..
    Xa xa..Osos stisate esis to pegnidi me tin kopeghagi toso stisame to pegnidi me tin ERMI.
    Tzino pou foaste enna to pathete omos,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΜΟΥΝΟΙ...ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΣ...

    ΤΩΡΑ ΕΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ...ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ...

    ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H PARANGKA POU ESTHSE TO APOERL EINAI KATA POLY MEGALYTERH APO TO CALCIOPOLIS POU KATARRAKOSE MILAN KAI JUVE...APLA STHN KYPRO DEN PROKEITE NA SAS AGKIKSEI POTE...DEN THA TO AFHSOYN POTE OI POLITIKOI MENTORES SAS...THA XATHOUN OI FAKELLOI, THA EKSAFANISTOYN MARTYRES...THA XRUSAFISOUN ASTYNOMIKOI...OPOS XATHIKAN KAI TA OURA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MAS EKANE REZILI STIN EVROPH,PO PO GAMO TH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EINAI OLA AGORASMENA APO TIN OMONIA ALLA FENERA KAI ALLA KRIFA.OMWS PROTATHLIMA DEN THA PAREI POTE POTE POTE GIATI DEN EXEI OMADA.9 BATHMOYS FANERA PIRE MONO TON PERASMENO MINA 3 ME APEP,3 ME APOLLON, 3 ME ERMI KAI AKOMA MILOYN.THN KYRIAKH THA PLIRWSETE GIA TA KATORTHOMATA SAS KAI THA YPOKLITHITE STON AFTOKRATORA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. agorasmeno itan kai to Omonia-Aris (B gyros)...rwtiste tous Arianous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. oi xonoi ksafnika ethymithikan tin kopeghagi kai ena dimosievma stis germanikes efimerides. Rifkia!

    Nai re estimase to me tin kopeghagi! Edextike o Kopeghagi na mas xarisei tzai na xasei 10 ekatommyria euro! Vlimmata pou oti sas poun pistefkete. Prin estisame to tzai me tin partizan....meta me tin atletico, chelsea etc!

    oson afora ton 'agatho' pou mila gia ta oura as rotisei na mathei.....pios proin arxigos (Arxidi) tis xomo eishe dosei oura tzai giati exathikan. o logos en itan ta anavolika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KIRIOI THS KOP POU TOUS EKOUNTISETE ME TA CATTERPILLAR GIA NA MEINOUN ZONTANOI KAMAROSTE TOUS TOPA.DESTE PIOI MAS KAMNOUN PEZILI STHN EVROPH KAI PIOI MAS EKAMAN PERHFANOUS.NA SAS ZHSOUN.(H DIOIKHSH MAS POTE YPOLOGIZEI NA VGEI NA ZHTHSEI AMESH EREVNA KAI TIMOPIA OSON EMPLEKONTE....?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Η ΧΟΜΟ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ?? ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ αχαχαχαχα ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re tourkospore ta oura pou synaferneis den exathikan, EIPIES TA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. a re hohoi kaimenoi e kaimenoi...arnakia aspra kai paxia..kopenhagi mishimu...mpeeeeeeeee..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. paenete re hohoi 8kiavaste mes to kifines damesa en ta mpenete....DAME EN APOEL...alla ne kai O MPAPAS SAS INE APOEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή