ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ "ΑΛΗΤΗ"

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το πιο κάτω άρθρο ενός «Αγανακτισμένου Φίλαθλου του ΑΠΟΕΛ». (Σημ: Δεν σημαίνει ότι επειδή δημοσιεύουμε το άρθρο υιοθετούμε τις απόψεις του αναγνώστη μας):

Τώρα που έχουν όλα πια τελειώσει θα πρέπει να ειπωθούν ορισμένες αλήθειες.

Πρόεδρο που γουστάρουν οι άλλοι δεν τον γουστάρουμε εμείς! Πρόεδρο που ζητά συγνώμη με περίλυπο υφάκι για να εισπράξει μπράβο από τους ορκισμένους εχθρούς μας δεν τον θέλουμε! Δεν μας εμπνέεις κύριε!

Εμείς θέλουμε πρόεδρο υπερήφανο δυναμικό και όχι κλαμένο. Κάτω τα χέρια κύριε από τον ΠΑΝΣΥΦΙ και αν μπορείς άπλωσε τα και ξεσκέπασε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα της κυβέρνησης θα πάρει πρωτάθλημα φέτος!

Μπορείς ?

Όχι βέβαια, αφού προσπαθείς να είσαι αρεστός σε όλους εκτός από εμάς! Σε έχω άξιο μέχρι και αψίδα να δώσεις εντολή στους παίχτες μας να στηθούν για να τιμήσουν τους σικέ πρωταθλητές. Αλλά αυτό θα είναι το τέλος σου…

Εσένα σου ζήτησε πότε κανείς συγνώμη? Ο Φρίξος Σαββίδης για τα τόσα χρόνια πετροβολισμών στην Λεμεσό? Ο Κίκης για τον ξυλοδαρμό παιχτών μας? Η ΑΕΛ για τα τόσα χρόνια σκηνικά πολέμου? Η Σαλαμίνα? Η ΕΝΠ? Πες μας ίσως να είπαν σε εσένα προσωπικά και εμείς δεν ακούσαμε.

Σου είπε συγνώμη ποτέ η Ομόνοια για την τόση λάσπη που μας έχει ρίξει τα τελευταία χρόνια? Που σε παίζει για πλάκα στο επικοινωνιακό παιχνίδι?
Που τα έχει κάνει όλα φέτος από διαιτησίες στημένα παιγνίδια και όλα αυτά με τα χρήματα του δημοσίου? Πες μας κύριε yes man σου είπαν?

Καταδικαστέα τα επεισόδια όμως καταδικαστέα και τη δική σου ανυπαρξία όταν έπρεπε να ενισχύσεις την ομάδα! Είπες ακόμη και από το φεγγάρι θα έφερνες παίχτη αν στο ζητούσε ο Ιβαν. Μήπως ο Σολάρι είναι εξωγήινος? Με 100 το πολύ 200 χιλιάδες ευρώ θα τον παίρναμε. Για τόσα περίπου που χάσαμε και τον Ονουάτσι που κάνει κόσμο να παραμιλά στην Ελλάδα. Τα δικά σου λάθει κύριε και η τσιγγουνιά σου μας έχει στοιχίσει τον τίτλο αυτό το έχεις καταλάβει ?

Στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ πότε θα πεις συγνώμη? Που την περίοδο των μεταγραφών κυνηγούσες αρκούδες στην Ρωσσία? Που δεν νοιώθουμε να έχουμε πρόεδρο που θα περιφρουρήσει τα συμφέροντα της ομάδας μας απλά γιατί κυνηγά Νόμπελ FAIR PLAY έχοντας αντιπάλους αδίσταχτους και χτιτζιά!

Δεν σε πάμε και σε περιμένουμε στην γωνία. Όμως πριν φύγεις που θα φύγεις και θα το δεις, πες μας που είναι τα χρήματα από τους αγώνες στην Ευρώπη. Τι έγινε το προπονητικό κέντρο αφού δεν έκανες μεταγραφές και τα χρήματα τα φύλαξες για αυτό?


Αγανακτισμένος Φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ

ΥΓ: Μόλις έμαθα ότι ο πρόεδρος έδωσε συγχαρητήρια στην ομόνοια για τη νίκη της! Εσένα που τους κέρδισες τόσες φορές πότε σου έδωσαν συγχαρητήρια ρε UFO? Θα σου απαντήσω εγώ! ΠΟΤΕ! Και όχι μόνο δεν σου έδωσαν συγχαρητήρια αλλά πάντα προσπαθούσαν να μειώσουν τη νίκη σου (θυμήσου τον Καρααμανλάκη, τον Καυκαρίδη, τον Κάντιλο και τόσους άλλους να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ήττα τους στα δήθεν σφυρίγματα των διαιτητών και στην ΚΟΠ! ΠΟΤΕ δεν παραδέχτηκαν ότι τους κερδίσαμε επειδή ήμασταν καλύτεροι…).

43 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν ήρθε η ώρα να κάνουμε λογαριασμό αφού έχουμε ακόμα πολλά ντέρμπι και το κύπελλο μπροστά μας, αλλά το πιο πάνω άρθρο λέει πολλές ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ULTRA nanis aporofitika oso pote alote.ekaman mas pourou i koumounoi..PAC MAN mishimou...as analabei kai o pansyfi tes euthunes tou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧ... ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΚΕΧΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΩΝΕΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΕΧΕΙ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΕΞΥΠΝΑ... ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΣΕΚΕ..ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ.ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ;ΕΛΕΟΣΣΣΣ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. symfwnw me MANOWAR.exoume akoma dromo kai tpt na xasoume.as min ginomaste midenistes alla..........ok mirosavljevic.egw exei kairo (apo to mats me salamina) pou ekatalava ti egine.epiases ta pou tous omonoiates re gamimene.oso gia tin omada genika me filiko tono fwnis parte dromo oi exis:marios ilia,mirosavljevic,zewlakow,sikora,breska,paulista,kosowski,papathanasiou.episis na dothoun lefta na ertoun pisw onwuachi,solari.egw dexomai na xasw to prwtathlima apo mia kalyteri omada.alla thkiaole maure en mporw na to xasw epd epoulithikan oi paixtes mou kai eginan paraskiniaka orgia pou tous gamimenous aristerous.kyrie foivo egw se paw san anthrwpo gia to ithos sou alla prepei na katalaveis oti zeis se ena kosmo anithiko kai an theleis na epiviwseis prosarmosou stis anagkes tou.an den theleis na gineis "kakos" san trous allous sto kalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ!!!!

    ΧΙΛΙΑ Μ Π Ρ Α Β Ο!!!

    Το πρωτάθλημα τελείωσε για μας ΕΛΕΩ ΦΟΙΒΟΥ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    Κύπελλο όπως είναι τώρα η Ομάδα μας ούτε στα όνειρα μας. Με τον άχρηστο τον Παπαθανάση θα διεκδικήσω κύπελλο η μήπως με τον Κουτσόπουλο, τον Αυγουστή, τον Μπρέσκα ή τον Παουλίστα και τον Ηλία????????????????

    Έτσι όπως μας κατάντησε ο κυνηγός αρκούδων έχουμε να τραβήξουμε πολλά ακόμα......

    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΝΙΑ ΟΠΩς ΕΚΕΝΕ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΕ ΧΟΧΟΥΣ!!

    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ Α Μ Ε Σ Α!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. anoixete ta mathkia sas thkiaole.ti ftaiei o proedros an mirosavljevic epiase ta pou tous xoxous.xypnate reeeeeeeeeeeeee.stamatiste ton emfylio prin arkeyei.o koutsopoulos se ti sas eftaixe re????????mipws en itan o koryfaios paixtis mas extes????mipws xafnika eginan paixtaraes tseinoi pou eperipaizame toso kairo????oxi fysdika apla oi xoxoi etoimazontai na panygirisoun to pio vrwmismeno titlo pou ton kataktoun me stimena(salamina,ermi,paralimni,ael,anorthwsi),diaitisia(apep,apollwn,ari) kai piasmenous paixtes (mpekiai,mirosavljevic).men pesete sti pagida tous kai na trwgestai metaxy sas.APOEL THKIAOLE.XOXOI GIA TA FETINA ORGIA NA XERETE OTI I EKDIKISI DEN ARGEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Gia ton Koutsopoulo kryve logia!
    Makari na epaizan oloi opos autos htes kai i niki tha itan sigour diki mas!

    Nick the Greek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οτι σκατα θέλει γράφει ο καθένας!!!!

    Άκου τα πήρε ο Μίρο. Ρε άχρηστε ο άνθρωπος έφτυσε αίμα 2 χρόνια και εσύ κατηγοράς ότιθ τα πήρτε από χόχους.

    Κ Α Η Κ Ε ρε άνθρωπος!! Κ Α Η Κ Ε. Επειδή ο προεδρούλης μας αντί να φέρει παίκτες τον Γενάρη έκανε βόλτες στη Ρωσσία και γύριζε τα περιοδικά και έδινε συνεντεύξεις σας έφταιξε ο Μίρο!!!!!!

    Και για όσους δεν το ξέρουν εδώ και 2 μήνες ο Μίρο ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ αφού έχει πρόβληα με τους προσαγωγούς του .

    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ...) ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΕΛ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΑ...

    ΑΥΤΟΣ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ....

    ΑΥΤΟΣ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουτσόπουλος κύριοι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ για πάγκο ΑΠΟΕΛ και όχι για ΒΑΣΙΚΟΣ ομάδας που πορωταγωνιστεί στο έτος 2010 και ομάδας που πήγε ομίλους.

    Είναι πολύ χαμηλά τα κριτήρια όσων λένε ότι ο κουτσόπουλος είναι καλός για βασικός.

    Τον κοροίδευε ο Ράμος στο παπαδόπουλος!!
    Τον κοροίδευε χθες ο εβρέμ και μετά ο χριστοφή τον περνούσε σαν σταματημένο.

    Κια τα 2 τέρματα από τη μερία του τα φάγαμε.

    Οι παίκτες της ανό έκαναν πάρτι στη μεριά του και κάποιοι μου λένε είναι παικταράς.

    Είναι ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ παίκτης για πάγκο.

    Τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ ξέρω ότι αν θέλεις να ονομάζεσαι σοβαρή ομάδα, τις μεταγραφές εν ο προπονητής που να τις κάνει και όχι ο πρόεδρος. Εκτός αν θέλεις να καταλήξουμε όπως τη διοίκηση σεραφείμ που ήταν περίγελο του καφενέ.

    Για το θέμα μεταγραφές ευθύνη φέρει εξίσου ο προπονητής και η διοίκηση. Και γιατί δε φταίει ο Θεόδωρος Κυριακίδης και φταίει ο Φοίβος; Ή αλλού μας τρώει και αλλού κνιθούμαστε.

    Και αν νομίζετε μερικοί ότι τα πρωταθλήματα εν με λαϊκισμούς που τα πέρνει κανένας. Τότε η χοχο έπρεπε να κάμει χρυσή δεκαετία. Οι λαικισμοί εν μόνο για να γλύφεις τους οπαδούς σου.

    Ούλοι ξέρουμε που βρίσκει τα λεφτά η χοχο, αλλά χωρίς αποδείξεις δε γίνεται τίποτα. Εδώ δαμέ ολόκληρός φάκελος που την Ουέφα ανοίχτηκε και πάλι εν θα γίνει τίποτε γιατί ζούμε σε μια καραγκιοζόχωρα. Τι μπορεί να κάνει η διοίκησή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. RE ANONIME 22 Μάρτιος, 2010 12:35 MIN VLEPEIS MONO TA KAKA PEMAS KE TI EKANE SANGOI(PEXTAROS GIA MENA) TIN PERASMENI EVDOMADA? NA SOU PO EGO ESVISETON O KOUTSOPOULOS ALLA EMA8ETE OULLOI NA KAMNETE TOUS KATHGITES... KEPISIS PEMOU EKOINOI PU IPOTITHETE OTI TON KALIPTOUN TI EKAMAN? NA SOU APANTISO PALI APOLITOS TPT EMARKARAN ME TA MATIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. APO TO ATHLHTIKO ENTHETO TOU POLITH :..ME HUMOR ANTIMETOPISE THN HTTA THS OMADAS TOU O KIRIOS EROTOKRITOU.OTAN TOU ZHTHTHIKE NA KANEI ENA SXOLIO APANTHSE XARAXTHRISTIKA 'APOPSE THA KOIMITHO MPROUMITTA....!'

    ETSI...ETSI MAS AKSIZEI KIRIE FOIVO..!
    EMEIS PANTOS EN EKOIMITHIKAME KATHOLOU...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το 2008 αναλαμβάνει την προεδρία της ομάδας μετά το Κυριάκο Ζιβανάρη , ο Φοίβος Ερωτοκριτου.

    Το 2009 η ομάδα κατακτά το πρωτάθλημα και καταφέρνει να μπει στους ομίλους του Champions League με μια ομάδα που στην ουσία δημιουργήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση.

    Από το 2008 μέχρι και σήμερα για τους οπαδούς της ομάδας μας η κάθε μεταγραφική περίοδος έχει καταντήσει μια ψυχοφθόρα περίοδος αφού καθημερινά μπαίνουν καμία 50αρια φορές στην κάθε αθλητική σελίδα και άλλες τόσες στο φόρουμ της ομάδας με σκοπό να ακούσουν αυτή την πολυπόθητη μεταγραφή , που στο τέλος της ημέρας θα ξεκουράσουν αυτούς τους κατακλυσμένους παίχτες της προηγούμενης διοίκησης που έδωσαν τα πάντα του εαυτού τους .

    Μάθαμε αυτά τα τελευταία χρόνια και 2 πολύ σημαντικές προτάσεις.

    1. Δεν μας ενδιαφέρουν παίχτες που μιλούν με άλλες ομάδες.
    2. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ

    Αυτή η διοίκηση λοιπόν έφερε στην ομάδα τους Sikora , Breska , Gorje , Grngarov , Marcninho , Σολομού , Αυγουστη, Κουτσοπουλλο. Και άφησε Onwachi. Κρίνοντας την προσφορά των παιχτών αυτών πλην του Κουτσοπουλλου και σε κάποιο βαθμό του Grngarov και των παιχτών της προηγούμενης διοίκησης καταλαβαίνω ότι κάμαμε αυτές της μεταγραφές για χάρη των μεταγραφών και λόγο κάποιου παθολογικού τσιγκουνιου .

    Δεν είμαστε αχάριστοι . Δεν έχουμε απαίτηση να παίρνουμε κάθε χρόνο πρωτάθλημα αλλά θέλουμε η ομάδα μας όποιες πιθανότητες έχει για αυτό , να τες διεκδικεί και όχι να βλέπουμε τους παίχτες να σκοτώνονται μέσα στο γήπεδο για το τσιγκουνιο της κάθε διοίκησης.



    Επειδή λοιπόν εμένα σαν οπαδού της ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΗΣ ομάδας στην Κύπρο δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες τύπου , «ας μην ξεχνούν οι οπαδοί μας ότι δώσαμε 18 παιχνίδια περισσότερα από τους άλλους » , «δεν θα κάνουμε μεταγραφή για χάριν της μεταγραφής » δεν θέλω να έχω ούτε διοίκηση για χάριν της διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. NA FEI NA PAEI OPOU THELEI !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. NA FEI NA PAEI OPOU THELEI !!!! ALLA NA AFISEI TO CASH !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδια εγω εδιαβασα τα σχολια που εκαμετε ουλλοι τζαι απορω που κανενας δεν εθιξε το θεμα Κοσοφσκι.
    Λοιπον,τα αιτια της αποτυχιας ειναι τα εξης:

    1. Ακουμε και διαβαζουμε οτι ο Κοσοφσκι ειναι κλειστος στην ομονοια. Τα τελευταια 5 παιχνιδια ειναι ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ στο γηπεδο. Γιατι επιμενεις Ιβαν να τον χρησιμοποιεις? ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ!!!

    2. 9 παικτες μας τελειωνει το συμβολαιο τους τον Μαη και περιμενουμε να μας δινουν το 100% των δυναμεων τους. Εσεις αν ξερατε οτι τον Μαη θα φευγατε απο τη δουλεια σας θα σκοτωνοσασταν στο γραφειο? Αφου το μελλον τους μπορει να ειναι ακομα και στην ομονοια η την ανορθωση γιατι να σκοτωνονται για το ΑΠΟΕΛ? Εδω φταιει σαφως ο Ιβαν και η διοικηση γιατι εργαζονται χωρις πλανο για τα επομενα χρονια.

    3. Μεταγγραφες Ιανουαριου. Ξεκινουν οι ομιλοι τωρα και εχουμε ξεμεινει απο επιθετικους. Ποιος ευθυνεται ρε??? ΕΓΩ???

    3. Ανυπαρκτη διοικηση. Το ΑΠΟΕΛ εχει καταντησει κομπαρσος επικοινωνιακα,παρασκηνιακα και παρακολουθουν οι διοικουντες μας αποβλακωμενοι τα πουτανοπαιδα να στηνουν σικε αγωνες,να ελεγχουν τον κατα τα αλλα ΑΠΟΕΛιστα κουτσοκουμνη,τους διαιτητες και αυτοι μενουν απαθεις.

    4. Οικονομικο. Κυριε Φοιβο Ερωτοκριτου,αν ηθελα διαχειριστη των εκατομμυριων του C.L. τοτε θα εβαζα για προεδρο του ΑΠΟΕΛ κανενα μορφωμενο Manager ο οποιος να ξερει να τα επενδυσει σωστα. ΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΛΑΜΕΝ ΕΣΕΝΑ!!! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΖΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ!

    5. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΖΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ SHOW ΚΥΡΙΟΙ???

    6. Αν μεινουμε εκτοσ Ευρωπης τοτε θα ειναι η μεγαλυτερη αποτυχια.

    7. Κοψετε το λαιμο σας για το Κυπελλο!!

    Αντρεας-Λεμεσιανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. oti kai an lene kapoioi egw epimenw pws o miro epiaseta pou tous xoxous.rixete mono mia matia stis axastes eykairies e salamina,ael kai to poso tragikes itan oi pases tou kai poses epitheseis tisa omadas ekastestreye sta teleytaia mats.episis extes otan trraumatistike emountaran 4 paixtes tis xoxo pou panw tou taxa na ton voithisoun.ate miro mou otan se thkiwxoume kai esena na xereis oti tha sou dwkoume dvd me ta match tou ch league gia na mas thymasai.skatopoulimene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ.ΟΤΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΨΙΔΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΚΛΑΣΕ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ ΕΣΕΣΕ ΤΟΥ ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΥ ΤΣΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΚΟΥ ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΛΕΒΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΠΠΟΥΣΤΟΥΙ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ise ahaparos kirie anonime.otan milas gia ton miro me etsi logia tote ise enas malakas ahaparos an xanagrapsis gia to miro tote tha se vro opou kai napas .kai me sto kerato tou vodiou na xostis tha se vro AHAPAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. άτε τζιαι κανεί22 Μαρτίου, 2010 15:01

    ρε φίλε μου, ναι εσύ που επιμένεις να κατηγοράς τον μίρο, ένα πράμα θα σου πω, εμείς οι έλληνες εφυλακίσαμε μακρυγιάννη και κολοκοτρώνη εννά κολλήσουμε στον μίρο?? αντροπή ρε φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η αλλαγή στρατηγικής είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

    Σε εποχές έξαρσης μιας επικοινωνιακής επίθεσης προπαγανδιστικού τύπου που δέχεται ο ΑΠΟΕΛ από ένα καλά οργανωμένο και εξωποδοσφαιρικό μηχανισμό οι άνθρωποι που ανέλαβαν να ηγηθούν του συλλόγου έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι να την αποκόψουν.

    Η προσφιλής μέθοδος των αδυνάτων όπως είναι ορατό και στην εθνική πολιτική, αυτή του "Καλού παιδιού" είναι μια χρονοβόρα αλλά σίγουρη τακτική σταδιακού διαμελισμού της ισχύοςς-διατήρησης των κεκτημένων αυτών που την εφαρμόζουν. Η αυτοπροβαλλόμενη ως ήπια αντίδραση στις τραυματικές προκλήσεις δεν τίποτα άλλο παρά η αποδοχή υπερίσχυσης του αντιπάλου Είναι το πράσινο φως για ένα ανελέητο σφυροκόπημα στο οποίο ο προασπιζόμενος των συμφερόντων παραδέχεται την ήττα του και πλάθει κάλπικες ελπίδες πως η "σωστή συμπεριφόρα" του θα χαίρει εκτίμησης από τον εχθρό και θα αποφευχθούν τα χειρότερα.

    Αυτό ονομάζεται λανθασμένη στρατηγική γιατί ο μαξιμαλιστικός και επεκτατικός τρόπος αντιμετώπισης που πολιορκεί την ομάδα του ΑΠΟΕΛ δεν στοχεύει ούτε στο καλό κλίμα ούτε στο fair play. Αντίθετα, οι συνέπειες για τον αμυνόμενο δεν σταματούν με την στιγμιαία απόκρουση των απειλών αλλά μετακινούνται σαν αλυσιδωτή αντίδραση πέραν των δεδομένων ορίων. Ο αμυνόμενος με τον τρόπο αυτό ξεχειλώνει τις δικές του κόκκινες γραμμές παραχωρώντας έτσι περισσότερο πεδίο στον εχθρό για να επιτεθεί και να αναθεωρήσει αυξητικά τις απαιτήσεις του..

    Η μετακίνηση του βαθμού ανοχής σε εριστικές ενέργειες που σκοπό έχουν να προκαλέσουν φθορά στα συμφέροντα του αποδέκτη των ενεργειών αυτών, εξεγείρουν τις ορέξεις και τις επιδιώξεις του εισβολέα που νιώθει πλέον δυνατός και έτοιμος να πατήσει πόδι πάνω στην Αγία Τράπεζα του αντιπάλου του.

    Έτσι σε βάθος χρόνου που φαίνεται να το ζούμε σήμερα, ο δολιοφθορέας έχει κερδίσει το δικαίωμα να προγραμματίζει το τελειωτικό του κτύπημα. Έχει παρέλθει η περίοδος των σαμποτάζ γιατί όλες οι μάχες έχουν χαθεί με την μια πλευρά όχι μόνο να δείχνει ανίκανη να αντιδράσει αλλά και να παρουσιάζεται ως υποταγμένη. Τραντακτή απόδειξη οι συνέπειες που βιώσαμε όπως οι εμφύλιες διαμάχες και η στοχοποίηση λανθασμένων ατόμων που μόνο τον απέναντι εξυπηρέτησαν και διέγειραν.

    Έτσι λοιπόν με την μεθοδευμένη αποδυνάμωση του ΑΠΟΕΛ οι καιροσκόποι τώρα έστρωσαν το πεδίο και νιώθουν έτοιμοι να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο οριστικής εξόντωσης της ικανότητας αντίδρασης του σωματείου. Χάθηκαν πολλά και οι προασπιστές του σωματείου κρίνονται εκ του αποτελέσματος ανίκανοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Έμεινε να δούμε το αύριο, το οποίο προβλέπεται να είναι εξαιρετικά πιο δύσκολο και επικίνδυνο από όσα είχαμε ζήσει. Η ανοχύρωτη πλέον πολιτεία του οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ είναι ευάλωτη και έτοιμη να καταρρεύσει.

    Ένας νέος στρατηγικός σχεδιασμός αντίδρασης πρέπει να γίνει χθες και οι μεμψιμοιρίες επιτέλους να αποχαιρετίσουν τον σύλλογο. Τώρα είναι η κρίσιμη ώρα της αντεπίθεσης γιατί κρίνεται όχι μόνο το αύριο μιας χρονιάς αλλά μιας ολόκληρης ιστορίας . Σε δύσκολες εποχές που η περηφάνια και η επιβίωση μιας ομάδας και ενός ολόκληρου νησιού βρίσκονται στα σκαριά, ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να δείξει τον τσαμπουκά του και να κρατηθεί στην ζωή. Η αλλαγή στρατηγικής με ότι συνεπάγεται καθώς και η επιστροφή στο ένδοξο Ελληνικό παρελθόν ψυχικής αντίστασης του σωματείου ενάντια στο σάπιο κατεστημένο είναι πλέον ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ

    Περήφανος Έλλην Αποελίστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. PIRAZOUSAS RE SKATOTOURKOSPOROI OI ALITHKIES POU SAS LALI GIAYTO TA EVALETE OULLOI MAZI TOU MPASTARTOI PRODOTES KE OI MANADES SAS INE GAMIMENES AKOMA KE APO TA ROUTHOUNIA GIOUDES MOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. kirie anonime pou egrapses gia to gio tis poutanas ton mixalaki kai ton allo ton xasisomeno ton aloneuti na tous pis kai aftous kai esi na perasete na mas kanete mia pippa na sas perasi o ponos. re ahapare an to piate fetos piaste to me ta sike sas kai to poulima tis manas sas kai istera pou 8 xronia xanapianete to.......ante xamithou kai esi kai oi omoioi sou sti papanikoli ANTE STO DIAOLO KOKKINOKOLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ρε ανώνυμε τουρκόσπορε ναι έχεις δίκαιο εν καιρός να πούμε και λίγες αλήθειες. ο καλουψιής ο τζιήρης σου έκαμε σε με την μάνα του. τις αρφάες σου που έκαμε η γεναίκα του τζιηρού σου , (ναι τζιείνη που νομίζεις ότι εν η μάνα σου), όι με τον καλουψιή τον τζιήρη σου, αλλά με τον μάστρο της καταλάθος πας τες παρτούζες που την επαίρναν με τους φίλους του, πουλά τες ο τζιήρης σου στους κτιστάες και σιδεράδες φίλους του 1.5 ευρώ την μια το φτσιέρωμα. και για να μεν παρεξηγηθώ. ΔΕΝ γαμώ την μάνα σου, ΔΕΝ γαμώ τες αρφάες σου τες σσιηλάκκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. FILE MOU ELLIN APOELISTA ISE MEGALOS SIMFONO APOLITA MAZI SOU PREPI OLES OI ELLINIKES DINAMIS TIS KIPROU NA ANTISTATHOUME STO EPERHOMENO KOUMOUNISTIKO KATHESTOS TOU XRISTOFIA KAI TOU XTISTI TOU MILTI..........EMPROS ELLINES XIPNATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. TOURKOSPOROS ISE ESI RE KOKKINOKOLE POU KAMNETE PAREA ME TA ADERFIA SAS POU TIN ALLI............ POU GAMOUN TIS MANAES SAS KAI ESIS PERNETE MATI.......ME PARIS TIN ARFI SOU TIL...........PERNI TOUS APOELISTES GRAMMI KAI KAMNI PIPPES........ EFAE TZAI TI JULIA KOKKINOKOLE......RE I ARFI SOU KAMNI SIKE PIPPES.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. O ERWTOKRITOY MALAKA OTI EFAGES EFAGES...FYGE PRIN NA EINAI ARGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕ,ΜΕ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ, ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΗΗΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ, ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ,ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΠ,Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΗΜΕΝΟ,ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ,Η ΖΕΣΤΗ,ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ.ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΙΚΕ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. SIKOSTE ELLINES TI LEVENTIA TOU 21 KAI KOPSTE TO DROMO STIN TOURKIKI STRATIA POU LEGETE HOMONIA TOU XTISTI TOU MILTI KAI TOU STARATIGOU XRISTOFIA ..........ELLINES APOLLONISTES KAI ANORTHOSIATES SFAXTE TOUS KAI PETAXTE TA VROMISMENA TOMARIA TOUS....AS METHISOUME APO TO THANATO TOUS ELLINES XIPNATE I KIRPOS KINDINEUI APO TI STRATIA MOU MEHMET ALI MILTI.........ELLAS KIPROS ENOSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΜΑΣ ΕΝ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, ΕΣΑΣ ΕΝ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΟΚΚΙΝΟΛΥΜΠΟΥΡΟΙ, ΚΟΚΚΙΝΟΚΩΛΟΙ, ΣΣΙΕΠΑΡΝΟΠΑΙΔΑ, ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΑΜΑΙ, ΛΑΜΝΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΜΟΥΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΡΥΦΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. EGORASAN KE TIN PUTANODIOIKISI MAS.....VROMOTOURKOI KAI TOURKOPROSKINIMENOI SYNAGERMIKOI...E.L.A.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΓΑΜΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥ ΒΡΟΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙ.......ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΕΛΕΔΕΣ....ΚΑΙ ΓΑΜΟ ΤΗΝ ΚΥΠ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΗΣ.. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΙ ΜΙΛΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. xaxaxaxaxa XAXAXAXAxaxaxaxax xax xaxaxaxXAXAXAXxaxaxaxaxaXAxAX xa AXxaxaxaxaxaxax x ax axaxa axxaxaxaxa xaxaaxxax ax xaxax xxaxxaxaxaxaxxax xa xaaxxaxaxaxx

    OI PIO BLAKES OPADOI EVER !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΑ.ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΑΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΣΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ Ο ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΡΕΧΤΗΚΕ Ο ΚΑΣΕΚΕ ΤΟΥ ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΥ ΤΣΑΙ ΕΚΑΜΕ ΣΑΣ ΕΜΕΤΟΥΣ Ο ΑΛΑΜΠΙ Ο ΣΚΑΤΟΜΑΥΡΟΣ ΜΑΣ.ΕΡΕ ΤΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΤΕ.ΤΟΝ ΑΛΑΜΠΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΝΕΙ ΕΜΕΤΟΥΣ.ΜΑΔΡΙΛΕΝΑΚΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΝ ΞΥΦΥΡΤΗΚΕΣ ΑΚΟΜΑ.ΠΑΝΙΛΙΘΙΟΙ.ΕΔΩ ΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΚΥΚΕΤΕ ΤΣΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟΝ ΜΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΟΦΚΑΛΕΤΕ ΤΣΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. eimai xoxos kai exei 7 xronia pou troo SKATA kai EMETOUS kai tora kamno opos tin sparkomeni poutana pou ibre billo na tin gamisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ti mikri omada i xoxo,,edere mas j nmse ekame tpt..40 ekatomyria 2 xronia gia na kamei 1 niki pas to apoel.. o mpampas sas ine o apoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellll...
    8yra 9 portokalia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. pou ine ta lefta tou champions league? se kanena logarasmo stin SPE Strovolou? pou ine oi pektes re? pou ine o proponitis p kerdizi pexnidia? pou ine oi epi8etiki? pou ine i dioikisi? pou pame? an sinexisume etsi ena xasume alo 2 fores p tous xoxous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. GAMW TI xomonoia KE TO STIMENO PROTA8LIMA A TO PIASEI GIATI MONO STIMENO KE SIKE MPOROUSE NA TO PAREI ENA 4EFTIKO STI KA8E SKE4I TOU KA8ENA 8A EINAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. GAMW TI xomonoia KE TO STIMENO PROTA8LIMA A TO PIASEI GIATI MONO STIMENO KE SIKE MPOROUSE NA TO PAREI ENA 4EFTIKO STI KA8E SKE4I TOU KA8ENA 8A EINAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. KATSETE OLI PANO STO VILLO TOU LEMONI!!!!!!

    EPIASETE APO TA 3 TO MEGALITERO ALA ETSI ARNIA POU ISTE AKOUTE TIS ARLOUMPES POU LEI I DIOIKISIS SAS.

    MPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή