Δεν θέλουμε τέτοιους ΑΠΟΕΛίστες κ. Κουτσοκούμνη!

Είχε το θράσος ο Κουτσοκούμνης να βγει και να μιλήσει «σαν ΑΠΟΕΛίστας».

Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να αυτοαποκαλείσαι ΑΠΟΕΛίστας κ. Κουτσοκούμνη; Τόσα χρόνια γιατί δεν το θυμήθηκες; Και είχες το θράσος να χρησιμοποιήσεις σήμερα το ΑΠΟΕΛ για να προστατεύσεις την καρέκλα σου. Επειδή δεν ήξερες και δεν ξέρεις πώς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα αποφάσισες να μιλήσεις όπως αρέσεις στους αντιΑΠΟΕΛλίστες μπας και την γλυτώσεις. Έχεις γίνει γελοίος! Μέχρι και την ΑΕΛ αποφάσισες να γλείψεις σήμερα για να καλύψεις τις βρωμιές σου και να στρέψεις τα βλέμματα αλλού.

Και αφού όπως δήλωσες, ότι όποιος διαφωνεί να φύγει από την εκτελεστική (για να σου αδειάσουμε τη γωνιά και να βάλεις μέσα τους πάτρονους σου….), τότε γιατί πριν λίγο καιρό έβαλες σε μια νύκτα στην εκτελεστική (έστω και σαν παρατηρητή) αυτούς που σε έχεζαν για καιρό; Πως ξαφνικά ο περσινός πόλεμος μεταξύ εσένα και του παραρτήματος του ΑΚΕΛ έγινε φιλική συνεργασία;

Είναι τυχαία που την περίοδο που σταμάτησε αυτό ο πόλεμος, η Ομόνοια έπαιρνε βαθμούς από τη διαιτησία (Κύπριους και Εβραίους) με σφυρίγματα που σε κανένα κανονισμό διαιτησίας δεν υπάρχουν; (ΑΠΕΠ, Ερμής, Απόλλων, Ανόρθωση και βάλε….!)

Είναι τυχαία που οι κίτρινοι και κόκκινοι φάκελοι αφορούν την περίοδο που ο πόλεμος με το Μιλτή έγινε φιλία; Αν είχες α…… θα έπρεπε να παραιτηθείς όταν ήρθαν οι φάκελοι από την ΟΥΕΦΑ.

Είναι τυχαία που η ομάδα με την οποία έπαιζε η ομόνοια και είχε παράπονα από την διαιτησία, την επόμενη αγωνιστική τύγχανε να είχε αυτή εύνοια;

Τι συνέβηκε την περασμένη Τρίτη και υπο ποιες οδηγίες η δικαστική χαρίστηκε στον ΑΠΟΕΛ; Μήπως, όλο τυχαία θα τιμωρηθεί την επόμενη φορά που δεν θα έχει παιχνίδι με την ομόνοια;

Και κάτι τελευταίο: όταν το περασμένο καλοκαίρι πήγες Καστελλόριζο με το κότερό σου και συναντήθηκες με κόσμο από την Κύπρο πως ήσουν σίγουρος ότι φέτος θα πάρει το πρωτάθλημα η Ομόνοια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι χρονιά της Ομόνοιας»! Γι΄ αυτό άλλη φορά να φροντίζεις τουλάχιστον να μην σε ακούνε και άλλοι όταν τα λες….

ΥΓ. Αν ήσουν ΑΠΟΕΛίστας θα έδινες παραίτηση από την ΚΟΠ όταν έγιναν τα επεισόδια στο Νουέβο Κάμπο και θα ερχόσουν κοντά στην ομάδα και όχι να αποφάσιζε να χρησιμοποιούνται ταυτότητες για την είσοδο στα γήπεδα. Σιγά τι έγινε….; μήπως σταμάτησαν τα επεισόδια;

187 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai re tourko

    kounta mas o nicolaides, o demetriou, o panayiotou, o tsaggaris tzai o kathe geopoutanos evreos pou eferete. Sfyrizoun mas fantastika penalty, aman symferei katargounte ta offisde, tes kotsines tzai ta foul perkimo piame to gamimeno to 20o pou eshei 7 xronia pou onirefkoumaste

    episis kamnoume sike me ton ermi tzai tin salamina tzai klefkounte ta riallia tou forologoumenoi politi gia na piannoume paixtes

    tzai sto telos thoroume sas esas pou pezete Champions League (me ta faroe)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλώσεις Ιβάν 24/03/2010:

    Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου και για το γεγονός ότι ίσως δεν έγινε η απαραίτητη ενίσχυση: «Την ευθύνη για το ρόστερ της ομάδας σίγουρα την έχω εγώ, αλλά δεν φταίω εγώ αν κάποιοι ποδοσφαιριστές που θέλαμε να έρθουν στην ομάδα δεν δέχτηκαν τις προτάσεις που τους έκανε η διοίκηση. Όποιος ποδοσφαιριστής ήθελε να έρθει στο ΑΠΟΕΛ θα ερχόταν με αυτά που του πρόσφερε η διοίκηση».

    Παντελώς ξεκάθαρος ο προπονητής μας έριξε το γάντι και έδειξε ποιοι πραγματικά δεν ενίσχυσαν το ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο.
    Υπέδειξε παίκτες (υπήρχε λίστα με συγκεκριμένα 4 ονόματα σύμφωνα με Τάκη Αντωνίου μετά το ματς με Πέγεια) και ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς δεν αξιώθηκε η διοίκηση Φοίβου να φέρει στο ΑΠΟΕΛ.
    Και ας μας πούλαγε φούμαρα ο Φοίβος ότι "...Και παίκτη από φεγγάρι να μας πει ο προπονητής μας, εμείς θα τον φέρουμε".


    Κύριε Φοίβο παίκτες που αγωνίζονται στον πλανήτη γη ζήτησε ο Ιβάν αλλά δεν αξιώθηκες εσύ και η διοίκηση σου να τους φέρεις και να ενισχύσεις το ΑΠΟΕΛ. Αντίθετα έκανες μια συμφωνία με έναν σοφρώνη (συμφωνία που αποδέχεται η κοπ και ΟΧΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ) και κουβάλησες και έναν που έδιωξε ο Δώνης.

    Αλλά ξεχάσαμε…Ήσουν αρκετά απασχολημένος ΑΦΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ στη Ρωσία , αλλά και στο να μοιράζεις απολογίες και συγχαρητήρια δεξιά και αριστερά στο κάθε άσχετο και εχθρό του ΑΠΟΕΛ.


    ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ όμως δεν άκουσε ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ από εσένα που άφησες γυμνή την Ομάδα μας, τόσο μεταγγραφικά όσο και παρασκηνιακά και ούτε φρόντισες ποτέ να την προστατέψεις με αποτέλεσμα να γινόμασταν έρμαιο του κάθε χωριάτη από την Άχνα και του οποιουδήποτε κομπλεξικού αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΑ που άνοιγε το στόμα του και έβγαζε τα απωθημένα του ενάντια στην Ομάδα μας!

    Μόνη σας σκέψη είναι πώς να βάζετε καπέλα στα εισητήρια και πως να καπαρτίζετε στους τηλεοπτικούς φακούς και τα εξώφυλλα των περιοδικών. Αλήθεια πότε ανακοινώσατε δωρεάν είσοδο σε κάποιο παιχνίδι σε ένδειξη εκτίμησης προς τον κόσμο?? Ποια η επιτροπή διαχείρισης των εσόδων του τσ.λιγκ? Που είναι αυτά τα λεφτά και πόσα είναι?
    Αληθεύει ότι για 3 χρόνια θα κάνετε προυπολογισμό από τα έσοδα του τσ.λιγκ χωρίς να βάλετε επιπλέον σέντ από την τσέπη? Πως θα κοντράρεται χομόνοια , ανόρθωση , απόλλων με τα ψίχουλα που δίνετε?

    Ο σικορα κυριε σχιζα ξεκουραζεται ακομα απο τον σεπτέμβρη στο παιχνίδι με την δόξα?

    Απαντήσεις δέν θα πάρουμε όπως δέν πήραμε ποτέ. Και μήν μας πούν κάποιοι αχάριστους και ότι ξεχνάμε τί πέτυχε η ομάδα γιατί θα τους υπενθυμίσουμε:


    Ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.


    ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΜΗ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ) ,ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.


    ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΥΡΙΕ ΦΟΙΒΟ ΑΛΛΟΥ.... ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΟΧΟΙ-ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κ.Α ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΙΓΙΡΗΖΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.Κ.Α...ΕΥΓΕ..ΑΛΛΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ(ΑΡΕΙΑ)ΦΥΛΗ..ΑΛΛΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχει κανα κομμουνι που τολμα να τα βαλει με μας εκτος πληκτρολογιου?? ελατε....αραουζου 7 απεναντι υπουργειου εμποριου-μακαριου....αλλα μονο απο το πληκτρολογιο ειστε μαγκες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η μανα του χριστοφκια εν τουρκου..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ(ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ...ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΧΟΜΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. FILE ANONYME POLY WRAIA I EPISTOLI SOU..SYMFWNW 1000%.ERWTOKRITOY PARETISOY TWRA!!!!THIMITHIKES NA ANTIDRASEIS TWRA AFOY EXASAME TO PROTATHLIMA?I PROEDRIA TOY APOEL DEN EINAI GIA TOSO LIGOYS SAN ESENA!!STHRIXH STON IVAN KAI STOYS PAIKTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. FILE DIAXEIRISTI SVEINE TA MINIMATA TOU TOURKOKYPRIOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ..ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γαμω τη μανα του μιλτη κε του χριστοφκια του τουρκου ειναι ολοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. RE RIFI TOYTA NA TA PEIS MESA STO KWLOSITE SOY I MALAKIA TO 55-59 EN SAS ESFAXAME OULOUS NA PATE STA ANATHEMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. oi xoxoi poso koplex exoun kai mpainoun sto apoelnews. as pane sta sites tous. sto telos en na mas vali diafimisi kai to Laikon Kafekoption!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε διαχειριστή το χειρότερο μέρος της δήλωσης του πουτσοκούμνη που καπηλεύεται τον θρύλλο δεν την κατέγραψες.

    " Εγώ ντρέπομαι σαν ΑΠΟΕΛίστας για αυτά που δήλωσε ο Πανίκος Χατζηλιασής. Ο ΑΠΟΕΛ έπρεπε να δώσει συγχαρητήρια στην Ομόνοια και έπρεπε να δεχθεί αυτή την πτώση της ομάδας μετά το γολγοθά που έχει ανεβεί στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε στο Τσάμπιονς Λίγκ. Εγώ από το σωματείο μου δε θα δεχόμουν τέτοια κίνηση. Είναι όλα υπερβολές"

    επρεπε να δώσουμε συγχαρήτηρια λαλεί το λέσιη. Ναι ρε συγχαρείτε τους για την ανατροπή κλεψιά που κάμαν στο ματς με την Απεπ ( 2 ανυπαρκτα πέναλτι και αποβολή παίκτη της Απεπ για χερι που το ένα μέτρο που το 30') δώστε τους και για το ματς με τον ερμή (ένα ματς που το παίζε ο φανιέρος δκυολί μόλις και επιάσαν το με γκολ 3 μέτρα οφσαιντ στο 7ο λεπτο της 5λεπτης καθυστέρησης. Συγχαρείτε τους και για το ματς με τον απολλων και με τον άρη στο τσίρειο αλλά και για το ματς εχτες μεταξύ μας.

    ύστερα συγχαρείτε τους για τον θρίαμβο με την αελ στο γσπ και με την κόρη τους την σαλαμινούλλα που μέχρι και οι φίλαθλοι της εβγαίναν στα ράδια και ζητούσαν να τες φάει η ομάδα τους να πάει υποβάθμιση αλλά να μεν κόψουν μάρκα της χοχο.

    Μέχρι και η διοίκηση τους δεν έχει επιχειρηματα να απαντήσει στς κατηγορίες του ΑΠΟΕΛ για την εύνοια που είχε που την διαιτησία και δεν απαντά, επικαλούνται δήθεν επίπεδο!!!! και ποιοί οι ίδιοι που επειράξαν πέρσι πρίν το μεταξύ μας ματς το πάολο κώστα και μετά εκουρτίσαν τον κούλλουφο να μας κάμει προσφυγή.

    δεν υπήρξε πιο βρωμισμένο πρωτάθλημα που το φετινό.

    ομάδα με 1+ εκατομύριο τον μήνα μισθολόγιο άλλα τα μαύρα πουκάτω που το τραπέζι, έπρεπε να την κουντήσουν με το κάτερπίλλαρ πέρκι το πιάει.

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εφαμε τας στες πουτάνες τες μανάες σας, τες αρφάες σας, τες γεναίκες σας, τες κόρες σας, τες φιλενάδες σας τες σιηλλάκκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι τη
    Πέμπτη 1η Απριλίου,
    η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Ρωσική Αβάνγκαρντ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο στις 16:30.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΡΙΣΑΝ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΤΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

    ΑΙΣΧΟΣ!!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!

    ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. PONA SE POLLA RE TOYRKO POU SOU LALW TES ALHTHKIES....ETSI ETSI!!!!!!!!!

    MAKARI NA EIXA THN OIKONOMIKH DYNAMH NA MPW PROEDROS TOY APOEL KAI THA TO EKAMA EFXARISTOS. ALLA EFTYXWS GIA SENA KAI POLLOYS ALLOYS TOYRKOSPOROYS POY EXOYN THN TYXH NA FILOKSENOYNTE STH ELLHNIKH KYPRO EN THA MPW...

    AN EXEIS TA ARXIDIA ESOY H ESTW ENAS TOYRKOSPOROS ARISTEROS APANTATE TA OSA GRAFW EDW KAI 3 MHNES..
    DEN MPOREITE GIATI KSERETE OTI EINAI H ALHTHIA..

    KAI SAS PSAXNAME SAS KYNHGAGAME KSYLO APODW AIMATA APOKEI PRASINOI LAGOI...

    EISTE APOGONOI EISTE POYTANAS GIOI SIKE PRWTATHLIMA THA PARETE MOYNIA GAMW TI THIRA 9


    ANTE GEIA APOGONE!!!!

    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟ....

    ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ?

    ΤΩΡΑ Ο ΛΕΜΟΝ-ΛΕΕ ΕΝ ΚΑΛΟΣ?

    ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΕΣ ΕΝ ΣΑΣ ΦΑΚΚΟΥΝ?

    ΜΙΣΗΣΜΕΝΟΙ...ΚΑΜΝΕΤΕ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΠΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΟΙΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ...

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. akoy tziame na katevasoun to panw prin mpei i omada toys mesa.....mpouaxaxaxaxaxaxaxaxa

    ekatalavete oti htan tosi megali malakia to noima pou evgaze to panw kai ekatevasete to...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

    extes panw stin kerkida eklaia pou to gelio...akoma klaio apo tis geliotites pou prosferei h thira9 se olo to filathlo koino tis kyprou...

    axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

    re i athlitiki enwsi paphou eshi kaliteri organwsi...

    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

    ante geia apogonoi!!!!

    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι τη
    Πέμπτη 1η Απριλίου,
    η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Ρωσική Αβάνγκαρντ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο στις 16:30.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΡΙΣΑΝ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΤΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

    ΑΙΣΧΟΣ!!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!

    ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. pires ena tropeo SIKE koummoune

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. giati i omonoia twra en fkali anakinwsi kata tou koutsokoumni na paretithi????

    re pou tin polli lera pou eshete arkepsen ouli i kypros na sas misei...

    sike prosfores o miltis,sike sthmena paixnidia, sike prwtathlima...

    xtitzia tou lakou prodotes tis kyprou deilei kai katadotes royfianoi kai lagoi

    POYTANAS GIOI ARISTEROI

    ANTE GEIA APOGONOI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τωρά θέλουμε να πάμε εuropa league, αλλά με ξένους διαιτητές χλομό το βλεπω. Φταίει ο πουτσοκούμνης, φταίει ο κουμας, φταίνε οι διαιτητες που εδεκτήκαν να έρκουνται οι ξένοι. Ο προέδρος μας ο Φοιβούλλης παρόλο που αποκύρηξε τους οργανωμένους οπαδούς μας 2 - 3 φορές, μετά τους ξανααγκάλιαζε για να μέν τον ταπανιάσουν, τζιε ποιος είναι ο Φοίβος που θα μας πει να μεν κάμνουμε πελλάρες? ΑΑΑΑ στο κύπελλο επαίσαμε με τον ΑΡΗ, ανοιξε ο κόλος μας πάλε τζιε μπορεί να πάμε τζιε τελικό διχος να παίξουμε ντέρπι. Ευτηχώς, Πέρκι εν φέρουν πάλε ξένους διαιτιτές γιατί εν κάτσουμε πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. EKATEVASAN TO PANW PRIN NA MPEI H OMADA TOYS....

    MPOYAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA...

    GELIOI - ROYFIANOI- KAI LAGOI

    EISTE APOGONOI KAI POYTANAS GIOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ESHEIS DIKAIO TZIAI NTREPESE KOUTSOKOUMNH.TZIAI TO APOEL NA MEN TO PIANNEIS STO STOMA SOU...
    SHMERA PANTOS EMATHAME OTI EXTOS POU THN KOP,THN DIKASTIKH,THN UEFA,THN NASA,TZIAI THN CIA ELEGXOUME TZIAI TES AKADHMIES THS AEL POU EKAMAN THN KLHROSH..TELIKA H DIOIKHSH MAS EN KALH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΟΥΣΤ!

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΙΖΟΥΝ.

    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΣΟΥ! ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ!!!
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

    ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΦΟΙΒΟ, ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!

    Ο Υ Σ Τ ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ε ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΛΙΕΙ ΧΑΡΑ..

    ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΕΣ ΕΔΩΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΤΛ) ..ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΟΥTΣΑ ΤΟΥ ΟΝΟΥΑΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΝΤΟ ΕΝ ΠΕΖΟΥΝΤΑΙ..ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ…
    ΕΠΕΡΙΠΕΖΕ ΜΑΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΕ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΗΜΑ ΠΑΙΚΤΕΣ- ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΟΥΣΑ ΡΙΑΛΙΑ (ΝΙΚΟΛΕΣΚΟΥ-ΑΝΓΙΡΕ-ΝΤΙΚΟΥΜΑΝΑ-ΚΕΥΤΟΝ Κ.Τ.Λ) ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΘΟΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΙΕΣ ΣΙΚΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΙΛΤΗΣ.
    ΥΣΤΕΡΑ ΕΙΡΤΕ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΠΕΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΑΜΙΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΩΛΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΣΕΜΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΟΝΟΥΤΣΙ…ΤΖΙΝΟ ΤΟ ΤΖΑΙΡΟ ΕΝ ΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΜΩ. ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕΣ ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΙΤΙΜΑΣΩ ΛΙΟΝ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕ ΦΚΕΝΕ ΤΟ ΓΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΛΕ ΜΟΥ. ΕΧΩΡΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ΚΑΙ ΕΓΥΡΙΖΕ ΜΟΥ ΩΣ ΤΖΙΑΜΕ ΠΟΥ ΕΝ ΕΣΕΙ…ΕΦΥΧΩΣ ΓΙΑ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΧΑΚΕΡ ΤΑΧΑ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΕΛ.ΝΕΤ….
    ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΤΑ ΟΥΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΕΠΙΕΝ ΚΑΙ ΕΦΑΕΝ ΑΛΛΟ ΚΑΜΙΑΝ 20 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΕΡΚΙ ΚΟΝΤΕΨΕΙ ΝΑΚΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ..ΠΑΛΕ ΕΦΕΡΕΝ ΜΙΑΝ ΦΑΟΥΣΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΧΩΡΚΟΝ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΩΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΓΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ….ΕΛΛΑΛΟΥΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΧΩΡΚΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΙΓΕΙΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΙΑΝ ΡΑΠΙΤ ΒΙΕΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕΝ 20 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΛΟΥΙ…..ΕΛΕΟΣ ΠΙΟΝ ΕΛΕΟΣ ΠΟΣΗ ΠΟΥΤΣΑ ΝΑ ΦΑΜΕ…ΔΥΣΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΥΤΕ ΚΟΠ ΕΣΙΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΩ…..ΕΓΙΝΙΚΑΜΕΝ ΤΕΛΙΑ ΡΕΖΙΛΙ
    Ο ΣΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ…ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΠΙΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΧΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ….ΔΥΧΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΜΩ ΤΠΤ ΕΠΑΓΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝ ΧΟΥΛΙΚΑΝ ΤΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΙΜΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ….ΝΟΜΟΣ ΤΑΞΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ….ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙΝ ΟΛΑΝ…
    ΤΕΛΟΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΠΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΣΙΓΜΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ…ΗΡΤΕ ΜΕΣ ΤΟΥΤΑ ΟΥΛΑ ΚΞΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΣΕΡΖΙΑΟ ΝΑ ΜΕΙ ΜΕΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΛΑΝ….ΕΝ ΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑ..ΕΠΙΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ…
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΦΩΤΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΜΙΛΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΛΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕΝ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΕΝ ΕΙΣΙΕΝ ΤΣΙΑΝΣ ΝΑ ΠΙΑΜΕΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΝ….ΕΚΟΨΕΝ ΤΖΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΖΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΖΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΚΑΛΕΙ ΤΖΑΙ ΡΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΖΙΑΜΕ..ΕΝ ΤΟ ΕΚΑΜΕΝ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΑ ΤΖΑΙ ΕΚΑΤΑΛΑΒΕΝ ΜΑΣ Η ΟΥΕΦΑ…
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΟΥΛΑ ΤΟΥΤΑ ΕΔΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΩ ΤΖΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΖΑΙ ΤΗΣ ΚΩΛΟΦΑΡΣΙΑΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ…ΥΒΡΑ ΤΖΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΕΞΩ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ

    ΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΚΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΖΑΙ ΔΕΡΟΥΜΕΝ ΤΗΝ ΑΝΩΡΘΩΣΗ ΤΖΑΙ ΕΣΕΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ
    ΟΜΩΣ ΤΖΙΝΟ ΠΟΥ ΦΟΟΥΜΕ ΕΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΜΕΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΛΟΤΖΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΑΛΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΤΧΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΠΑΡΕ ΠΑΛΕ…

    ΜΙΚΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. KOUTSOKOUMNH POU NTREPESE TON TZIAIRO POU EKATHESOUN STA BOXES TZIAI ETHORES THN CHELSEA EN ME TO APOEL POU EPAIZE TZIAI TON TZIAIPO POU HRTAN TA STHMENA EN GIA TZHNOUS POU KOUNTAS POU HRTAN...ARA KALA KANEIS TZIAI NTREPESE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. EN PEIRAZEI PE PIASTE TO...ATE TZIAI MIA KALH POREIA STHN EVROPH.PERKEI VOITHISEI H KLHROSH TZIAI EN PPESETE ME KANENA MEGATHIRIO OPOS VASLOUI, LITEX LOVEC,MOUTTAGIAKA TZIAI THA PATE KALA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. egegonos re aeloulles exete paradosi stous telikous...exannete potte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. μιλανε ολοι μιλησαν και οι κωλοι ρε αελακι? οσον εσας ρε πουτανοπαιδα χοχοι, δεν σας παιρνει να μιλατε. εσιει 7 χρονια που μας την γλυφετε ρε, εκαμετε μας την παστελλι τζαι μιλατε εσεις για πιπες ρε ανυπαρκτοι? ε ρε να γινει καμια στραβη τζαι πιαει η ανορθωση το πρωταθλημα τζαι θα γελα τζαι το παρδαλο κατσικι... γαμω τες μαναες σας τουρκοσποροι. σιηστο που σας εφκαλε ουλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. O Koutsokoumnis einai teleiwmenos pou tin kop evrete ton diadoxo tou en tha fkalei to kalokairi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. akoute tzai eseis en aeloulles

    eto an prasino lagoudaki pou 'entythike' loulla tzai gyrefkei simasia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ADMIN MΠΡΑΒΟ ΟΣΑ ΜΑIL ΧΟΧΩΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ.

    Υ.Γ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥΜΗ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ! ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΕΛ ΡΕ ?? ΕΙΣΑΙ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΣ ...ΟΥΣΤ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΟΥΣΤ!

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΙΖΟΥΝ.

    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΣΟΥ! ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ!!!
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

    ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΦΟΙΒΟ, ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!

    Ο Υ Σ Τ ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. VLEPETE ASTERIA ME TA KIALIA POPO KAVLAAAAAA XOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. VLEPETE ASTERIA ME TA KIALIA POPO KAVLAAAAAA XOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. VLEPETE ASTERIA ME TA KIALIA POPO KAVLAAAAAA XOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. VLEPETE ASTERIA ME TA KIALIA POPO KAVLAAAAAA XOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. VLEPETE ASTERIA ME TA KIALIA POPO KAVLAAAAAA XOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. GT I UEFA DE DEXETE TA SIKE KE 3EROUME OLI TI PROTA8LIMA SIKE 8A PARETE XOXOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. GT I UEFA DE DEXETE TA SIKE KE 3EROUME OLI TI PROTA8LIMA SIKE 8A PARETE XOXOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. GT I UEFA DE DEXETE TA SIKE KE 3EROUME OLI TI PROTA8LIMA SIKE 8A PARETE XOXOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. TO PIO KLAMENO SOMATEIO EVER

    DEN EYNOHTHIKE APO TOUS DIAITHTES APLA SAS EPAIKSAN 50/50 KAI THELEI KANEI EPANASTASH STH KOP!!!

    ETSI GIA NA KATALABETE TI TRABOUN OI YPOLOIPES 13 OMADES TOU PROTATHLIMATOS RE PARANGES...

    EINAI KAI OI OPADOI LAGOI...


    H APOLYTH MIZERIA EVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. to pio oraio eipe to to tourkoui pio pano

    'to pio klameno somatio ever'

    alithkia pistefkete ta?

    'einai kai oi opadoi lagoi'

    pe mou re tourkoui en tzai i notia prasini?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΗΣ ΚΑΨΑΛΟΣ !!!!!!
    αχαχαχαχαχαχΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαχαχχΑΑΧΑΧΑΧΧΑαχαχαχχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχ αχαχαχχαχΑΧ

    ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΑΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΧΟΥΛΛΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ...


    ΑΠΟΕΛΟΥΛΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Έχω την εντύπωση ότι πάλι κάποιοι παρεξηγούν τη στάση του ΑΠΟΕΛ. Καταρχήν δεν σημαίνει ότι επειδή ο πρόεδρος κρατούσε χαμηλούς τόνους δεν έχει δικαίωμα να βγάζει ανακοίνωση και να στηρίζει την ομάδα μας. Ούτε σημαίνει ότι επειδή έβγαλε ανακοίνωση ότι ξέφυγε όπως λένε κάποιοι. Και όσο για τα συγχαρητήρια που λέει ο ανεπιθύμητος έπρεπε να μάθει ότι την περασμένη αγωνιστική που αυτός ήταν στο Ισραήλ για να κανονίσεις την «αποστολή» του, ο πρόεδρος και μέλη του ΔΣ πήγαν στα αποδυτήρια της ομόνοιας και έδωσαν συγχαρητήρια παρά την εύνοια που είχαν και στον περασμένο αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Έχω την εντύπωση ότι πάλι κάποιοι παρεξηγούν τη στάση του ΑΠΟΕΛ. Καταρχήν δεν σημαίνει ότι επειδή ο πρόεδρος κρατούσε χαμηλούς τόνους δεν έχει δικαίωμα να βγάζει ανακοίνωση και να στηρίζει την ομάδα μας. Ούτε σημαίνει ότι επειδή έβγαλε ανακοίνωση ότι ξέφυγε όπως λένε κάποιοι. Και όσο για τα συγχαρητήρια που λέει ο ανεπιθύμητος έπρεπε να μάθει ότι την περασμένη αγωνιστική που αυτός ήταν στο Ισραήλ για να κανονίσεις την «αποστολή» του, ο πρόεδρος και μέλη του ΔΣ πήγαν στα αποδυτήρια της ομόνοιας και έδωσαν συγχαρητήρια παρά την εύνοια που είχαν και στον περασμένο αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Trouble in Paradise. Οι "δημοκρατικές διαδικασίες" του καλοκαιριού έγιναν αποτυχημένη διακυβέρνηση. Τις πταίει? Οι μεν κατηγορούν τους δε, οι δε ντρέπονται για τους μεν και so fuckin forth.

    Τι έγιναν τα diner-ακια με τους τταββάες στα Λεύκαρα?
    Τι έγιναν οι συνάξεις για ψαρομεζέδες στην Πάφο μετά των εκλεκτών μπανανοκαλιεργητών?
    Τι έγινε ο μουστακαλλής, παρολίγο κατάδικος, και εσχάτως αθωοθής?
    Τι έγινε ο Γιώργος ο Πονηρός?
    Οι Λοϊζίδιες? Οι Σάντιες? Οι Βάκηδες?
    Η σπέυσασα να υποστηρίξει τον Κουτσοκούμνη\, Πιτσιλιά?
    Ο πάΠουτσος και το γιούϊν του ο Κωστάκης?
    O ΑΕΚΤΖΗΣ (Λάρνακας) μουχτάρης των Λατσιών?

    Τι είναι αυτό που σας έταξαν, και απότυχαν να σας το παραδώσουν με αποτέλεσμα το μένος σας?

    Της Πιτσιλιάς ετάξαν της ότι εννα μείνει 1ην κατηγορίαν...Εγελάσαν της προφανώς και γι'αυτό εξηγείται η "αναίδεια" της να ζητήσει να μην ισχύσει διαβάθμιση φέτος.
    Του Ερμή επίσης....και μόλις πήγε να κλωνιστεί λίγο αυτή η σιγουριά παραμονής....εμίλησεν και ελάλησεν ο Φανιέρος...και όλοι βαρούσαν παλλουκοπρόσοχα.
    Την Σαλαμίναν? Επέψαν την 2η κατηγορία πριν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
    Ο Άρης? Ναι μεν αλλά...αλλά ας πάει. 2/3...έμεινεν ο τρίτος...Επλέρωσεν την νύφη η Πιτσιλιά...ας όψεται.
    Έμεινεν μας η ΑΕΛ και η Ομόνοια. Τον Απόλλωνα εβολέψαν τον και υποστήριξεν τους...και η Κυρία, από ότι φάνηκε εκ των υστέρων, ήταν στο κρεβάτι μαζί τους από την Αρχή.
    Και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τις δύο να φωνάζουν για τις διαδικασίες του καλοκαιριού και να αντιμετωπίζουν το χλευασμό τον υπολοίπων. "Να σεβαστείτε κύριοι τις δημοκρατικές διαδικασίες" τους έλεγαν.
    Και κυλούσαν όλα ομαλά στο πρωτάθλημα της νήσου των αγίων.....στο,διαχρονικά, πιο καθαρό πρωτάθλημα του σύμπαντος.


    Ζήτησε το ΑΠΟΕΛ ξένους γιατί "κουντούσαν" την Ομόνοια, ήρθαν οι ξένοι.
    Χάνει 2 παίχνίδια το ΑΠΟΕΛ με ξένους...και μας προέκυψε το Χατζηλιασής Παπαγαλία Show. Είπαμε να αποπροσανατολίσουμε τους πορτοκαλλί που φώναζαν για τα ευρώ του Champion's League που αντί να επενδυθούν σε παίκτες, εμπήκαν μες τα πιθάρκα....αλλά σάμπως τζαι επαράκαμεν το τσας ο Πανίκκος "χείριζομαι τη γλώσσα με λιτότητα χωρίς φανφάρες και άσκοπους επιθετικούς προσδιορισμούς" Χατζηλιασής? Ρωτώ τώρα εγώ.
    Άλλη σας έδειξε...και άλλη σας έμπηξε? Αυτή που σας έταξε ήταν μεγάλη? Αυτή που σας έμπηξε? Μεγαλύτερη? Τι σας έταξε ρε κουμπάρε?
    Φυσικά, από ότι φαίνεται, κάτι έταξε τζαι του Τόνυ του Δικηγόρου (τζίνου που τα προσωπικά δεδομένα..που ήταν να κινήσει αγωγή του Κουτσοκούμνη....αλλά χαρίζει του την). Πριν λλίον τζαιρό εφώναζεν ο Φρίξος....προφανώς κάτι του έταξε τζαι τζείνου...By the way επήεν δικαστική ο Φρίξος για τις δηλώσεις του? Αν δεν επήεν, επιστραφήκαν οι λίρες πίσω σε τζείνους που επήαν πριν τες δηλώσεις του? Όλες οι μ.Φ. (μετά φρίξον) δηλώσεις είναι ok? Ενώ οι π.Φ. not ok?
    Η Πέγεια πάει καλά? Ο σύνδεσμος της UEFA στην Κύπρο που έστειλε ενοχοποιητικά στοιχεία για τα ματς της Ομόνοιας και του Απόλλωνα ποιός είναι? Η Απόφαση για το ντόπινγκ της Πέγειας? Η απόφαση "χαϊδεμα" της Δικαστικής για το ΑΠΟΕΛ? Εν για χάρην της Ομόνοιας τζαι τζείνη? Ο Φούλλης τι λέει για όλα αυτά? Έχασε το παιχνίδι από τον "χτίστην"? Τον "χτίστην" που το καλοκαίρι δεν κατάφερε καν να πείσει τον υποψήφιο , άλλης ομάδας, που υποστήριζε να κατέλθει στις εκλογές της άσπιλης ομοσπονδίας.
    Τελίκα αυτός ο "χτίστης" έχει ποολληηηηηηηηηηηηήνν δύναμη, από ότι φαίνεται...
    Και έτσι σκοτώνουνται μεταξύ τους...Civil war....
    Περαστικά σας και εις ανώτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. egw re file eimai apoellistas kie vriskw tin antidrasi tis dioikisis tou apoel APARADEKTI gia ton logo oti einai oi monoi ipefthinoi gia tin apwleia tou prwtathlimatos oxi gia to ti ginete mes tin kop i stin dikastiki opws esi anaferese alla gia tin oligoria tis na prwxwrisei se metagrafes ton genari outws wste na enisxeisi tin omada.oi paiktes pou paizoun twra kseris polla kala oti o mesos oros ilikias tous einai 31 xrwnwn kie paizoun pou ton perasmeno iouli!!!

    oi anthwpoi enen mhxanes kirioi tis dioikisis ithelan stirigmata kie oi fwnes twra gia tin merolipsia tis kop einai ek tou ponirou gia na riksete staxti sta mathkia tou kosmou gia tin diki sas ologoria.o kosmos tou apoel enen provata opws alles omades..parte to xapari!!!

    gi`auto eftasame sto simeio na mas peripezoun tipoi sn ton pio panw i ton allo ton kapsouli oti to apoel e dernei dioti irtan kseni diaitites.an einai dinaton!!!to apoel e dernei dioti oi paixtes epsofisan exoun 15 paixnithkia parapanw pou tis alles omades.sxedon miso prwtathlima parapanw...


    oso gia ton "ktisti" pou anafertikes... re file o anthrwpos enen katholou "ktistis" kie kseris to kala.egw proswpika den ton exaraktirisa pote mou "ktisti".o anthrwopos einai enas epixeirinatis pou opws kathe epixeirimatias o skopos tou einai i sisswrefsi kefalaiou...
    kie to kamnei para polla kala...bravo tou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ti polla kala to kamni re vlaka esi? ise sovaros lalis t j bravo? j ego an m edian ulles tes dulies i kivernisi itan na to kamno polla kala ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. VLEPETE ASTERIA ME TA KIALIA POPO KAVLAAAAAA XOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. VLEPETE ASTERIA ME TA KIALIA POPO KAVLAAAAAA XOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. VLEPETE ASTERIA ME TA KIALIA POPO KAVLAAAAAA XOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. GT I UEFA DE DEXETE TA SIKE KE 3EROUME OLI TI PROTA8LIMA SIKE 8A PARETE XOXOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. GT I UEFA DE DEXETE TA SIKE KE 3EROUME OLI TI PROTA8LIMA SIKE 8A PARETE XOXOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. http://www.sigmalive.com/news/252877..ta sike tis omonoias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ego pantos sintrofi tin 1 tou mina tha kamno tes souvloues mou kai gia prosanama tha valo to elliniko pani psini toin souvla 2 fores

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. DLD META APO 7 XRONIA 8A KANIS SOUVLA GIA TO SIKE POU 8A PARETE RE RIFKIA TOURKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. kamno souvla pou tes 25 tou marti kai tha kamno os tin 1 tou aprili .posa pania galanolefka ekapsa den fantazeste.mounakia ekso apo to kratos mas re .i kypros aniki ston LAO tis.OMONI LAOS PROTATHLIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. PIENE RE VLAKA APENANTI STADERFIA SOU NA SAS ANIKI MAZI KE NA EXETE SIMEA TO MISOFEGGARO ILITHIE AFOU EKI ANIKIS PRODOTES POUTANOPEDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. APOEL ENANTION OLON

    APOEL-LEMESOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. akou na deis re GENNITSARE lemesiane...

    STHN LEMESO XONNESTE MESA SE SYLLOGOUS POU EXEI PATSIOGEROUS GIATI FOBASTE

    eisai gennitsaros, poushtoui kai enas kompleksikos prodotis.

    THN LEMESO MEN THNM LERONNEIS DIPLA POU TO ROUFIANOMAGAZO apoerl....


    EKATALABES RE LOULLH?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι τη
    Πέμπτη 1η Απριλίου,
    η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Ρωσική Αβάνγκαρντ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο στις 16:30.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΡΙΣΑΝ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΤΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

    ΑΙΣΧΟΣ!!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!

    ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΚΑΙ ΧΟΧΟΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

    20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

    19 ΚΥΠΕΛΛΑ

    11 ΑΣΠΙΔΕΣ

    ΚΑΙΙΙΙΙΙ....ΘΥΡΑ 9 ΘΥΡΑ 9 ΠΟΡΤΟΚΑΛΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Γιατί να σεβαστούν τον αγώνα της ΕΟΚΑ ρε??
    Αφού οι πρόγονοι τους τζίνο τον τζαιρό εκρύφκουνταν πίσω που τα φουστανάκια των εγγλέζων!!
    ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΚΕ ΤΡΟ-ΠΕΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. esi pou milas gia tourkous je ekrouses simees prepi na s gamisa to spiti ta a8erfia s i tourki re rifkia pou en3 tin istoria tis kuprou je oulou tou ellinismou je milate xoxoi tourki gamimeni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. esi prepei ne iesai polla pellos....sto keyboard

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. en gia to 16:23 pou evala to proigoumeno gia na eksigoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. re eisaste telia krima poutanopethkia.areskisas pou sas fonazoun oi omoideatesas poutanas gioi lemesianoi re rifkia xapoelistes.etsi lemesianous en mestin thalassa pou enas sas evrou mia mera mouno pana pou leronete to onoma tis polis mas.
    floroi pou to oniro sas einai na ginete voutirp lekosiates.ate sti nmama sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. apoellakka tzie stin lemeso re dioti oi idees en exoun oria!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. χριστοφκια-δειλε-πουτανας γιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΑΕΛ-ΠΟΥΤΑΝΑ- ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟΘΕΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΑΣ...ΑΕΛ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ EVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. eprepe na epianamen olokliri tin xora en lathos pou estamatisame os tin lidras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. oi dikoimas stin kok ekatharisan kai tin aeloula ate en to piame telika an men allo sto basket

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ε ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ....ΠΡΑΓΜΑΤΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. μεν βάλλεις στοίχημα και η μάνα του το τρόπεο εν για το κώλο που το θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΝΑΙ ΡΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ....ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΑΕΛ ΛΕΣΒΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ Η ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΜΙΑ ΜΙΑ....ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΕΥΚΟΘΕΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. re tes giagiaes sas ekamnantes partouza to 74 re tourkouthkia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. re gkiaourides oussssst ekso apo tin xora mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΤΕΣ ΓΙΑΓΙΑΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΜΝΑΝΤΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΟ 74...ΑΛΛΑ ΤΟ 2010 ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΕΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΛΕΜΕΣΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ...ΦΚΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΑΣ!!ΕΧΩ ΦΙΛΕΝΑΔΑ(ΜΙΑ ΠΟΥ ΟΥΛΛΕΣ) ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΕΛ(ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΛΕΟΝΤΑΣ)...ΓΑΜΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΛΑΛΩ ΨΕΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΟΤΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΡΕ...ΕΤΣΙ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΥΕΣ ΜΩΡΟΥΘΚΙΑ ΚΑΥΛΙΑΡΕΣ...ΑΕΛΙΣΤΙΣΣΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. αελ λεσβια σε εχουμε για ατελιοτο γαμισι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. NE RE SA TE LEMESIANES ENEXI GAMIMENES OLES APO LEFKOSIATES..JE NMZ I LEMESIANI E JE PISTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΟΙΒΟΥ!!

    ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!!

    ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΩΡΑ???????

    ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ?????

    ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Η ΑΚΕΛΧΟΧΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΙΚΑ, ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΣΦΥΡΙΖΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΑΣ!!

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ???

    ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙς ΠΕΤΡΕΣ?????

    ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ, ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ (σοφρωνης) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΤΕ ΜΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙς ΠΕΡΙ ΚΟΠ, ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΩΜΩΣΙΕΣ.

    ΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ????? ΑΦΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΡΕ!! ΑΡΓΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!! ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΩΝΕΣ ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ!!! Η ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. JEFFRY GO HOME!! ΟΥΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?? ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Οσα πορτοκαλιά ΜΟΥΝΑΚΙΑ δεν έγλειψαν την ΠΟΥΤΣΑ του ΣΤΑΘΗ,δίνεται παράταση μέχρι το Πάσχα. Κοπιάστε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ρε τουρκο τη μανα σου καμνουμε την παρτουζες....αρεσκι της πολλα το οθομανικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. γαμο τες μανες σας χομονιατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Η αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι, ολόκληρη άμυνα του αποερλ, θα προσληφθεί για στην τροχαία, γιατί τις τελευταίες δυό εβδομάδες, εκάμναν το τραφικ τέλεια τζιε του Χριστοφή τζιε του Αλωνεύτη τζιε του Κωνσταντίνου. Δέν χρειάζεται να δώσουν εξετάσεις, θα προσληφθούν με συνοπτικές διαδικασίες, άτε το πολλύ - πολλύ, να κάμουν καμοιά πιππούα του μάστρε Μιλτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Παρακαλείτε ο Φοίβος να πάει να βρει τον πρόεδρο του ΆΡΗ να του τάξει κάτι τις, γιατί δεν νομίζω να περάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Re kopelia telika o foivos, thelei i then thelei tous organomenous mas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΕΛΛΑ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. OI TOURKOMOGOLOI GAMOY SAS!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΥΣ ΧΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΑΠΟΕΛ - ΕΛΛΗΝΩΝ - ΒΑΤΕΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. η μονη που γαμιετε εν η μανα σου ρε εποικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΚΟΠΟΙΑΣΤΕ ΛΕΜΕΣΟ ΡΕ ΦΛΩΡΑΚΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΘΕΝ ΕΝ ΦΥΕΤΕ ΤΟΥΝΤΙ ΦΟΡΑ. ΑΕΛ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΟΜΟΝΟΙΑ΄-ΤΟΥΡΚΩΝ--ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΕ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΟΥ!!--ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΕΖΑΚΙΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ρε μα εν εβαρεθήκετε να τις τρώτε και πετάσσετε κλανιές που το ιντερνετ. Εντατική πορτοκαλιά. Τουλάχιστο φκάρτε σπάσμα, κρέψετε μες τα πετσιά σας τζιε τις παλλικαρκές αφήστε τις για άλλους. Εμοίασετε του καραγκιόζι, που τον εδέρναν τζιε ελλάλε, αν μου δώκεις αλλη εννα νευριάσω. Πιεννετε να φάτε τα κορν - φλεικς σας τζιε να πέξετε κανέναν πλαι - στεισιον να μεν σας θυμώσει ο παπας σας. Ατε νανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. αελ λεσβια μακαρι να πεξουμε τελικο με σας η τα αδελφια σας το απολλονακι και να δουμε πιοσ θα τρεχι...εχτος αν βουρατε πισω που τους μπατσους παλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΕΟΚΑ Β ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. MΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟΙΣ ΠΙΠΠΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. γαμο τον χριστοφκια σας τον τουρκο και τη μανα σου την αισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Aληθεύει ότι ο Καμίλ Κοσόφσκι προτάθηκε σε Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα; Ως γνωστό τον Μάιο λήγει το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. oi misoi paixtes mas ligei to sumbolaio tous...FOIBO kai IVAN go home NOW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. καλησπεριζω ολα τα πουτανοπαιδα οπαδους της πουτανας του ακελ. δεν αναφερω ονομα, τα ευκολως εννοουμενα παραλειποντε... τι εγινε? εφκηκαν εξω οι καραολοι? ρε πουτανοπαιδα εσιει 7 χρονια που μας καμνετε πιππες γιαυτο μην μιλατε εσεις για πιππες. ειστε γελιοι. σουζετε τα ποθκια σας παλε αλλα ισιαλλα να σας την τραβησει η ανορθωση να πατε στο -1 να τρεμουν τα κωλομερουθκια σας ρε πουστοκουμμουνοι, τουρκοσποροι, γαμω τες μαναες σας καραολοι, ξημαρισμενοι, λεσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. to apoelnews egine to stekki tou kathe tourkosporou pou thelei na fkalei to complex tis epi 7 xronia poutsas

    re tourkouthkia stin kalyteri sas xronia pou ekamete ta sike tzai tou kosmou tes vromies pale efkikame pio psila pou esas

    oso gia tes anyparktes aeloulles ti na po? pou ton tziero tou makariti tous Yiorkatzi exoume tous sta 4 tzai akoma fkalloun glossa

    ante spiti pou gamiete i mamma sas tourkosporoi hooligans tou keyboard

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΟΙΒΟΥ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!

    ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!!

    ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΩΡΑ???????

    ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ?????

    ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Η ΑΚΕΛΧΟΧΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΙΚΑ, ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΣΦΥΡΙΖΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΑΣ!!

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ???

    ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ?????

    ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ, ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ (σοφρωνης) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΤΕ ΜΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΟΠ, ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ.

    ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. 1ο: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΟΧΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    Η πλάκα είναι, πως με την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί οι χάχες, χαίρονται και δεν μπορούν καν να ακούσουν καν για τα στημένα παιγνίδια της ομάδας τους, που αγόρασε και το χόρτο φέτος !!!

    2ο: Όσοι μπαίνετε στο μπλοκ μας και ισχυρίζεστε ότι είστε ΑΕΛίστες, Ανορθωσιάτες ή οτιδήποτε άλλο, ΠΑΡΕΤΑΤΕ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    3ο: Όσοι βγάζουν τη γλώσσα τους περίπατο και μιλούν για διοίκηση και τεχνικό τιμ, αν πραγματικά είναι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ (πολύ αμφιβάλλω. Μάλλον για προβοκάτορες χόχοι μου φαίνονται), ας την βουττήσουν πρώτα μες στον νού τους, και μετά να μιλούν. Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ. ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ, ΡΙΧΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.

    4ο: Η τύχη μας χαμογέλασε, και κληρωθήκαμε με τον Άρη στο Κύπελλο. Δεν αρμόζει εφησυχασμός. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΓΣΠ.

    5ο: Στο χομόνοια-ΑΝΟΡΘΩΣΗ, υποστηρίζουμε δαγκωτό Ανόρθωση, και αν παρελπίδα μείνει κανένα εισητήριο, ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ (ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. 1ο: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΟΧΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    Η πλάκα είναι, πως με την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί οι χάχες, χαίρονται και δεν μπορούν καν να ακούσουν καν για τα στημένα παιγνίδια της ομάδας τους, που αγόρασε και το χόρτο φέτος !!!

    2ο: Όσοι μπαίνετε στο μπλοκ μας και ισχυρίζεστε ότι είστε ΑΕΛίστες, Ανορθωσιάτες ή οτιδήποτε άλλο, ΠΑΡΕΤΑΤΕ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    3ο: Όσοι βγάζουν τη γλώσσα τους περίπατο και μιλούν για διοίκηση και τεχνικό τιμ, αν πραγματικά είναι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ (πολύ αμφιβάλλω. Μάλλον για προβοκάτορες χόχοι μου φαίνονται), ας την βουττήσουν πρώτα μες στον νού τους, και μετά να μιλούν. Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ. ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ, ΡΙΧΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.

    4ο: Η τύχη μας χαμογέλασε, και κληρωθήκαμε με τον Άρη στο Κύπελλο. Δεν αρμόζει εφησυχασμός. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΓΣΠ.

    5ο: Στο χομόνοια-ΑΝΟΡΘΩΣΗ, υποστηρίζουμε δαγκωτό Ανόρθωση, και αν παρελπίδα μείνει κανένα εισητήριο, ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ (ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ferte pextes extes. IVANNNNNNN KSIPNA gmt ti xoxo m mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Συνθήματα και υβρεολόγια στο μνημείο του Κυριάκου Μάτση, στην προτομή του Γρηγόρη Αυξεντίου και στο μνημείο Ηρώων.

    Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/03/blog-post_2216.html#ixzz0jj4o12SW


    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ

    Ζήτω η 1ή Απριλίου
    Ζήτω η ΕΟΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. etsi sovara an imou xoxos tha entrepoumoun gia tin omada mou.na me exei o anwinios antipalos 7 xronia stin poutsa kai na xreiazomai diaitisies,stimena paixnidia,kyvernitikes prosfores apo tin gamimeni kyvernisi tou xontrompala gia na piasw ena prwtathlima.eisastai polla geloioi re xoxoi.koutsokoumni fkale zilikourti pou tha dwkoume sygxaritiria twn afentwn tis propagandas kai tis vrwmias.na xairesai tin prwtathlitria omada pou anedeixes fetos vlaka.otan omws oi xoxoi se ekproswpisoun to summer sta PROKRIMATIKA (mono tsamee xoxakia) tou champions
    league kai tha kamoun rezili tin kypro tha se doume manne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΟΙΒΟΥ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!

    ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!!

    ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΩΡΑ???????

    ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ?????

    ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Η ΑΚΕΛΧΟΧΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΙΚΑ, ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΣΦΥΡΙΖΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΑΣ!!

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ???

    ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ?????

    ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ, ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ (σοφρωνης) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΤΕ ΜΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΟΠ, ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ.

    ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Το ΠΑΝΣΥΦΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΜΕΤΕ ΟΥΛΛΑ ΣΚΑΤΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΖΑΤΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΛΟΥ. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ!!!!!!!

    ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΠΑΔΟΙ?

    ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΔΟΣΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ...

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. den exei simasia ti omada eimai... aplws thelw na kamw ena sxolio... lupoumai na parathrhsw oti, asxetws podosfairikhs h politikhs parata3hs, to mono mynhma pou vgainei entona apo ton neo kyprio einai to misos. Misoume o enas ton allo... to na analysei kapoios tous logous autou to misous einai thema poy shkwnei vivlia analyseis.
    to thema einai oti edw pou ftasame ofeiletai prwtistos sto misos meta3y mas kai apo oti fainetai tpt sto eggys mellon den prodiagrafetai aisiodo3o afou auta ta apokroustika sunaisthimata pernoun apo genia se genia gia tous synanthrwpoys mas.
    Kai ws fysiko perimenw kati anwrimes antidraseis tous styl "aman pethanoun oulloi oi tourkoi tha einai kalutera" h "aman fyoun oi ellhnes na pan stin ellada tous" klp.
    Prwta kurioi (oloi mas) kante 5-6 vhmata pisw kai prospathiste na deite oti o monos tropos na swthei autos o topos einai na ta vroume meta3y mas... oti politika pistevw kai na exei o allos i syzhthsh kai i allhlegyh einai o MONOS tropos.
    Kai kati allo... etsi gia na katalavete kati kai opios thelei as me vgalei pseuth (makari..)... opoia poreia kai na exei i kypros sta epomena xronia i kkelle mas en mes ti vourka kai tha skotwthoume monoi mas...
    1o senario.. lush tou kypriakou (i mia parata3h ths kyprou apo oti vlepw einai anetoimh na dexthei tetoio endexomeno) opou to pio pithano se merika xronia to argotero tha eimaste sta opla kai pali meta3y mas.
    2o senario.. pio apomakrismeno alla thewrw oti einai to antipalo deos tou 1ou senariou .. enwsh me tin ellada... kai pali i mia parata3h einai anetoimh gia tetio endexomeno kai pali to pio pithano tha katalh3oume na skotwnoume o enas ton allo.
    O kathenas thewrei prodoth ton allo se auto ton topo... oloi mas ftaime... kai eimaste oloi axrhstoi. Makari na eixa kapia eishghsh na kanw alla skata... den vlepw swthria.. na mh ti allo na mhn uphrxe olo auto to misos... auth tha itan mia arxh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Δεν γαμιέσαι ρε "ΘΕΟΔΩΡΟΣ" που θα μας αποκαλέσεις κωλόπαιδα!!!

    Ποιός είσαι εσύ ρε μαλακισμένο που θα μας αποκαλείς έτσ????

    Θα είσαι κανένας νεναίκος-προδότης δυσακελίτης που ενοχλήθηκες ρε αρχίδι για το μύνημα που θέλαμε να περάσουμε.

    ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ρε κωλόπαιδο και τα επόμενα παιχνίδια.

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ δυσακελίτη???? Κάτι τυπάκια σαν και εσένα που έρχονται μόσο στις φιέστες να μην ΠΑΤΑΤΕ ΡΕ και ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΟΤΙΑ αν δεν σας αρέσει.

    Για μας το ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ νεναίκιδες να έρχεστε γήπεδο όπως ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ και διοικήσεις φλώρικες όπως η σημερινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΜΟΥΝΝΟΠΑΝΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΣΙΑ ΣΟΥ...ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΚΙΟΖΟΥΙ ΕΙΜΑΙ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΜΑΥΡΕΣ...ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ...ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΛΤΡΑΣ..ΣΕΡΒΙΕΤΟΥΛΛΑ. ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΕΙΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΛΟ ΜΕ ΨΩΝΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΦΛΩΡΟΥΣ...ΑΚΟΥ ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙ ΝΑΙΝΕΚΟ ΑΦΗΣΤΑ ΤΟΥΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΑΣΩ...ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.

    ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕΣ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ, ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΣΤ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΕ///

    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Ε τζιαί σιγά ρε Θεόδωρε. Κάτσε την μάππα χαμέ !!!

    Είστε και οι δύο ΜΑΛΑΚΕΣ από τη στιγμή που τσακώνεστε μεταξύ σας. Ο αιώνιος Έλληνας. Μόλις βρει την 1η δυσκολία, ξεκινά εμφύλιο!!!

    Λοιπόν: Η ομάδα διεκδικεί το Κύπελλο, και πρέπει να είμαστε κοντά της, δίπλα της, στήριγμα της. Όποιος ΑΠΟΕΛίστας χαλάει το κλίμα της ομάδας όπως τους προλαλήσαντες, θα φάει πολλή ξύλο: ΣΠΑΜΕ ΜΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΝΑ ΦΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤ ΑΝΑΘΕΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΤΖΙΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΜΕΝ ΚΤΥΠΙΣΕΙΣ...ΑΚΟΥ ΜΙΣΙΗΜΟΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ... ΕΝΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ ΕΓΩ ΡΕ ΖΙΖΙΡΕ ΟΞΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΥΦΙ? ΕΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΣ? ΑΤΕ ΚΑΤΣΕ ΕΒΡΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΖΙΕ ΚΑ ΚΑΜΕΙΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ...

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. "....MΕΙΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΕΙΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΛΟ..."

    exei kairo na ertheis gipedo re antra polla bari.... To paizeis APOELISTAS kai brizeis tous syndesmites re alla den eisai kaliteros tous.

    Brizeis opoion exei antitheti apopsi mazi sou kai to paizeis palios.

    Ego eimai 35 xronwn kai eimai grammenos sto sindesmo akomi kai kathomai notia akomi (oxi san kapoious allous....)sou sou leo oti nai ekane lathos o sindesmos sto sigkekrimeno paixnidi alla kai i dioikisi mas energise lathos kai eprpepe na apologithei.

    Episis an den itan ta paidia tou sindesmou ta minimata pou perasame stou Europaikous agwnes den tha pernousan.

    Ektos an opws sou eipe kai o pio panw eisai nenaikos kai disakelitis kai goustareis na kaneis parea me tourkokipriaka apoblita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. TOYTO TO TEΛEYTAIO ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΧΟΥΣ ΕΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ...ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΦΩΣ...ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΟ ΤΣΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟ.
    ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ 35 ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΟΤΙΑ, ΜΥΑΛΟ 15ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙΣ.

    ΞΕΡΩ ΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΝ ΒΡΙΖΩ, ΝΑ ΕΧΩ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΩΤΟ ΣΑΝ ΑΡΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΡΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΖΙΖΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΧΟΥΣ ΠΟΤΕ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΙΡΑΜΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. http://www.24sports.com.cy/easyconsole.cfm/id/61612

    άκουσε κανένας σπορτ φμ? πράγματι είπε έτσι πράμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΟΙΒΟΥ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!

    ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!!

    ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΩΡΑ???????

    ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ?????

    ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Η ΑΚΕΛΧΟΧΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΙΚΑ, ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΣΦΥΡΙΖΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΑΣ!!

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ???

    ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ?????

    ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ, ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ (σοφρωνης) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΤΕ ΜΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΟΠ, ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ.

    ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. "....ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΟ ΤΣΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟ.
    ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ 35 ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΟΤΙΑ, ΜΥΑΛΟ 15ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙΣ....."

    ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ 42ΧΡΟΝΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟΝΕΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ.

    ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΥΦΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ "ΠΟΛΥΣ".

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΛΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΥΙ!!

    ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΑΩ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ 90 ΛΕΠΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ Η ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΝΕΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. GAMO TIN xomonoia KAI TIN ael kai tis manaes tous .tourkosporoi.alithia pote piasate protathlima gia teleutea fora eseis oi 2.kamete tin praxi kai tha dite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. http://www.protathlima.com/content/league/story.jsp?league_id=1&id=51013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. kala na sas kamei...xaxaxaxa!!!!!! H 4 thesi en tzie polli sas, alla pale kala..!!!!xaxaxXAXAQXAXaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. πιος εν τουτοσ ο θεωδορως που εν νενεκος και απηλα μας??γαμο το στανιο μου γαμο αν εχεις αρχιδια ελα να μας τα πεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΝΩΝΕΙ!!! ΑΚΕΛ-ΔΥΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ-ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ-ΥΠΕΡ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ--ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ε.Λ.Α.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. eftasame sto simeio na mas peripezoun oi omonoiates opws ton 17:18 epeidi exoume ena vlaka proedro!!oti tou erti mes ton nou tou lali.tin mia mera etsi tin alli allospws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. http://www.sigmalive.com/sports/basketball/cyprus/253172

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. το μπάσκετ έχει πρόδρομο δεν έχει φοίβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΥΡΟΚΟ? ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΛΙΝΟΠΑΜΠΑΚΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ. ΕΞΩ ΤΟ ΕΥΡΟΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ. ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, ΨΗΦΙΖΩ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΜΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. APOFASISE KAI O PROEDROS MAS NA MILISEI TZIAI SHMERA KSAFNIKA EPIASE MAS TO SYNDROMO TOU KALOU PAIDIOU PALE!EKAME TZIAI O IVAN TA LATHI TOU ALLA TOULAXISTON STOUS PAIXTES TOU EIPE OTI EMAS AKSIZE O TITLOS TZIAI KANENOS ALLOU NAFTHALINH.

    TELIKA APOELARA DYNAMH SOU APOKLEISTIKA KAI MONO OI OPADOI SOU, OS TO TELOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ρε κουμμούναρε αθκειασερέ τον συναγερμό εγραψες τον λάθος εννε ΔΥΣΗ ούτε ΝΟΤΟΣ ούτε ΒΟΡΡΑΣ ούτε ΑΝΑΤΟΛΗ. Εν ΔΗΣΥ όι πως με κόφτει δλδ αλλά πώς να το κάμουμε εν σαν να γράφεις το κόμμα σου έτσι ΑΚΑΙΛ. Φυσικά είπαμε για τούρκος γράφεις τα καλά τα ελληνικά για να πούμε και του στραβού το δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτοκρίτου, μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM, αφού παραδέχθηκε πως αγωνιστικά υπήρξε υπερεκτίμηση των αντοχών της ομάδας του, δεν δίστασε να τονίσει πως ο ΑΠΟΕΛ πήρε φέτος αυτό που άξιζε!

    «Φυσικά ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα που πάντα έχει σαν στόχο της το πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι επήλθε αυτή η πτώση είναι λογικό μετά από τόσες επιτυχίες, καθώς υπερεκτιμήσαμε τις αντοχές μας. Δεν αδικώ τον κόσμο που μας κατακρίνει, γιατί οι επιτυχίες ξεχνιούνται πολύ εύκολα..

    Η αλήθεια είναι ότι φέτος πήραμε αυτό που αξίζαμε, αλλά η χρονιά δεν μπορεί να θεωρείται αποτυχημένη αφού κάναμε μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα μέχρι το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ. Σίγουρα θα υπάρξει ανανέωση στην ομάδα, αλλά θα κρατήσουμε τον βασικό κορμό.

    Ήδη άρχισε ο προγραμματισμός και ψάχνουμε παντού, αλλά όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους είναι καθαρά θέμα του προπονητή για το τι θα πράξουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

    Ξεκαθάρισε πως δεν έχει προσωπικό ζήτημα με τον πρόεδρος της ΚΟΠ, Κώστα Κουτσοκούμνη αλλά με την Ομοσπονδία. «Δεν έχουμε προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Κουτσοκούμνη, εγώ μάλιστα τον στήριζα σε αυτή την πρόθεση του να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τους διαιτητές. Αλλά όπως είπα πριν δύο μήνες, αν αποτύχει πρέπει να παραιτηθεί, αυτό λέω και τώρα» είπε μεταξύ άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ)ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Ε ΤΟΥΡΤΖΙΟΙ ΚΟΜΜΟΝΟΙΑΤΕΣ...

    ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ...

    ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ....

    ΕΛΕΙΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ΕΞΩ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΄ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ=ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΟΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. τι ζορι τραβατε με το ελαμ ρε...ειναι το μονο εθνικιστικο κομμα της κυπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. αποελιστες.........οι πιο ηλίθιοι οπαδοί EVER !!!!!!


    αποελιστες.........οι πιο ηλίθιοι οπαδοί EVER !!!!!!


    αποελιστες.........οι πιο ηλίθιοι οπαδοί EVER !!!!!!


    αποελιστες.........οι πιο ηλίθιοι οπαδοί EVER !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. kai i entatiki einai apoerl

    kai i entatiki einai apoerl

    kai i entatiki einai apoerl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Τζαι επειδή υποστήριξαν όλοι οι πρόεδροι ομοσπονδία πρέπει να υποστηρίξω τζαι εγώ ασπούμε ρε ΡΙΦΙΝ, ε ΡΙΦΙΝ??
    ΕΞΩ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ!!

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΛΛΕΣ.
    GAY 9 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. NTROPI OMOSPONDIAKOI NA KRATATE SIMAIA ELLINIKI. NA PELLANETE RE NENEKKOI POU OULA TA ANTIOMOSPONDIAKA KINIMATA (METOPO, DRASIS, AFE) EXOUN KATHE XRONO ANODO, NA PELLANETE POU O KOSMOS EN THA DEXTEI MIA LISI OMOSPONDIAKI (DIXNOUN TO OI SINEXEIS DIMOSKOPISEIS) NA PELLANETE POU APOELISTES AIDIASAN TA DHSAKEL JE TOUS POLITIKOUS TOUS. NENNEKKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ΑΚΕΛΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΝΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!!!

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΡΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ...

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ....

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. XAAXAXAXAxaaxaxaxaxaxa



    αποελιστες.........οι πιο ηλίθιοι οπαδοί EVER !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. NE RE MOUNI EIDAME PKI ENI KALITERI OPADOI RE AXAPARE ESI POU TO EGRA4ES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. ΑΠΟΕΛ: Παραιτήσεις ...
    Αποστολή | Εκτύπωση | 01/04/2010 |

    Σε απρόβλεπτες καταστάσεις οδηγείται ο ΑΠΟΕΛ, ύστερα από τη χθεσινοβραδινή Συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα, και η κουβέντα ανπόφευκτα οδηγήθηκε και στο θέμα του προγραμματισμού και των μεταγραφών για τη νέα περίοδο.

    Στην πορεία διαφάνηκε ότι υπήρχαν δύο σχολές σκέψης:
    Η μία που εκφράστηκε κυρίως από τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Γεωργίου, ότι το ερχόμενο καλοκαίρι, ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να ρίξει τουλάχιστον έξι εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι και να φέρει στον «Αρχάγγελο», τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ακόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, και να «χτυπήσει», ποδοσφαιριστές που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Μουντιαλ. Ταυτόχρονα ζήτησε να «πειραχτούν» παίχτες της Ομόνοιας, για να ανεβεί το κασέ τους.

    Από την άλλη ο Πρόεδρος της ομάδας Φοίβος Ερωτοκρίτου, ξεκαθάρισε ότι εφόσον ο ΑΠΟΕΛ προχωρήσει σε ελλειματικό προϋπολογισμό εντυπωσιασμού, τότε θα θέσει την παραίτηση του κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. Μαζί του συντάχθηκε και ο Θεόδωρος Κυριακίδης, ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα έχει έτοιμες πέντε μεταγραφές, που θα αρχίσουν να ανακοινώνονται μία κάθε πρώτη του μηνός, αρχής γενομένης από τον Ιούλιο. Ένταση προκλήθηκε όταν ο Χριστόφορος Ποταμίτης είπε στον Αντιπρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, ότι αν είναι να έρθει στην ομάδα ποδοσφαιριστής που φόρεσε το «τριφίλλι στο στήθος», καλύτερα να προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα στον Παναθηναϊκό παρά στην Ομόνοια.

    Τη λύση έδωσε ο Φοίβος Ερωτοκρίτου, που είπε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Μιλτιάδη Νεοφύτου να μην «χτυπήσει» μεταγραφικούς στόχους ο ένας του άλλου. Τηλεφώνησε μάλιστα εκείνη την ώρα στον Πρόεδρο της Ομόνοιας, και ο Μιλτιάδης Νεοφύτου σε ανοιχτή ακρόαση επιβεβαίωσε τη «συμφωνία» των δύο Προέδρων ενώπιον ολοκλήρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Άντη Πολυδώρου που θεώρησε την συμφωνία ως «προσωπικό του άδειασμα», παραιτήθηκε και αποχώρησε από την αίθουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. EPIRAN MAS OLI PREFA GMT

    "Παπούδες" της Ευρώπης
    04/04/2010 | Επιμέλεια: Νεκτάριος Πετεβίνος


    Μια πρωτιά που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τιμητική κερδίζει το κυπριακό πρωτάθλημα μετά από την έρευνα που έγινε από το κέντρο των Ευρωπαίων ποδοσφαιριστών. Η έρευνα είναι ετήσια και περιλαμβάνει 528 ομάδες και 12, 524 ποδοσφαιριστές.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας η οποία συμπεριέλαβε 36 ευρωπαικά πρωταθλήματα, το κυπριακό είναι το πιο γερασμένο στη Γηραιά ήπειρο με μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών τα 28,01 χρόνια.
    Η Κύπρος με αυτή της την επίδοση κατάφερε να ρίξει από την…κορυφή, την περσινή κάτοχο της πρωτιάς στη σχετική βαθμολογία, Ιταλία με μέσο όρο τα 27,44 χρόνια. Στη πιο …νεαρή θέση, την 36η βρίσκεται η Λετονία με μέσο όρο ηλικίας τα 23,09 χρόνια.
    Ανάμεσα στα μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα, μόνο το Γαλλικό βρίσκεται κάτω από τον μέσο όρο, που είναι τα 26 χρόνια. Οι Γάλλοι έχουν ποδοσφαιριστές ηλικίας 25,82 ετών, ενώ ακολουθεί η Γερμανία με 25,90, η Αγγλία με 26,67 και η Ισπανία με 26,69 χρόνια.
    Ακόμα μια πρωτιά κατακτά η Κύπρος και στις ομάδες, αφού ο ΑΠΟΕΛ είναι και επίσημα η πιο γερασμένη ομάδα στην Ευρώπη σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας αφού έχει μέσο όρο ηλικίας τα 29,7 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. MONO I ALAGI PROPONITI KAI DIOIKISIS. TI SIMENI KIRIE EPIES CH.L??? PARAKATO. EN LES TIN EPOMENI 10ETIA PRIN 10 XRONIA MPIKA OMILOUS? KAI EPIDI ETIXE KAI EMPIKES ME ENAN PROPONITI SIMENI PREPI NA MINI KAI AUTOS ? KSIPNATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. EOEOEOEOEOOEOEOEEOOEO PROTATHLIMA KSANA STO APOEERRRRRRLLLLLLL

    GAMO TIN KOPRIA SAS KAI KA8E PUSTARA PORTAKALI LAGO!!!!!

    OPIOI DEN INE KIPREOI NA PANE STIN XORAS TUS!!!!

    IVAN TROMERE MINE GIA PANTA STO APOERRRRRLLLL

    AURIO ENA EXETE XERETISMATA POU TO GSP!!!

    ANTE GEIA .....MOUNARES!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή