ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ!

Μετά τις τεράστιες επιτυχίες και χαρές που μας έχει χαρίσει ο ΘΡΥΛΟΣ τον τελευταίο χρόνο φαίνεται ότι η ΟΜΑΔΑ έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της.

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Προκλητικότατος ο εβραίος εχτές αφού σε ένα ακόμη αγώνα της χομόνοιας μάθαμε για νέους κανονισμούς. Το εκτός φάσης κτύπημα του κασέκε τιμωρήθηκε με κίτρινη αντί κόκκινη κάρτα και το τελικό αποτέλεσμα πιθανότατα θα ήταν διαφορετικό εάν τηρούνταν οι κανονισμοί διαιτησίας. Εντύπωση επίσης προκάλεσε το μίσος με το οποίο που ο εβραίος έδειξε την κάρτα στον Μ. Ηλία μετά το φάουλ στον νάνο!

Εμείς όμως δεν είμαστε χόχοι και δεν αρχίζουμε το κλάμα για την διαιτησία όπως θα έκαναν αυτοί. Η απόδοση της ομάδας ήταν και πάλι μέτρια και με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορούμε να ψάχνουμε για δικαιολογίες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Δεν είμαστε αχάριστοι ούτε ξεχνούμε όσα μας έχει χαρίσει ο Ιβάν και οι παίχτες μας. Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν φανταστήκαμε όσα έχουμε ζήσει τους τελευταίους 12 μήνες με τις απίστευτες σερί νίκες στην Κύπρο και τα μοναδικά ταξίδια στην Ευρώπη και στους Ομίλους του Champions League. Σ’ ευχαριστώ ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ!

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ

Αναμφίβολα όμως για την σημερινή εικόνα της Ομάδας υπάρχουν δικαιολογητικά. Σίγουρα οι παίχτες δεν ήταν μαθημένοι σε τόσα πολλά παιχνίδια και κάπου ήρθε η κούραση και οι πολλοί τραυματισμοί.

Γιατί όμως δεν έγινε προσπάθεια να μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας της Ομάδας;

Που είναι ο επιθετικός με το εύκολο γκολ που ψάχνουμε εδώ και 2 χρόνια;

Γιατί δεν δόθηκαν ευκαιρίες στους νεαρούς και κυρίως στον Σολωμού;

Που είναι το ιατρικό επιτελείο που μας άφησε εκτεθειμένους τόσες και τόσες φορές;

Που είναι ο Κοσόφσκι εδώ και 1 μήνα;

Τα πιο πάνω πρέπει να απαντήσει πρώτα απ' όλους η διοίκηση μας και ο κύριος Ερωτοκρίτου ο οποίος φέρει τεράστια ευθύνη. Η οικονομική περισυλλογή άφησε την Ομάδα με τεράστια κενά κυρίως στην επίθεση ενώ την στιγμή που οι 'τούρκοι' ελέγχουν τις μισές ομάδες και το παρασκήνιο ο πρόεδρος μας μοίραζε συγνώμη δεξιά και αριστέρα σε όλους αυτούς που μας πολεμούν εδώ και χρόνια.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής η ΟΜΑΔΑ πρέπει να δήξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Αφού οι ελπίδες για το πρωτάθλημα έχει σχεδόν χαθεί πρέπει να προσπαθήσουνε να κερδίσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια για να διασφαλίσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη και φυσικά να κατακτήσουμε το κύπελλο.

Μπορεί η πλειοψηφία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ να προτιμά να μην πάρει το πρωτάθλημα η κυβερνητική ομάδα των σικέ και των κλεμμένων εκατομμυρίων όμως εμείς θα παίξουμε για την πάρτη μας και για κανένα άλλο.

Χάρες δεν κάνουμε σε κανένα τούρκο, σε κανένα ανώμαλο και σε κανένα κομπλεξικό.

ΑΠΟΕΛ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ!

124 σχόλια:

  1. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ.

    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi diafono me to teleuteo sxolio na tous kopsume na deroume ta dkio mats me tous xoxous kai meta 4 ittes kai APOEL 8RYLOS KYPELLO ,...NA PEKSOUME GIA NA TO XASOUN TA POUTANOPAIDAΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΟΟΟΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΟΟΟΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΟΟΟΟ ΠΑΝΤΑ... ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΟΟΟΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΟΟΟΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ.ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ...ΛΑΓΕ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΟΟΟΟΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΟΟΟΟΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ-ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΙ ΜΙΛΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. BROMOTOURKOI KOLOKOMMUNIA MONO ME STIMENA,FILIKA,EVREOUS KAI CHRISTOFKIA THA PARETE TITLO...MONO ETSI MPORITE LAGOI..THA KANOUME PRAKSIKOPIMA NA FIGI O GIOS TIS TOURKOUS POU TO DIKOMO....GENITSAROI FOTIA KAI TSEKOURI STOUS PROSKINIMENOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EROTOKRITOU GO HOME...KRIFOKOMMUNI...TIHEA I SHESI TOU ME TIN ROSSIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΣΙΑΜΠΟΥΛΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΣ DELIVERY ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ΑΚΕΛΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΠΑΝΙΓΥΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΦΗΣΕ 50000 ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3. Μεταγγραφες Ιανουαριου. Ξεκινουν οι ομιλοι τωρα και εχουμε ξεμεινει απο επιθετικους. Ποιος ευθυνεται ρε??? ΕΓΩ???

    3. Ανυπαρκτη διοικηση. Το ΑΠΟΕΛ εχει καταντησει κομπαρσος επικοινωνιακα,παρασκηνιακα και παρακολουθουν οι διοικουντες μας αποβλακωμενοι τα πουτανοπαιδα να στηνουν σικε αγωνες,να ελεγχουν τον κατα τα αλλα ΑΠΟΕΛιστα κουτσοκουμνη,τους διαιτητες και αυτοι μενουν απαθεις.

    4. Οικονομικο. Κυριε Φοιβο Ερωτοκριτου,αν ηθελα διαχειριστη των εκατομμυριων του C.L. τοτε θα εβαζα για προεδρο του ΑΠΟΕΛ κανενα μορφωμενο Manager ο οποιος να ξερει να τα επενδυσει σωστα. ΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΛΑΜΕΝ ΕΣΕΝΑ!!! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΖΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ!

    5. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΖΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ SHOW ΚΥΡΙΟΙ???

    Από το 2008 μέχρι και σήμερα για τους οπαδούς της ομάδας μας η κάθε μεταγραφική περίοδος έχει καταντήσει μια ψυχοφθόρα περίοδος αφού καθημερινά μπαίνουν καμία 50αρια φορές στην κάθε αθλητική σελίδα και άλλες τόσες στο φόρουμ της ομάδας με σκοπό να ακούσουν αυτή την πολυπόθητη μεταγραφή , που στο τέλος της ημέρας θα ξεκουράσουν αυτούς τους κατακλυσμένους παίχτες της προηγούμενης διοίκησης που έδωσαν τα πάντα του εαυτού τους .

    Μάθαμε αυτά τα τελευταία χρόνια και 2 πολύ σημαντικές προτάσεις.

    1. Δεν μας ενδιαφέρουν παίχτες που μιλούν με άλλες ομάδες.
    2. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ

    Αυτή η διοίκηση λοιπόν έφερε στην ομάδα τους Sikora , Breska , Gorje , Grngarov , Marcninho , Σολομού , Αυγουστη, Κουτσοπουλλο. Και άφησε Onwachi. Κρίνοντας την προσφορά των παιχτών αυτών πλην του Κουτσοπουλλου και σε κάποιο βαθμό του Grngarov και των παιχτών της προηγούμενης διοίκησης καταλαβαίνω ότι κάμαμε αυτές της μεταγραφές για χάρη των μεταγραφών και λόγο κάποιου παθολογικού τσιγκουνιου .

    Δεν είμαστε αχάριστοι . Δεν έχουμε απαίτηση να παίρνουμε κάθε χρόνο πρωτάθλημα αλλά θέλουμε η ομάδα μας όποιες πιθανότητες έχει για αυτό , να τες διεκδικεί και όχι να βλέπουμε τους παίχτες να σκοτώνονται μέσα στο γήπεδο για το τσιγκουνιο της κάθε διοίκησης.



    Επειδή λοιπόν εμένα σαν οπαδού της ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΗΣ ομάδας στην Κύπρο δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες τύπου , «ας μην ξεχνούν οι οπαδοί μας ότι δώσαμε 18 παιχνίδια περισσότερα από τους άλλους » , «δεν θα κάνουμε μεταγραφή για χάριν της μεταγραφής » δεν θέλω να έχω ούτε διοίκηση για χάριν της διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. RE TOURKE POU NA MILISIS GIA DIETITES ESAS KAI OI KSENOI KAI OI KIPREOI EVNOOYSAS TO IDIO...TO THEMA EN ALLO..XRIMATIKO...ALITHIA POSA EPLIROSE O MEHMET ALI MILTIS TOYS KOLOEVREOYS DIETITES SAS? MONO FANELA TIS OMONIAS EKSIASETE NA TOYS DOKETE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΑΛΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. POU TO POLI GAMISI POY SAS EKAMAME TA TELEFTEA HRONIA O SHISTOS KE O KOLOS SAS ENOTHIKE...TELEFTEA DEKAETIA 13 NIKES APOEL 6(ME EXTES) I TOURKIA.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. PANTOS ME TIN DOXA EINAI PIO NTERPI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΠΟΥΤΣΟΚΩΛΟΜΟΥΝΝΟΠΙΠΑΤΖΗΔΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ.ΕΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΚΡΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΙ ΕΦΚΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ.Ε ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O KONSTANTINOY EN KSERO TI EFAE EXTES ALLA KSERO SIOYRA TI EFAE I MANA SOY.....THELIS NA SOY PO TO MENU I ANTREPESE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ γαμώ τους εβραίους, τι μάνα που του έσχεσε. Θάνατος στους εβραίους εδώ και τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΜΟΝΟΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ? ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Apoti katalavo osoi apoelistes grafete dame isaste tou pansyfi..exete pollous logous gia na vrizete ton erotokritou, oli i kipros kserei tin pragmatiki aitia..kaleite ton na apologithei ston kosmo tou apoel..

    Egw perimeno omos kapoios pou sas pou i ekame tis malakies pou eginan sto tsirio, eite ekalipse allous pou ekaman tis malakies, eite den efrontise na men ginoun oi malakies sto tsirio, na apologithei se emena ke olous tous ipoloipous apoelistes pou en tha pame mappa tin kiriaki


    ALEKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για τα επεισόδια στο Νουέβο κάμπο ποιός θα μας απολογηθεί; Απάντησε μου φίλε Αλέκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φίλε με τα σαπούνια, είσαι λεβέντης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φίλοι ΑΠΟΕΛίστες,

    Αισθάνομαι την ανάγκη, σαν Πρόεδρος της Μεγαλύτερης Ομάδας του Τόπου μας, να σας ευχαριστήσω για τη συγκινητική παρουσία σας στον τελευταίο αγώνα της Ομάδας μας.
    Για μια ακόμα φορά μας κάνατε περήφανους τόσο με τον ένθερμο τρόπο που υποστηρίξατε την Ομάδα στη διάρκεια του αγώνα, όσο και με την στάση και συμπεριφορά σας μετά το τέλος του.

    Αυτό είναι το επίπεδο πολιτισμού που διαχρονικά διακρίνει και αντιπροσωπεύει τους ΑΠΟΕΛίστες. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί οι οργανωμένοι φίλοι της Ομάδας μας, που πάντα αποτελούν την ασπίδα και την ψυχή του ΑΠΟΕΛ στις κερκίδες, ήταν άψογοι τόσο σε παλμό όσο και σε συμπεριφορά.
    Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που όλοι επιθυμούσαμε. Υπάρχει όμως και συνέχεια. Μπροστά μας έχουμε μια νέα πρόκληση.

    Η παρουσία σας δίπλα στους τιμημένους παίχτες, τον προπονητή και τους συνεργάτες του, που μας πρόσφεραν ανείπωτη χαρά τα τελευταία δυο χρόνια, είναι απαραίτητη για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Τους οποίους όλοι μαζί, ενωμένοι, θα κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Οδηγός μας η κοινή μας προσπάθεια το τελευταίο διάστημα που μας ανέβασε στην κορυφή της πυραμίδας του κυπριακού ποδοσφαίρου.

    Φοίβος Ερωτοκρίτου
    Πρόεδρος Δ.Σ. ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Tora file mou anoigeis allo thema..to ligotero pou tha zitousa twra itan pou tin dioikisi tis xoxos mia apologia gia ton "iperoxo lao" tis pou efonaze to emetiko sinthima gia ton stefano extes i estw kapoios na paremvei pou toutous oulous tous ipermaxous kata tis vias.. En prokeite omos na ginei tipote..

    Alla file mou touto en allo thema pou en exei sxesi me to tsirio


    ALEKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. καταρχάς κακώς βρίζουν τον ερωτοκρίτου, όσοι τον βρίζουν. Η πραγματικότητα είναι όμως ότι δεν μπορεί ούτε και πείθει κανένα ότι μπορεί. και ακριβώς επειδή ο κόμπος έφθασε στο κτένι και το καλοκαίρι το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να ενισχυθεί, ο ανθρωπος να παρετήσει και να αφήσει κανένα που του περνά να αναλάβει. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΤΗΡΗΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ''ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΗ'' ΜΗ ΧΕΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ(ΦΟΙΒΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Prota na mas apologithoun pou mas esterhsan to 21o me tes tsigkounies tous kai na mas poun kathara giati afhkan tin omada avoithith ston aftomato piloto.Tziai na men mas poun pale 'den vrethike o katallhlos' kai 'tha diatarassontan oi isorropies' giata en peithoun kanena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φίλε Αλέκο, ούτε εγώ σημετείχα στα επεισόδια.
    Εγώ απλά πήγα για να δω την αρρώστια μου και να απολαύσω ποδόσφαιρο. Κακός έγιναν τα επεισόδια, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται και πρέπει κάποια στιγμή να δείξουν και οι άλλες ομάδες( στις ομάδες δεν συμπεριλαβάνεται η χοχό, αυτή ανίκει στα μπουρδέλα) επίπεδο αν θέλουν να σταματήσει η βία στο άθλημα γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΗΠΩΣ Ο ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΙ ΜΙΛΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ?ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ?Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΤΙ?ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ?ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ.....ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΑΘΩΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...Η ΝΑΡΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΡΕ ΧΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ΤΟΥΡΚΕ ΠΑΕΝΝΕ ΕΒΡΕ ΤΟΝ ΑΡΦΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΑΛΑΤ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΟΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΜΕΤΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. EVER???????? ΛΑΜΝΕ ΡΕ ΚΙΛΙΝΤΖΙΡΕ, ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΖΑΙ EVER!!!!!!!!ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΒΡΟΜΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΛΟΥΤΟΙ! ΕΡΗΜΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΤΟΙ!ΟΥΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ, ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΑΣ ΕΝ ΕΣΙΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. O KOSMOS TOY APOEL DEN THELEI KANENA NA TOU PEI OTI H PAROUSIA TOU EINAI APARETHTH.O KOSMOS TOU APOEL EKAME 5 EVROPAIKA SOLD OUT.O KOSMOS TOU APOEL AFIEROSE XPONO KAI XPHMA (XALALI THS OMADAS 1000 FORES)AKOLOUTHONTAS THN OMADA STO EVROPAIKO THS TAKSIDI.APLA SHMEIOSTE OTI PRIN 10 MERES STO PAIXNIDI CHELSEA-INTER POU PAIZOTAN H PROKPISH STOUS 8 TOU CH LEAGUE H INTER PHRE 4000 OPADOUS.TO APOEL PHRE 7000 XALARA...O KOSMOS EMATHE STOUS EVROPEOUS TI THA PEI APOEL (O LAMPARD EIXE PEI GIA 'AMAZING CROWD' OTAN MAS ANTIKRISE.
    KATA SYNEPEIA O KOSMOS HTAN PANTA EKEI,ENISXYONTAS THN OMADA.ALLOI HTAN POU AFHSAN THN OMADA MONOI KAI XOPIS ENISXYSH...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. TELIKA ME TA EKATOMMYRIA PIANEIS PROTATHLIMA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όταν αποσύρει ο μουχτάρης Χρυστόφκιας τις πρωτάσεις του για εκ-περιτροπής προεδρίες και μαλακίες, τότε θα μάθουν και οι χόχοι οτι η μάπα δεν είναι πατύχα και ότι είναι στρογγυλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΒΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΡΕ ΒΡΟΜΟΤΟΥΡΚΕ ΜΕΝ ΛΑΛΕΙΣ EVER ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ.........ΛΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ EVET ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. APOEL ENOMENO POTE NIKIMENO
    YIANNIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. APOELISTES EPISTRATEFTEITE TIN KYRIAKI OLOI GSP DIPLA STIN OMADA MAS. STIS XARES KAI STIS LOIPES MAZI.
    OLOI MAZI NA DEIXOUME TIN STIRIXI MAS STOUS PAIXTES POU MAS EKANAN PERIFANOUS STIN EVRWPI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. twra eida tin epistoli tou erwtokritou.o anthrwpos zei ston kosmo tou.oute pws egine tipote.
    xese psila ki agnanteve...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. pou ine ta lefta tou champions league? se kanena logarasmo stin SPE Strovolou? pou ine oi pektes re? pou ine o proponitis p kerdizi pexnidia? pou ine oi epi8etiki? pou ine i dioikisi? pou pame? an sinexisume etsi ena xasume alo 2 fores p tous xoxous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. pou ine ta lefta tou champions league? se kanena logarasmo stin SPE Strovolou? pou ine oi pektes re? pou ine o proponitis p kerdizi pexnidia? pou ine oi epi8etiki? pou ine i dioikisi? pou pame? an sinexisume etsi ena xasume alo 2 fores p tous xoxous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ......ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ...............ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. καλα ρε παιδια τοση Λύσσα επιτέλους; Τούτος ο τελευταίος που λαλεί του Ιβαν να πάει σπίτι του σκέφτεται ή εμάγκωσεν ο εγκέφαλος του. Η μόνη εξήγηση λογική που μπορεί να δώσω είναι να είσαι ο Μιλτής και να κάμνεις προπαγάνδα για να του πασάρεις και να τον πιάσεις. Ξυπνάτε ρε!!! και η Ανόρθωση έδιωξεν τον Κκέλην και ακόμα γυρεύκει τον και προσπαθεί να κερτίσει ντέρμπι! Εχάθηκεν έναν πρωτάθλημαν εχάθηκεν ολάν κανεί πρέπει να διαλύσουμεν την ομάδαν δηλαδή; Μα πόσιν αμπαλατοσύνην!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΜΙΛΤΗΣ ΚΑΛΟΟΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. re pai8kia simfwnw en prepei na dialisoumen tin omada outws i allws i xronia eteliwsen. 8imi8eitai prin lious mines p imastan sto londino k paramilousan oulloi mazi mas. KAI ME TIN TRELLA P XW GW KAI STO LONDINO 8A STO TRAGOUDW...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΧΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ 9 ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΤΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΕΝ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ Ο ΝΤΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο διαχηρηστής της σελίδας τη σκατά κάνει και αφήνει τον κάθε τούρκο να μας βρίζει;
    Τούρκοι θα πεθάνεται σε χώμα ΕΛΛΛΛΛΗΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΟΥΣΤ!

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΙΖΟΥΝ.

    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΣΟΥ! ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ!!!
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

    ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΦΟΙΒΟ, ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!

    Ο Υ Σ Τ ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. AGAPOOITOI FILOI APOELISTES
    MIN AFISETE TA KOUMOUNIA POU THELOUN NA LEGONTE ADERFIA MAS NA SPERNOUN TO MISOS ANAMESA MAS.
    TO APOEL INE THRISKIA INE OLO MAS TO INE...
    SAS PARAKALO .....MONO ENOMENOI THA MPORESOUME NA TOUS POLEMISOUME..........
    ASTE TOUS NA LENE
    KLISTE TA AFTIA SAS KAI OLOI MAZI MPOROUME NA XANAFEROUME TO APOEL EKI POU PREPI
    STI ZOI IPARHOUN OMORFES KAI ASXIMES STIGMES
    ENOMENOI KAI MONO ENOMENOI THA PERASOUME KAI AFTO TO EMPODIO
    OLOI MAZI MPOROUME

    ELLAS KIPROS ENOSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Τα θέατρο του παραλόγου



    Όλοι λίγο πολύ έχουμε ‘φίλους’, συνάδελφους, συμμαθητές, γνωστούς οι οποίοι υποστηρίζουν την ομάδα του κράτους. Τους ξέραμε όλοι καλά, τους ξέραμε σαν ανθρώπους οι οποίοι ήταν μεν κομονοιάτες…’αλλά έν τζιε πολλοασχολούμε ρε φίλε’. Άλλωστε πώς να ασχοληθούν έπιτα από 7 ολόκληρα χρόνια μιζέριας – 7 χρόνια κλισμένοι στις καλύβες τους και με μόνη χαρά και παρηγοριά την εκλογή του Δ.Χ.Π.Κ στην εξουσία – Αλήθεια τι ξευτίλα!



    Χθες ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν ότι πέρα από το κόμμα υπάρχει ζωή και σε μια άλλη γωνιά του εγκεφάλου τους, σε μια γωνία που είχε σκουριάσει από την ανυπαρξία, την πίκρα και την ζήλια. Χθες ανακάλυψαν τι θα πει να φεύγεις για λίγο από το περιθώριο, χθες βγήκε η μύτη τους από τα σκατά στο οποία ήταν βυθισμένοι εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια. Και το γιόρτασαν όπως τους αρμόζει…βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν σαν καλοί αθίγγανοι που τους ενέκριναν το συσσίτιο, σαν τους μουσουλμάνους που τελειώνει το Μπαϊράμι, σαν τους κινέζους που ανακαλύπτουν ότι πέρα από το ρύζι υπάρχει και το κρέας!



    Οι δημοσιογράφοι έχουν και αυτοί χεσμένες τις φωλιές τους και το μόνο που τους απασχόλησε ενδελεχώς είναι…τι άλλο…τα παλιόπαιδα του ΑΠΟΕΛ. Δεν γαμιέστε όλοι ρε ξεφτίλες. Εδώ έχουν διαλύσει τα πάντα, τους νόμους, την ηθική, και με ασπίδα την κομματικοποίηση του ποδοσφαίρου που τους παρέχει σίγουρη λύση και ασφάλεια χωρίς να τολμά κανένας να τους τα ξύσει. Κινούνται σε ένα δρόμο τον οποίο έχουν χαράξει όλοι οι ξεφτιλισμένοι αυτού του τόπου με ένα και μόνο σκοπό. ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ! Εξυμνούν την ομάδα του κράτους, την διοίκηση του κράτους, ακόμα και τον προπονηταρά Τάκη Lime. Καλά ρε μαλάκες, η ομάδα αυτή μόλις τη περασμένη εβδομάδα κατηγορήθηκε για στημένα, οι εγκληματίες / ρουφιάνοι υποστηρικτές της κινούνται ακόμη ελεύθεροι μετά από απόπειρες φόνων ενώ δικά μας παιδιά δεν τους επιτρέπετε η είσοδος στο γήπεδο γιατί γελάστηκαν να υψώσουν ελληνική σημαία σε ευρωπαϊκό αγώνα! Η διοίκηση τους με μπροστάρηδες τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο τους έχουν κατασπαράξει όσους φόρους πληρώνουμε στο γαμημένο το κράτος προκλητικά έπειτα από εντολές του κόμματος για ενίσχυση της μόνης ομάδας παγκοσμίως μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης που δεν την έχει αγγίξει η οικονομική κρίση! ΠΟΣΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ! Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΣΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ…ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ…ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΕΡΕΤΟΣ….!





    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά….οι μοναδικοί ‘οπαδοί’ (εδώ γελάμε) ανα το παγκόσμιο που άφησαν το πέταλο τους στο έλεος του αντιπάλου έχουν τα μούτρα να μιλάνε για φρού φρου και αρώματα. Πόσο ξεφτιλισμένη φάρα Θεέ μου? Τους είχαμε συνηθίσει να είναι κλισμένοι στα καταγώγια παρέα με τις κατσαρίδες (εκεί που τους αρμόζει). Το χθεσινό απλά τους έδωσε το δικαίωμα να βγάλουν μόλις το ένα τους ρουθούνι από τα 7χρονα σκατά που τους καταπλάκωναν μέρα παρά μέρα.



    Είναι στο χέρι μας να τους ξαναβάλουμε πίσω σε αυτά…ότι και αν σημαίνει αυτό…ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ.ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΓΑΤΕ.ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΤΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΣΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΘΕΕ ΜΟΥ.ΠΟΣΟ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ,ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ 2 ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΓΚΑΙΡΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ;ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ,ΟΜΩΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟΥΣ.ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΡΑΔΥ.ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ.ΝΕΑΡΟΣ ΓΚΟΛΤΣΙΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ρε πουτανόπαιδο που την μια παίζεις το ΑΠΟΕΛ και βάλλεις τα με τον ΙΒΑΝ την άλλη είσαι χόχος, τωρά τι προσπαθείς να το παίξεις στο πιο πάνω μήνυμα σου, δεν εκαταλάβα. το μόνο σίγουρο μαζί σου είναι ότι είσαι πουτανόπαιδο και καθυστερημένος αφού προδώνει σε το EVER που παρόλο που σου είπαν επανηλειμένα να το παρετήσεις γιατί δεν σου πάει εσύ επιμένεις να το χρησιμοποιείς. Για να τελειώνουμε μαζί σου, είσαι καθυστερήμενος, ασκησιμος, γάδαρος, ο παππούς σου γαμά την μάνα σου και ο γαμπρός σου ο κτίστης εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. PE TOURKOUTHKIA OTAN OI PATERADES MAS POLEMOUSAN OI DIKOI SAS EPRODONAN..PAME THN KYRIAKH NA TOUS GAMISOUME TZIAI AFHSTE TO KLAMA OULLOI.
    APOEL = TO TELEFTAIO OXYRO .MOLON LAVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. GAMW TI xomonoia KE TO STIMENO PROTA8LIMA A TO PIASEI GIATI MONO STIMENO KE SIKE MPOROUSE NA TO PAREI ENA 4EFTIKO STI KA8E SKE4I TOU KA8ENA 8A EINAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. GAMW TI xomonoia KE TO STIMENO PROTA8LIMA A TO PIASEI GIATI MONO STIMENO KE SIKE MPOROUSE NA TO PAREI ENA 4EFTIKO STI KA8E SKE4I TOU KA8ENA 8A EINAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 30 000 000...ΑΠΟΤ ΙΣ ΤΖΕΠΕΣ ΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΨΕΥΔΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ!!!

    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΝ ΣΟΥΖΕΤΑΕ ΤΑ ΠΟΘΚΙΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ!!

    20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
    19 ΚΥΠΕΛΛΑ
    ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!!

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΟΜΜΟΝΟΙΑΤΟΥΘΚΙΑ!!!

    ΒΟΥΡΑΤΕ ΝΑ ΦΤΑΝΕΤΕ!!

    PS. ΑΕΛ+ΚΟΜΟΝΟΙΑ = LOVE FOR EVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. gamiste tous apla ke mono na min to paroun ta poutanopeda opios theli as to parei oxi toutoi....

    ise ousia spaniaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΟΥΣΤ!

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΙΖΟΥΝ.

    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΣΟΥ! ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ!!!
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

    ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΦΟΙΒΟ, ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!

    Ο Υ Σ Τ ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΕΤΟΝ ΠΑΛΕ ΤΟΝ ΕΒΕΡ! ΡΕ ΕΒΕΡ ΘΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΡΕ. ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΥΡΙΑ ΤΖΑΙ ΘΑ ΚΑΜΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΟΥΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΜΑΣ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Το πρωταθλημα δεν τελειωσε μαθηματικα.

    Για παραδειγμα,

    1. Αν το ΑΠΟΕΛ κερδισει την Κυριακη τα μουννοπαννα, τοτε η διαφορα πεφτει αμεσως στους 4 και η ψυχολογια ολοκληρη την εβδομαδα θα αντιστραφει υπερ του ΑΠΟΕΛ. Απολλων και Ανορθωση θα παιξουν μεταξυ τους οποταν καποιος απο αυτους θα εχει απωλειες. Αρα εμεις θα πλησιασουμε επικινδυνα.

    2. Αν την 2η αγωνιστικη παμε Παπαδοπουλος και γαμησουμε την ανο, και την ιδια στιγμη οι χοχοι φερουν κανενα Χ με τον Απολλωνα τοτε η διαφορα θα φτασει αμεσως στους 2 ποντους!!!

    3. Μετα θα απομενουν 4 ολοκληρα ντερμπι (τα τελευταια 3 θα τα παιξουμε στο ΓΣΠ) για να καλυψουμε μια διαφορα 2 μολις ποντων, και την ψυχολογια υπερ μας.

    Αρα, οπως αντιλαμβανεστε αδερφια, με 2 νικες στα επομενα 2 παιχνιδια το ΑΠΟΕΛ μπορει να βγει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    Αν δεν κερδισουμε ομως την Κυριακη τοτε ολα τελειωνουν.

    Δυστυχως ομως το προβλημα δεν ειναι βαθμολογικο αλλα αγωνιστικο. Δηλαδη δεν δειχνει η ομαδα να ειναι ικανη να κερδισει τα επομενα 2 κρισιμα παιχνιδια.

    Γιωργος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ο Γιωργος εχει δικαιο παιδια. Σκεφτειτε αν κερδισουμε τα 2 επομενα παιχνιδια ποση πιεση θα μπει στον κωλο των πουστοκουμουνων. Θα χεστουν πανω τους.

    Σημαντικη λεπτομερεια ειναι και το γεγονος οτι τα 3 τελευταια παιχνιδια μας ειναι στο ΓΣΠ(ανο, χομονοια, απολλωνακι).

    Το προβλημα ομως εχει δικαιο. Δεν ειναι βαθμολογικο, αλλα αγωνιστικο. Δυστυχως η ομαδα δεν δειχνει να εχει τις δυναμεις να κερδισει τα 2 επομενα παιχνιδια και να τους τρελλανει ολους.

    Αντρεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΙΒΑΝ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ, ΟΥΣΤ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ΨΕΥΔΟΠΑΛΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΠΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΕΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΜΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. ΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΙΟΡ ΚΑΝΕΙ ΕΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ; ΟΠΟΤΕ ΕΡΤΕΙ ΑΝΑΠΟΘΚΙΑ ΑΡΧΙΖΕΤΑΙ ΟΥΛΛΟΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΔΩΣΤΕ ΧΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΖΙΕ ΤΟΥ ΜΙΛΤΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΩ ΑΦΟΥ ΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ego den ta exo me ton ivan alla me tin dioikisi pesmou ti edose i dioikisi gia to apoel?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ferte piso tous mammarites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. EΞΩ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΚΑΛΟΥΝ ΠΟΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΦΚΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΑΝΥΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΑΝΣΥΦΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ, ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΣΙΧΤΙΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΣΙΣΚΛΟΜΕΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙ ΠΙΟΝ. ΑΠΌΕΛ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ESY POU EGRAPSES TA PIO PANO PREPI NA ZEIS SE ALLO KOSMO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Paroti akouonte arketa akraia sxolia i ousia einai oti o Foivos apetixe...toso se epikoinwnia, toso se metagrafes...distixws i empeiria tou sto diaxitismo ekatomiriwn den einai kai toso kali...allo oplouthkia kai allo mapa...O Apoel thelei epigwntws atoma me oikonomiko kiros alla kai me arxidia na enantiwthoun se ola afta pou ginonte...distixws Fivo u lost...and u are a poor looser...learn from ur mistakes anti na kaneis kirigmata...exases tin ousia kai periaftologeis..to onoma sou tha meinei stin istoria os proedros CL stin ousia omws afti i omada den ine diki sou...katharsi dioikitika se ola ta epipeda...proponiti exoume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. MILTISVsGIOVANI - Παραιτείται ο αντιπρόεδρος της Ομόνοιας;
    Ο αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Χρίστος Τζιοβάνης θα παραιτηθεί από το Δ.Σ. των Πρασίνων της Λευκωσίας τον ερχόμενο Μάιο, σύμφωνα με πληροφορίες της OffSite. Ο γνωστός developer είναι σαφώς ενοχλημένος από τον εργολάβο, Πρόεδρο του Τριφυλλιού Μιλτιάδη Νεοφύτου, τον οποίο κατηγορεί σε διάφορα πηγαδάκια ότι θέλει να τα κάνει όλα μόνος του και δεν συμβουλεύεται κανένα. Ήδη ο Τζιοβάνης έχει αποστασιοποιηθεί από τα διοικητικά της Ομόνοιας και θα παραιτηθεί όπως πληροφορούμαστε με το τέλος του πρωταθλήματος. Κι ένα ενδιαφέρον στατιστικό: Η χθεσινή νίκη της Ομόνοιας επί του ΑΠΟΕΛ ήταν μόλις η δεύτερη στους δέκα αγώνες μεταξύ των αιωνίων, από τότε που ανέλαβε την προεδρία του Πρασίνων ο Νεοφύτου, ενώ για τον πρόεδρο των γαλαζοκιτρίνων Φοίβο Ερωτοκρίτου, η πρώτη ήττα από τότε που κάθισε στην προεδρική καρέκλα του ΑΠΟΕΛ.

    Elli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. GAMW TI xomonoia KE TO STIMENO PROTA8LIMA A TO PIASEI GIATI MONO STIMENO KE SIKE MPOROUSE NA TO PAREI ENA 4EFTIKO STI KA8E SKE4I TOU KA8ENA 8A EINAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Με βάση το τι ειπωθηκε ψες στη συνεδρία της διοίκησης και λογικά μετά και από εισήγηση Ιβάν φεύγουν όλοι όσοι λίγουν τα συμβόλαια τους πλην Πούρσα και Σατσία.

    Επίσης θα ζητηθεί σε Μπρέσκα να πάει δανεικός και από Σικορά να λυθεί κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ -------->

    """"EΞΩ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΚΑΛΟΥΝ ΠΟΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΦΚΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΑΝΥΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΑΝΣΥΦΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ, ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΣΙΧΤΙΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΣΙΣΚΛΟΜΕΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙ ΠΙΟΝ. ΑΠΌΕΛ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.""""""


    ΠΑΝΣΥΦΙΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ,ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ,ΜΕΤΑ Χ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΝΕΑ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΑ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΑ ΠΙΕΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΝΟ.ΒΙΛΛΟΠΥΤΗΜΕΝΟΙ ΕΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΧΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΤΕ.ΜΑΔΡΙΛΕΝΟ ΑΓΑΠΟΥΛΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΤΗΣΟΥΜΕ ΛΛΙΟΝ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. madrilenio mououou..... madrilenio.....madrilenio....enebriases kai diagrafeis post? Ate ela na sou kamoume pimpi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. An den eixame dioikisi dn 8a pigainame oute CL oute sti fwlia tou kokora... Anoixetai ta matia sas k deste makropro8esma... exa8ike mia xronia parakatw. E3allou uparxei k to kipello. Dld oi Omonoiates tosa xronia ti eprepe na kamoun na piaoun ploio na fioun p tin Kipro? k peste m poios 8a ertei na analavei k 8a einai ala8itos? Alloi p kratoun twra posta konta stin omada oxi tin podosfairiki k opoios katalave katalave an itan stin 8esi tou Foivou 8a tseponanai kanonika ta lefta tou CL opws ekanan k tote... Kapoioi vevaia akomi tous e3imnoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΑΝΩΝΥΜΕ 15΄19 ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΔΡΙΛΕΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ.ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΠΑΛΙ ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ 20ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΟΥ.ΘΕΛΩ 50 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΕΒΕΡ ΓΑΜΙΕΣΑΙ23 Μαρτίου, 2010 15:55

    εκείνος που γράφει υπέρ της διοίκησης και εναντίον της χρυσής αυγής με κεφαλαία ανορθογραφα μεν, δικαιολογημένα δε, γιατί δεν είναι έλληνας εν τούρκος η μάνα του εν τουρκάλλα και τα ελληνικά έμαθε τα καρφωτά ακόμα και που τα αυτιά, είναι ο χόχος ο ΕΒΕΡ ο σσιηλόφτανος ο αθκιασάρης που την βρίσκει να μπαίνει δαμέσα και να ακούει πόσο πουτάνα είναι η μάνα του, οι αρφάες του και πόσο ανωμαλιάρης είναι ο μπαμπάς ο ασκήσιμος που αυτοικανοποιείται με το σσιεπάρνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΕΒΕΡ βάλε ένα φουστανούι σέξικο μια περουκκούα το τάγκα το κόκκινο της αρφής σου και λάμνε στα αδέλφια σου στα κατεχόμενα, να σου δώσουν να στήσεις. ΕΚΕΙ θα βρεις αυτό που ζητάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΟΙΟ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΔΑΜΕΣΑ ΤΖΑΙ ΚΑΜΕΙ COMMENT ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ Ι.Ρ. ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΟ SITE ΤΖΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΤΖΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
    ΟΠΟΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑΚΙΑΣ,ΑΙΩΝΙΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΒΛΩΘΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ.

    ΑΥΤΑ...ΤΖΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥ ΛΑΓΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ "ρε φιλε μα εγω εντζιαι ασχολουμαι με μαππα" ΕΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ "ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑ Η ΣΙΗΛΛΑ ΕΝ ΤΟ ΧΑΝΝΕΙ ΦΕΤΟΣ".

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ=ΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΡΕ ΛΑΓΟΙ.
    ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η χομονοια ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.

    ΤΑ ΛΕΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. KINEZOUTHKIA MHN TRELLENESTE...TA LEME!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. LAGOUDAKIA TO NOU SAS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. apisteftoi oi kwlodiloglipsimosiografoi!

    http://www.sportive.com.cy/article.php?id=8891

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. MIRO KALH ANARROSH!EISAI ENAS APO MAS...MIROOOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΠΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΙΝ ΕΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Κ.Α? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΑΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΙΧ ΕΡΧΕΤΑΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. EPREPE NA FKALOU PROEDRO NA STISOUS PEXNIDIA NA TOUS KOUTISIS DIETISIA KE NA MAXOUTE NA PAISEI TO PROTA8LIMA TO SIKE TR PKI ALI I XOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΓΑΜΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ Κ.Υ.Π....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. NTOU NTOU STI BOREIA 3ANA NA FANERO8OU TA LAGOUDAKIA POU TO PEZOU KE PALIKARIA OLI MAZI PANSYFI XRISI AUGI KE PIRATES DE TOUS SWZEI KANIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. apoel gia panta reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    apoel 94'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. μιροοοοοοο.....
    μιροοοοοοο.....
    μιροοοοοοο.....

    ΑΤΕ ΠΑΙΧΤΗ ΜΟΥ
    ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. 3eri kanenas pote 8a ine h klirosi tou kipellou?

    apoel 94'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ-ΤΑΛΑΤ - ΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΧΟΜΟΝΙΑΣΠΟΡ ΚΑΙ ΤΣΕΤΙΝ ΚΑΓΙΑ...Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ΑΛΚΗ Η ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ Η ΜΠΑΝΒΙΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΘΕΣΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. 29 tou mina alli tin alli deftera i klirosi kupellou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. OLOI ENWMENOI OLOI APOEL. STIRIZOUME OMADA TEXNIKO TEAM KAI DIOIKISI GT DEN PASXOUME APO SINDROMA LAGOU! O PROEDROS MAS MIA XARA LEBENTIS EINAI KANEI POU EXEI NA TA VALEI ME TIN KIVERNISI ME TON KOUTSOKOUMNI K OLES TIS FATRIES POU SISPEIRWNEI TO AKEL GIA NA MAS DEI NA TA XANOUME! ENWMENOI PROXWRAME. ENWMENOI EPANERXOMASTE. GT MAZI GRAFOUME ISTORIA! NTINOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. EIDATE THN APOFASH THS DIKASTIKHS??????????????/


    OPOIO MOUNAKI PORTOKALI KSANAKATHGORHSEI OPOIONDHPOTE ALLO GIA PARANGA NA AYTOXTONHSEI MONOS TOY...


    EISASTE H MEGALYTERH LERA TOU PARASKHNIOY EVER!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Poso vlimma prepei na eisai gia na pistefkeis oti en to Apoel pou ekanonise tin apofasi tis dikastikis popse.

    Oulloi i Lefkosia iksere to pou to proi. Psaksete to llio tzai ena katalavete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ρε βλάκα, πρώτη απ΄όλους είναι η χοχό που πίεζε παρασκηνιακά για να μην τιμωρηθεί το ΑΠΟΕΛ κεκλεισμένων των θυρών!!!
    Είσαι πολύ βλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. “ΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΑ.ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΑΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΣΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ Ο ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΡΕΧΤΗΚΕ Ο ΚΑΣΕΚΕ ΤΟΥ ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΥ ΤΣΑΙ ΕΚΑΜΕ ΣΑΣ ΕΜΕΤΟΥΣ Ο ΑΛΑΜΠΙ Ο ΣΚΑΤΟΜΑΥΡΟΣ ΜΑΣ.ΕΡΕ ΤΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΤΕ.ΤΟΝ ΑΛΑΜΠΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΝΕΙ ΕΜΕΤΟΥΣ.ΜΑΔΡΙΛΕΝΑΚΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΝ ΞΥΦΥΡΤΗΚΕΣ ΑΚΟΜΑ.ΠΑΝΙΛΙΘΙΟΙ.ΕΔΩ ΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΚΥΚΕΤΕ ΤΣΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟΝ ΜΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΟΦΚΑΛΕΤΕ ΤΣΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ .”

    Afta egrapse ena poutanopaido aristeros pou otan me ide na kanw trio me tin adelfi tou kai tin mana tou zilepse pou den apolamvane ton terastio poutso enos apoellista….
    Afta tou grafw egw pros apantisi:
    ‘’ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΑΜΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΩΛΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΣΙΕΣΕΝ Η ΠΕΓΕΙΑ 2ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΒΑΣΛΟΥΙ ΕΚΑΜΕ ΣΑΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΜΕΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ. Ε ΡΕ ΤΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΗΤΑΝ. ΕΝΑ ΧΩΡΙΟΝ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΕΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ. ΡΕ ΠΟΥ ΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΝ ΘΑ ΚΑΜΕΤΕ ΧΑΙΡΙ ΠΟΤΕ. ΑΡΧΙΡΙΦΚΙΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΦΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ CHAMPION LEAGUE ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΑΥΛΩΣΥΝΗΣ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΝ 7. ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΥΤΥΧΙΩΝ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΩΣΟΠΑΘΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΜΙΘΕΙΤΕ. ‘’
    ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΠΡΩΣΚΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΕΝΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ..ΦΑΙΝΕΤΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙΣ…

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟΓΟΝΕ!!!!!!!!
    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. RE EVER EN EXEIS IPO8ESI AN8RWPE M! EISAI KRIMA! NTINOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. STOUS AGAPIMENOUS FILOUS OMONOIATES GIA NA KATALAVAINOUN TI GLWSSA P MILAME STO APOEL TOUS OFEILOUME MERIKES DIEUKRINISEIS

    CL= CHAMPIONS LEAGUE
    EPEIDI SIGXIZOUN TIN SINTOMOGRAFIA K PISTEUOUN OTI MILAME GIA TIN GNWSTI MPIRA C a r L s b e r g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Κωνσταντίνος23 Μαρτίου, 2010 23:31

    Το παιγνίδι της Κυριακής, κρίθηκε καθαρά στην ανεκτικότητα του εβραίου διαιτητή. Η χοχό έπαιξε σκληρά κι εμείς είμασταν πολύ παθητικοί σ' αυτό. Αν ο διαιτητής έδειχνε τις κάρτες που έπρεπε η χοχό θα τελειώνε με 7 ή 8 παίχτες.

    Την Κυριακή θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε το ίδιο σκληρά και με το ίδιο πάθος που μας αντιμετώπισαν αυτοί. 6Χ3 και είμαστε μέσα στο παιγνίδι.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΡΥΛΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. RE MEN APANTATE PION SE XOXOUS...
    EN XAMILOU EPIPEDOY NOIMOSYNHS....IQ PAPOUTSOSIKO...

    MILOUN KAI LENE OTI TO APOEL EINAI TAXA I LERA TOU KYPRIAKOU PODOSFAIROY...

    GIA EKSIGISTE MOU XOXOI KAI TA PIO KATW:

    1) GT STON PERSINO AGWNA APOEL-OMONOIA 1-0 OTAN STHN THRIRA 9 EKANAN GIALIA KARFIA TIS TOUALETES KAI EN SYNEXEIA ARXISAN TON POLEMO ME TIN ASTYNOMIA ENW TAFTOXRONA ERIXNAN PETRES SE OIKOGENIARXES THS ANATOLIKIS DEN TIMWRITHIKE I OMONOIA ME KEKLISMENWN TWN TRIRWN???

    2) GT OTAN OPADOI THS OMONOIAS PRIN 3 XRONIA AKRIVWS STO ANTWNIS PAPADOPOULOS ESPASAN OLA TA PROSTATEFTIKA GIALIA TIS KERKIDAS POU FILOKSENOUNTAN PROKALONTAS YLIKES ZHMIES 20 XILIADWN LIRWN STO GHPEDO DEN TIMWRITHIKE I OMONOIA ME KEKLISMENWN TWN THIRWN???

    3) GT PRIN 5 AGWNISTIKES PERIODOYS OTAN EGINAN EPISODIA METAXI OPADWN TOY APOEL KAI TIS AEL TO APOEL TIMWRITHIKE ME 4 AGWNISTIKES EKTOS GSP???SINKEKRIMENA AGWNISTIKAME STO PAPADOPOYLOS...

    4) GT PERSI STO TELEFTAIO PEXNIDI APOEL-OMONOIA STIS 10/05/2009(ALLIWS HMERA TOY LAGOY) ENW EGINAN POLI PIO SOVARA EPISODIA APO AFTA TOY TSIRIOY KAMIA OMADA DEN TIMWRITHIKE ME KEKLISMENWN TWN THRIRWN???

    5) GT I OMONOIA DEN THIMAME POTE NA TIMWRITHIKE POTE I EDRA TIS APO TO 2000 KAI META ENW OI OPADOI TIS POLLES FORES HTAN MESA SE EPISODIA???


    TIS APANTHSEIS TIS GNWRIZEI OLI I KYPROS KAI GNWRIZEI POLI KALA PIOS KINEI TA NHMATA SE OLA TA EPIPEDA APO TO 1974 KAI META POY ENTELWS SYMPTOMATIKA I OMONOIA PANYGIRISE APO TOTE TA 16-17 APO TA 19 PRWTATLIMATA....

    TO THEMA RE ADELFIA EINAI PWS I PLISI ENGEFALOY POY TOYS GINETE EINAI TOSO APODOTIKI POY TOYS KATANTISE XWRIS POSOSTIEES MONADES IQ..

    APOEL THRILOS PRWTATHLIMA!!!

    TIN KYRIAKH OLOI GSP NA TOYS DIKSOYME PIOS EINAI O ITHIKOS NIKITIS TOY FETINOY PRWTATHLIMATOS KAI GIATI OXI ME ENA MIKRO THAVMA NA TOYS TO KLEPSOYME MESA APO TA XERIA TOYS...


    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. A RE OMONOIATOU8KIA EISASTE OPWS TIN PAIDIKI XARA GMT! AKOMA K STI XARA SAS SPAME PLAKA! ERXESTE NA MAS PERIPE3ETAI K GELOUME! META P 7 XRONIA STIN NAF8ALINI E3EXASETE K NA PANIGIRIZETAI TELIKA! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. tin kiriaki 8a fate alo 3 na pate sto -10!!! tote afiste kai ton ivan sas kai ka8e poustara apo tin poutana tin tsoula tin lila augi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. FERTE PISO TA LEFTA TOU C.L. THELOUME METAFRAFES KAI OXI LOGIA. OI PEXTES MAS INE OI PARAPANO 33 KAI VALI. POSO NA ANTEKSOUN OI ANTHROPOI.THELOUME TOULAXISTO 8 PEXTES NA ANANEOSOUN TIN OMADA KAI NA FIGOUN OI GERASMENOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. εβερ γαμιέσαι24 Μαρτίου, 2010 08:59

    εβερ εβετ μάνα μου βρωμότουρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. poutsa stin 9 tremete akoma re mounia mi to xasete ke pali pwwwwww 8a gelame oli ala ke na to parete meta apo eftaxronia 8a einai stimeno oli to 3erou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. KATSETE OLI PANO STO VILLO TOU LEMONI!!!!!!

    EPIASETE APO TA 3 TO MEGALITERO ALA ETSI ARNIA POU ISTE AKOUTE TIS ARLOUMPES POU LEI I DIOIKISIS SAS.

    MPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΟΥΣΤ!

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΙΖΟΥΝ.

    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΣΟΥ! ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ!!!
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

    ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΦΟΙΒΟ, ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!

    Ο Υ Σ Τ ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή