QUIZ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ!

Ποια θα ήταν άραγε η απόφαση της δικαστικής αν η κατάταξη ή το πρόγραμμα των play offs ήταν διαφορετικό;

Ποιος επωφελήθηκε περισσότερα από την απόφαση αυτή;

Γιατί κάποιοι γνώριζαν από το πρωί ότι δεν θα υπήρχε τιμωρία της έδρας του ΑΠΟΕΛ;

Άραγε.....

161 σχόλια:

  1. o gios tis poutanas o miltis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ELEOS REEEEEEE ELEOS!!!!ma touta pou laleite pisteukete ta????

    eisaste i pio bromismeni paragka EVER !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ...ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..Ο ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΙ ΜΙΛΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΕ ΕΙΠΑΜΕΝ ΜΕΝ ΛΑΛΕΙΣ EVER...ΕΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΞΗ.ΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ Ο ΕΠΟΙΚΟΣ ΕΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΕΙ ΤΕΤΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. RE MEN APANTATE PION SE XOXOUS...
    EN XAMILOU EPIPEDOY NOIMOSYNHS....IQ PAPOUTSOSIKO...

    MILOUN KAI LENE OTI TO APOEL EINAI TAXA I LERA TOU KYPRIAKOU PODOSFAIROY...

    GIA EKSIGISTE MOU XOXOI KAI TA PIO KATW:

    1) GT STON PERSINO AGWNA APOEL-OMONOIA 1-0 OTAN STHN THRIRA 9 EKANAN GIALIA KARFIA TIS TOUALETES KAI EN SYNEXEIA ARXISAN TON POLEMO ME TIN ASTYNOMIA ENW TAFTOXRONA ERIXNAN PETRES SE OIKOGENIARXES THS ANATOLIKIS DEN TIMWRITHIKE I OMONOIA ME KEKLISMENWN TWN TRIRWN???

    2) GT OTAN OPADOI THS OMONOIAS PRIN 3 XRONIA AKRIVWS STO ANTWNIS PAPADOPOULOS ESPASAN OLA TA PROSTATEFTIKA GIALIA TIS KERKIDAS POU FILOKSENOUNTAN PROKALONTAS YLIKES ZHMIES 20 XILIADWN LIRWN STO GHPEDO DEN TIMWRITHIKE I OMONOIA ME KEKLISMENWN TWN THIRWN???

    3) GT PRIN 5 AGWNISTIKES PERIODOYS OTAN EGINAN EPISODIA METAXI OPADWN TOY APOEL KAI TIS AEL TO APOEL TIMWRITHIKE ME 4 AGWNISTIKES EKTOS GSP???SINKEKRIMENA AGWNISTIKAME STO PAPADOPOYLOS...

    4) GT PERSI STO TELEFTAIO PEXNIDI APOEL-OMONOIA STIS 10/05/2009(ALLIWS HMERA TOY LAGOY) ENW EGINAN POLI PIO SOVARA EPISODIA APO AFTA TOY TSIRIOY KAMIA OMADA DEN TIMWRITHIKE ME KEKLISMENWN TWN THRIRWN???

    5) GT I OMONOIA DEN THIMAME POTE NA TIMWRITHIKE POTE I EDRA TIS APO TO 2000 KAI META ENW OI OPADOI TIS POLLES FORES HTAN MESA SE EPISODIA???


    TIS APANTHSEIS TIS GNWRIZEI OLI I KYPROS KAI GNWRIZEI POLI KALA PIOS KINEI TA NHMATA SE OLA TA EPIPEDA APO TO 1974 KAI META POY ENTELWS SYMPTOMATIKA I OMONOIA PANYGIRISE APO TOTE TA 16-17 APO TA 19 PRWTATLIMATA....

    TO THEMA RE ADELFIA EINAI PWS I PLISI ENGEFALOY POY TOYS GINETE EINAI TOSO APODOTIKI POY TOYS KATANTISE XWRIS POSOSTIEES MONADES IQ..

    APOEL THRILOS PRWTATHLIMA!!!

    TIN KYRIAKH OLOI GSP NA TOYS DIKSOYME PIOS EINAI O ITHIKOS NIKITIS TOY FETINOY PRWTATHLIMATOS KAI GIATI OXI ME ENA MIKRO THAVMA NA TOYS TO KLEPSOYME MESA APO TA XERIA TOYS...


    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΑΛΕ..ΕΜΙΡΗΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΕΧΜΕΤ ΜΙΛΤΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΒΟΥΡΗΤΟΙ..ΟΙ ΚΑΛΟ ΕΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΙΤΛΕΡ............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ-ΑΛΗΤΗ-ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΕ ΧΟΧΕ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ..ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ..ΜΟΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mathe kirie lexi penitas i alliw koloxoxo osoi pernoun apo tin proedria tou apoel ine apla ipallili mias eterias k xrisimopiwntas to onoma tou apoel theloun na ginoun gnwsti...anamesa tous o koutsokoumnis k o erwtokritou...ton koutsokoumni elegxi pleon o miltis kai monon o miltis...

    den thelw na valw olous tous proedrous se ena kalathi....
    p.x. o petridis kai o zivanaris simperiferthikan san apoellistes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1) o Petridis kala einai ekei p einai eimaste ok! ekane to perasma tou ton euxaristoume alla piswgirismata dn 8eloume.

    2)o Zivanaris prosfere k swsta tou to anagnwrizeis file. min 3exnas omws poioi i8elan na figei

    3) O Erwtokritou ton antikatestise epa3ia k i omada mpike omilous CL (xoxoi sta oneira sas)

    Twra prepei kata tin tapeini m apopsi afou exoume to kalitero APOEL olwn twn epoxwn k dn to lew egw alla ta iera terata tis omadas na stiri3oume tin omada me olo mas to einai ws gnisioi APOELISTES ek fisews anwteroi! Terma loipon oi idiotropies k stirizoume autous p mas ekanan perifanous k me tin empistosini mas na touw dwsoume to dikaiwma na to epanalavoun! Mia omada gia na exei mellon xreiazetai sta8erotita se olous tous tomeis k dioikitika. terma i gkrinia kefalia psila.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ksimarismeni en i mana sou re poushto xoxo

    ate asixtir pou damesa tzai gyrepse simasia allou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ lexi penita...ΜΑΑΑΖΙ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΛΙΟΠ Ο Υ Τ Α Ν Α Σ ΓΙΟΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!!!
    ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μετά την τακτική συνεδρία του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ (που πραγματοποιήθηκε στην παρουσία αντιπροσώπων από όλους τους τοπικούς συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας μας) αποφασίστηκε να ακολουθήσουμε πλέον την στάση που αρμόζει στον πιο ιστορικό σύνδεσμο φιλάθλων του νησιού, και να καταδικάσουμε και δημόσια την αρνητική στάση και τους λανθασμένους χειρισμούς της διοίκησης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ.

    Κατά την κρίση μας η διοίκηση φέτος απέτυχε παταγωδώς να προστατεύσει την ομάδα και τον κόσμο μας από τα πυρά των αντιπάλων μας, τόσο δημόσια όσο και στα όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Παρακολουθούσαν παθητικά την ομάδα και τον κόσμο μας να βάλλονται από όλες τις κατευθύνσεις, επέτρεψαν να προσβάλλεται η ιστορία και ο κόσμος της ομάδας και ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν στον πόλεμο που δέχθηκαμε όλοι ως ΑΠΟΕΛίστες. Με την ήπια στάση που ακολούθησαν και την πολιτική του καλού παιδιού και των χαμηλών τόνων μας οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Είδαμε ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να δέχονται επίθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να αντιδρά κανείς, είδαμε και ακούσαμε παράγοντες άλλων ομάδων να μηδενίζουν δημόσια την ιστορία της ομάδας και του σωματείου μας χωρίς ανταπόκριση από τους διοικούντες και είδαμε τους αντίπαλούς μας να ελέγχουν πλήρως το παρασκήνιο και να περνούν ταυτόχρονα το μήνυμα πως εμείς είμαστε η ομάδα που δήθεν ευνοείται τόσο από την ομοσπονδία όσο και από τους διαιτητές.

    Επιπλέον, όχι μόνο απέτυχαν να αντιστρέψουν τα δεδομένα όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι, αλλά ακολούθησαν αδικαιολόγητα και χωρίς επιτυχία σε τακτά διαστήματα την τακτική της διχόνοιας και του διαχωρισμού του υπόλοιπου κόσμου του ΑΠΟΕΛ από τους οργανωμένους. Αντί λοιπόν να υπερασπιστεί με σθένος και αποφασιστικότητα τα συμφέροντα της ομάδας και του κόσμου μας, η διοίκηση με κάθε ευκαιρία άδειαζε δημόσια τον σύνδεσμο και μας κατηγορούσαν ανοικτά για τα επεισόδια, απειλόντας μας μάλιστα με διάλυση και με μη αναγνώριση. Εμείς δεν έχουμε την ανάγκη αναγνώρισης από κανένα αθλητικό παράγοντα και κανένα διοικητικό συμβούλιο, αφού θεωρούμε δεδομένο πως με την πάροδο του χρόνου και ενώ όλα τα υφιστάμενα μέλη του Δ.Σ της εταιρείας θα αποχωρήσουν από τις θέσεις που κατέχουν σήμερα ,ο σύνδεσμος και οι οργανωμένοι θα είναι εκεί, πιο δυνατοί από ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ας μην διερωτούνται λοιπόν για τα επεισόδια που παρουσιάζονται στις κερκίδες τον τελευταίο καιρό και τις αιτίες ας τις ψάξουν κάπου άλλου και όχι στον Παν.Συ.Φι. Είναι φανερό πως οι ηθικοί αυτούργοι της αντίδρασης του κόσμου και της αγανάκτησης αρκετών οπαδών μας είναι οι ίδιοι, που με τη στάση τους σπρώχνουν αρκετούς ΑΠΟΕΛιστες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Ας μην είχαν τα μάτια τους κλειστά τόσο καιρό και ας μη χάζευαν τα αστέρια του Τσάμπιονς Λίγκ ενώ οι «άλλοι» αλώνιζαν την ομοσπονδία και το παρασκήνιο και ίσως να μην βρισκόμασταν εδώ που είμαστε σήμερα. Εμείς κρίνουμε πως είναι η νοοτροπία του Δ.Σ της εταιρείας που οδήγησε στο ξέσπασμα του κόσμου μας και αρνούμαστε πλέον να δεχόμαστε τα πυρά της διοίκησης, ειδικά μετά από τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλαμε τα τελευταία χρόνια για την πάταξη της βίας στα γήπεδα.

    Δεν δεχόμαστε ευχαριστίες από κανένα ο οποίος μέχρι πρότινος διατύπωνε πως δεν μας αναγνωρίζει και που προειδοποιούσε με σκληρά δήθεν μέτρα εναντίον μας. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε κάθε τρείς και λίγο πως μας βαραίνουν οι ευθύνες για τα όσα συμβαίνουν και δεν μας ενδιαφέρει ποσώς για το τι φαντάζετε ότι μπορεί να ελέγξει και να επηρεάσει ο εκάστοτε πρόεδρος του όποιου Δ.Σ. Εμείς είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο και κανείς δεν μπορεί να καθορίσει το μέλλον των οργανωμένων. Δεν μάθαμε ποτέ να γλύφουμε εκεί που φτύνουμε και τα συγχαρητήρια για την παρουσία μας στον προχθεσινό αγώνα με την ομόνοια ας τα κρατήσουν για τους εαυτούς τους, εάν κρίνουν ότι στήριξαν τον κόσμο και την ομάδα τόσο επικοινωνιακά όσο και παρασκηνιακά.

    Ο κόσμος μας απαιτά από την κάθε διοίκηση να είναι ανελέητη με τον κάθε παράγοντα που προσπαθεί να βλάψει το σωματείο, να υπερασπίζεται με όλες τις δυνάμεις της τα συμφέροντα του κόσμου μας και να μην αφήνει κανένα να προσβάλλει την ιστορία της ομάδας. Όποια διοίκηση αδυνατεί να πρόσφερει αυτά τα βασικά τότε θα κρίνεται ως αποτυχημένη ανεξαρτήτου τίτλων και Ευρωπαϊκών επιτυχιών. Το κυριότερο όμως είναι πως η παρούσα διοίκηση απέτυχε να εκμεταλλευτεί το πιο δυνατό όπλο του ΑΠΟΕΛ που είναι ο κόσμος μας και ενώ είχαμε το πάνω χέρι, τώρα βρεθήκαμε εκτεθειμένοι.

    Έχοντας όλα τα πιο πάνω υπόψη αλλά και το ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας ακόμη υφίστανται, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε όσους μας έχουν ξεγραμμένους πως οι οργανωμένοι θα παραμείνουν δίπλα σε αυτή την ομάδα που μας χάρισε τόσες χαρές φέτος. Καλούμε λοιπόν τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ να τα δώσουν όλα στους εναπομείναντες αγώνες και να αγωνιστούν για την ιστορία της ομάδας και τον περήφανο κόσμο μας. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι και οι δύο τίτλοι περνούν απ' τα πόδια μας, γιατί απλά εμείς αντιπροσωπεύουμε τον πύχη που προσπαθούν οι υπόλοιποι να φτάσουν. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά ποτέ κανείς, πόσο μάλλον εμείς οι ίδιοι.

    Δ.Σ. ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας μην διερωτούνται λοιπόν για τα επεισόδια που παρουσιάζονται στις κερκίδες τον τελευταίο καιρό και τις αιτίες ας τις ψάξουν κάπου άλλου και όχι στον Παν.Συ.Φι. Είναι φανερό πως οι ηθικοί αυτούργοι της αντίδρασης του κόσμου και της αγανάκτησης αρκετών οπαδών μας είναι οι ίδιοι, που με τη στάση τους σπρώχνουν αρκετούς ΑΠΟΕΛιστες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Ας μην είχαν τα μάτια τους κλειστά τόσο καιρό και ας μη χάζευαν τα αστέρια του Τσάμπιονς Λίγκ ενώ οι «άλλοι» αλώνιζαν την ομοσπονδία και το παρασκήνιο και ίσως να μην βρισκόμασταν εδώ που είμαστε σήμερα. Εμείς κρίνουμε πως είναι η νοοτροπία του Δ.Σ της εταιρείας που οδήγησε στο ξέσπασμα του κόσμου μας και αρνούμαστε πλέον να δεχόμαστε τα πυρά της διοίκησης, ειδικά μετά από τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλαμε τα τελευταία χρόνια για την πάταξη της βίας στα γήπεδα.

    Δεν δεχόμαστε ευχαριστίες από κανένα ο οποίος μέχρι πρότινος διατύπωνε πως δεν μας αναγνωρίζει και που προειδοποιούσε με σκληρά δήθεν μέτρα εναντίον μας. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε κάθε τρείς και λίγο πως μας βαραίνουν οι ευθύνες για τα όσα συμβαίνουν και δεν μας ενδιαφέρει ποσώς για το τι φαντάζετε ότι μπορεί να ελέγξει και να επηρεάσει ο εκάστοτε πρόεδρος του όποιου Δ.Σ. Εμείς είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο και κανείς δεν μπορεί να καθορίσει το μέλλον των οργανωμένων. Δεν μάθαμε ποτέ να γλύφουμε εκεί που φτύνουμε και τα συγχαρητήρια για την παρουσία μας στον προχθεσινό αγώνα με την ομόνοια ας τα κρατήσουν για τους εαυτούς τους, εάν κρίνουν ότι στήριξαν τον κόσμο και την ομάδα τόσο επικοινωνιακά όσο και παρασκηνιακά.

    Ο κόσμος μας απαιτά από την κάθε διοίκηση να είναι ανελέητη με τον κάθε παράγοντα που προσπαθεί να βλάψει το σωματείο, να υπερασπίζεται με όλες τις δυνάμεις της τα συμφέροντα του κόσμου μας και να μην αφήνει κανένα να προσβάλλει την ιστορία της ομάδας. Όποια διοίκηση αδυνατεί να πρόσφερει αυτά τα βασικά τότε θα κρίνεται ως αποτυχημένη ανεξαρτήτου τίτλων και Ευρωπαϊκών επιτυχιών. Το κυριότερο όμως είναι πως η παρούσα διοίκηση απέτυχε να εκμεταλλευτεί το πιο δυνατό όπλο του ΑΠΟΕΛ που είναι ο κόσμος μας και ενώ είχαμε το πάνω χέρι, τώρα βρεθήκαμε εκτεθειμένοι.

    Έχοντας όλα τα πιο πάνω υπόψη αλλά και το ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας ακόμη υφίστανται, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε όσους μας έχουν ξεγραμμένους πως οι οργανωμένοι θα παραμείνουν δίπλα σε αυτή την ομάδα που μας χάρισε τόσες χαρές φέτος. Καλούμε λοιπόν τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ να τα δώσουν όλα στους εναπομείναντες αγώνες και να αγωνιστούν για την ιστορία της ομάδας και τον περήφανο κόσμο μας. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι και οι δύο τίτλοι περνούν απ' τα πόδια μας, γιατί απλά εμείς αντιπροσωπεύουμε τον πύχη που προσπαθούν οι υπόλοιποι να φτάσουν. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά ποτέ κανείς, πόσο μάλλον εμείς οι ίδιοι.

    Δ.Σ. ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ENA EINAI TO SIGOURO O MILTIS 8ELI NA TA PERNI KE PALI APO TA RIFKIA TOU TOUS OPADOUS TIS XOXO POU WS PRIN E3ITIMAZATO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ...θα τιμωρουσαν και την ομονοια που ειναι και ο επομενος
    εντος εδρας αγωνας του ΑΠΟΕΛ αν επεβαλλαν ποινη κεκλεισμενων
    των θυρων...


    δεν τα λεω εγω, τα γραφει ο φιλελευθερος.
    ειναι μεσα στην αποφαση της δικαστικης...

    γιαυτο μεν κατσιαρηζετε ρε πουστο κουμμουνοι χοχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. xoxe please men mas dereis pou to keyboard

    an dyskolefkese pe tis manas sou na sou ton peksei llio (perna tis kala) na sou perasei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αιτιολογώντας την απόφαση των τεσσάρων (Παναγιώτης Κυπριανού, Ηρακλής Παπανδρέου, Αριστοτέλης Μισός, Κλεόπας Στυλιανού), που τελικά υπερίσχυσε, λαμβάνοντας υπόψη τα όσα
    υποστήριξαν οι δικηγόροι που εκπροσώπησαν τους δυο συλλόγους, ο κ. Κυπριανού ανέφερε τους λόγους που τους οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση:
    «1. Παράγοντες του ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα ο πρόεδρος Φοίβος Ερωτοκρίτου, με δηλώσεις τους καταδίκασαν τα επεισόδια, 2. Θα τιμωρούσαν και την Ομόνοια (είναι ο επόμενος εντός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ) αν επέβαλλαν ποινή κεκλεισμένων των θυρών. 3

    GIAUTO XOXOI FKARTE FAOUSA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλοι του ΠΑΝΣΥΦΥ,

    δεν θα σχολιάσω ποιός έχει δίκαιο και ποιός όχι.

    το μόνο που θέλω να πω προς ΟΛΟΥΣ (διοίκηση και φιλάλθλους) είναι να είμαστε όλοι προσεχτικοί και ψύχραιμοι να μην αρχίσουμε "εμφύλιο" και να καταντήσουμε όπως η ομόνοια τα τελευταία χρόνια που το μόνο που είχε κατεφέρει ήταν να μείνει χρόνια χωρίς τίτλο και να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια της.

    Ζητήστε συνάντηση με τη διοίκηση και πείτε αυτά που πιστεύεται για το καλό του ΑΠΟΕΛ ότι είναι σωστά.

    Όμως δεν χρειάζεται να βγαίνει η οποιαδήποτε αντιπαράθεση προς τα έξω. Με αυτό, το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να δίνουμε χαρά στους αντιΑΠΟΕΛίστες!

    Όλοι Μαζί για το καλό του ΑΠΟΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. gia na katalabete re PARAGKES poushtoxoraites persu i AELARA se mikroteris klimakas epeisodia stin larnaka timorithike me 70xiliades prostimo kai 1 agonistiki keklismenon ton thuron....

    *

    POUSHTOUDKIA TZI ESEIS TZIE OI XOXOI...

    TZIE TA DIKA SAS TZIE TA DIKA TOUS OLA SIKE.

    OLA SIKE

    *

    OI MASKES EPESAN PRO POLLOU...TO PROTA8LIMA DEN PAIZOTAN POTE STA ISIA ALLA TA TELEYTAIA XRONIA EXEI KSEFYGEI...KAI RE HLITHIOI ESEIS XAIRESTE ANTI NA DEITE TA XALIA SAS!!!

    *

    ANTE GEIA FLORAKIA KAI FILAKIA STH MAMA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. θωρε την αελλουλα σου ρε πουτανοπαιδο που εγινετε παλε η πουτανα της χοχουλας. ετουμπωσετε τζαι εφατε 4 ρε κιλιντζιροι...

    υ.γ εννεν αναγκη να δωκεις σιερετησματα στη μανα σου διοτι εχω την πα στα γονατα μου τωρα τζαι καμνω την ταχτιριτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σημαντικές δηλώσεις έκανε το πρωινό της Τετάρτης (24/03), ο πρόεδρος της δικαστικής επιτροπής της ΚΟΠ, Τάκης Χριστοφόρου, στον «Sports One» της Λεμεσού:

    «Εγώ δεν συμμερίζομαι κανένα από τους εννιά λόγους, που επικαλούνται για να μην τιμωρηθεί το ΑΠΟΕΛ. Ούτε εγώ, ούτε ο συνάδερφος μου στην δικαστική, ο κ. Ταμπούρλας. Αν αυτά είναι μεμονωμένα επεισόδια. Να πετάνε δεκάδες αντικείμενα, να καίνε καρέκλες και άλλα πολλά», ανέφερε αρχικά ο κ. Χριστοφόρου και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

    «Δεν αισθάνομαι καθόλου καλά, διότι όταν αναλάβαμε σαν δικαστική επιτροπή, είχαμε πει ότι δεν θα δείξουμε εύνοια σε κανένα σωματείο. Αυτό είναι άδικο, προς την ΑΕΛ που πλήρωσε 180 000 ευρώ μέχρι στιγμής στην Δικαστική, αλλά και στη Νέα Σαλαμίνα που τιμωρήθηκε η έδρα της. Νιώθω, ότι δεν επιτελούμαι σωστά το έργο που έχουμε αναλάβει. Το καταστατικό είναι εκεί για να εφαρμόζεται».

    Ακολούθως, ο κ. Χριστοφόρου προχώρησε σε ποιο σημαντικές δηλώσεις: «Δεν πιστεύω στην επόμενη παραπομπή σωματείου, να χρησιμοποιηθεί η ίδια λογική. Και ο νοών νοείτο…».

    Ο κ. Χριστοφόρου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την δικαστική: «Ναι, σκέφτομαι να παραιτηθώ. Στα 38 χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοια απογοήτευση».

    Καταλήγοντας, ο πρόεδρος της δικαστικής επιτροπής τόνισε ότι τα επεισόδια δεν έγιναν από τους οπαδούς των δύο ομάδων και ο Απόλλωνας παραπέμφθηκε για είσοδο των μερικών φιλάθλων του στο γήπεδο: «Δεν εξισώνονται αυτά τα δύο πράγματα», το χαρακτηριστικό σχόλιο του κ. Χριστοφόρου, που τόνισε ότι η δική του εισήγηση ήταν για τιμωρία 2 αγωνιστικών στον ΑΠΟΕΛ και 25 000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια. Ενώ, για τον Απόλλωνα εισηγήθηκε τιμωρία μίας αγωνιστικής, για την είσοδο των φιλάθλων του στον αγωνιστικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο κ. Χριστοφόρου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την δικαστική:

    «Ναι, σκέφτομαι να παραιτηθώ. Στα 38 χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοια απογοήτευση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Eftixos pou exoume meso stin dikastiki kai den mas etimorisan tin edra.Re koumounoi etimastite rxomaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ""Eftixos pou exoume meso stin dikastiki kai den mas etimorisan tin edra.Re koumounoi etimastite rxomaste""

    *

    EISASTE H PROSOPOPOIHSH THS KSEFTILAS STHN KYPRIAKH KOINONIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. mporei kapios na mou peis pios evnoithike parapano pou touti tin apofasi?

    mporei episis kapios na mou pei pios evnoite me to na men peksoume keklismenon ton thyron me apollon or ano?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. loulles are mane mou tzilate to pou damesa

    milisan oloi milisan tzai oi koloi

    50 xronia anyparktoi 50 xronia poutanes tis xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΕΝΑΛΤΥ-------ΥΠΕΡ--------ΚΑΤΑ


    αποέρλ------------10-----------2
    πέγεια-----------10-----------10
    ανόρτωση--------7------------3
    χομόνοια----------6------------1
    ρουβιτσα----------6------------2
    εθνικός-----------5------------4
    ερμής-------------5------------3
    δόξα--------------4------------6
    σαλαμίνα----------3------------8
    άρης--------------3------------9
    ένωση------------3------------7
    πάφος------------3------------7
    ΑΕΛ--------------2------------0
    απέπ--------------2------------7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΟΣ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: ''δική του εισήγηση ήταν για τιμωρία 2 αγωνιστικών στον ΑΠΟΕΛ και 25 000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια. Ενώ, για τον Απόλλωνα εισηγήθηκε τιμωρία μίας αγωνιστικής, για την είσοδο των φιλάθλων του στον αγωνιστικό χώρο''.

    1)ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ PLAY OFF ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

    2) ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΚΤΟΣ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ: ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥ ΕΧΤΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!!
    ΤΙΜΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΕΣΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ HIGH WAY ΝΑ ΠΑΝ ΠΑΦΟ ΝΑ ΦΑΝ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΜΟΝΟΙΑ .......ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ........... ΠΟΥΤΑΝΟΠΕΔΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ........... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΣ ΜΑΝΑΕΣ ΣΑς ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΙΚΕ ΑΓΩΝΕΣ.........ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ...........ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑς ΤΟ ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΗ ΜΙΛΤΙ (ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΤΑΣ ΤΟΥ) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΠΟΥΤΑΝΟΠΕΔΟ ΟΠΑΔΟ ΣΑΣ
    Α ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΠΕΔΟ ΤΟΝ ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΙ ΜΙΛΤΙ......
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΑΜΙΣΙΑ....

    ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. i xomonoia sta penalty akoma ene 6 re???metra j ta offside ta aniparkta pu ediousan apep apollon ke allus pollus

    voudas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εβερ, έλα σύναξε την μάνα σου και την αρφή σου, λαλούμε τους να φύουν και δεν φεύκουν, πειράζουν τους σριλανκέζους μας και δεν τους αφήνουν να δουλεψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. EVER MOGGOLOTOYRKE MA POSO XRONWN EISAI KALE MOU?ATE PISW STO NIPIAGOGIO SOY KAI EN NA ERTEI I POYTANA I TOYRKALA I MANA SOY NA SE THILASEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. γιε της πουτανας που εγραψες για τα πεναλτυ
    το θεμα δεν ειναι ποσα πεναλτυ πιανει η καθε ομαδα. το θεμα ειναι ποσους βαθμους πηρε μια ομαδα απο τα πεναλτυ. το ΑΠΟΕΛ πηρε ενα βαθμο με το παραλιμνι ρε γιε του πουστη ενω η πουτανα σου του ακελ η χοχοσπορ πηρε 10 βαθμους ρε βιλλο. να σου θυμισω απεπ στο γσπ? απολλων στο γσπ? τι να το καμω το πεναλτυ ρε αρχιδι οταν δερνω 2-0 τζαι δια μου το στο 90 τζαι καμνω το 3-0?
    ΑΜΠΑΛΑΤΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. FILOI APOELISTES EIMAI O EVER KAI EIMAI ME TIN OMONOIA...EPEIDI EIMAI 12 XRONWN KAI O PAPAS MOY EN OYLOI MERA STA XTISMATA KAI I MANA OULI MERA STA KATEXOMENA KAI GAMIETAI ME EPIKOUS MPAINW MESA STO SITE SAS GIA NA SAS PEIRAXW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    wreos o telefteos typos

    apoel 94'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Παιδια ειμαι οπαδος της Ομονοιας. Οι οπαδοι του ΑΠΟΕΛ εν οι καλυτεροι στην Κυπρο, εχουν τους πιο πελλους οπαδους. Μια ζωη βουρουν μας που πισω επειδη ειμαστε λαγοι και γαμουν μας που τον κωλο. Ο παπας μου εχει δικαιο...επρεπε να γινω και γω με το ΑΠΟΕΛ. αλλαζω ομαδα και απο λαγος γινομαι ΑΠΟΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. EPISHMH ANAKOINOSH :


    OPADOI THS PIO EYNOHMENHS OMADAS EVER...

    OPADOI TOU TAPPERGOUEAR KAI TOU TREKSIMATOS...

    OPADOI TOU MESOY, OPADOI THS PARAGKAS, THS SYNODIAS APO THN MMAD, OPADOI THS EKPTOSHS STA EISHTHRIA ALLIOS DEN PATATE GHPEDO...

    EGO EIMAI O EVER KAI H DOULIA MOU EINAI PROAGOGOS..EXO POLLES MILF SITEMENES POU THN XORA KATO APO THN DIAXEIRHSH MOY.

    GI AYTO ENOXLH8HKATE? MEN ANYSISATE RE KAI DEN PIANNO APOELLISTISSES DIOTI EN PARADKIANTALES... OYLLO XOXES DKIALEO...

    OPOS KAI NA EXEI STIS STATISTIKES POU EBALE O FILOS PIO PANO GIA TA PENARTY THA HTAN ENDIAFERON NA EGGRAFE KAI POSA PENARTY DEN DOTHIKAN STOUS ANTIPALOUS TOU APOERL....NA MANTEPSO? KAMIA 20arka?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. A RE EVER EISAI O PIO MANNOS... EVER OMWS A!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Na mas poun oi allo8riskoi pious evnoa touti i apofasi...to APOEL?? p eshi xoxo(pou misa ta esoda) j istera 2 ektos edras j kata pasa pi8anotita ena imaste adiafori sta teleftea 2 entws mas pexni8kia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. EFXARISTW TO PATERA M POU ME GENISE KE M EMA8E PIA OMADA NA IPOSTIRIZW KE POU AFTI I OMODA ME TA3IDE4E PANTOU....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. OLI H PODOSFAIRIKI KYPROS SAS KRAZEI RE POYTANOPARAGOPAIDA. EN ESIEI SAPOUNI NA PLINEI TIS VROMIES SAS. APOERL - KOP - DIETISIA - DIKASTIKI ENANTION OLON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ESKEFTIKETE OTI APO TOU HRONOU MPOREI NA FERNOUN XENOUS DIAITITES APO TIN ARHI TOU PROTATHLIMATOS? AN GINEI ETSE PRAMA SAS VLEPO STIN PROTI 8ADA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. re koprites milate re? dil an se 5-10 xronia mpi proedros tis kop o proedros p exi mia omada tora opos apoerl omonoia ano den 8a evnoi tin omada p itan proedros? peste mas 1 match p adiki8iki to apoel? apenatias i antipales omades exoun 110 match na poun p evnoi8ike to apoerl. to kserete iste mesa sta skata min dikaiologiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. FERTE PISO TA LEFTA TOU C.L. THELOUME METAFRAFES KAI OXI LOGIA. OI PEXTES MAS INE OI PARAPANO 33 KAI VALI. POSO NA ANTEKSOUN OI ANTHROPOI.THELOUME TOULAXISTO 8 PEXTES NA ANANEOSOUN TIN OMADA KAI NA FIGOUN OI GERASMENOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ε πε μας εσυ ρε εβερ να δουμε ποσα πεναλτυ δεν δοθηκαν σε βαρος του ΑΠΟΕΛ? ειπες 20. ατε! αρκεψε να γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. APO IDRISIS TIS KOPRIAS, OLOI OI PROEDROI TOIS ENTELOS SIMPTOMATIKA PROERHONTAI APO TO APOERL, TA PERISSOTERA MELI TO IDIO. TA KORAKIA ME TA MAYRA, GNISIA POYTANOPAIDA. KATI ALLO POU EINAI EXAKRIVOMENO 100/100, SE OLOUS TOUS AGONES POU AGONIZETAI TO APOERL KAI DIETITEVOUN KYPRIOI DIETITES, KERDIZOUN PANTA TA PERISSOTERA FAOULS, EHOUN TIS LIGOTERES KARTES, KERDIZOUN PANTA TIS AMFISVITOUMENES FASEIS. KAI META APO OLA AFTA KLAPSOURIZOUN MES TA SITE TOUS GIATI MPOREI POU TO SYNOLO TON AGONON TIS AGONISTIKIS PERIODOU, 1 - 2 AGONES TON ANTIPALON TOUS ME THEORITIKA MIKRES OMADES,OI DIETITES NA KAMNOUN TO LATHOS NA TOUS ANTIMETOPISOUN OPOS AFTOUS TZIE NA EXAFANIZONTAI APO TON HORO TIS DIETISIAS. STO TELOS THITHEN THIMONOUN TZIE MIXOKLAIOUN OTI ADIKOUNTAI ALLA OUTE TOUS EAFTOUS TOUS DEN PITHOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. μετά τον εβερ τον γιο του πούτανου να μας πει και ο άλλος ο τουρκόσπορος τα 110 ματς που ευνοήθηκε το ΑΠΟΕΛ, άρκεψε ρε ταλάτ γράφε..

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΟΧΟΙ same shit different name

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΓΑΜΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΡΟΜΟΠΟΥΤΑΝΑ ΡΕ ΛΕΞΙΠΕΝΙΤΑΣ ΕΒΡΑΙΕ...ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΞΙΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ ΟΥΤΕ 8 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΜΑΔ ΠΑΛΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΓΑΜΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΒΡΟΜΟΤΟΥΡΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. re poutanopeda xoxoi tzai lypoi complexikoi

    fetos sto champions league ennen me ksenous diaitites pou epiame?

    tin chelsea tin porto tzai tin atletiko ennen me ksenoun diaitites pou tes epeksame?

    persi sto protathlima ennen me ksenous diaitities pou sas egamisame tzai epiame to?

    propersi sto kypelo ennen me ksenous pou sas egamisame tzai epiame to?

    i mana sas ennen me ksenous pou gamiete kathe mera?

    ate fkarte faousa tzai to complex sas allou

    oi mes ta sites mas

    asixtir pou damesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. η χοχό έπιασε 6? 2 με απέπ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, 1 με αρη στο τσίρειο ΔΕΝ ΗΤΑΝ, 1 με απόλλων ΔΕΝ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δηλώσεις Ιβάν 24/03/2010:

    Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου και για το γεγονός ότι ίσως δεν έγινε η απαραίτητη ενίσχυση: «Την ευθύνη για το ρόστερ της ομάδας σίγουρα το έχω εγώ, αλλά δεν φταίω εγώ αν κάποιοι ποδοσφαιριστές που θέλαμε να έρθουν στην ομάδα δεν δέχτηκαν τις προτάσεις που τους έκανε η διοίκηση. Όποιος ποδοσφαιριστής ήθελε να έρθει στο ΑΠΟΕΛ θα ερχόταν με αυτά που του πρόσφερε η διοίκηση».

    Παντελώς ξεκάθαρος ο προπονητής μας έριξε το γάντι και έδειξε ποιοι πραγματικά δεν ενίσχυσαν το ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο.
    Υπέδειξε παίκτες (υπήρχε λίστα με συγκεκριμένα 4 ονόματα σύμφωνα με Τάκη Αντωνίου μετά το ματς με Πέγεια) και ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς δεν αξιώθηκε η διοίκηση Φοίβου να φέρει στο ΑΠΟΕΛ.
    Και ας μας πούλαγε φούμαρα ο Φοίβος ότι "...Και παίκτη από φεγγάρι να μας πει ο προπονητής μας, εμείς θα τον φέρουμε".


    Κύριε Φοίβο παίκτες που αγωνίζονται στον πλανήτη γη ζήτησε ο Ιβάν αλλά δεν αξιώθηκες εσύ και η διοίκηση σου να τους φέρεις και να ενισχύσεις το ΑΠΟΕΛ. Αντίθετα έκανες μια συμφωνία με έναν σοφρώνη (συμφωνία που αποδέχεται η κοπ και ΟΧΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ) και κουβάλησες και έναν που έδιωξε ο Δώνης.

    Αλλά ξεχάσαμε…Ήσουν αρκετά απασχολημένος ΑΦΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ στη Ρωσία , αλλά και στο να μοιράζεις απολογίες και συγχαρητήρια δεξιά και αριστερά στο κάθε άσχετο και εχθρό του ΑΠΟΕΛ.


    ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ όμως δεν άκουσε ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ από εσένα που άφησες γυμνή την Ομάδα μας, τόσο μεταγγραφικά όσο και παρασκηνιακά και ούτε φρόντισες ποτέ να την προστατέψεις με αποτέλεσμα να γινόμασταν έρμαιο του κάθε χωριάτη από την Άχνα και του οποιουδήποτε κομπλεξικού αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΑ που άνοιγε το στόμα του και έβγαζε τα απωθημένα του ενάντια στην Ομάδα μας!

    Μόνη σας σκέψη είναι πώς να βάζετε καπέλα στα εισητήρια και πως να καπαρτίζετε στους τηλεοπτικούς φακούς και τα εξώφυλλα των περιοδικών. Αλήθεια πότε ανακοινώσατε δωρεάν είσοδο σε κάποιο παιχνίδι σε ένδειξη εκτίμησης προς τον κόσμο?? Ποια η επιτροπή διαχείρισης των εσόδων του τσ.λιγκ? Που είναι αυτά τα λεφτά και πόσα είναι?

    Αληθεύει ότι για 3 χρόνια θα κάνετε προυπολογισμό από τα έσοδα του τσ.λιγκ χωρίς να βάλετε επιπλέον σέντ από την τσέπη? Πως θα κοντράρεται χομόνοια , ανόρθωση , απόλλων με τα ψίχουλα που δίνετε?

    Ο σικορα κυριε σχιζα ξεκουραζεται ακομα απο τον σεπτέμβρη στο παιχνίδι με την δόξα?

    Απαντήσεις δέν θα πάρουμε όπως δέν πήραμε ποτέ. Και μήν μας πούν κάποιοι αχάριστους και ότι ξεχνάμε τί πέτυχε η ομάδα γιατί θα τους υπενθυμίσουμε:

    Ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΜΗ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ), ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.


    ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΥΡΙΕ ΦΟΙΒΟ ΑΛΛΟΥ.... ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ

    http://www.apoellas.com/main/article.php?id=1-6-20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΧΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. παντως πρεπει να παραδεχτουμε ολοι πως οι τουρκοι που γραφουν δαμεσα, γνωριζουν απταιστα την ελληνικη γλωσσα. μπραβο παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΤΕ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ24 Μαρτίου, 2010 23:05

    Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου και για το γεγονός ότι ίσως δεν έγινε η απαραίτητη ενίσχυση: «Την ευθύνη για το ρόστερ της ομάδας σίγουρα το έχω εγώ, αλλά δεν φταίω εγώ αν κάποιοι ποδοσφαιριστές που θέλαμε να έρθουν στην ομάδα δεν δέχτηκαν τις προτάσεις που τους έκανε η διοίκηση. Όποιος ποδοσφαιριστής ήθελε να έρθει στο ΑΠΟΕΛ θα ερχόταν με αυτά που του πρόσφερε η διοίκηση».

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Poioi re oi paixtes ephdei en ethelan na ertoun! ma diavazeis ti grafeis kai ti symperasma vgaleis?

    Anyway gamw thn pornh thn poutana tou akel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ειμαι ομονοιατης και η αληθεια ειναι οτι εμας βολευκει μας που θα εχει κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. RE ATE TZIE KANEI....
    AMAN SAS MILA KAPOIOS KATALAVENETAI TI SAS LALEI? FTAIEI I DIOIKISI K O PROPONITIS P DN ITHELAN NA ERTOUN OI PAIXTES?
    K SIN AYTA O IBAN EIPE OTI OI PROTASEIS TIS DIOIKISIS ITAN GENNAIODORES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ρε ανώνυμε 24 Μάρτιος, 2010 23:47
    εσύ δλσ το μόνο που κατάλαβες που τα λεγόμενα του Ιβάν είναι ότι οι παίκτες που διάλεξε δεν εθέλαν να έρθουν στο ΑΠΟΕΛ??? ο άνθρωπος είπε εδιάλεξε, έκαμε υποδείξεις στην διοίκηση και ήταν δουλειά της διοίκησης να τους φέρει. Η διοίκηση έκαμε τους προτάσεις τις οποίες απέρριψαν.

    Με λίγα λόγια δεν επάλαρε να τους πιάσει. επροτίμησε να την βγάλει φτηνά.
    ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ (ΑΝ ΠΑΜΕ ΔΛΔ) ΣΤΑ ΜΠΟΞΕΣ ΤΟΥ ΓΣΠ ΜΟΥΧΤΙ, ΕΝΩ ΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΠ ΠΙΕΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΤΕ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ.25 Μαρτίου, 2010 10:44

    RE ATE TZIE KANEI....
    AMAN SAS MILA KAPOIOS KATALAVENETAI TI SAS LALEI?

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ.

    FTAIEI I DIOIKISI K O PROPONITIS P DN ITHELAN NA ERTOUN OI PAIXTES?
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    K SIN AYTA O IBAN EIPE OTI OI PROTASEIS TIS DIOIKISIS ITAN GENNAIODORES!

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. KANENAS APOELISTAS NA MHN MPAINEI STO SITE TOU 24SPORTS EINAI XOXOI KAI APODEDEIGMENA PLEON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. APLA FILE M AN EKA8ESOUN NA DEIS K KANENA DELTIO EIDISEWN 8A TO AKOUGES ME TA AYTIA S!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΚΑΜΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ!!!

    Ούτε και η Τζούλια αδέλφια μου, όσα γαμήσια και αν μου τάξει ότι θα μου κάνει, δεν θα με πείσει ότι η οποιαδήποτε διοίκηση που πέρασε από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ, μαζί και αυτή που έχουμε σήμερα, είναι εκεί με σκοπό να διαφυλάττει τα συμφέροντα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

    Για να είσαι εκεί, στο τιμόνι της πιο ιστορικής ομάδας της Κύπρου, πρέπει να έχεις αρχίδια 10 τόνους το ένα. Να σέβεσαι την ιστορία και τα ιδανικά που βγαίνουν μέσα από αυτά τα 5 γράμματα της λέξης ΑΠΟΕΛ, και πάνω απ’ όλα να σέβεσαι τον κόσμο που ακολουθεί τίμια και με αξιοπρέπεια αυτή την ομάδα. Πρέπει και ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ, όποιον ακούς να βάζει στο στόμα του τον ΑΠΟΕΛ με σκοπό να του κάνει κακό, να του κάνεις τέτοια λυσσασμένη επίθεση ώστε να τον αποστομώνεις, περισσότερο από όσο αποστόμωσε την Τζούλια σε συγκεκριμένη στιγμή ο πορνοσταρ στο γνωστό βίντεο. Αυτά τα πράγματα η διοίκηση, όχι μόνο δεν τα έκανε, αλλά αντίθετα με δηλώσεις του προέδρου της, έθιξε το σωματείο και τον κόσμο του και αυτό αδέλφια μου δεν συγχωρείται. Έχασε την εμπιστοσύνη μας και αυτό δεν έχει επιστροφή. Πλήγωσε τον ΑΠΟΕΛίσμό μας και αυτό δεν το ανεχόμαστε. Δεν σεβάστηκε τον αξιοπρεπέστατο δρόμο που ακολουθεί ο ΑΠΟΕΛ και ο κόσμος του και αυτό δεν τον τιμά καθόλου.

    Στον ΑΠΟΕΛ τέτοιες διοικήσεις δεν τις θέλουμε. Θέλουμε διοικήσεις με ξεκάθαρες τοποθετήσεις ΥΠΕΡ του ΑΠΟΕΛ και αντρίκιες συμπεριφορές απέναντι σε εμάς τους οπαδούς. Θέλουμε διοικήσεις, που στο γήπεδο να πανηγυρίζουν τις νίκες της ομάδας και στα γαμημένα γραφεία να ματώνουν για την πρόοδο του ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε διοικήσεις που να έρχονται στην Νότια, θέλουμε διοικήσεις που να έρχονται στις πορείες, να πίνουν τον καφέ τους και την μπύρα τους στο Φαν Κλαμπ, να συμμετέχουν και αυτοί με ένα χαρτόνι για ένα κορεό και να σηκώσουν τα χέρια στον γαλανόλευκο ουρανό και να τραγουδήσουν τον τρελλογιατρό. Άλλωστε και αυτοί ΑΠΟΕΛίστες δεν λένε ότι είναι; Επειδή τα πιο πάνω, και ο τελευταίος ΑΠΟΕΛίστας τα έχει κάνει. Παρεξηγήσατε τον ρόλο σας κύριοι. Άστε τα κοσμικά πάρτι και τα μπόξες του ΓΣΠ και ελάτε να νιώσετε τον παλμό του να είσαι ΑΠΟΕΛ, και τότε, ίσως, καταλάβετε πως να διοικείτε τον ΑΠΟΕΛ. Άστε τις καλές συμπεριφορές και κατανοήστε ποιάς ομάδας κρατάτε το τιμόνι. Δεν ανεχόμαστε από κανέναν Κίκη Φιλίππου να μειώνει τον ΑΠΟΕΛ και κανένας από την διοίκηση να μην κάνει κάτι. Δεν δεχόμαστε από κανέναν αντίπαλο να ελέγχει το παρασκήνιο και η διοίκηση να μένει απαθείς. Δεν ανεχόμαστε να κάνετε επιθέσεις στους οργανωμένους με δηλώσεις ότι δεν τους αναγνωρίζεται. Χωρίς τον κόσμο, είσαστε ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ και βάλτε το καλά στο μυαλό σας.

    Δεν ανεχόμαστε κανέναν που χρησιμοποιεί το όνομα του ΑΠΟΕΛ για να γίνετε γνωστός, πράγμα που συμβαίνει διαχρονικά με πολλές διοικήσεις, με όλους αυτούς τους αλεξιπτωτιστές παράγοντες που πέφτουν τυχαία πάνω από τα γραφεία του ΑΠΟΕΛ και το είδαν ότι διοικούν Πολυεθνική εταιρεία με έδρες σε όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου. Ρε δεν μας χέζετε λέω γω? Πολλά φρου - φρου και αρώματα δεν χρειάζονται για τέτοια πόστα αγοράκια μου. ‘Η το έχετε ή δεν το έχετε. Μέση λύση δεν υπάρχει. ΑΓΑΠΗ για τον ΑΠΟΕΛ, ΟΡΑΜΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ, ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΑΡΧΙΔΙΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.. Αν δεν τα έχετε, απλά αδειάστε μας την γωνιά. Μόνο πριν να φύγετε, άστε στο μπουφέ του Φαν Κλαμπ μέσα σε ένα φάκελο, τα εισιτήρια που είπατε ότι δεν θα δίνετε στους Συνδέσμους Φιλάθλων, γιατί ο Θεός βλέπει, και αυτό που κάνατε με τα εισιτήρια είναι ΑΤΙΜΟ, όχι μόνο προς τους οπαδούς, αλλά και προς τον ΑΠΟΕΛ.

    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας…ελπίζω να το δημοσιεύεστε.

    ΕΝΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. δείτε τον βλάκα τον χόχο τι είπε: "APO IDRISIS TIS KOPRIAS, OLOI OI PROEDROI TOIS ENTELOS SIMPTOMATIKA PROERHONTAI APO TO APOERL, TA PERISSOTERA MELI TO IDIO"...

    για να καταλάβετε τι τους ταίζουν... ΡΕ ΒΙΛΛΟ Ο ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ ΤΙ ΗΤΑΝ;;; ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ;;; ΤΙΣ "ΧΡΥΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ" ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;;

    Λαλεί μας ο βίλλος ότι κερδίζουμε τα παραπάνω φάουλ με Κυπραίους διαιτητές!! ρε ΠΕΟΓΛΥΦΤΗ να σου θυμίσω ότι στο Τσαμπιονς Λιγκ ήμασταν η ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ και την περισσότερη κατοχή μπάλας στον όμιλο μας;;; ρε ΠΕΟΓΛΥΦΤΗ οι διαιτητές τζιαμέ ήταν Κυπραίοι;;;

    ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΦΥΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΝΗΣΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ... ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΖΙΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΥΛΛΟΙ ΡΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ...

    ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. O ALLOS THN MEPA POU ESTEILE FAKELLO H UEFA GIA STHMENO THS APOMIMHSHS TOY EFKIKE TZIAI EFONAZE OTI H DIKASTIKH EXAPISTHKE STO APOEL...OPIOS EN ANTREPETE O KOSMOS EN DIKOS TOU...THOREITE DIOIKOUNTES...O IDIOS POU PRIN MIA VDOMADA TOU APOLOGITHEIKETE TOSO TO EKTIMHSE POU APO TO MISOS TOU EN AKOUSE DHLOSEIS TYPOU 'DEN TIMOPHSAME TO APOEL GIATI THA ADIKEITO H OMONOIA'...PREPEI NA EIMASTE H EKSERESH TOU KANONA POU LEEI 'O KATHENAS EXEI TO PROEDRO POU TOU AKSIZEI'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΦΡΙΞΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΓΣΠ... ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΛΩΡΟΚΡΙΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ "ΣΥΓΝΩΜΗ Κ. ΦΡΙΞΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ".... ΠΛΕΟΝ ΜΙΛΑ ΤΟ ΞΥΛΟ...

    ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ... ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΤΗ... ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΓΥΡΕΨΕ ΧΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ..ΕΒΡΑΙΟΙ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΡΚΟΙ...Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΚΟΛΟΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ..ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΝΙΚΗΣΑΝ....ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΗ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ...ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ..ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...1-2 ΝΕΚΡΟΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 25 Μάρτιος, 2010 12:25 ......ΕΙΠΕ: "Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ..ΕΒΡΑΙΟΙ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΡΚΟΙ...Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΚΟΛΟΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ..ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΝΙΚΗΣΑΝ....ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΗ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ...ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ..ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"


    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΤΕΡΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΝΟΜΑ :
    AN.25/03/2010/12/25.
    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.
    EVER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Τουντα τταζετικα, οπαδοί του Χίτλερ, μισιη μου που γράφουν ότι εννα σκοτόσουν, εννα σφάξουν, εννα κλάσουν, πάω στοίχημα ότι η πουλλού τους ούτε 4 πόντους δεν είναι τζιε φκάλλουν το κόμπλεξ τους αλλού. Ναι ρε πουτανοπαιδα, η Σοβιετική ενωση εγάμησε τον χίτλερ σας τζιε επέψε τον τζιαμε που ανήκει, τζιαμέ που επήε τζιε ο παπάς σας ο γρίβας, στην πίσσα τζιε στην χόγλαση, τζιαμέ που θα πάτε τζιε σείς που θα έρτει η ώρα να ψοφήσετε, αν δεν αλλάξετε νου. Δυστηχώς για λλόου σας, λάθος τόπο εθκιαλέξετε να πέξετε τους ψευτόμαγκες. Δαμέσα πρόεδρος της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ τζιε έσιει σας πισοκολλητό, γιαυτό, οχι να τολμήσετε, αλλα απλά να διανοηθήτε να ρίξετε πετρίτσα τζιε θα φάτε βιλλιές να στίσετε. Ακου, ημίσιη μου να κάμουν κάθαρση, οι μουννάρες. Ατε ουουουουστ έξω που την Κύπρο, κοπριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΕΤΣΙΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΜΟΥ. ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. re complexares xoxoi hooligans tou internet tzai tou keyboard, ti gyrefkete mes ta sites?

    eshei 7 xronia pou eisaste me tin villia mes ton kolo ksafnika athymithikete oti yparxete?

    ante spiti pou gamiete i mamma sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ..ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ(ΙΝΤΕRNET) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.....ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΟΠΙΑΣΤΕ.......ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΠΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ......ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΤΟΛΜΑΤΕ?Η ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΕΣ.....ΧΑΣΙΚΛΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΟΑΣΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ.................ΚΑΙ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΟΚΥΠ ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ(ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ)..ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ...ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ......Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. PE XOXOUTHKIA MA ESAS GIATI DEN SAS EDEIKSE STO VIDEO TOU CH LEAGUE?...OKSA PAIZETAI ASIATIKO KYPELLO ME TOUS MOGGOLOUS TZIAI TOUS KINEZOUS ESEIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ε πε μας εσύ ρε ψηφοφλώρε του ακελ, που επολεμήσεται. Πε μας τι εκάμετε για να ελευθερώσετε τον τόπο σας και άσε την Σοβιετική ένωση και τον Χίτλερ. Μέχρι και σήμερα προσπαθείται να την διαλύσεται την Κύπρο. Πες μας επίσης ποιά Σοβιετική Ένωση άντεξε, πες μας επίσης ποιό σύστημα κουμουνισμού είδε, μόνο με τα αδέρφια σας τους τούρκους κάνετε καλό, ντροπή σας. Πήγαινε στς κατασκοινώσεις τις εδον με τα αδερφάκια σας και μην ξαναγράψετε οτιδήποτε δαμέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. έδειξε τους φίλε μου, η εκπρόσωπος του σωματείου Χομόνοιας Λευκωσίας ήταν η Μπεσίκτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. MIA APORIA RE PAIDIA.GIATI I OMADA TIS KYVERNISIS KAI TWN SIKE DEN EINAI POTE STIN PARELASI TIS 25HS MARTIOY;MIPWS YPARXEI KANENAS XOXOS POU MPAINEI STO SIDE MAS NA MAS EKSIGISEI;ELLINES KSIPNATE POTE PRWTATHLIMA SE AYTOYS POY VRIZOYN TO ETHNOS.APOEL ANORTHOSIS APOLLON EINAI STO XERI MAS.O KALYTEROS APO EMAS AS TO PAREI OOOXXXIII AYTOI KSIPNATEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Το φιλμάκι που έχεις στην αρχή της ανάρτησης,πρέπει ο Γιοβάνοβιτς να το βάλει να το δούν όλοι οι παίχτες. Να καταλάβουν ποιοί είναι και τι έχουν επιτύχει αυτή τη σεζόν.

    Δεν ξέρω αν χάθηκε ή όχι ακόμα το θέμα τίτλου. Σίγουρα δεν εξαρτώνται όλα πλέον από εμάς. Όπως και να έχει όμως, την Κυριακή πρέπει να παίξουν σαν ΑΠΟΕΛίστες. Πρέπει να γαιματώσουν τη φανέλλα.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΑΚΕΛ ΗΘΕΛΕ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΕΡΑ..."...

    ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΧΜΕΤ ΜΙΛΤΗ ΤΑΛΑΤ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΕΛΕΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑΒΛΟΥ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. min asxoliste me tous manoxoxous tous kompleksikous asxolithite me tin omada mas ke mono min tous dinete simasia kanena kerdos den exoume

    apoeltrella

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. re ma gia na asxoliste etsi polla me to akel prepei na to exete meston kolo kala sfinomeno!!! den eksigeite allios...xaxaxaxaxaxa!!!

    oi pio blakes opadoi ever!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. re ever gamw tin mana sou gamw...esy gia na asxolise me to apoel prepei na efages poly xylo kai gamisi pou tous portokali..en exigite alliws..prepei na eisai pou ekeinous pou tous esiran pou tin thira 9!!!re diaxeiristi en mporei na se voithisei kapoios na vreis tin dieuthinsi tou ever na mas tin grapseis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. PE XOXO EMPA DESTO VIDEO PIO PANO, ETSI GIA NA DEIS POU DEN THA PAEIS ..NEVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΝΤΡΟΠΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ?

    ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ.. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ... ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ Σ' ΕΜΑΣ ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ... ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΜΩΣ??

    ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ...
    ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ.. ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΨΗΛΑ...

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΟΠ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΕΛΕΙΟ ΝΟΜΟ ΕΞΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

    ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 21:00 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΟΛΛΥ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΖΙΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΥΡΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΡΗΤΕ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟΛΜΑΣ ΤΖΙΕ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΕΚΑΜΑΝ ΟΙ ΑΚΕΛΙΚΟΙ ΤΖΙΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ? ΡΕ ΜΟΥΝΝΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΠΡΕΠΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΖΙΕ ΞΥΧΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ, ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΑΣ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΠΟΥ ΕΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β ΠΟΥ ΕΣΚΟΤΩΝΕ ΤΖΙΕ ΜΑΝΤΡΙΖΕ ΚΟΣΜΟ ΤΖΙΕ ΕΔΟΚΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΝΝΟΥΙ, ΠΑΛΑΒΟΥΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΓΥΡΙΖΙΣΜΟΥ ΤΟ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΙΟΙ ΤΗΝ ΕΔΙΑΛΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΜΝΕΙΣ ΤΟ ΓΑΡΓΑΡΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΜΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΟΤΖΙΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΝΜΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΤΗΣ Τ.Μ.Τ ΤΖΙΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΟΥΠΟΤΖΙΗ ΤΖΙΕ ΝΑ ΡΤΟΥΝ ΠΟΔΑ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΤΕΡΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΖΙΕ ΠΟΣΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΟΥΘΚΙΑ. ΜΟΥΝΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΕXO O FOIVOS APO TO APOEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. RE VLAKA FKARTES PAROPIDES EMATHA SAS EN TROPARIO OPOS TIS MIXANOUES OULOI SAS KE TO PIPILATE POU TO 74 PESMAS ESI POU TA KSERIS OULA POU ISASTAN OULI ESIS IMAZA TON KOUmouniwn? O MAKARIOS SAS APO PIAN PORTA DIEFIGE KE AFISE MIA XORA STO ELEOS TON ADERFON SAS? EXI TRIA XRONIA ISASTE EKSOUSIA KE AKOMA EN IDAME ASPRI MERA PAME PU TOKAKO STO XIROTERO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΠΡΟΣ ΑΚΕΛΙΚΑ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.....ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ...ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 1571 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ 1960,1964.1974,1977,2004 Κ.Α.........ΑΛΛΑ ΤΟΥ 1571 ΠΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ...ΕΤΣΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.....ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΡΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΥΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΗΡΑΘΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ(ΕΓΙΩ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.....ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!)........
    ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΚΟΥΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...........
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ??
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΡΗΨΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Σ'ΑΥΤΟΝ.
    ΝΑΙ ΡΕ...Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ
    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ....
    Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΣΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ.ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΕΟΚΑ.
    ΛΕΩ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 55-59 Η ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΜΑΛΤΑ, ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΤΙΣ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΗΣ...
    ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ....ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΑΝΓΚΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΜΕ ΕΛΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ(ΒΑΣΕΙΣ) ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΗΡΩΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΑΚΟΨΕ ΤΟΝ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ "ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"(ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ) ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ(ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΚΔΙΩΚΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΕΔΙΩΞΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΝΘΩΠΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ ΤΟ 1960 ΤΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΩΝΤΑΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΧΙΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΠΡΙΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΟΥ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 1941 ΤΟ 97% ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ).
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΟ 1960 ΠΗΓΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΑ 13 ΣΗΜΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. …
    ΚΑΙ ΡΩΤΩ : ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΑΡΙΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ «ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΗΡΘΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ???
    ΣΥΝΕΧΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΘΗ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΡΙΦΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ..
    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΑΡΙΕ ΑΦΟΥ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΗΤΑΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΣ??


    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

    ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ . ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:
    ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΑΡΞ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
    ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΥΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΖΥΓΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ.
    ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΚΕΛΙΚΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΩΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΡΟΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΑΡΙΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΑΚΕΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ???ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ Η ΟΧΙ?? ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ‘Η ΟΧΙ?

    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ Ο ΚΩΛΟΜΑΚΑΡΙΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ(ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΡΙΒΑΣ) ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΑΧΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ. ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΜΕ…ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ. ΗΘΕΛΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΟΙΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΡΙΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΙΑΚΩΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΚΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ..
    ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΕΛΟΥΣΕ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ «ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΒΑΡΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ..
    ΣΥΝΟΨΗΖΩΝΤΑΣ ΘΕΤΩ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:
    1)ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΑΡΙΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ «ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΗΡΘΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ???
    2)ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΑΡΙΕ ΑΦΟΥ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΗΤΑΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΣ??
    3)ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΑΡΙΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΑΚΕΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ???ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ Η ΟΧΙ?? ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ‘Η ΟΧΙ?

    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

    ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΗΦΑΝΕΣ..
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1955 ΣΤΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1940 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝΓΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ : ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΥ 55-59. ΣΤΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 55-59 ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ. ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΙΚΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ «ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑΙ». ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1974 ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΜΟΡΦΟΥ. ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΗΡΑΝ 16 ΣΙΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΣΙΚΕ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΧΑ Η «ΒΑΣΙΛΛΙΣΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΑΣ ΛΕΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΕΣ. ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΑΝΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ??ΝΑΙ ΡΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΘΩΣΙΑΤΕΣ , ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. ΜΑΣ ΛΕΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΨΗΦΙΖΩΝΤΑΣ ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΩΝ.ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΠΟ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙαΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΠ ΑΠΟ ΤΟΝ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΝΑ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 9 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ 2ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ?? ΠΩΣ ΘΚΙΑΛΟ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΑΝΙ Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 2ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?????ΠΩΣ ΘΚΙΑΟΛΟ??ΠΩΣ ΘΚΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΕ???


    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΟΠΑΔΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΑΝΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ??
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΛΕΝ ΠΟΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ…

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΓΡΙΒΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΥΡΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΩΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΟΥ .

    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. "ΠΡΟΣ ΑΚΕΛΙΚΑ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.....ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ...ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 1571 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ 1960,1964.1974,1977,2004 Κ.Α.........ΑΛΛΑ ΤΟΥ 1571 ΠΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ...ΕΤΣΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.....ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΡΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.."

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΤΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΙΟ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ???

    ΒΑΛΤΕ ΝΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ....
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΟΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΖΑΙ ΣΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΛΛΕ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

    ΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ)

    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΤΙΚΑ) ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΡΑ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974

    Μadrillenos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. to egrapsa kai thn deftera to grafw kai shmera...
    ne reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    APOEL THRYLOS PRWTATHLIMA!!!!!!!!!!!

    NE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    6X3
    6X3

    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. TIN OMONOIA 8A TIN DEROUME OPOY 8ELETE GRAPSE TE TO! APOEL KAI TA MYALA POURE! OMONOIA MIA ZWI OLE PARTE TROPAIO PARTE TROPAIO PARTE TROPAIO! ATE 8RYLE M PAME NA TOYS LIWSOUMEN! LAOS OLE OLE!
    ZITW I POUTANA TOY AKEL I GAMIMENI I VASILISSA!

    NAI RE EXW ZALI STO KEFALI K LALW ASYNARTISIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. OXI STO 24SPORTS EINAI KAFROI K PAIZOUN TOYS ANTIKEIMENIKOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. O MARCEL DESAILLY EIPE KAPOTE :'STHN KAPIEPA MOY EXO KERDISEI TA PANTA..PAGKOSMIO KYPELLO,PROTATHLHMATA,KYPELLA,SUPERCUP.DIHPHROTIKO KYPELLO ME TH MILAN....TIPOTA APO OLA AFTA DEN SIGKRINETAI ME AFTO POU NIOTHEIS NA SE DIAPERNA OTAN EISAI STHMENOS STHN SENTRA..,TO SENTONI KYMMATIZEI..KAI AKOUGETAI APO TA MEGAFONA O YMNOS TOU CHAMPIONS LEAGUE

    AFIEROMENO SE OLOUS EMAS POU TOSO GRHGORA KSEXASAME TI MAS EXEI PROSFEREI FETOS AYTH H OMADA

    SE EFXARISTO THRYLE THEE'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΜΟΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΘΕΛΕ..ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 17.7.74 ΣΤΑ Η.Ε ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ..Ο ΓΡΙΒΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 13ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ(ΚΟΦΙΝΟΥ67)ΑΛΛΑ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΣΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ......ΛΑΘΗ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ)......ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ,ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ...Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ(ΚΟΜΜΑΤΑ Κ.Α)...Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. APOELARA KAI STHN KOLASH MAZI THAMASTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Στον ΜΑΔΡΙΛΕΝΟ

    Ενδιαφερουν ιδιαιτερα οι αποψεις σου.Εν θα τις σχολιασω. Απλως θελω να πω οτι ειμαι τζαι εγω ενας ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ που θελει το καλο της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και του ΕΘΝΟΥΣ, που υψωνει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ και την ΚΥΠΡΙΑΚΗ σημαια,που μενει μακρια που ακραιοτητες τζαι φανατισμους τζαι που εχει οραμα ενα ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΕΝΩΜΕΝΟ διοτι αλλως πως δεν παμε ΠΟΥΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ανωνυμε που ειπες οτι η ΤΖΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ συμφωνω μαζι σου σε ολα οσα ειπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ADELFIA EIMASTE OLOI APOGOITEVMENOI ME TA (POLLA) LATHI THS DIOIKHSHS ALLA MHN MHDENIZETE TA PANTA.DEN PISTEVO O PROEDREOS MAS NA MHN AGAPA TO A.P.O.E.L.EGO PISTEVO XREIAZETE KAPOION DIPLA TOU SE THESH TEXNIKOU DIEFTHINTH (P.X SAMBOURITS) POU NA KATEXEI TO ANTIKEIMENO KAI NA EXEI TA APARETHTA KONE ME PAIXTES, MANAGERS ,SCOUTERS KLP EKEI DHLADH POU PONOUME APO OTI DEIXNEI KAI H ADYNAMIA KALON METAGRAFON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. oloi kserete oti 8a xasi to apoel. ti to pedeuete dil. ego an kai ime olympiakos vlepo ka8ari niki tis omonoias. ine kaliteri afti ti stigmi me polous pextes se forma. to apoel exi mini poli piso se ola...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. apoel-omonoia 3-0
    (kontis 17΄, alexandroy 38', xaralambides 90΄)
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
    KOROIDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Παναγιώτης27 Μαρτίου, 2010 10:49

    Φίλοι συν-ΑΠΟΕΛίστες, να σοβαρευτούμε λίγο και επιτέλους να διαβάσουμε ΙΣΤΟΡΙΑ.

    Ο μεγαλύτερος πατριώτης, αθεράπευτα ΕΝΩΤΙΚΟΣ που γέννησε αυτός ο τόπος είναι ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ. Και είναι ο μόνος που αντιλαμβανόταν κάθε στιγμή τις ισορροπίες, και που με δεξιοτεχνικούς χειρισμούς οδειγούσε τα γεγονότα προς την υλοποίηση της. Αν ο Μακάριος συνεπικουρήτο στο έργο του αντί να καταπολεμείται, σήμερα η ΕΝΩΣΙΣ θα ήτο γεγονός.

    Είναι γι΄αυτό που σήμερα το ΑΚΕΛ, προσπαθεί εντέχνως να κάνει στροφή και να σπιλώσει το όνομα του.

    Υ.Γ.: Ο ΑΠΟΕΛ είναι ΘΡΥΛΟΣ. Είναι αθάνατο και αύριο πρέπει να παλέψει για τη τιμή του, την ιστορία του και για τον κόσμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ate re kopelia oli gsp aurio na min lipi kanis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. AYTI OMADA ME EXEI TA3IDE3I PANTOU DE 8A STAMATISW NA EIME DIPLATIS KE STA DISKOLA GIATI ALI DE 8A TA3IDE3OU POTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Επειδή ο έμπλαιξε ή θέλει να μπλέκει τις πούτσες με τις βούρτσες, να πάει ν΄αγορασει βιβλία ιστορίας να θκιαβάσει αντικειμενικά και όχι για να καλύψει τις μαλακίες του αρχιπροδότη γρίβα, να τα κάνει όλα ίσα και όμοια και στο τέλος να μου λέει ότι φταίνε όλοι. Σίγουρα σε μιά νεοσύστατη δημοκρατία έγιναν λάθη και απο τον Μακάριο που σαν πρόεδρος της Κύπρου, σαν πρόεδρος ανεξαρτητου κράτους έπρεπε να σκέφτεται και όχι σαν νομάρχης του ελληνικού κράτους. Γιατί κακά τα ψέματα ο Μακάριος αναγκάστικε να υπογράψει τις συνθήκες Ζυρίχης το 1959 υπο την απειλη της ελληνικής τοτε κυβέρνησης του Κων/νου Καραμανλη. Αλλά αν όλοι, μα όλοι αγαπούσαν έστω και το ελάχιστο αυτο τον τόπο και τον έβλεπαν σαν την πατρίδα τους, κανείς δεν θα μας έκλεβε την ελληνικότητα μας, τίποτα μα τίποτα δεν θα γινόταν. Ο γρίβας με την προιστόρια του Χίτη στην Ελλάδα, που για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει, είναι αυτή η οργάνωση που συνεργάστικε με τους Γερμανους στην κατοχή και πήγαινε και έβαζε ένα Χ πάνω στην πόρτα του κάθε αντιστασιακού, για να πηγαίνουν οι γερμανοι να τον συλλαμβάνουν, κακώς ερχόνενος στην Κύπρο, εκμεταλλέυτηκε τον πόθο των Κυπρίων για ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Εκμεταλλεύτικε τον πόθο των αγνών νέων και ο Μακάριος κακώς δέχτηκε να ηγηθεί ο άνθρωπος αυτός τον αγώνα γιατί ο γρίβας εκτός που φανατικός αντικουμουνιστής, δεν σεβόταν ούτε την ανθρώπινη ζωή. Και για να μης ξεχνούμε πρώτη η αριστερά έθεσε θέμα ένωσης με την Ελλάδα, και αργότερα συμπαρατάχθηκε με το ενωτικό δημοψήφισμα που διοργάνωσε η εθναρχία, που εξάλλου το 96/100, νομίζω, ακόμα και τουρκοκύπριοι, ψήφισαν ένωση. Τώρα, το 55 η αριστερα πρότεινε άλλες μορφές αγώνα όπως παναπεργείες που θα συμμετίχαν όλος ο κυπριακός λαός, γιατί να μήν ξεχνούμε ότι ο γρίβας με την πρώτη διακύρηξη του ΑΠΕΚΛΕΙΕ την αριστερά απο αυτο τον αγώνα, είναι γραμμένο στο ημερολόγιο του. Με τις παναπεργείες η κυπριακή οικονομία θα παρέλυε και έτσι οι άγγλοι κατακτητές θα έχαναν τεράστια ποσά απο εξαγωγές αγαθών. Εξάλλου αυτό έγινε και στην Ινδία υπο την ηγεσία ενός άλλου ιστορικού ηγέτη του Γκάντι, ο οποίος αν και ινδουιστής, ένωσε όλο τον λαο της χώρας, χριστιανούς, μουσουλμάνους, ινδουιστές, σινχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. παιδια, αυτη η κουβεντα με τον μακαριο τζαι τον γριβα ειναι οπως το σχεδιο αναν... σε καποια χρονια καποιοι θα λενε οτι ηταν ευκαιρια και αλλοι οτι ηταν καταστροφη... μην το ψαχνετε...οσον αφορα τον μακαριο

    -μονο σε δικτατορικες χωρες ο προεδρος παιρνει 97%
    -παπας και προεδρος? δεν λεει
    -ο κοσμος τον λατρευε διοτι ηταν αγραμματος...λαλουν σου, εν παπας...
    -ορκισε τον λαο σε ενωση, δεν τηρησε τον ορκο του
    -υπεγραψε τις συμφωνιες ζυριχης "μετα απο πιεσεις"????? ηταν προεδρος. σαν μην τις υπογραφε.εκεινος ειχε την ευθυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Γιατί εμείς λοιπον να είμαστε η εξέρεση, πως μπορείς να διεξάγεις απελευθερωτικό αγώνα και συνάμα να αποκλίεις το μισό πληθυσμό? Παρόλα αυτά η αριστέρα κράτησε αξιοπρεπή στάση απέναντι στους αγωνιστές, και πολλοί άνθρωποι της αριστεράς συμμετήχαν στον αγώνα και βοήθησαν αγωνιστές. Κατα την διαρκεια του αγώνα όμως εκτός απο τους αγνους αγωνιστές που έδιναν την ζωής τους για το ύψιστο ιδανικό, υπήρχαν πολλοι στους κόλπους της οργάνωσης, που είτε δεν άντεχαν τα βασανιστίρια, είτε ήταν φιλοχρίματοι και πρόδωναν τους συναδέλφους τους. Και τονίζω ΟΥΤΕ ένας αριστερος δεν πρόδωσε ποτέ κανέναν, το αναφέρει εξάλλου στα απομνημονεύματα του ο Σταυραετός Γρηγόρης Αυξεντίου που έγραφε ότι < απορώ πραγματικά να οι γνήσιοι εχθροί μας είναι οι άγγλοι ή βρίσκονται εντός της οργάνωσης. Ανθρωπους αριστερους τους οποίους εμείς αποκλείσαμε, συμπεριφέρονται με περισσότερο πατριωτισμό απ΄οτι στελέχη μας.> Μετά τη διαφενόμενη αποτυχία του αγώνα και τον άδικο και ηρωικό θάνατο πολλών παλληκαριών, ο γρίβας έδωσε εντολή να χτυπηθεί η αριστερά και έτσι άρχισε τις εκτελέσεις προοδευτικών ανθρώπων που το μεγάλο τους αμάρτημα ήταν το ότι ήταν αριστεροί, ανάμεσα σ'αυτούς και γυναικόπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Κατηγορίες που μετά απο τόσα χρόνια, όσες φορές και άν κλήθηκε ο σύνδεσμος αγωνιστών να τεκμιριώσει, αρνήτε πεισματικά. Η αριστερά μετά απο αυτες τις κατασυρροήν δολοφονίες, εκτόξευσε κατηγορίες εναντίων των αγωνιστών, τους αποκαλούσε βαρελόττους, τραμπουκους κ.α. Κάτι για το οποίο αργότερα έκανε αυτοκριτική. Δηλάδη ό καθένας μπορεί να φανταστεί τι θα γινόταν αν άρχισαν να ανταποδίδουν και αυτοί με το ίδιο νόμισμα. Εμφύλιος όπως στην Ελλάδα. Το συμπέρασμα είναι ότι έγινε λαθασμένη μορφή αγώνα, κάτι που το αναφέρει και ο τέως πρόεδρος Γλαύκος Κληρίδης, στο βιβλίο η κατάθεση μου, με λάθος ηγέτη. Πολλά έχουν λεχθεί και γραφτεί για τον αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα του γρίβα. Ήταν άνθρωπος οπαδός της νοοτροποίας του χιτλερισμού, στην Ελλάδα το κόμμα του έλαβε 0,6/100, δεν ήταν διορατικός ουτε είχε πολιτικές ικανότητες. Είναι παντώς γνωστό ότι για τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε, ήρθε σε αντίθεση με τον Αυξεντίου. Και ένα άλλο ερώτημα που ο καθ' ενας δικαιούτε να υποβάλει, γιατί τον Αυξεντίου όπου, μα όπου βρισκόταν, οι εγγλέζοι το ήξεραν και αυτόν όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. λες διεξηγαγε αγωνα και απεκλεισε τον μισο πληθυσμο δηλ τους αριστερους. σου απαντω λοιπον. απο την ιδρυση του το κ.κ.κ και αργοτερα η μετεξεληξη του δηλ το ακελ ηταν εναντια σε καθε τι ελληνικο σε τουτο τον τοπο. το 1931, χρονια πριν την εοκα, οταν οι ελληνες κυπριοι εξεγερθηκαν για ενωση με την ελλαδα, εγιναν σοβαρα επεισοδια σε ολη την κυπρο απο τους αριστερους που ακουαν ελλαδα και εβγαζαν σπυρακια. ερχεστε τωρα και μας λετε γιατι να σας αποκλεισει ο γριβας απο τον αγωνα της εοκα που ειχε σαν στοχο την ενωση. επρεπε να ντρεπεστε. τα πιο πανω φανερωνουν το διαχρονικο μισος που ειχε η αριστερα της κυπρου προς καθε τι ελληνικο.δεν εθελετε τους "καλαμαραες" λογω του 74 , παντα δεν τους εθελετε. αποκαλουσατε την ελλαδα "ψωρο κωστενα" και "ξηπετσισμενο κουρκουτα". αυτοι ειστε. αιωνια ανθελληνες και θρασεις. ο εζεκιας σε ομιλιες του αποκαλουσε την κυπρο "χωρα των σοβιετ". εθελετε να μετατρεψετε την κυπρο σε κομμουνιστικη χωρα εξυπηρετωντας παντα την πρωην σοβιετικη ενωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Σ'όλη αυτή την ιστορία ο Μακάριος απο την αρχή δεν δεχόταν τη μορφή του ένοπλου αγώνα. Ηθελε ορισμένα σαμποτάζ και απεργείες, απλα δεν μπορούσε να ελέξει την ροή των πραγμάτων και έτσι συστρατεύθηκε, αλλά ουδέποτε συμφωνούσε με τις δολοφονίες του γρίβα.Στο τελος ενός αποτυχημένου αγώνα που σκοτώθηκαν περισσότεροι αριστεροί παρά εγγλεζοι και φυσικά τα αγνα παλληκλάρια που έγραψαν χρυσές σελίδες ηρωισμού, οι ύπουλοι εγγλέζοι με απειλές και συμπαραστάτες την ελληνική κυβέρνηση, μας έδωσαν ένα δικοινοτικό κρατος με ένα σύνταγμα με πολλές αδυναμίες. Με έλληνοκύπριο πρόεδρο και τουρκοκύπριο αντιπροέδρο και για να περάσει κάποιος νόμος, έπρεπε ο τουρκοκύπριος αντιπρόεδρος να μην θέσει βέτο. Αλλο λάθος της πλευράς μας και της κυβέρνησης Μακαρίου ήταν ότι υπότίμησε τον τουρκοκυπριακό παράγοντα, πάντα τους θεωρούσαμε υπο εμάς. Έτσι ο Μακάριος αποφάσισε να αλλάξει τα περιβόητα 13 σημεία του συντάγματος για να μπορεί κατα την γνώμη του, να λειτουργεί καλύτερα το σύνταγμα. Το οποίο αυτό έδωσε την αφορμή στους τουρκοκύπριους να αποσυρθουν απο την βουλή και απο τα κυβερνητικά κτίρια και να αρχίσουν να κάνουν άλλα σχέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Οι τουρκοκύπριοι εξτρεμιστές με την Τ.Μ.Τ άρχισαν κρυφά να εξοπλίζονται με σκοπό τον διαμερισμό του τόπου. Όποιος ήταν εναντίον, δολοφονήτο, γιαυτό έχουμε και δολοφονίες προοδευτικών τουρκοκυπρίων. Έτσι το 63 με αφορμή την δολοφονία μιας τουρκοκύπριας ιερόδουλης, Χριστούγεννα άρχισαν οι διακοινοτικές ταραχές μεταξή παρανόμων οργανόσεων και απο τις δύο κοινότιτες. Παρανόμων, γιατί σε κανένα σημείο του συντάγματος δεν προέβλεπε τη δημιούργεία ενόπλων ομάδων. Οι τουρκοκύπριοι αποσύρονται σε θύλακες και χαράσετε για πρώτη φορά στην Λευκωσία η λεγόμενη πράσινη γραμμη. Απο τότε η εξτρεμιστικές τουρκοκυπριακές οργανώσης έπεδίωκαν το taksim, δηλαδή διχοτόμηση και εμείς είτε θελημένα έιτε άθελα παίζαμε το παιχνίδη τους. Ιδρύεται η εθνική φρουρά με πρώτο αρχηγό πάλε τον γρίβα, ο οποίος σαν αρχίδι που ήταν το 67 εισβάλει, χωρίς να ειδοποιήσει την ηγεσία στην Κοφίνου για να κάμει εθνοκάθαρση. Αποτέλεσμα η Τουρκία να απειλεί με εισβολή εκτός και αν έφευγε η ελληνική μεραρχία απο την Κύπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1945-1974 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ...ΑΛΛΑ 1)Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ Χ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 2)ΤΟ ΕΛΑΣ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΒΑΣΗ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΑ 25.000 ΕΛΛΗΝΩΝ!ΑΛΛΑ Η Χ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΠΟΕΛ!(ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ).3)Ο ΓΡΙΒΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ(ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ) 4)ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ,ΟΧΙ1940,ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΟΚΑ Κ.Α)5)Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 6)Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 7)ΑΠΟΕΛ-ΘΡΥΛΟΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΥΠΕΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΡΕ ΑΝΙΔΕΕ ΤΟ 1967 ΣΤΗΝ ΚΟΦΙΝΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΗ(ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ)ΕΝΩ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΙΚΝΥΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Όπως και έγινε. Τα σχέδια της άγκυρας προχορούσαν όπως το ρολόι αργα - σταθερα με συμπαραστατες και συνοιδηπόρους κατα κύριο λόγο τον γρίβα. Ο Μακάριος σαν γνήσιος ενωτικος που ήταν, κατάλαβε ότι θα έπρεπε να στραφεί πλέον στο εφκταίο,δηλαδη να λειτουργείσει πλέον σαν προέδρος και να αναζυτήσει συμμαχίες, κατάλαβε ότι η Τουρκία αργά η γρήγορα θα επανερχόταν. Έτσι το 67 με την άνοδο στην εξουσία των ποιό ηλίθιων και πουλημένων ελλήνων, μόνον στα λόγια η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει να παίρνει πιο γρήγορους ρυθμούς. Ο γρίβας επιστρέφει κρυφά και παράνομα και ιδρύει την ΕΟΚΑ Β, μετατοπινή εξέλιξη το εθνικού μετόπου. Αρχίζουν τα όργανα, η παράνομα οπλισμένη οργάνωση χρηματοδοτούμενη απο την ελληνική χούντα με ηγέτη τον γρίβα καλείται να κάνει τι? Να μοιράσει την Κύπρο, να δώσει την αφορμή που τοσο καιρό η τουρκία λιγουρευόταν. Ανατινάξεις αστυνομικών σταθμών, δολοφονίες δημοκρατικών ανθρώπων και η τουρκία εκέι να τρίβει τα χέρια, να βλέπει ότι το σχέδιο πάει πρίμα, να εξοπλίζεται, να ετοιμάζεται και ο γρίβας με τους καραβανάδες της Ελλάδος να συνεχίζουν το άθλιο έργο που ανέλαβαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΛΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Και φτάνουμε στον ιούλη του 74, αφού ένα χρόνο πρίν ο σαπόγερος εψόφησε. Η χούντα δίνει εντολή στους εδώ έλληνες αξιωματικούς να σκοτώσουν τον Μακάριο και να καταλάβουν την εξουσία. Μόλις ακούστηκε η είδηση απο το ΡΙΚ για πραξηκόπημα τα παλληκάρκα της ΕΟΚΑ Β εφκήκαν στο σεργιάνι. Σκοτωμοί, συλλήψεις, βασανηστηρια. Ο Μακάριος σώζεται απο την επήθεση που δέχεται απο τους πραξηκοπιματιες ΛΟΚ και διαφεύγει στην Παφο. Το πραξηκόπιμα απέτυχε. Η τουρκία εκεί να εξοπλίζεται, να ετοιμάζεται, όλα ήρθαν όπως τα ήθελε. Η αντίστροφη μέτρηση έγινε ακόμα πιο έντονη. Δήθεν πρόεδρος μετά απο ένα αλαλούμ, αναλαμβάνει ο Νίκος Σαμψών, γνωστός για τις τουρκοεθνοκαθαρσηκές του τάσεις. Και ούτε μια λέξη για ΕΝΩΣΗ για την οποία δήθεν έγινε πραξηκόπιμα. Η 20 Ιουλιόυ μας βρίσκει με πρωηνή προσευχή απο το πραξικοκρατούμενο ΡΙΚ ενω οι φυλακές γεμάτες αριστερούς και δημοκρατικούς με την ΕΟΚΑ Β να έχει τον έλεγχο. Μια μέρα πρίν το BBC μετάδιδε για προετοιμάσια του τούρκικου στρατού για απόβαση στην Κύπρο. Οι πραξηκοπιματίες τον χαβά τους, το σχέδιο που και αυτοι ήθελαν πραγματοποιήτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Τα καράβια γεμάτα στρατό έφταναν και στα ανοχύρωτα, προδομένα πολυβολεία της Κερύνειας που είχε κτίσει ο Μακάριος δεν υπήρχε κανείς. Ξέρετε τι πάνει να πει να κάνουν απόβαση και να έχεις πολυβολεία επανδρωμένα? Η θάλασσα θα βαφόταν κόκκινη και ουτε που θα πατούσαν πόδι στην Κύπρο. Αλλά το σχέδιο έτσι προνοούσε να μπούν ανενόχλιτοι δια περιπάτου. Η αεροπορία να βομβαρδίζει ανενόχλιτη, το πεζικό να προχωρά να καταλαμβάνει το ένα χωρίο μετά το άλλο δια περιπάτου και να φωτογραφίζει τα ανοσιουργήματα του. Και ο στρατός μας, πού είναι? Είχε άλλες έννιες, να σκοτώνει και να φυλακίζει τα αδέρφια του. Όταν οι εοκαβητατζίες κατάλαβαν ότι το παιχνίδι χόντρηνε, άρχισαν να γυρέυουν τρόπο να ξεφήγουν. Αφησαν τον κόσμο στις φυλακές και βγήκαν πρός το Τρόοδος. Οι φυλακές σπάζουν και τα παιδιά γυρεύουν όπλα να πάνε να πολεμήσουν, να πάνε να καθαρίσουν τα σκατά που έκαναν άλλοι. Όπλα όμως δεν υπήρχαν ήταν χρησιμοποιημένα για να τους σκοτώνουν, έτσι με μαρτίνια και κυνηγετικά πίγαν στην φωτιά και στον όλεθρο, αφού οι εοκαβητατζίδες πατριώτες ηταν πάνω στο Τροοδος και γλεντούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΑΤΕ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ27 Μαρτίου, 2010 18:32

    Μάνα ρε τα καυμένα τα κουμμουνούθκια εθέλαν να αγωνιστούν ρε και δεν τα άφηκε ο άτακτος ο γρίβας και διαμαρτύρουνται.

    ΑΠΟ ΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΡΟΠΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΑΤΕ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ27 Μαρτίου, 2010 18:36

    Το ΑΚΕΛ ευθύς εξαρχής απόρριπτε την ένοπλη δράση. Στις 16 Δεκεμβρίου 1954, η ελληνική εφημερίδα «Απογευματινή» δημοσίευσε άρθρο με τον τίτλο «Ίσως ήλθε ο καιρός να σκεφθούν οι Κύπριοι τα όπλα», το ΑΚΕΛ αντέδρασε έντονα προς το δημοσίευμα, το οποίο, μεταδόθηκε και από τον ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών.Η 2α Ολομέλεια του ΑΚΕΛ κατά την σύνοδόν της (13 Ιανουαρίου 1955) εψήφισε και ανακοίνωσε προκήρυξη της («Ν. Δημοκράτης» 15 Ιανουαρίου 1955) ότι: «Για το λαό ήταν κάπως ακατανόητο γιατί τη στιγμή του πιο επαισχύντου χαντακώματος του Κυπριακού στον ΟΗΕ ακουόταν από τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθηνών και άλλως πως ορισμένοι υπαινιγμοί και συνθήματα περί «εχθροπραξιών» που θα «αρχίσουν» στην Κύπρο, περί «ανταρτικής δράσης» και «σαμποτάζ», που θα επιδοθεί δήθεν ο κυπριακός λαός. Ξεκαθαρίζουμε πως όταν εμείς διακηρύττουμε ότι ο αγώνας του κυπριακού λαού, είναι μαζικός, ανοικτός, ειρηνικός, δημοκρατικός, το εννοούμε. Το ΑΚΕΛ καλεί τον λαό να εντείνει στο έπακρο την επαγρύπνησή του και να φυλαχθεί από οποιασδήποτε μορφής τυχοδιωκτικές περιπέτειες που θα εξυπηρετούν ξένους σκοπούς».

    Όταν λοιπόν τα ξημερώματα της 1ης του Απρίλη ακούστηκαν οι πρώτες εκρήξεις, το ΑΚΕΛ μετά από έκτακτη σύγκληση του Πολιτικού Γραφείου του, αντέδρασε με την γνωστή εκείνη ανακοίνωση που μεταξύ άλλων τόνιζε: «Αδίσταχτα το ΑΚΕΛ λέει πως αυτού του είδους η δραστηριότητα μονάχα ζημιά μπορεί να προκαλέσει στον κυπριακό αγώνα. (…) το ΑΚΕΛ μ’ όλη τη συναίσθηση της ευθύνης του έναντι στο λαό και τους αγώνες του, προειδοποίησε αρκετά έγκαιρα για τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η τακτική του «σαμποτάζ», των λεγόμενων «εχθροπραξιών» και της προβοκάτσιας γενικά, που κρύβεται πίσω από το μανδύα της«εθνικής δράσης» (…) Ο πατριωτικός κυπριακός λαός δεν έχει καμιά σχέση μ’ αυτές τις τρομοκρατικές πράξεις. Το αλάθητο συμπέρασμα που πρέπει να βγάλει κάθε κύπριος πατριώτης είναι ότι τέτοιες μέθοδες ποτές δεν προωθούν τον αγώνα για εθνική απελευθέρωση. Οι μέθοδες αυτές εκφυλίζουν τον αγώνα και τον εκθέτουν στη συκοφαντία και τα κτυπήματα των εχθρών του».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΑΤΕ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ27 Μαρτίου, 2010 18:39

    Το επίσημον ΚΚΕ (ο αρχηγός του ΚΚΕ Ζαχαριάδης) σε ραδιοφωνική του ομιλία, καταδίδει στους Άγγλους ότι ο αρχηγός της ΕΟΚΑ, ο Διγενής, είναι ο Στρατηγός Γρίβας.Και το ακελικό όργανο «Ν. Δημοκράτης» δημοσίευσε την ομιλίαν του για να μεταδοθεί και στην Κύπρο παντού η προδοσία»

    Επι πλέον ο ραδιοσταθμός του ΚΚΕ την 26ην Απριλίου 1955 χαρακτηρίζει τον αγώνα της ΕΟΚΑ επί λέξει: «τυχοδιωκτισμό με πασχαλιάτικα βαρελότα»!

    Και το υποκατάστατον του ΚΚΕ, η ΕΔΑ, αποκαλεί τους μαχητες της ΕΟΚΑ «νταήδες με τυχοδιωκτικές ενέργειες» («Αυγή» 5-5-1955) και «αεροβομβιστές που προβοκάρουν τον αγώνα του Κυπριακού λαού»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΑΤΕ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ27 Μαρτίου, 2010 18:40

    Τον Μάιον του 1956 με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ κατήγγειλε τον ένοπλον αγώνα της ΕΟΚΑ «ως λανθασμένη τακτικήν της τρομοκρατίας της ΕΟΚΑ... δίνει εις τους Άγγλους πατήματα... εξ αιτίας της ΕΟΚΑ υφίστανται τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως... εκείνοι που πιάσανε όπλο και κτύπησαν τον δυνάστην έφεραν καταστροφήν στον τόπον».

    Αποτέλεσμα της στάσης των κομμουνιστών ήταν το αγγλικόν ΒΒC (εκπομπή 29 Αυγούστου 1956) να επαινεί το ΑΚΕΛ, διότι:

    «μέ φυλλάδια του αντιτίθεται εις την ΕΟΚΑ και ζητεί συνέχισιν της εκεχειρίας και την ειρήνευσιν πράγμα που δεικνύει ότι το ΑΚΕΛ έχει συναίσθησιν των επιθυμιών του λαού».

    Οι Άγγλοι προστάτευα τους κομμουνιστάς όπως η περίπτωση του Ζιαρτίδη που ήλθε «στο Λονδίνον όπου παραμένει ανενόχλητος υπό την σκέπην του αγγλικού νόμου». («Ελευθερία» 27 Οκτωβρίου 1956). Επίσης οι κομμουνιστες με έγγραφο της Κεντρικής Γραμματείας του ΑΚΕΛ (Σεπτέμβρης 1955) εκάλεσαν τους Κυπρίους «να σαμποτάρουν τον έρανον υπέρ των πολιτικών κρατουμένων» και στη συνέχειαν καταδίκασε:

    «την εισφοράν, διότι τα χρήματα, προωρίζοντο δια την αγοράν όπλων της εγκληματικής ΕΟΚΑ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΑΤΕ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ27 Μαρτίου, 2010 18:41

    Τον Μάρτιον του 1957 το ΑΚΕΛ συνεδρίασε εν Ολομελεία και κατεδίκασε τας προηγουμένας αποφάσεις του κατά της ΕΟΚΑ. Συγκεκριμένως απεφάσισε ότι:


    «Ταυτόχρονα η Κ.Ε. υπογραμμίζει ανοικτά ότι στη στάση μας έναντι της ΕΟΚΑ διεπράξαμε μια σειρά λάθη, μερικά από τα οποία αρκετά σοβαρά.

    Πρώτα - πρώτα από την αρχήν υποτιμήσαμε σοβαρά το κίνημα της ΕΟΚΑ, θεωρώντας το σαν κίνημα μερικών δεκάδων φανατικών της δεξιάς, προωρισμένο να σβήση σε μερικούς μήνες και δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε τις προετοιμασίες που γίνουνταν πάνω από τρία χρόνια.

    Δεύτερο η ανακοίνωση του Π.Γ. του Απρίλη του 1955 ήταν μια πολύ βιαστική και αψυχολόγητη ενέργεια που πρόδιδε σύγχισι και έλλειψι ψυχραιμίας και με τον τρόπο που έπιανε το ζήτημα θεωρητικολογώντας για ατομική τρομοκρατία με αποσπάσματα από τον Λένιν, δεν βοηθούσε καθόλου τες μάζες να δουν σωστά για ποιους λόγους το κόμμα μας διαφωνούσε με την τακτική του ένοπλου αγώνα.

    Τρίτο οι χαρακτηρισμοί που σε ανακοινώσεις και σε άρθρα μας δώσαμε στην ΕΟΚΑ και τους αγωνιστές της, αποκαλώντας τους «ψευτοδιγενήδες», «τραμπούκους», «βαρελόττους», «τρακατρούκες» κ.λπ. ήσαν προκλητικοί και σεχταριστικοί και ενώ δεν εξυπηρετούσαν καθόλου την εθνικήν μας υπόθεση και την ενότητα του λαού, ωπλίζαμε την ΕΟΚΑ και το μοναρχοφασισμό στην επίθεση τους ενάντια στο κόμμα και το Λαϊκό κίνημα και έρριχναν νερό στον μύλο της διάσπασης και του κινδύνου εμφυλίου σπαραγμού...».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΑΤΕ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ27 Μαρτίου, 2010 18:42

    Γράφει ο Ανδρέας Φάντης (πρώην στέλεχος ΑΚΕΛ) («Φιλελεύθερος», 25.5.1992): «Το μεγάλο μειονέκτημα και πέρα ως πέρα αρνητικό, που βαρύνει την ηγεσία του ΑΚΕΛ –και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου– έγκειται στο ότι κατρακύλησε σε ένα χαμηλό επίπεδο και χρησιμοποίησε για την ΕΟΚΑ και τους μαχητές της ανοίκειους, υβριστικούς χαρακτηρισμούς – προβοκάτορες, βαρελότους, ψευτοδιγενήδες και μερικούς ακόμα και πράκτορες της Ιντέλλιτζενς Σέρβις. Το να παρασυρτεί το ΑΚΕΛ σ’ αυτόν τον κατήφορο απαράδεκτων χαρακτηρισμών και σε ιδιαίτερες ομιλίες σ’ ένα χυδαίο υβρεολόγιο πολύ συνέτειναν οι αδυναμίες του χαρακτήρα και ο τυφλός φανατισμός του τότε Γ.Γ. της Κ.Ε. Όσοι γνώρισαν από κοντά τον μ. Παπαϊωάννου, οι πιο στενοί συνεργάτες του –και ο υποφαινόμενος υπήρξε ένας από αυτούς– έχουν προσωπική πείρα και “ιδίαν γνώσιν”, ότι με τον οξύθυμο χαρακτήρα του πολλές φορές με το παραμικρό γινόταν “έξω φρενών”, κραύγαζε σαν άνθρωπος “εκτός εαυτού” και χρησιμοποιούσε αδίστακτα και πληθωρικά χυδαίους χαρακτηρισμούς του πεζοδρομίου και του πλούσιου τουρκικού λεξιλογίου σ’ αυτόν τον τομέα».

    Ο Ανδρέας Ζιαρτίδης (πρώην στέλεχος ΑΚΕΛ)(Π. Παιονίδη: «Ανδρέας Ζιαρτίδης. Χωρίς φόβο και πάθος», σελ. 73-75) αφηγείται ότι Έλληνας αξιωματικός ενημέρωσε τον Ε. Παπαϊωάννου για επικείμενη έναρξη του αγώνα της ΕΟΚΑ, το 1954. «Δεν εδόθη η πρέπουσα σημασία. Είπαν ότι αυτά είναι λόγια. Το ΑΚΕΛ υποτίμησε την πληροφορία. Το δεύτερο λάθος που κάναμε είναι ότι κρίνοντας την τακτική εκείνου του αγώνα (…) προχωρήσαμε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς να προσβάλουμε κατά έναν πολύ σοβαρό τρόπο και τα στελέχη και τα μέλη της ΕΟΚΑ. Εκείνα περί “βαρελότων” και περί “τραμπούκων” ήταν ένα πολύ σοβαρό λάθος, το οποίο διέπραξε η ηγεσία του Κόμματός μας (…). Έγινε αργότερα αυτοκριτική για εκείνους τους χαρακτηρισμούς, αλλά η ζημιά πιστεύω πως έγινε, διότι εβάθυνε το πολιτικό χάσμα μεταξύ δεξιάς και Αριστεράς. Εχρειάσθη πολύς χρόνος, πολλή προσπάθεια για να σμικρυνθεί αυτό το χάσμα που εδημιουργήθη από εκείνο το πολύ σοβαρό λάθος, που διεπράχθη από το κόμμα μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Τα αποτελέσματα γνωστά, σκοτωμένοι, αγνοούμενοι, τραυματισμένοι, ορφανά, πρόσφυγες και η Τουρκία να έχει το 37/100 της Κύπρου. Και απο όλους αυτούς τους αίτιους, πόσοι πλήρωσαν? Στην Ελλάδα τουλάχιστον φυλακίστηκαν ορισμένοι, εδώ? Όυλλοι κούππες άπανες. Ούτε το θάρρος να ζητήσουν ένα συγνώμη δεν είχαν. Το Δεκέμβρη του 74 ο Μακάριος επιστρέφει. Σε μιά χώρα που έχει τεράστιες πληγές. Ο λαός όμως ανακουμπόνεται, προχωρα, δημιουργεί όλοι μιλούν για οικονομικό θαύμα. Το 77 ο Μακάριος με τον Ραούφ Ντεκτάς υπογράφουν τις συμφωνίες υψηλού επιπέδου,που προνοούν λύση ΔΙΖΟΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. Κανένα κόμμα δεν αντιδρα, ουτε μετά τον θάνατο του Μακαριου το 77 με τις συμφωνίες Κυπριανού - Ντεκτάς για ΔΙΖΟΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Όλοι οι πρόεδροι απο τότε πάνω σ΄αυτό το πλαίσο λύσης εργάζονταν. Δηλαδή δεν το καταλάβαμε ότι τα τετελεσμένα είναι εκεί και πρέπει να προσπαθήσουμε να σώσουμε ότι σώζεται. Δέν το καταλάβουμε ότι με την μη λύση, οι έπικοι θα αυξηθούν δραματικά και στο τέλος θα είναι περισσότεροι απο τους ελληνοκύπριους? Και ακόμα με την διχοτόμηση η τουρκία θα διοικεί στα κατεχόμενα και θα είμαστε σύνορα με αυτή? Τί θέλουμε, τί επιδιώκουμε ξέρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΑΤΕ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ27 Μαρτίου, 2010 18:48

    Συνοψίζοντας, τον αγώνα της ΕΟΚΑ μεν τον πιάννετε στο στόμα σας, απλά δεν έχετε δικαίωμα. Ύστερα μεν σύρνετε πέτρες γιατί το σπίτι σας ειδικά για τούτη την περίοδο της ιστορίας εν γυάλινο. Δέτε πως θα πιάσετε το πρωτάθλημα της βραχονησίδας και τους αγωνιστές που εδώκαν την ζωή τους για τούτο τον τόπο, ενώ άλλοι εδραιώναν πολιτικά κόμματα για να απολαμβάνουν σήμερα μεγαλεία, αφήστε τους ήσυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΑΤΕ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ27 Μαρτίου, 2010 18:51

    Συνοψίζοντας, τον αγώνα της ΕΟΚΑ μεν τον πιάννετε στο στόμα σας, απλά δεν έχετε δικαίωμα. Ύστερα μεν σύρνετε πέτρες γιατί το σπίτι σας ειδικά για τούτη την περίοδο της ιστορίας εν γυάλινο. Δέτε πως θα πιάσετε το πρωτάθλημα της βραχονησίδας και τους αγωνιστές που εδώκαν την ζωή τους για τούτο τον τόπο, ενώ άλλοι εδραιώναν πολιτικά κόμματα για να απολαμβάνουν σήμερα μεγαλεία, αφήστε τους ήσυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ATE APOEL MOU...OUTE LEPTO OE OE OE MHN STAMATAS NA TOUS GLENTAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. lagoi poutsa pou 8a fate aurio!!!! isaste oloi komatoskila. gamiete to akel me to disi kai to diko !!!!

    OMONOIA LAOS PROTATHLIMA RE!!!
    AS GAMIETE O KA8E POULIMENOS POU POULISE TI XORA POU KATIKITE TORA........

    PROVATA OLI SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. RE LAGOUDAKI POU TON TZIAIRO POU ESHEI NA PANHGIRISEIS ENNA ME TA VRISKEIS...AISTO KALLITERA..TI 7 , TI 8 XPONIA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. 1ον: Όταν αναφέρεστε στους χάχες της χοχός, ή στους ακελικούς, μην χρησιμοποιείτε το όρο "αριστερός". Ο μόνος πραγματικός "αριστερός" σ'αυτό τον τόπο είναι ο Βάσος Λυσσαρίδης. Διότι αριστερός, είναι αυτός που δεν δέχεται το άδικο, αγαπάει την πατρίδα και το έθνος του και δίνει και τη ζωή παλεύοντας για αυτά. Αλήθεια, τι σχέση έχουν με τον αριστερό οι χόχοι ή οι ακελικοί;;; Αρέσκει μου που φοράνε και τη φανέλλα του αγωνιστή Τσε Γκε Βάρα !!!

    2ον: Τα περί της 1ης προκήρυξης του Γρίβα που απέκλειε του αριστερούς είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Το ΑΚΕΛ από μόνο του αρνήθηκε να συμμετάσχει στον αγώνα, χαρακτήριζε τους αγωνιστές "τραμπούκους και βαρελώτα" (τουλάχιστον μέχρι το 1957 οπότε και ζήτησε συγνώμη μετά από "αυτοκριτική") και δυστυχώς στελέχη του κατέδιδαν τους αγωνιστές. Το ΑΚΕΛ είναι εξάλλου που αποκάλυψε την ταυτότητα του αρχηγού Γρίβα στους Άγγλους. Εξάλλου η σχέση του ΑΚΕΛ με τους Άγγλους από τότε μέχρι σήμερα, συνεχίζεται.

    3ον: Ο Μακάριος υποχρεώθηκε σχεδόν με πιστόλι στον κρόταφο να υπογράψει την ανεξαρτησία, αφού η μητέρα Ελλάς δια του Καραμανλή, δεν μπορούσε να σταθεί δίπλα μας, πραγματική μάνα.

    4ον: Ο Μακάριος, παρά την υπογραφή της ανεξαρτησίας, δεν έπαψε ούτε στιγμή να στοχεύει στην Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Εάν δεν μεσολαυούσε το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 στην Ελλάδα, η ιστορία σήμερα θα ήταν πολύ διαφορετική.

    5ον: Ο Γρίβας διέπραξε ολέθριο σφάλμα που προχώρησε στην σύσταση της ΕΟΚΑ Β'. Παρότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο θάνατος του να μην ήταν φυσιολογικός (6 μήνες πριν το πραξικόπημα της ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ) μιας και αντιτίθετο σ' αυτό, σπίλωσε το όνομα του, και δίχασε τον λαό.

    6ον: Οι ΑΚΕΛικοί, ουδέποτε αγωνίστηκαν γι' αυτόν το τόπο. Ούτε το 1955-1960, ούτε το 1963-1964, ούτε το 1974. Και σήμερα μας το παίζουν φούλ πατριώτες, και έχουν το θράσος να αποκαλούν το 35% των Ελλήνων της Κύπρου "πραξικοπηματίες" και "φασίστες" !!!

    ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΨΥΧΗ. ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΟΥ.
    ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. inta mpou enna ginei? na kamoumen ton Griva agio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ....ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ....ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ-ΑΠΟΕΛ-ΧΟΜΟΝΙΑΣΠΟΡ 4-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ...ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΙ.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΕ 7ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ?ΞΕΡΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Ο Γρίβας χαρακτηρίζεται πράκτορας των Γερμανών(!), τους κατακτητές που πολέμησε το 1940-41 στο μέτωπο ως επιτελάρχης της II Μεραρχίας και το 1941-44 στην Αθήνα. Περιληπτικά μόνο επισημαίνουμε ότι: στις 24/03/1943 ο Γρίβας διαφεύγει την σύλληψη του από την Γκεστάπο ως ύποπτος αντιστασιακών ενεργειών ενώ μέλη της Εθνικής Οργανώσεως ‘Χ’ την οποία ιδρύει και διοικεί, τουφεκίζονται από τους Γερμανούς όπως οι Παπαδόπουλος Θεμιστοκλής (στις 10/01/1944), ο Καραμένης Δημήτριος (10/09/ 1944) και άλλοι. Εκτός αυτών τον Φεβρουάριο του 1944 με διαταγή της γερμανόδουλης Κυβέρνησης Ράλλη, καλούνται μόνιμοι αξιωματικοί να στελεχώσουν τα τότε Τάγματα Ασφαλείας. Ο Γρίβας αρνείται και διατάζει όλους τους αξιωματικούς της οργανώσεως του να εξαφανιστούν και να κηρυχθούν απόντες. Ακολούθως η κατοχική κυβέρνηση εκδίδει ονομαστικές πλέον διαταγές όπου μεταξύ άλλων- ειδικά για τον Γρίβα και 42 Αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και ευέλπιδες- οι ανωτέρω καλούνται να παρουσιαστούν υποχρεωτικά στους σχηματισμούς της (Άπαντες μέλη της οργανώσεως του). Κανείς όμως δεν παρουσιάζεται ακολουθώντας τις εντολές του Γρίβα και για τον λόγο αυτό εκδίδεται η υπ’ αριθμόν 18525/10-6-44 διαταγή Ράλλη για άμεση σύλληψη του Γρίβα. Κατόπιν ακολουθεί η υπ’ αριθμόν 18253/28-07-1944 διαταγή Ράλλη με την οποία του στερείται η προσωπική του σύνταξη ως αξιωματικού και το επίδομα του ως πολεμιστή της Μικράς Ασίας και του 40-41 με αποτέλεσμα μεσούσης της κατοχής η οικογένεια του να τρέφεται από την φιλανθρωπία φίλων και συγγενών. Αυτός είναι ο πράκτορας των Γερμανών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. MA EN EKATALAVETE KATI OTI KE NA KAMETE TA PISTEVO TOUS INE TA IDIA KE DEN ALLAZOUN ME TPT EMEIS IMASTE PRODOTES EMEIS IMASTE FASISTES ENO EKINI INE AGIOI KEXOUN PANTA DIKEO KE SOSTI APOPSI
    MIN ASXOLISTE KALITERA MIN DINETE SIMASIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Avrio pou enna sas fonazoume "varte mesa ton digenin " enna gelasoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. αφου ηταν πρακτορας τον γερμανων γιατι τοτε με την συνεναιση του ακελ, η κυπριακη βουλη τον ανακυρηξε "αξιον τεκνον της πατριδας"??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. To akel stin periptosi afti tirise apohil. Itan lathansmeni apofasi pou parthike gia na stamatisei to aimatokilisma apo tin eoka B, alla distihos aftoi sinehisan to prodotiko ergo tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. RE OPIOSDHPOTE MPORESEI NA APANTHSEI TA ERWTHMATA POY ETHESA GIA TO KOLOMAKARIO NA ERTHI NA KSANAMILISOYME....

    O MAKARIOS EINAI KATA 90% FTAIKTIS GIA TIN KATANTIA AFTOY TOY TOPOY....TELOS

    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. pou ine ta lefta tou ch.l? pou ine i metagrafes? pou ine i omada? pou ine o proponitis pou kimate sto pagko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. pou ine ta lefta tou ch.l? pou ine i metagrafes? pou ine i omada? pou ine o proponitis pou kimate sto pagko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. essw me tin mana sou ppoustiokoummoune.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. -10 REEEEEEEEEEEEEEEEEE ANTE GEIA LAGOI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΜΕΙΟΝ 6 ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ! ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. APETO NA FIGI TORA O PROEDROS + KOUTSOKOUMNIS + IVAN O TROMEROS!! FERTE PISO TA 10 EKATOMIRIA APO TO CH.L POU VALATE OLOI STOUS PROSOPIKOUS SAS LOGARIASMOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. prospathoun na sas apoprosanatolisoun apo tis euthines tous apoti fenete ta katafernoun polli kalla autos einai enas nomos tis dinamis.!!!!!!!!!!! k meta lete allous arnia telika eisaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή