ΖΗΤΩ Η 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Επέτειος ενάρξεως του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ

Ξημέρωμα του Απρίλη του '55. Εκεί στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, ένα καθ' όλα ελληνικό κομμάτι γης σιγόβραζε από αιώνες. Η σκλαβιά που υποδαύλιζε την άσβεστη φλόγα του μεγάλου πόθου για λευτεριά, γινόταν ολοένα και πιο αβάσταχτη. Την 1η του Απρίλη του '55 οι ύστατοι απόγονοι των Αχαιών, που πρώτοι κατοίκησαν τη γη του χαλκού, την Κύπρο, θα έπαιρναν το δύσκολο δρόμο του ξεσηκωμού. Το δρόμο της αρετής και της τόλμης που η ανηφοριά του θα οδηγούσε στο γαλανόλευκο ορίζοντα της πολυπόθητης Ενώσεως με τη Μητέρα Πατρίδα, την Ελλάδα.

Ο Μέγας του Έθνους στρατηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής, αρχηγός της αντιστασιακής οργάνωσης Χ, αλλά και της Ε.Ο.Κ.Α., είχε αρχίσει από καιρό την προετοιμασία του Αγώνα. Η στρατολόγηση των μελών γινόταν προσεχτικά , κυρίως μέσα από τις μαθητικές χριστιανικές οργανώσεις της Μεγαλοννήσου. Τα λιγοστά όπλα που είχαν φτάσει στο νησί από την Ελλάδα, είχαν διανεμηθεί στους πυρήνες των αγωνιστών. Η βασική εκπαίδευση στον ανταρτοπόλεμο και η εκμάθηση κατασκευής αυτοσχέδιων βομβών είχαν επιτελεστεί. Έτσι λοιπόν από το Γεώργιο Γρίβα επελέχθη η 1η του Απρίλη, του μήνα των επαναστάσεων, ως η μέρα της ενάρξεως του ξεσηκωμού. Ενός ξεσηκωμού κατά τον οποίο μια χούφτα αμούστακα παιδιά θα αντιτασσόταν ενάντια σε ολόκληρη αυτοκρατορία.

Τέσσερα χρόνια συνεχούς κι ανένδοτου πολέμου από τους Κυπρίους αδελφούς μας, σημαδεύτηκαν από τις θυσίες των γενναίων, τις εγκληματικές δολοφονίες και τους απαγχονισμούς μαθητών από τους "πολιτισμένους" Αγγλους, αυτούς τους ανάξιους "συμμάχους" μας. Επειδή όμως οι Εφιάλτες υπάρχουν παντού και σε κάθε χρονική περίοδο, δεν έλειψαν οι προδοσίες και οι αποκαλύψεις ονομάτων των αγωνιστών, από μέλη της τότε κατάπτυστης Ακελικής αριστεράς. Ο κόκκινος Ιούδας εξάλλου φορά πάντα την κουκούλα του , όταν πρόκειται για το κακό του Ελληνισμού. Οι ήρωες που οι ψυχές τους στοιχειώνουν τα φυλακισμένα μνήματα, προδώθηκαν όταν το όνειρο για Ένωση με την Ελλάδα, έσβησε με την υπογραφή της συνθήκης Ζυρίχης- Λονδίνου το 1959. Πράξη την ευθύνη της οποίας φέρουν ακέραια οι αχαρακτήριστοι Μακάριος και Κ.Καραμανλής. Αιδώς Αργείοι.

Σήμερα δυστυχώς στην Ελλάδα του 2009, ουδείς ενθυμείται την 1η του Απρίλη και την Ε.Ο.Κ.Α. Οι μαθητές δε γνωρίζουν το παραμικρό για τους αθάνατους ήρωες. Δε γνωρίζουν το παραμικρό για τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη, το Γρηγόρη Αυξεντίου, το Μιχαλάκη Καραολή και αναρίθμητους άλλους άξιους της Πατρίδος. Ο κόκκινος εκπαιδευτικός φασισμός της αριστερής θολοκολτούρας, φρόντισε τα παιδιά μας να μαθαίνουν τα πάντα για τους Λαμπράκηδες και τους Παναγούληδες της πλέον αποτυχημένης ιδεολογίας. Φρόντισαν οι γενειοφόροι καθηγητάδες της κακιάς ώρας να διδάσκουν στα παιδιά μας για πολυτεχνεία, αλλά ποτέ τίποτα για την Ε.Ο.Κ.Α. Αίσχος και πάλι αίσχος. Μέχρις εδώ. Έλληνες συστρατευτείτε μαζί μας. Είναι η ευκαιρία μας να δώσουμε ένα τέλος στην Ακελική παραφροσύνη και σε κάθε κομμουνιστικό παραλογισμό.

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία. Τώρα που ιδεολογικά είναι πιο άμαχοι από ποτέ.

ΖΗΤΩ Η Ε.Ο.Κ.Α. ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΙΣ

Από Δελτίο Τύπου του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας

114 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ Η ΕΟΚΑ
    ΟΧΙ ΣΕ ΝΟΘΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AFTA EINAI POU ALI PROSPA8OU NA MAS KANOU NA TA 3EXASOUME 8A EIMASTE EDW KA8E MERA NA SAS T 8IMIZOUME ZHTΩ STA PALIKARIA MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AN ZOUSA MEXRI SIMERA 8A SKΩTONAN ESAS POU PROSPA8ISETE NA SVISETAI TIN ISTORIA TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re kopelia idete to protapriliatiko tis 24sports!makari pantos na itan ali8ia!!!!!

    «Μεταγραφικές βόμβες» από ΑΠΟΕΛ
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.24sports.com.cy, το ΑΠΟΕΛ έκλεισε νωρίτερα απόψε τις δυο νέες μεταγραφές ενόψει της νέας περιόδου. Συγκριμένα απόκτησε «πακέτο» από τον Παναθηναϊκό τους Σωτήρη Νίνη και Νίκο Σπυρόπουλο.
    O πρόεδρος της εταιρείας Φοίβος Ερωτοκρίτου συνοδευόμενος από τον Βοηθό προπονητή Γιάννο Ιωάννου μετέβη σήμερα στην Αθήνα όπου συναντήθηκαν με το Νικόλα Πατέρα και συμφώνησαν στη συγκεκριμένες μεταγραφές. Οι δυο ποδοσφαιριστές στοίχησαν συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα τα οποία δεν δυσκολεύτηκε να δώσει ο πρόεδρος των πρωταθλητών Κύπρου, αφού ως γνωστόν φέτος στα ταμεία της ομάδας μπήκε αρκετό χρήμα από την εντυπωσιακή πορεία στο Champions League. Πέραν του οικονομικού στη συμφωνία ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ απαίτησε την απόκτηση του Μάριου Μπρέσκα, πράγμα το οποίο δεν μπόρεσε να αρνηθεί ο πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων», αφού ο Έλληνας επιχειρηματίας θα έθετε βέτο αν δεν έπαιρνε στην Παιανία τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό.

    Οι δυο ποδοσφαιριστές θα φτάσουν στην Κύπρο με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους με τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο των δυο ποδοσφαιριστών θα είναι τριετές με απολαβές γύρω στο 1.000.000 ευρώ έκαστος.

    Αναμένεται με τον ερχομό τους στην Κύπρο να γίνει το αδιαχώρητο στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αφού αρκετοί φίλοι των «γαλαζοκιτρίνων», θα τρέξουν να αποθεώσουν τα νέα αστέρια της ομάδας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΤΑ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8a to parete ti sike stimeno ke sike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SIMFONO OTI PREPI NA TIMISOUME TUS IROES TIS EOKA GIA TO 1955. OMOS DEN PREPI NA GINETE TO IDIO GIA TIN EOKA B. EGO OUTE AKEL, OUTE DISI OUTE DIKO IME. DEN IME PROVATOSKILO KANENOS KOMATOS. APLA LEO TIN ALI8IA POS INE.

    AN KAPIOS DEN SIMFONI MAZI M SIMENI OTI INE TA PARAPANO POU ANAFERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΖΗΤΩ Η ΕΟΚΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΙΣ

    ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΟΜΜΟΝΟΙΑΤΕΣ....

    20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

    19 ΚΥΠΕΛΛΑ

    11 ΑΣΠΙΔΕΣ

    ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

    ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ!!

    ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΛΑΛΕΙΤΕ ΑΠΟΕΛ!!

    ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. META TIN PTOSI TOU KOUMOUNISMOU.............

    1990-2010
    SE 20 xronia i MEGALI OMONOIA exei parei 3 Protathlimata
    kalinixta koumounakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε ο μακριδης μαζι με τον κωνσταντινου επηαν πακετο στην τσεττιν καγια με οδηγίες του προεδρου. θελει να τους βοηθησει να πιάν το νταμπλ να συσπειρωθουν και εκείνοι όπως τους χόχους να μην βκει ο έρογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΤΟ ΚΡΑΣΙ
    ΤΟ'ΒΡΕΤΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΕΤΕ
    ΖΩΗ ΣΕ ΣΑΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΚΙ'ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ....

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΟ ΣΗΚΩΝΕΤΕ Η ΤΡΙΧΑ ΜΟΥ!!!

    ΖΗΤΩ Η Ε.Ο.Κ.Α(Εθνικη Οργανωση Κυπριων Αγωνιστων)!!!!!!!!!

    ΝΑ ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ:

    1) ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    2) ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ 97% ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ


    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ(ΧΟΧΟΙ) ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ???
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ) ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

    ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ..
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ

    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. re exoume proponiti???? ti kami? 8eloume 10 pextes extes.KSIPNATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. re anegkefale sterimene xoxo.an ixes esto ligo IQ den 8a milouses gia ton 8rilo!POU 8ELIS KIALIA GIA NA KAMIS OSA EKAME O APOEL!j emena gia na me pianis sto stoma sou na pliniskese prota!anonime xoxo pou krivese meso tou PC sou.distixos anegkefaloi san esena iparxoun polloi!iste oloi krimenoi se mia lagotripa!

    to allo to xoxaki pou ipe oti mas axizi na imaste 4 8elo na mou pi ilikrina esto kai me to IQ patatas pou dia8eti ti 8esi eprepe na ine i diki tou i omadoula an den tin ekountousan tis mises agonistikes tou xronou!

    ante geia!mia zoi LOOOOOSSERRRRS 8a iste!!!!

    File Madrileno simfono apolita me osa ipes alla distixos 3eris oti kanenas den prokite na kani pra3i ta osa les(polemo).
    proton giati oloi mas exoume voleuti kai to mono pou mas apasxoli ine to ti 8a fame,ti 8a foresoume!kanenas den endiaferete gia auto to nisi eno ka8imerina vlepoume tous politikous kai kirios tin kivernisi na 3eftilizi tin kipro kai na mas poula stous tourkous!Fisika panta 8a iparxoun kai autoi pou 8a polemoun gia tin Kipro opos kai tote oi agonistes tis EOKA!
    Prepi oloi na imaste perifanoi gia autous kai na tous timoume!!!!
    ntropi se osous akououn gia ton Au3entiou,Palikaridi kai girizoun pou tin alli san gourounia!ntropi se osous 3epouloun tin Kipro stin tourkia!ntropi se osous akououn ton e8niko imno i vlepoun tin elliniki simea kai vrizoun!!!!!!!!!NTROPI!!!!!!!!!!

    ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ
    ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗ ΓΗ
    ΑΠ' ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΙΩΜΕΝΟΙ ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΙΩΜΕΝΟΙ ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!ΕΙΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΙΛΕ ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΤΗΣ ΜΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΜΑΔΡΙΛΕΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 46 ΧΡΟΝΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΕΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ 11-12 ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ!ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΕΖΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. filosofe tis mappas tha sou to xanapo akoma mia fora!Ise pallamos re filoui mou!
    omonoiatakia PIOS SAS GAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. re pethkia en na termatisoume 3 fetos j en na piasoume j to kipello!men agxoneste!re anorthosiatika j xomonoiatika siezete kompo kompo aman akouete APOEL giati 3erete kata va8os oti imaste i kaliteri omada diaxronika me ta pio polla tropea kai kosmo kai mia megali istoria!toulaxiston ta anorthosiatika 3eroun giati tora imaste 4!j men mou lalite malakies!persi epa8ete ta esis logo CHAMPIONS LEAGUE pou ta xomonoiatika thelete kialia opos ipe to filoui mou o filosofos gia na dite tin megali poria pou ekame o thrilos stin europi!!!!!!!
    ANTE GEIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GAY9 DEN ISTE POUTHENA!mia zoi pouthenades!!!!LOSERS pou lali j o filosofos!axaxaxxaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΟΕΛ: Παραιτήσεις ...
    Αποστολή | Εκτύπωση | 01/04/2010 |

    Σε απρόβλεπτες καταστάσεις οδηγείται ο ΑΠΟΕΛ, ύστερα από τη χθεσινοβραδινή Συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα, και η κουβέντα ανπόφευκτα οδηγήθηκε και στο θέμα του προγραμματισμού και των μεταγραφών για τη νέα περίοδο.

    Στην πορεία διαφάνηκε ότι υπήρχαν δύο σχολές σκέψης:
    Η μία που εκφράστηκε κυρίως από τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Γεωργίου, ότι το ερχόμενο καλοκαίρι, ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να ρίξει τουλάχιστον έξι εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι και να φέρει στον «Αρχάγγελο», τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ακόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, και να «χτυπήσει», ποδοσφαιριστές που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Μουντιαλ. Ταυτόχρονα ζήτησε να «πειραχτούν» παίχτες της Ομόνοιας, για να ανεβεί το κασέ τους.

    Από την άλλη ο Πρόεδρος της ομάδας Φοίβος Ερωτοκρίτου, ξεκαθάρισε ότι εφόσον ο ΑΠΟΕΛ προχωρήσει σε ελλειματικό προϋπολογισμό εντυπωσιασμού, τότε θα θέσει την παραίτηση του κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. Μαζί του συντάχθηκε και ο Θεόδωρος Κυριακίδης, ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα έχει έτοιμες πέντε μεταγραφές, που θα αρχίσουν να ανακοινώνονται μία κάθε πρώτη του μηνός, αρχής γενομένης από τον Ιούλιο. Ένταση προκλήθηκε όταν ο Χριστόφορος Ποταμίτης είπε στον Αντιπρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, ότι αν είναι να έρθει στην ομάδα ποδοσφαιριστής που φόρεσε το «τριφίλλι στο στήθος», καλύτερα να προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα στον Παναθηναϊκό παρά στην Ομόνοια.

    Τη λύση έδωσε ο Φοίβος Ερωτοκρίτου, που είπε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Μιλτιάδη Νεοφύτου να μην «χτυπήσει» μεταγραφικούς στόχους ο ένας του άλλου. Τηλεφώνησε μάλιστα εκείνη την ώρα στον Πρόεδρο της Ομόνοιας, και ο Μιλτιάδης Νεοφύτου σε ανοιχτή ακρόαση επιβεβαίωσε τη «συμφωνία» των δύο Προέδρων ενώπιον ολοκλήρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Άντη Πολυδώρου που θεώρησε την συμφωνία ως «προσωπικό του άδειασμα», παραιτήθηκε και αποχώρησε από την αίθουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. QUIZ gia adinatous: Poios paihtis pou agonizetai sto kentro, nearos stin ilikia kai agonizetai se mia apo tis megales omades DEN ipograpse to neo tou simvolaio pou tou proteine i omada tou kai iparhei poli megali pithanotita tou hronou na agonizetai stin epidoxi protathlitria? Ante na doume an to vreite.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. RE PALAVOUI ANONIME.
    1)KATARXAS OSA PROTATHLIMATA EPIASES EPIASES TA OTAN OI ALLES OMADES ITAN DIALIMENES LOGO EISVOLIS. EPIDI OMOS O PAPPAS SOU JE O PAPPOUS SOU ITAN PRODOTES JE I OMONOIA EKANONIZE TA ME TIN SOVIETIKI ENOSI OULI I KIRPOS KSEREI POS TA EPIASES. EMEIS POTTE EN EKAMAMEN XRISES DEKAETIES EPIDI EN EVRETHETOUN KAPIOS NA SHENOSEI LIRES I NA EVRUMEN KOUMMOUNISTES SIMAXOUS I NA PEZOUMEN ME OMADES DORYFOROUS POU EPIANAN ENTOLES. EMEIS IPARXOUMEN DINATA KATHE DEKAETIA POU EPERASE. ESEIS ESHI 20 XRONIA EPIASATE 3 PROTATJLIMATA. ANYPARKTOI.
    2) MILAS GIA ISTORIA RE ANYPARKTE? PROTI OMADA POU EMINE A ETHNIKI PROTI, OMADA POU EPERASE SE EPOMENI FASI EUROPAIKON KIPELON PANELLINIA, PROTOI ORGANOMENOI OPADOI, ME TIS PERISOTERES SIMETOXES STIN EVROPI (ALLAKSE FETOS TOUTO RE RIFI THKIEVAZE NA MATHENEIS OTI POU FETOS ISASTEN 2Oi). PEZOUME CH LEAGUE PIANUMEN X ME CHELSEA JE ATLETIKO. TI ESHIS NA DIKSEIS RE ANIPARKTE?
    3) NE PERNEIS PARAPANO KOSMO STIN KIPRO OVERALL. OPADOI EMEIS IMASTEN OMOS. ESEIS ISASTEN RIFKIA. TON JERO POU EDIMIOURGUMASTAN EN EKSERATE TI EN O ORGANOMENOS. TO 93 JE TO 96 EVRAVEFKEN ME I EUROPI. EN 2010 OULES OI OMADES FKALOUN SINTHIMATA DIKA TOUS JE ESI TO MONO POU ESHIS NA PEIS EN : MIN STAMATAS TIS PIPPES PORTOKALI LAGE TO OPOIO EFONAZAMEN TO EDO KE XRONIA (APOELARA PREZA GIA SENA TRAGOUDO). TA COREO MAS THAUMAZEI TA I EVROPI JE EN MESA STA MISA VIDEOS TOU YOUTUBE POU EUROPAIOUS OPADOUS POU ASXOLUNTE. (JINO ME TIN CHELSEA EN TO MEGALITERO POU EGINIKEN STIN KIPRO). TA SINTHIMATA MAS TRAGOUDOUNTE POU PAOK PARTIZAN KOPENXAGI PORTO. ESAS POU PIOUS? EXUMEN TIN MEGALITERI EKSODO KIPRION STIN EUROPI ME 6000 KOSMO. OI PARTIZANOI ELALUSAN OTI PROTI FORA THORUN ETSI KOSMO STO PARTIZANI O TERRY ELALUSEN OTI EN APISTEUTI I ATMODFERA TO UEFA.COM ISHEN AFIEROMA GIA MAS SE KATHE PEXNIDI.


    INE NTROPI NA SIGKRINESE ME TO APOEL INE NTROPI NA NOMIZEIS OTI ISE AIONIOS. EISAI A-N-Y-P-A-R-K-T-O-S.

    A.G.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Από αυτήν εδώ τη στήλη και αυτήν την ιστοσελίδα προσπαθήσαμε ουκ ολίγες φορές με τα γραφόμενα μας να εντοπίσουμε και να προλάβουμε την κατάντια που ζούμε σήμερα ως ΑΠΟΕΛίστες. Άλλωστε για κατάντια πρόκειται όταν είμαστε στο -10 από την ομάδα της κυβέρνησης και όπως πολύ σωστά είπε ο προπονητής μας στο ποδόσφαιρο μετρά το σήμερα και όχι το χτες.

    Φυσικά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ και ούτε ξεχνούμε τι μας χάρισαν και τι μας προσέφεραν εδώ και δύο χρόνια οι ποδοσφαιριστές μας και η τεχνική ηγεσία. Μας προσέφεραν ανεπανάληπτες, μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά μας. Τους ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας και θα ήμασταν το λιγότερο αχάριστοι αν δεν τους αναγνωρίζαμε όλα αυτά τα επιτεύγματα.

    Δυστυχώς όμως τα ίδια δεν ισχύουν για τους διοικούντες της Ομάδας μας. Οι κύριοι αυτοί ΑΠΕΤΥΧΑΝ κατά την άποψη μας σε πάρα πολλά και είναι ώρα να απολογηθούν στο κόσμο μας.
    ΑΠΕΤΥΧΑΝ σε όλα σχεδόν τα επίπεδα και δυστυχώς βλέπουμε ότι ακόμα και τώρα αδυνατούν να καταλάβουν τα τόσα τους λάθη και προσπαθούν με σπασμωδικές και άτεχνες κινήσεις να μας αποπροσανατολίσουν και να μας «κοιμίσουν». ΑΠΕΤΥΧΑΝ στο επικοινωνιακό κομμάτι αφού στο τομέα αυτό σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήμασταν ανύπαρκτοι και άφησαν την ομάδα του ακέλ αλλά και τον κάθε τυχάρπαστο αντιΑΠΟΕΛίστα να αλωνίζει και να βγάζει τη χολή του εις βάρος της Ομάδας μας.

    Ο εκπρόσωπος τύπου που ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου είναι επιεικώς απαράδεκτος και ο άνθρωπος απέδειξε πολλάκις ότι δεν μπορεί να εκπροσωπήσει την πιο ιστορική ομάδα της Κύπρου. Προσπαθούσε πολλές φορές ο Τάκης Αντωνίου να διορθώσει τα κακώς έχοντα του Χατζιηλιασή αλλά ο άνθρωπος ήταν απελπιστικά μόνος και αβοήθητος. Οι αντικρουόμενες και μη συντονισμένες δηλώσεις των παραγόντων της Ομάδας μας, οι αντιφατικές τους τοποθετήσεις σε θέματα μετεγγραφών και προγραμματισμού ήταν άπειρες και άφηναν την Ομάδα εκτεθειμένη και στο τέλος γυμνή και απροστάτευτη.

    Λόγια του αέρα αποδείχθηκαν τόσο ο έγκαιρος προγραμματισμός του Καλοκαιριού αλλά και του Ιανουαρίου όσο και η σωστή διαχείριση των χρημάτων που πήραμε από την συμμετοχή μας στους ομίλους.

    ΑΠΕΤΥΧΑΝ παταγωδώς οι διοικούντες μας στον προγραμματισμό αφού δεν κατάφεραν ποτέ την ποιοτική ενίσχυση που διαλαλούσαν τόσο το Καλοκαίρι όσο και τον Ιανουάριο.
    Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τις δηλώσεις Γεωργίου περί δύο «κλειστών» μετεγγραφών; Τις δηλώσεις Φοίβου περί «παικτών από φεγγάρια»;Τι δηλώσεις περί «πλήρους» ομάδας; Τις δηλώσεις περί «εσωτερικών μεταγγραφών» τύπου Παουλίστα, Μπρέσκα και Σικορά; Τα παραδείγματα πολλά και τα λόγια κούφια που το μοναδικό αποτέλεσμα που είχαν ήταν να αφήσουν την Ομάδα μας ΓΥΜΝΗ αγωνιστικά, να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις της κάθε ομαδούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι και αν ο προπονητής μας ζητούσε από τον Νοέμβριο τέσσερις ποδοσφαιριστές για ενίσχυση; Τι και αν όλοι μας βλέπαμε και προβλέπαμε ότι θα επέλθει η κούραση από τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια; Τι και αν όλοι βλέπαμε ότι το κουπί της Ομάδας μας το τραβάνε εδώ και δυόμιση χρόνια οι ίδιοι 8-10 παίκτες που ήταν φυσικό να κουραστούν τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά; Αυτά όλα ένα καλός καραβοκύρης τα βλέπει, τα προβλέπει και ενεργά αναλόγως. Δυστυχώς ο πρόεδρος μας αλλά και η διοίκηση του ΑΠΕΤΥΧΑΝ και σε αυτό αφού όπως φαίνεται τα αστέρια τους ζάλισαν τόσο που δεν προέβλεψαν ούτε αυτά που έβλεπε και ο πιο αδαής οπαδός του ΑΠΟΕΛ. Ήθελαν όπως φαίνεται φθηνές, ελεύθερες και τυχαίες λύσεις. Μα κύριοι διοικούντες με φιστίκια μόνο μαϊμούδες μπορείτε να αγοράσετε.

    Το πιο ενδιαφέρον όμως ήταν η έκρηξη ειλικρίνειας του προπονητή μας, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δήλωσε ότι δεν φταίει αυτός που δεν έγιναν οι μεταγραφές αφού οι ποδοσφαιριστές που ήθελε και είπε στη διοίκηση να του πάρουν δεν ήρθαν στην Ομάδα μας αφού δεν αποδέχθηκαν τις προτάσεις της διοίκησης!! Τι προτάσεις τους έκανε άραγε η διοίκηση; Αυτές ήταν οι υποσχέσεις που έδινε ο πρόεδρος μας όταν έλεγε ότι και παίκτη από φεγγάρι να του ζητήσει ο Ιβάν αυτός θα τον φέρει; Toυ ζήτησε παίκτες από τον πλανήτη γη και το μόνο που κατάφερε ήταν να πάμε στα πλει-οφ ουσιαστικά χωρίς επιθετικό και με την πλειοψηφία των παικτών μας εξουθενωμένη!!!! Ενώ όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι ενισχύθηκαν και μάλιστα ουσιαστικά και ενώ είχαμε αυτή τη φορά το χρήμα να το κάνουμε και εμείς, οι διοικούντες μας, μας πουλούσαν λόγια περί «πλήρους ομάδας»και ταυτόχρονα έψαχναν πως θα εξοικονομήσουν χρήματα και να φέρουν ότι πιο φθηνό κυκλοφορούσε.

    Οικονομική διαχείριση για τη διοίκηση, όπως φαίνεται, είναι να φυλάνε τα χρήματα που έχουμε μαζέψει από τους ομίλους για να καλύπτουν προϋπολογισμούς των επόμενων χρόνων(!!!!!) ώστε να μην επιβαρύνουν την τσέπη τους ενώ ταυτόχρονα να το παίζουν και διοικούντες του ΑΠΟΕΛ!! Αυτή δεν είναι διαχείριση κύριοι αλλά μιζέρια!!

    Μετά από όλα αυτά και αφού βρεθήκαμε στο -10 ήρθε ο πρόεδρος να τα ρίξει, για δύο μέρες μόνο αφού μετά άλλαξε τις δηλώσεις του(!!!!), στην ΚΟΠ, την διαιτησία και τον Κουτσοκούμνη…..

    Όταν όμως η ομάδα του ακέλ οργίαζε στο παρασκήνιο, ο πρόεδρος της έπαιρνε και παίρνει έργα από την κυβέρνηση για να ενισχύει την ομάδα της, κέρδιζε παιχνίδια μόνο από σφυρίγματα της διαιτησίας, κατακρεουργούσε κανόνες διαιτησίας για να πάρει αποτελέσματα και να μείνει ζωντανή, έβαζε άνθρωπό της στην εκτελεστική από το παράθυρο, ο πρόεδρος μας μοίραζε συγγνώμες δεξιά και αριστερά και τα είχε με τον ΠΑΝΣΥΦΙ. Άργησε πολύ να αντιληφθεί τι γινόταν ενώ όλος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έβλεπε τα όργια που έκανε η κυβερνητική ομάδα. Και δεν έφτανε αυτό, έρχεται δύο μέρες μετά να αναιρέσει ουσιαστικά τα όσα είπε και να δηλώσει ότι «πήραμε ό,τι δώσαμε»!!!

    Αυτά για προβληματισμό όσων αγαπούν πραγματικά το ΑΠΟΕΛ αφού όπως φαίνεται ο κύκλος αυτής της Ομάδας έκλεισε και αυτό που χρειάζεται είναι ΣΟΒΑΡΗ, ΠΟΙΟΤΙΚΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ενίσχυση αν θέλουμε να ξαναζήσουμε παρόμοιες στιγμές με τις περσινές.

    Έχουμε τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που είχαμε ποτέ και ίσως τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ αυτή τη στιγμή και ΟΦΕΙΛΟΥΝ αυτοί που διοικούν το ΑΠΟΕΛ μας να ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΠΟΙΟΤΙΚΑ αλλά και ποσοτικά και σε βάθος χρόνου την Ομάδα. Και αυτό απαιτεί χρήμα, ψάξιμο και κόπο. Η Ομάδα επίσης χρειάζεται άμεση ενίσχυση και στον τομέα της επικοινωνίας όπου εκεί χάσαμε προ πολλού το παιχνίδι, αλλά και την κατάλληλη προστασία από τους εχθρούς μας και από το παρασκήνιο που έστησε η κυβερνητική ομάδα.

    Αν δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πιο πάνω τότε δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διοικούν το ΑΠΟΕΛ.

    http://www.apoellas.com/main/article.php?id=1-6-21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. re xomoniatou8kia poso complexikoi eisaste re mora, pou anti na mpenete mes ta dika sas ta foroum mpenete mes touta THEOY! eisasten rifkia, kai eisasten PROVATA ME KOMA TO akel!!! APOEL or DEATH re!!! APOEL pantou jai an den sas kolla piennete allou! alla3te poli PORTOKALI einai oloi!!! alla3te xora PORTOKALIA EINAI OLA!!!! ETSI...ESTI NA SAS GIRIZEI RE POUSTOKOUMOUNIA-XOXOI-ANYPARKTOI!!! NOMIZETE ESHETE JAI OMADA!!!
    Akouste mono auto: prasine lage se ma8an oloi, trexeis na krifteis s' oli tin poli, kai koumanto 3erete pios kanei eiste oloi 4eftes kai roufianoi!!! oloi se mia lagotripa eiste krimmenoi jai oute prokeite na fkeite potte gt eimaste jiame po3o jai karteroumen sas na sas GAMISOUME!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Faousan jai zilikourtin na fkaleis re manokoumounaki 02 Απρίλιος, 2010 15:33!!!! aman milas gia emas tou APOEListes na pliniskeis to stoma sou pou tin vromoleshiasmeni tin roufiania pou esheis jai istera na skeftese ti en na peis gia tin kaliteri omada pou eperasen pou ta kipriaka gipeda kai oxi mono!!! kai auti i omada eshei episis tous pio organomenous kai tous pio perifanous opadous stin kipro gt auti i omada mas prosfere tosa polla pou kai na 8eleis na tin afiseis den mporeis!!! TURKOI THA PETHANETE SE XOMA ELLINIKO!!! TOURKOFKIA-PRODOTI-KATADOTI!!! PRASINA KOKORIA!!! PROTA8LITES TOU KOLOU APOGONOI MAGGOLOU!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δυστυχώς θλιβερά παράγωγα της παρακμής, νύκτα επέδραμαν και βρόμισαν με τις χυδαιότητες της χυδαίας ανατροφής τους τα μνημεία Αυξεντίου και Μάτση... Είσαστε πρόβατα, είστε προδότες και καταδότες αγωνιστών. Δεν έχεται ήρωες και προσπαθείται να καταστρέψεται μνημεία όσων πολέμισαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ένα έχω να πω! Το Δράσις Κες μας θα 'ναι πάντα εδώ!Ελλάς, Κύπρος, ΕΝΩΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.... ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ζητω η 1η απριλιου!

    ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. κρεμάλα τους προδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Από αυτήν εδώ τη στήλη και αυτήν την ιστοσελίδα προσπαθήσαμε ουκ ολίγες φορές με τα γραφόμενα μας να εντοπίσουμε και να προλάβουμε την κατάντια που ζούμε σήμερα ως ΑΠΟΕΛίστες. Άλλωστε για κατάντια πρόκειται όταν είμαστε στο -10 από την ομάδα της κυβέρνησης και όπως πολύ σωστά είπε ο προπονητής μας στο ποδόσφαιρο μετρά το σήμερα και όχι το χτες.

    Φυσικά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ και ούτε ξεχνούμε τι μας χάρισαν και τι μας προσέφεραν εδώ και δύο χρόνια οι ποδοσφαιριστές μας και η τεχνική ηγεσία. Μας προσέφεραν ανεπανάληπτες, μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά μας. Τους ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας και θα ήμασταν το λιγότερο αχάριστοι αν δεν τους αναγνωρίζαμε όλα αυτά τα επιτεύγματα.

    Δυστυχώς όμως τα ίδια δεν ισχύουν για τους διοικούντες της Ομάδας μας. Οι κύριοι αυτοί ΑΠΕΤΥΧΑΝ κατά την άποψη μας σε πάρα πολλά και είναι ώρα να απολογηθούν στο κόσμο μας.
    ΑΠΕΤΥΧΑΝ σε όλα σχεδόν τα επίπεδα και δυστυχώς βλέπουμε ότι ακόμα και τώρα αδυνατούν να καταλάβουν τα τόσα τους λάθη και προσπαθούν με σπασμωδικές και άτεχνες κινήσεις να μας αποπροσανατολίσουν και να μας «κοιμίσουν». ΑΠΕΤΥΧΑΝ στο επικοινωνιακό κομμάτι αφού στο τομέα αυτό σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήμασταν ανύπαρκτοι και άφησαν την ομάδα του ακέλ αλλά και τον κάθε τυχάρπαστο αντιΑΠΟΕΛίστα να αλωνίζει και να βγάζει τη χολή του εις βάρος της Ομάδας μας.

    Ο εκπρόσωπος τύπου που ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου είναι επιεικώς απαράδεκτος και ο άνθρωπος απέδειξε πολλάκις ότι δεν μπορεί να εκπροσωπήσει την πιο ιστορική ομάδα της Κύπρου. Προσπαθούσε πολλές φορές ο Τάκης Αντωνίου να διορθώσει τα κακώς έχοντα του Χατζιηλιασή αλλά ο άνθρωπος ήταν απελπιστικά μόνος και αβοήθητος. Οι αντικρουόμενες και μη συντονισμένες δηλώσεις των παραγόντων της Ομάδας μας, οι αντιφατικές τους τοποθετήσεις σε θέματα μετεγγραφών και προγραμματισμού ήταν άπειρες και άφηναν την Ομάδα εκτεθειμένη και στο τέλος γυμνή και απροστάτευτη.

    Λόγια του αέρα αποδείχθηκαν τόσο ο έγκαιρος προγραμματισμός του Καλοκαιριού αλλά και του Ιανουαρίου όσο και η σωστή διαχείριση των χρημάτων που πήραμε από την συμμετοχή μας στους ομίλους.

    ΑΠΕΤΥΧΑΝ παταγωδώς οι διοικούντες μας στον προγραμματισμό αφού δεν κατάφεραν ποτέ την ποιοτική ενίσχυση που διαλαλούσαν τόσο το Καλοκαίρι όσο και τον Ιανουάριο.
    Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τις δηλώσεις Γεωργίου περί δύο «κλειστών» μετεγγραφών; Τις δηλώσεις Φοίβου περί «παικτών από φεγγάρια»;Τι δηλώσεις περί «πλήρους» ομάδας; Τις δηλώσεις περί «εσωτερικών μεταγγραφών» τύπου Παουλίστα, Μπρέσκα και Σικορά; Τα παραδείγματα πολλά και τα λόγια κούφια που το μοναδικό αποτέλεσμα που είχαν ήταν να αφήσουν την Ομάδα μας ΓΥΜΝΗ αγωνιστικά, να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις της κάθε ομαδούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τι και αν ο προπονητής μας ζητούσε από τον Νοέμβριο τέσσερις ποδοσφαιριστές για ενίσχυση; Τι και αν όλοι μας βλέπαμε και προβλέπαμε ότι θα επέλθει η κούραση από τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια; Τι και αν όλοι βλέπαμε ότι το κουπί της Ομάδας μας το τραβάνε εδώ και δυόμιση χρόνια οι ίδιοι 8-10 παίκτες που ήταν φυσικό να κουραστούν τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά; Αυτά όλα ένα καλός καραβοκύρης τα βλέπει, τα προβλέπει και ενεργά αναλόγως. Δυστυχώς ο πρόεδρος μας αλλά και η διοίκηση του ΑΠΕΤΥΧΑΝ και σε αυτό αφού όπως φαίνεται τα αστέρια τους ζάλισαν τόσο που δεν προέβλεψαν ούτε αυτά που έβλεπε και ο πιο αδαής οπαδός του ΑΠΟΕΛ. Ήθελαν όπως φαίνεται φθηνές, ελεύθερες και τυχαίες λύσεις. Μα κύριοι διοικούντες με φιστίκια μόνο μαϊμούδες μπορείτε να αγοράσετε.

    Το πιο ενδιαφέρον όμως ήταν η έκρηξη ειλικρίνειας του προπονητή μας, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δήλωσε ότι δεν φταίει αυτός που δεν έγιναν οι μεταγραφές αφού οι ποδοσφαιριστές που ήθελε και είπε στη διοίκηση να του πάρουν δεν ήρθαν στην Ομάδα μας αφού δεν αποδέχθηκαν τις προτάσεις της διοίκησης!! Τι προτάσεις τους έκανε άραγε η διοίκηση; Αυτές ήταν οι υποσχέσεις που έδινε ο πρόεδρος μας όταν έλεγε ότι και παίκτη από φεγγάρι να του ζητήσει ο Ιβάν αυτός θα τον φέρει; Toυ ζήτησε παίκτες από τον πλανήτη γη και το μόνο που κατάφερε ήταν να πάμε στα πλει-οφ ουσιαστικά χωρίς επιθετικό και με την πλειοψηφία των παικτών μας εξουθενωμένη!!!! Ενώ όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι ενισχύθηκαν και μάλιστα ουσιαστικά και ενώ είχαμε αυτή τη φορά το χρήμα να το κάνουμε και εμείς, οι διοικούντες μας, μας πουλούσαν λόγια περί «πλήρους ομάδας»και ταυτόχρονα έψαχναν πως θα εξοικονομήσουν χρήματα και να φέρουν ότι πιο φθηνό κυκλοφορούσε.

    Οικονομική διαχείριση για τη διοίκηση, όπως φαίνεται, είναι να φυλάνε τα χρήματα που έχουμε μαζέψει από τους ομίλους για να καλύπτουν προϋπολογισμούς των επόμενων χρόνων(!!!!!) ώστε να μην επιβαρύνουν την τσέπη τους ενώ ταυτόχρονα να το παίζουν και διοικούντες του ΑΠΟΕΛ!! Αυτή δεν είναι διαχείριση κύριοι αλλά μιζέρια!!

    Μετά από όλα αυτά και αφού βρεθήκαμε στο -10 ήρθε ο πρόεδρος να τα ρίξει, για δύο μέρες μόνο αφού μετά άλλαξε τις δηλώσεις του(!!!!), στην ΚΟΠ, την διαιτησία και τον Κουτσοκούμνη…..

    Όταν όμως η ομάδα του ακέλ οργίαζε στο παρασκήνιο, ο πρόεδρος της έπαιρνε και παίρνει έργα από την κυβέρνηση για να ενισχύει την ομάδα της, κέρδιζε παιχνίδια μόνο από σφυρίγματα της διαιτησίας, κατακρεουργούσε κανόνες διαιτησίας για να πάρει αποτελέσματα και να μείνει ζωντανή, έβαζε άνθρωπό της στην εκτελεστική από το παράθυρο, ο πρόεδρος μας μοίραζε συγγνώμες δεξιά και αριστερά και τα είχε με τον ΠΑΝΣΥΦΙ. Άργησε πολύ να αντιληφθεί τι γινόταν ενώ όλος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έβλεπε τα όργια που έκανε η κυβερνητική ομάδα. Και δεν έφτανε αυτό, έρχεται δύο μέρες μετά να αναιρέσει ουσιαστικά τα όσα είπε και να δηλώσει ότι «πήραμε ό,τι δώσαμε»!!!

    Αυτά για προβληματισμό όσων αγαπούν πραγματικά το ΑΠΟΕΛ αφού όπως φαίνεται ο κύκλος αυτής της Ομάδας έκλεισε και αυτό που χρειάζεται είναι ΣΟΒΑΡΗ, ΠΟΙΟΤΙΚΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ενίσχυση αν θέλουμε να ξαναζήσουμε παρόμοιες στιγμές με τις περσινές.

    Έχουμε τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που είχαμε ποτέ και ίσως τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ αυτή τη στιγμή και ΟΦΕΙΛΟΥΝ αυτοί που διοικούν το ΑΠΟΕΛ μας να ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΠΟΙΟΤΙΚΑ αλλά και ποσοτικά και σε βάθος χρόνου την Ομάδα. Και αυτό απαιτεί χρήμα, ψάξιμο και κόπο. Η Ομάδα επίσης χρειάζεται άμεση ενίσχυση και στον τομέα της επικοινωνίας όπου εκεί χάσαμε προ πολλού το παιχνίδι, αλλά και την κατάλληλη προστασία από τους εχθρούς μας και από το παρασκήνιο που έστησε η κυβερνητική ομάδα.

    Αν δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πιο πάνω τότε δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διοικούν το ΑΠΟΕΛ.

    http://www.apoellas.com/main/article.php?id=1-6-21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΕΡΙ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ.

    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝ0 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΥΝ ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...
    ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ?? ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΩ ΕΦΕΔΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ. ΕΠΕΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ 10 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ 8 ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΣΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 'Οταν μια μερίδα φιλάθλων απο αυτό μάλιστα το βήμα και ενώ η ομάδα ήταν μέσα στους στόχους της, είχε την διορατικότητα και απαιτούσε μεταγραφές και κατ' επέκταση φρεσκάρισμα της ομάδας, βάζοντας τα με την διοίκηση που αντιπαρέβαλλε το γνωστό "η ομάδα είναι πλήρης" κάποιοι τους καθύβριζαν αποκαλώντας τους χόχους και απαιτούσαν να "βκάλουν φάουσαν".

    Το ποιοί τελικά εβκάλαν φάουσαν και χαθήκαν απο προσώπου γης εν άσχετο.

    Η ουσία είναι ότι η ομάδα σήμερα, στο σημείο που την έφθασαν αυτοί που διαχειρίστηκαν την τύχη της τα τελευταία 2 χρόνια, χρειάζεται ουσιαστική ανανέωση και όχι απλώς μερικές προσθήκες.

    Πιστεύει όμως κανείς ότι η παρούσα διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει την θέληση και την ικανότητα να πετύχει την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας μας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. εγώ πάλε νομίζω εν ο σιήστος που σε έκαμε ρε βρωμόσσιηλλε τουρκόσπορε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. re mounnotourke xoxe pou den exis ta arxidia na gra4is to onoma sou kai esi ANONIMOS malon den exis katalavi oti to ar8ro pou mas evales peri filias tou erotokritou kai tou mpastardou tou proedrou sou itan PROTAPRILIATIKO astio!!!manolagoudine mou!!!!!!!!!!triferoudi mou an po oti to IQ sou ine tis patatas 8a ine san na 3itimazo tin patata pou malon dia8eti parapano mialo pou esena!!!!!ANTE GEIA PRODOTI pou o jiris sou ine enas tourkosporos san esena!!!!!!xaxaxaxxaxaxaxxaxxaxaxaxaxxax

    Re MANOwar i GRIVA an iparxi tropos na svinete ta minimata manolagoudinon,skatoaeloulon,xanor8osiaton j apollonakion kamete to!evare8ika ilikrina na e3igo tou ka8e vlaka tin pragmatikotita!!!!merikoi 8a poun agnoa tous alla protimo na apanto para na laloun pos ime dilos!!!!

    Y.G:re mounnolageee ani3e to imerologio sou giati plisiazi i epetios sou 10/5 re mounni!!!ante geia!!!aa je o pinto exi ipogra4i 3etes me ton APOEL me apolaves konta sto 1.000.000 europoulakia!etsi gia na enimeronese!!!!!skatotourke...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. den mporoume ekalesen mas i mana sou essw sas, antropi mas na men ertoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!

    Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

    ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!!

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. pedia iparxi la8os sto reportaz ine mixalakis karaolis oxi dimitrakis ke go me tn cira m na po efxaristo tus agonictes pu polemican gia tin elef8eria ke pu to apoel ine i moni omada pu anagnorise tin prospa8ia tus ke dixni poso filopatris ine ke se 8emata politicmu oxi mono a8liticmu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 03 Απρίλιος, 2010 19:09
    Ανώνυμος είπε...


    ΡΕ ΒΛΗΜΜΑ ΑΦΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ, ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΙΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΔΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!

    ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΕ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟ!!!

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. O voskos tou mahaira xerete poli kala pios itan, o papas sas o Grivas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΒΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ Σ΄ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΑΛΛΙΚΑΡΙΣΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΖΙ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σ΄ΟΛΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. φιλε πιστευω οτι εχουμε πολλα κοινα τελικα ομονοιατες και αποελιστες και ειναι καιρος να αφησουμε πισω μας όλα οσα μας εχουν διχασει τα τελευταια χρόνια.

    Στην ιδια πολη ζουμε και τα ιδια ιδανικα υπηρετουμε στο κατω κατω, οσα λεμε δημοσια ειναι για λαϊκη καταναλωση και για να αυτο-φανατιζόμαστε.

    Εγω εχω παρακολουθησει αγώνες της ομόνοιας και ο κουμπαρος μου ειναι μελος στους κηφηνες. Πρέπει να σας πώ φίλοι ομοιδεάτες πορτοκαλί ότι είμαστε ακριβώς οι ίδιοι στο μυαλό και στην συμπεριφορά και αν ενωθούμε θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά μαζί!


    Ενας υγιως σκεπτόμενος αποελιστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. "...τα ίδια ιδανικά υπηρετούμε..." "...ίδιοι στο μυαλό και στην συμπεριφορά..." "...και αν ενωθούμε θα μπορούσαμε να πετυχουμε πολλά μαζί..."

    και τι είσαι???? "...υγιώς σκεπτόμενος ΑΠΟΕΛίστας..."

    ΕΝ ΓΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ και σίγουρα ΟΧΙ ΑΠΟΕΛιστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Το θέμα φίλε μου είναι αν υπάρχουν "υγιώς σκεπτόμενοι" στην Θύρα 9. Οι άνθρωποι τις προάλλες, επιάσαν το κουνελλούι ζωντανό, εβάψαν το πορτοκαλλί, τζι εγδάραν το ζωντανό για να εκτονωθούν ! Εκατάλαβες για τι ανθρώπους μιλούμεν;

    Έπειτα, οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε αυτογνωσία. Αντί να είναι περήφανοι για την Ελληνική τους καταγωγή, κομπάζουν πως είναι "Κυπραίοι". Κατ' ακρίβειαν οι συγκεκριμένοι είναι ο ορισμός αυτού που λέμε "ΖωπποΚυπραίοι". Αλλά τους έβαλαν μιαν ωραίαν κατάρα ο εθνικός μας ποιητής Δημήτρης Λιπέρτης, στο ποίημα του "Καρτερούμεν μέραν νύχτα", εννοώντας την μητέρα Ελλάδα, την οποίας και υπενθυμίζω σε όλους:

    " 'Πο μας ένας έντζε βκαίνει που την στράταν της τιμής
    Μητ' επλάστρηκεν ποττέ του, τζι αν πλαστεί τζι ανοίξει στόμαν
    νεκρόν εν να τον ξεράσει τζαι του τάφου του το χώμαν. "

    Ζήτω η 1η Απριλίου 1955

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ-ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ-...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ??ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αν δειτε λιγο πιο καθαρα την αληθεια θα σας βοηθουσε και εσας αλλα και την Κυπρο μας. Αλλα επειδη ειστε φανατισμένοι δεν ειναι η αληθεια που προεχει στα δικά σας μυαλά αλλά η διαιώνιση της κόντρας. Δεν βλεπετε οτι σιγα σιγα χάνουμε το πρεστιζ και την ισχύ μας σαν ομαδα?

    Ειναι την μια οψη του νομισματος που περιγραφεις Γιωργο ενω εσυ βρισκεσαι στην άλλη...δεν θελω να απαριθμίσω τα δικά μας γελοία κατορθώματα... που ειναι παρα πολλά και μας εκαναν να ντραπουμε ουκ ολίγες φορές.

    Είναι καιρός να πρυτανευσει η λογική και να επανενώσουμε τις ομαδες μας πριν από την πατριδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ Η 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΙΜΠΑΤΖΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ!!!

    ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΕΟΧΑΖΟΙ ΕΞΩ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΣΤ ΑΝΑΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΣΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ...ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΖΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΑΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ Ο ΑΛΛΟΣ-ΣΒΗΣΤΟΥ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ-....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ελα διοξεμας απο το αποελ ρε κρυφοτουρκο....γαμο την επανενωση σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΘΗΚΟΣ ΡΕ...ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ
    ΤΙ ΤΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΕΣ ΔΑΜΕΣΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΚΑ ΣΑΣ?

    ΣΤ ΑΝΑΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ...

    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΟΧΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. eshi dikaio o pareas, leei koubentes pou polloi pou emas pisteukoun alla ligoi tolmoun na ta poun gia na men dimiourgisoun dixonoia.

    Alla kapoia stigmi en anagki na ksekatharisoun kapoia pramata gia na men exoume sobarotera problimata sto mellon.

    Gia arxi na fuoun toutoi pou tes diafores perierges paratakseis giati apo ton kairo pou mpikan sto apoel mono problimata dimiourgisan. Sto kato kato gi autous to apoel erxete deutero, i moni tous ennoia einai na trabiksoun mikrous stes sugkentroseis tous, opos tous iexobaes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. EPIRAN MAS OLI PREFA GMT

    "Παπούδες" της Ευρώπης
    04/04/2010 | Επιμέλεια: Νεκτάριος Πετεβίνος


    Μια πρωτιά που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τιμητική κερδίζει το κυπριακό πρωτάθλημα μετά από την έρευνα που έγινε από το κέντρο των Ευρωπαίων ποδοσφαιριστών. Η έρευνα είναι ετήσια και περιλαμβάνει 528 ομάδες και 12, 524 ποδοσφαιριστές.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας η οποία συμπεριέλαβε 36 ευρωπαικά πρωταθλήματα, το κυπριακό είναι το πιο γερασμένο στη Γηραιά ήπειρο με μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών τα 28,01 χρόνια.
    Η Κύπρος με αυτή της την επίδοση κατάφερε να ρίξει από την…κορυφή, την περσινή κάτοχο της πρωτιάς στη σχετική βαθμολογία, Ιταλία με μέσο όρο τα 27,44 χρόνια. Στη πιο …νεαρή θέση, την 36η βρίσκεται η Λετονία με μέσο όρο ηλικίας τα 23,09 χρόνια.
    Ανάμεσα στα μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα, μόνο το Γαλλικό βρίσκεται κάτω από τον μέσο όρο, που είναι τα 26 χρόνια. Οι Γάλλοι έχουν ποδοσφαιριστές ηλικίας 25,82 ετών, ενώ ακολουθεί η Γερμανία με 25,90, η Αγγλία με 26,67 και η Ισπανία με 26,69 χρόνια.
    Ακόμα μια πρωτιά κατακτά η Κύπρος και στις ομάδες, αφού ο ΑΠΟΕΛ είναι και επίσημα η πιο γερασμένη ομάδα στην Ευρώπη σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας αφού έχει μέσο όρο ηλικίας τα 29,7 χρόνια

    Δείτε όλη την έρευνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΡΕ ΒΛΗΜΜΑ ΑΦΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ, ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΙΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΔΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!

    ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΕ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. πετρουλλα, τα χάλια της Ελλάδας είδαμεν τα και να είσαι βέβαιος ότι όχι μόνο δεν οδεύει προς την καταστροφή αλλά μετά τα μέτρα που πάρθηκαν θα ορθοποδήσει. Αλλά μεν σιέρεσε και τα σημερινά της Ελλάδας εν αυριανά δικά μας. Σκέψου μόνο την ανέγερση του κτιρίου του ΘΟΚ με τον Κυριαζή του ΘΟΚ να ευχαριστεί δημόσια τον πρόεδρο για την επέμβαση του που οδήγησε στην διάσωση της διαδικασίας προσφορών και στην κατακύρωση της προσφοράς για την ανέγερση του ΘΟΚ στον κολλητό του, πρόεδρο της χοχο Μιλτί (ναι εκείνο που του ανακαίνισε και το σπίτι ) κατά 47% ψηλότερα απο την εκτίμηση κόστους του έργου. Η γενικός ελεγκτής να καταγγέλλει καρτέλ ε και τι έγινε έδρωσεν κανενός το αφτί του??? Φέτος μόνο ο αλεξιπτωτιστής μιλτίς έπιασε έργα 100 εκατομυρίων πόσα που τούτα εν ξέπλυμμα, δεν ξέρω ποιος θα ασχοληθεί να μάθει. Είμαστε η μόνη χώρα της ευρώπης που δεν έχει καταθέσει ακόμα πρόγραμμα σύγκλισης, με το πιο ακριβό γάλα και ψωμί, που πληρώνουμε πρόστιμα στην ευρώπη για την μη αξιοποίηση εναλλακτικών πηγών ενέργειας αλλά που έχουμε σταματήσει να δεχόμαστε αιτήσεις για χορηγία εκείνων που ενδιαφέρονται να βάλουν ηλιακούς συλλέκτες σπίτι τους, που δεν έχουμε δημόσιες συγκοινωνίες και κομπάζουμε γιατί έχουμε φτηνά καύσιμα (τελειώνει και τούτος ο μύθος) που δεν θέλουμε καζίνα και κάθε γειτονιά έχει δέκα κ.α. Λες να ζούμε με τους τουρκοκύπριους και όχι τους Τούρκους (άλλος μύθος/ο πρόεδρος μας δέκτηκε την παραμονή 50,000 εποίκων ναι ποτζιείνους που κάμνουν που μια μάντρα κοπελλούθκια ξαπόλυτα μες τες στράτες που τα ταίζει το γραφείο ευημερίας δλδ εγώ και εσύ). Τι άλλο? να μείνουμε όπως είμαστε? Ακούω καθημερινά ότι πρέπει απαραιτήτως να ενώσουμε την πατρίδα μας. Ακούω επίσης ότι η λύση θα είναι οδυνηρή αλλά δεν έχω ακούσει ακόμα έστω και ένα επιχείρημα γιατί πρέπει οι ελληνοκύπριοι να περάσουν που την τρύπα του βελονιού για να γίνει αυτό εφικτό. Ποιό θα είναι το δικό μας όφελος? Θα πάν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους? Θα πιάμε τις περιουσίες μας πίσω? Αυτά και αν είναι εξωπραγματικά μετά και την τελευταία αποφαση του ΕΔΑΔ. Ε? γιατί να έχω τούρκο πρόεδρο? γιατί να έχω τους τούρκους να αλωνίζουν ποδά, να δουλεύκουν χωρις να πληρώνουν φόρους να απολαμβάνουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μούκτι, να αλωνίζουν την ευρώπη ως ευρωπαίοι πολίτες?? τούτα μπορεί κανένας να μας τα πεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. stin aggira kwlotoyrkoi..EDW EINAI ELLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. enne anagki na pektoume na pnasoume, pezei mas ton i mana sou mia xara re vrwmismene tourko kai pnazoume, kai enwsi eseis kai oi alloi epanaproseggistes vrwmotourkoi na kamete metaksy sas re rifkia kai mas na mas afisete tourkosporoi.pou na piate empola na ksiliftite rifkia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ekamame enosi re complexikoui pou theleis simasia pou ta site mas

    Enosi me tin mana sou tzai pou tote en ksekolla pou pas ton villo mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΑΕΛ ΛΕΣΒΙΑ ΕΚΟΝΤΕΨΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ...ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟΘΕΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Πρέπει ορισμένοι να καταλάβουν κάτι: Χωρίς την Ελλάδα, είμαστεν μια και μόνον μπουκκιά, διάρκειας ενός κλάσματος του δευτερολέπτου, για την Τουρκία. Καταλάβετε, πως πέραν της Ελληνικής μας καταγωγής, την Ελλάδα την θέλουμε για την ασφάλεια μας. Για διασφάλιση της φυσικής μας ύπαρξης. Δεν την θέλουμε για την οικονομία της. Σ' αυτό πιο πολύ έχουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα, παρά να μας βοηθήσει. Εξάλλου από το 1955 γράφαμε στους τοίχους "Κάλλιο μια φτωχή μάνα παρά μια πλούσια μητριά".

    Όσοι δεν καταλαβαίνουν το πιο πάνω, και νομίζουν πως οι Τούρκοι (έστω Τουρκοκύπριοι) είναι αδέλφια μας κτλ, φιρί φιρί θα μας δώσουν έτοιμο μεζέ (χωρίς κανένα αγκάνθι-αντίσταση) στο στόμα του λύκου που λέγεται Τουρκία. Και δυστυχώς, οι Αγγλοαμερικανοί με την έντεχνη προπαγάνδα τους και την μαεστρική δολοπλοκία τους (Χούντα-Πραξικόπημα), φρόντισαν να τραυματίσουν τον ομφάλιο λώρο με την Ελλάδα, και έπειτα να τον μολύνουν (νεόπλουτοι ΖωπποΚυπραίοι, Νεοκύπριοι, νεο-Ακελικοί, ΕΔΟΝόπουλα κτλ). Οπότε και αυτοί που εθελοτυφλούν και αιθεροβατούν, αυξάνονται και πληθύνονται. Αυτοί που κομπάζουν πως είναι Κυπραίοι και μάγκες κτλ, αυξάνονται σαν τους ιούς. Ευτυχώς ίσως, που καμιά φορά που μας κάμνει κανένα ΠΠΑ η Τουρκία, θυμόμαστεν πως είμαστεν Έλληνες, τζιαι βουρούμεν σιεσμένοι στην Αθήνα, για να τους ζητήσουμε να μας προστατέψει.

    Όποια κι αν είναι η λύση στην Κύπρο, ενιαία ή διζωνική-τριζωνική-πολυζωνική, πρέπει να προσέξουμε ένα πράγμα: Αν θέλουμε να επιβιώσουμε εμείς και τα παιδιά μας, πρέπει να παραμείνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ. Πρέπει να παραμείνουμε όσο γίνεται πιο στενά συνδεδεμένοι με την μητέρα ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.

    ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝΟ-ΑΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ..ΛΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ..Η ΜΑΧΗ..Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ...ΔΙΔΑΧΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΑΝ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ Η Η ΑΘΗΝΑΙΟΙ Η ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ???ΜΕ ΑΙΩΝΙΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΟΥΒΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ???ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΚΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ....ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ!Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. που εισαι παπαδοπουλε? 21.4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΛΛΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ....ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ??....Η ΚΑΜΝΕΙ ΜΠΑΗΡΑΜΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ??........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ,Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΝΩΝΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. μπε ρε επαναπροσεγγιστη, ευέλικτε, μπε. έπιασε σας η έννοια να καθαρίσει το ΑΠΟΕΛ, καθαρίστε τες δικές σας κερκίδες που τους ριψασπιδες και εμάς αφήστε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΜΑ ΕΝ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΑΜΕΣΑ ΟΞΑ?


    ΕΞΩ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΡΕ ΠΙΘΗΚΟΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ρε αρνάκι σε αντιθεση με την δική σου χομαδούλα (πον οτι πει το κόμμα) οι ΑΠΟΕΛιστες μπορούν και πιστευκουν ότι θέλουν. Φυσικά εννά δυσκολευτείς να βρεις ευέλικτους μες τες τάξεις του ΑΠΟΕΛ. Τώρα αν εσύ είσαι ΑΠΟΕΛιστας πρέπει να είσαι ο μοναδικός και ως είδος προς εξαφάνιση, μεν αποκαλυφτείς κινδυνεύεις να βαλσαμωθείς και να καταλήξεις σε κανένα μουσείο να σε θωρούν τα μωρά να τρων το φαι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ti na sou pw re kousve, afou gia na skefteis kai esy o idios poso pouthenakias kai anyparktos eisai sxoliazeis allous kai ntrepese na apokalypseis an mi ti allo tin omadoula sou. fantasou poso anyparkti einai. esy re kousvo i me tin xael eisai i me tin salamina. kai stis dyo periptwseis eisai krima. pantws prepei na xerese ekames mas kai asxolithikame mazi sou re pouthenakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. αελ η πουτανουλλα της κυπρου εν εχετε που τον ηλιο τιτλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ρε ανωνυμε 1530 εισαι γαρος που θελεις πατσους περκι φερεισ το νου σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. γαμο τον πιθικο τον μαντελα τον δολοφονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ...Ο ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΜΩΣ,ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ,ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΚΑΘΕ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ...ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ-ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ....ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. AGRAMMATE XRYSAYGITH 07 Απρίλιος, 2010 00:18 TO "ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ" EINAI TO SYMBOYLIO TON SKYLLION POUDDLE POU DIORGANONETE STOUS KAFENEDES POU XONNESTE KAI SAS KANOUN PLYSH TOU LIGOSTOY SAS EGKEFALOU...KOINOBOULIO EINAI ALLO PRAMA...

    APOEL + OMONOIA = ARNIA ENOTHEITE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. μα παλε παμε να πιασουμε παιχτη από την ΕΝΠ..? ΜΠρεσκα remember? Του χρόνου ο στόχος μας θα ειναι η εισοδος στην 8άδα μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. min les malakies re file 07 Απρίλιος, 2010 01:49
    akou 8ada!sta allo simfonoume gia ton breska!ine ena kreas 31 xronon!persi pou ton ida me tin enosi den itan para enas sini8ismenos pextis pou me merikes triples ekane ti diafora stin enosi!den ekane apo mias arxis autos o pextis gia tin omada mas!DEN EXEI PANTOS KAMIA SXESI ME TON TRIKOWSKI!ides ka8olou tis golares pou evale fetos o trikowski?kai se ligo kero klini ta 23 afto pou to vazis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. 1o 8ema:
    Φοίβος:«Φημολογίες για Τρικόφσκι...»
    « Όσον αφορά τα μεταγραφικά , όταν θα υπάρξει εξέλιξη με υλοποίηση μετεγγραφής θα ανακοινώνεται επίσημα από την ιστοσελίδα μας. Τώρα όσον αφορά την περίπτωση Τρικόφσκι που δημοσιεύματα τον φέρουν να ενδιαφερόμαστε για την απόκτηση του είναι απλά φημολογίες. Δε ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι πληροφορίες, όμως δεν ευσταθούν. Είναι όμως παράξενο γιατί πάντα πριν από σημαντικούς αγώνες της ομάδας μας διαρρέουν αυτές οι πληροφορίες στην επιφάνεια»

    ate j kani an den piasoun os to telos tis xronias 8-10 pextes malon gia 8ada mas vlepo opos lei j o filos pio pano!mia xara en o trkoski!alla vevea emis pou mono pou tin barca fernoume pextes en mas kamni o trikofski!ate re skataes pareti8ite j kani!8eli ton i anorthosi touton j an den kini8oume pale gliora en na mas ton faoun.

    2o 8ema:
    Κοσόφσκι:Ομόνοια ή Ανόρθωση!
    Ο Καμίλ Κοσόφσκι , του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι φαίνεται ότι δεν θα μείνει για πολύ χωρίς δουλεία, αφού σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, 2 εξίσου μεγάλες ομάδες του νησιού έχουν εκφράσει στο ποδοσφαιριστή(?) το ενδιαφέρον τους.

    Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Πολωνός διεθνής επιθετικός εξετάζει τις προτάσεις της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης και αν δεν προκύψει συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ, θα συνομιλήσει μαζί τους, αφού πρόθεση του είναι να παραμείνει στη Κύπρο. Εκεί όπου σύμφωνα πάντα με τους Πολωνούς δημοσιογράφους, έχει και καλό μισθό αλλά και αγωνιστικό κίνητρο αφού οι Κυπριακές ομάδες αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ...

    o poustomalakas as pai stana8ema!ine ena kreas pou pezi 1 fora stis 10!!!o sxilompastardos...

    RAFA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. sta rxidia mas re rafa!ine mia kolodioikisi kai panta menoun teleutaioi gia na kamoun metagrafes!eto en na tis fame j tin kiriaki j na teliosi to 8ema 4is 8esis!afou gia na fantastis se ti katastasi vriskete i omada oi pextes ixan mian evdomada adia kai akoma xiotis,poursa,xrisis kamnoun atomiko!e aman lipoun toutoi oi pextes se etsi match pou en 8a exis oute kosmo sasta j girasin!RE MA EKATALAVETE OTI EPI8ESI DEN EXOUME?POS 8A DEROUME?OSO GIA TON KOSOWSKI AS PAI ST ANA8EMA.INE ENAS MALAKAS ME ASTA8I APODOSI.ENA KREAS.AFOU EN TON 8ELOUME AS PAI OPOU 8ELI EN 34xronon.poustogeros...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. re xapollon-APOEL 0-1 men agxoneste

    T@sos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. @ Rafa kati palavouthkia opos esena pou exoun mnimi xrisopsarou na pan sta anathema..axaristoi, axristoi pou na anoiksete to vromostoma sas gia ton kosofski.. OI KRIFOOMONOIATES OPOS ESENA NA PAN STA ANATHEMA

    ALEKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ok re aleko monadike apoelista pemas kemas tous krifoxoxous ti sou eprosfere toutos o anthropos mes to apoel exi dio xronia? epekse ola kiola 5 pexnidia tpt allo.


    Costas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Τρίτη, 06 Απριλίου 2010
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ποιοι μεγάλοι ποδοσφαιριστές ανακοινώνονται από μεγάλη ομάδα, μετά το τέλος του Κυπριακού πρωταθλήματος

    Σήμερα η "Gate" Αποκαλύπτει : Ποιους ποδοσφαιριστές ανακοινώνει το ΑΠΟΕΛ αμέσως μετά το τέλος του Κυπριακού πρωταθλήματος. Ο ένας εκ των οποίων, είναι πασίγνωστος σε όλο το κόσμο...
    Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες της "Gate", ο Ivan Trickovski (παίκτης της ΕΝΠ) και ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε όλο τον κόσμο Esteban Solari (παίκτης της UD ALMERIA) , θα ανακοινωθούν από την Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αμέσως μετά το τέλος του Κυπριακού πρωταθλήματος! Όπως πολύ καλά θυμόμαστε, ο Esteban Solari ήταν ήδη παίκτης του ΑΠΟΕΛ, το έτος 2006-2007, όπου το ΑΠΟΕΛ κατέκτησε τότε το και το πρωτάθλημα.

    Το ΑΠΟΕΛ στοχεύει πολύ ψηλά την επόμενη σεζόν, και θα προσπαθήσει να κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να κατακτήσει για ακόμη μια χρονιά το πρωτάθλημα Marfin Laiki.

    http://gate-89.blogspot.com
    Share on Facebook


    Αναρτήθηκε από troktiko στις 11:04 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ego nomezo oti eimaste se pliri sighisi kai apodiorganosi, milo panta gia tin dioikisi mas. Makari na vgo pseftis, alla tha kanoume para polli kairo na feroume ta milia mas kai na ginoume pali omada, opos einai ta dedomena tora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. pame kata dkiaolou kopellia

    pou tin mia i dioikisi mas pou exei xasei ton elegxo kai deixnei na exei xasei tin empistosuni pollon apoeliston.

    kai apo tin alli oi organomenoi exoun ksefugei kai nomizoun oti to apoel tous anoikei kai i sygkrousi me ton aplo aionio opado tou apoel plisiazei. Kathimerina akouo peristatika emfulion tsakomon, mexri kai sta xeria exoun erthei prosfata sunaderfoi mou apoelistes.

    oi organomenoi oxi mono exoun apotuxei na profulaksoun tin omada alla tin exoun mpleksei se megales peripeties me apokorufoma tin megali prodosia tou champions league. To prestige tis omadas eks aitias tous exei piasei pato anamesa sto filathlo kosmo kai einai kairos i igesia ton organomenon na paraitithoun gia na analaboun kapoioi alloi me megalutera @@.

    Ta leme.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ti na poume re koproskyllo, lamne katexomena na psifiseis talat kai ekopse pisw, xanoumaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. MONO I ALAGI PROPONITI KAI DIOIKISIS. TI SIMENI KIRIE EPIES CH.L??? PARAKATO. EN LES TIN EPOMENI 10ETIA PRIN 10 XRONIA MPIKA OMILOUS? KAI EPIDI ETIXE KAI EMPIKES ME ENAN PROPONITI SIMENI PREPI NA MINI KAI AUTOS ? KSIPNATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ti na ksipnisoume re koproskyllo, lamne kai esy katexomena na thwreis chettin kayia kai na psifizeis talat kai ekopse pisw, xanoumaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Έπεσε στο κενό...
    Άλλη μία προσπάθεια επηρεασμού και αναστάτωσης στην Ομόνοια παραμονές ενός ντέρμπι έπεσε στο... κενό. Μετά την γνωστή υπόθεση με τον «κίτρινο φάκελο» και τις καταγγελίες που έγιναν μετά το τελευταίο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, χθες με το έγινε γνωστό ότι δύο ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης έπεσαν θύματα επίθεσης από δύο άγνωστους, οι υποψίες στράφηκαν σε οπαδούς της Ομόνοια...

    Επειδή όμως οι δύο άγνωστοι συνελήφθησαν και έγιναν γνωστοί, η κατάθεση τους ξεκαθάρισε το σκηνικό και απέδειξε πως η Ομόνοια θα ήταν απλά το "εξιλαστήριο θύμα" στην όλη υπόθεση.

    Η διοίκηση από την αρχή παρακολουθούσε την όλη υπόθεση και δεν θέλησε να παρέμβει από την στιγμή που το όλο ζήτημα πήρε την νομική οδό. Τώρα το γιατί κάποιοι πήγαν να εμπλέξουν την Ομόνοια στην όλη ιστορία είναι κάτι που μπορεί εύκολα κανείς να αντιληφθεί.

    Ανδρέας Μιχαήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. telika i omonoia kafkei pollous kolous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. gamietee to apoerl me tin kop kai to poutsokoumni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. EOEOEOEOEOOEOEOEEOOEO PROTATHLIMA KSANA STO APOEERRRRRRLLLLLLL

    GAMO TIN KOPRIA SAS KAI KA8E PUSTARA PORTAKALI LAGO!!!!!

    OPIOI DEN INE KIPREOI NA PANE STIN XORAS TUS!!!!

    IVAN TROMERE MINE GIA PANTA STO APOERRRRRLLLL

    AURIO ENA EXETE XERETISMATA POU TO GSP!!!

    ANTE GEIA .....MOUNARES!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. pou zite re ,isaste arostoi , poutanopeda.thelete ena gero aelogamisi na ferete ta milia sas, tsie na sas disoun 40hronia pa tous istous tis poutano simeas sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή