ΜΗΔΕΝ!

ΑΠΟΕΛ-Άρης: 0-0

Στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου ο ΑΠΟΕΛ απογοήτευσε τους φίλους του αφού δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα του και πλέον όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του Τσιρείου που θα γίνει σε 2 βδομάδες.

Ούτε την αριθμητική υπεροχή…

Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε και την αριθμητική υπεροχή που απέκτησε μετά την αποβολή του Λόμπε (δεύτερη κίτρινη κάρτα) από το 45’. Και όχι μόνο αυτό, καταφέραμε να τους επιστρέψουμε το πλεονέκτημα στο 70 κάτι όταν ο Ζόρζε αμέσως μόλις κάναμε την Τρίτη μας αλλαγή έφυγε και αυτός από το γήπεδο και άφησε και τον ΑΠΟΕΛ με 10 παίκτες…

Προς το τέλος του αγώνα και ο Πίντο έπαιζε κουτσαίνοντας…

Πάολο Ζόρζε

Πρέπει να προβληματίσουν την τεχνική ηγεσία οι ΠΟΛΥ συχνοί τραυματισμοί του Πορτογάλου αμυντικού!

Γενικά οι τραυματισμοί…

Πρέπει επίσης να προβληματίσουν και οι συχνοί τραυματισμοί που έχουμε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ακόμα και από παίκτες που δεν ήταν από αυτούς που τράβηξαν το βαρύ κουπί του Champion League...

Ασυνεννοησία

Χαρακτηριστικό της ασυνεννοησίας που επικρατούσε –αλλά και αστεία - ήταν φάση στην οποία ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε άουτ το οποίο εκτέλεσαν ταυτόχρονα 2 παίκτες του ΑΠΟΕΛ με 2 διαφορετικές μπάλες…

Οι παίκτες του Άρη

Οι παίκτες του Άρη έπαιξαν όπως έπρεπε για να πάρουν το πολυπόθητο Χ. Δυνατά, ψυχωμένα, καλά ταμπουρωμένοι στην άμυνα, με τις αντεπιθέσεις τους και τις καθυστερήσεις τους μας ανάγκασαν να πάμε αγχωμένοι στον επαναληπτικό!

Δυστοκία

Για ακόμα μια φορά ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύεται να σκοράρει… Αχ πόσο μας λείπει εκείνος ο σέντερ φορ που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ τον Ιανουάριο…
΄
ΚΙ' ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί και θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση μέσα στη Λεμεσό, παίζοντας στο γήπεδο που είναι η δεύτερη του έδρα, το Τσίρειο! Το έκανε ξανά όταν έχασε 0-2 από τον Εθνικό και πέρασε με 0-4 στο Δασάκι και θα το ξανακάνει σε 2 βδομάδες. Απλά ο Ιβάν πρέπει να βρει τις λύσεις και οι παίκτες πρέπει να σφίξουν τα δόντια και να τα δώσουν όλα στους επόμενους 2 αγώνες του Κυπέλλου, τον επαναληπτικό του Τσιρείου και τον τελικό!

ΑΠΟΕΛ – ΘΡΥΛΟΣ – ΚΥΠΕΛΟ ΡΕ!

78 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΕΥΚΟΘΕΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ-ΔΥΣΚΟΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφταίεν ο διαιτητής! Έπρεπεν να αποβάλει ακόμα δκυο Αρειανούς!Πρέπει να 'shει shέριν ο Μιλτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηπαμεν για σενα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θελεις να σου πω που δουλευκεισ ρε κολοπαιδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ!ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μεν φοασε μαστρε..απλος πεζουμε...γαμο τι αελ γαμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. i ael 8a gamisi to apoerl sto teliko kipelo. kserume oli ti 8a gini sto epanaliptiko sto tsirio. an diskoleuti i barca tis kiprou me to ekliktiko passing game (min xeso) 8a para 1-2 penalty na teliosi to pexnidi......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ 10 ΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΣΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣΑΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΣΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΕΛΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠ.ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΩΣΥΝΗ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΑΝΙΛΙΘΙΟ ΧΑΤΣΗΛΙΑΣΗ ΤΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΤΣΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΑΛΟΥΝ.ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΠ ΤΣΑΙ Ο ΜΙΛΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΕΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΑΠΠΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥ.ΠΙΣΤΕΥΚΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΑΛΟΥΝ.ΚΟΠ&ΜΙΛΤΗΣ ΦΤΑΙΟΥΝ ΓΙΑ ΟΥΛΛΑ.ΗΛΙΘΙΟΙ.ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. complexikoi xoxoi kai loipoi asixtir pou ta sites mas

    ante spitia pou gamiete i mamma sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. min stamatas tis pipes portokali lage.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά ρε κομπεξικοί χόχοι. Ότι σας φωνάξουμε κι ότι σας πούμε, κάθεστε σαν τα μωρά που αντιμιλούν και το επιστρέφεται. Από πότε γίναμε "πορτοκαλί λαγοί";;;

    Εξάλλου, εσείς οι ίδιοι φωνάζετε "χοχό λαός" !!! "Λαός" ξέρεις εις την κυπρίακή, είναι και ο "λαγός".

    Ούστ από δω βρωμό-πράσινε λαγέ...

    Σε ότι αφορά το παιγνίδι, φάνηκε ακόμα μια φορά πόσο άσχετοι είναι οι διαιτητές που κουβαλούν στην Κύρπο. Πεντακάθαρα φάουλ που δεν έδωσε, κόρνερ που τα έδινα αούτ κ.ο.κ..

    Όπως και να έχει το πράγμα, προσωπικά θεωρώ θετικό το αποτέλεσμα, γιατί θα μας αναγκάσει να παίξουμε συγκεντρωμένα στο Τσίρειο. Εξάλλου με ένα γκολ εκτός, ο Άρης θα θέλει δύο για να προκριθεί.

    ΑΠΟΕΛΑΡΑ-ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

    ΑΝΟ-ΑΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 20/04/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ



    Λίγες μέρες προτού συμπληρωθούν 2 χρόνια από την μέρα εκείνη οπότε και διαπράχθηκε η απόπειρα δολοφονίας εναντίον των 3 συνΑΠΟΕΛιστών μας, και ενώ η στήλη υπολόγιζε να επανέλθει την μέρα συμπλήρωσης 2 χρόνων, αναγκαζόμαστε να γράψουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας η οποία διαστρεβλώνεται σκόπιμα και ηθελημένα από όλο το παρακράτος και τη θυρα9.

    Στα 2 αυτά χρόνια που πέρασαν, ποτέ δεν γράψαμε ούτε όσα θέλαμε ούτε όσα έπρεπε για αποκατάσταση των μυθευμάτων που διαδίδουν οι πράσινοι Αίσωποι επειδή στριφογύριζαν στο μυαλό μας διάφορα περί δίκαιης δίκης. Πλέον αυτό δεν ισχύει ούτε και αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα στο να προστατεύσουμε την αλήθεια επειδή η δίκη όχι μόνο δίκαιη είναι για τους κατηγορούμενους αλλά παίζουν έδρα τους πέρα για πέρα και την μετέτρεψαν στο δικό τους show. Στα της δίκης θα επανέλθουμε εντός των ημερών όπως άλλωστε και υπολογίζαμε. Τώρα θα καταπιαστούμε με το τι συμβαίνει έξω στην κοινωνία και μακριά από τις αίθουσες του δικαστηρίου.



    Χθες(12/04/2010), σε στήλη ιστοσελίδας οπαδών της ομονοιας αναγράφησαν τα εξής:

    Προς αποέλ πούτρας! Εκτός από τις υπόλοιπες πούτρας mentalityπράξεις έχει τώρα ένα μήνα που βγάλατε την γλώσσα σας περίπατο γράφοντας ονόματα σε τοίχους και σε δρόμους για δικά μας άτομα και ακόμα χειρότερα αρχίσατε να βρίζετε και μάνες και λοιπούς συγγενείς. Ένα θα σας πώ. Η μητέρα ρε του παλληκαριού που βρίζετε ΕΧΕΙ περισσότερα αρχίδια από σας τους ξεφτιλισμένους. Να βλέπει το παιδί της να το τραβάτε στα δικαστήρια κάθε τρεις και λίγο και ΜΕΤΑ να έχετε και το θράσος να μιλάτε για ρουφιάνους ? Ποιοι ρε?? Εσείς? Ευτυχώς υπάρχουν και οι καταθέσεις σας κάτω γραμμένες υπογραμμένες και μια μέρα θα εκδόσουμε το βιβλίο του ρουφιανολαγού.

    Ε ΛΟΙΠΟΝ ακούστε το σας το ξανάπα. Η ΚΥΠΡΟΣ είναι πολύ μικρή και δεν υπάρχει πληροφορία για σας που δεν γνωρίζουμε. ΕΣΕΙΣ ξεκινήσατε ένα πόλεμο που δεν μπορείτε να κερδίσετε .Σας μεταφέρω το μήνυμα. Απόψε 12/04/10 ξεκινά… Στο χέρι σας είναι να τον τελειώσετε με το να μαντρώσετε τα αδέσποτα σας που λερώνουν. Σπείρατε ανέμους θα θερίσετε ΘΥΕΛΛΕΣ!

    http://www.kifines.com/kifines/omonoia.daily.news.asp?goto=http%3A%2F%2Fwww%2Evoreiopetalo%2Ecom%2Fel%2F%3Fq%3Dnode%2F49&omonoia-news=%D0%F5%F1+%EA%E1%F4%DC+%E2%EF%FD%EB%E7%F3%E7&daily-news=3627&TB_iframe=True&width=870&height=550

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα πιο πάνω τα υπογράφει ο Jamaicas ο οποίος όπως φαίνεται είναι ο αρχιρουφιάνος της υπόθεσης εφόσον προανήγγειλε τη διάπραξη ποινικών αδικημάτων τα οποία ήδη εκδηλωθήκαν και δεν φοβάται να διωχθεί. Πρώτο δείγμα των πλατών που τους κάνει η αστυνομία.

    Τα όσα προανήγγειλε, έγιναν πράξη ψες το βράδυ(12/04/2010) με αποτέλεσμα να αναγραφούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Λευκωσίας τα ονοματεπώνυμα δεκάδων συνΑΠΟΕΛιστών. Εμείς να υπενθυμίσουμε ή και να ενημερώσουμε για όσους δεν γνωρίζουν ότι τα τελευταία 2 χρόνια ουδέποτε έπαψαν οι χαφιέδες αυτοί να γράφουν όπου βρεθούν το όνομα του Μιχάλη στους τοίχους συνοδευόμενο από βρισιές και απειλές. Επίσης, να ενημερώσουμε ότι τα τελευταία 2 χρόνια αναγράφηκαν και άλλων συνΑΠΟΕΛιστών τα ονόματά τους σε τοίχους της Λευκωσίας συνοδευόμενα από βρισιές και απειλές, είτε έξω από τα σπίτια τους είτε σε τυχαίες τοποθεσίες. Το κρατούμενο από αυτά είναι πως αυτά που λέει ο αρχιρουφιάνος ότι γίνονται τον τελευταίο μήνα ( αν γίνονται) εναντίον ενός «παλικαριού», τα κάνουν οι ίδιοι εδώ και 2 χρόνια εναντίον πολλών.

    Προχωρώντας, θα περάσουμε στην αποκατάσταση της αλήθειας όσον αφορά τα περί ρουφιανιών και καταθέσεων επειδή ακολουθώντας την προσφιλή τους μέθοδο της παραχάραξης της αλήθειας, τη μέθοδο της προπαγάνδας, ο αρχιρουφιάνος λέει πράγματα ανυπόστατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχώς, τα ξημερώματα της 20ης Απριλίου 2008, οι δέκτες της άνανδρης επίθεσης κατάφεραν να αναγνωρίσουν έναν μόνο από τους θύτες του περιστατικού, ο οποίος κατονομάζετε στις καταθέσεις τους. Πέραν αυτού του ενός, μπόρεσαν να συγκρατήσουν την περιγραφή άλλων 2 την οποία και περιέγραψαν στην κατάθεσή τους. Από τους 2 αυτούς, κανένας δεν βρίσκετε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

    Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, βρίσκονται άλλα 4 άτομα, τα οποία ουδέποτε και σε καμία περίπτωση δεν κατονομάστηκαν από τα θύματα της υπόθεσης για τον απλούστατο λόγω του ότι δεν αναγνωρίστηκαν. Αν αναγνωρίζονταν, είναι δεδομένο ότι θα κατονομάζονταν επειδή κανένας νοήμονας άνθρωπος δεν θα προστάτευε τους επίδοξους δολοφόνους του! Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν μέχρι τώρα στην αίθουσα του δικαστηρίου (τα οποία και είναι «ανακοινώσιμα» από τη στιγμή που η διαδικασία είναι ανοιχτή), οι 4 επιπλέον κατηγορούμενοι βρίσκονται εκεί μετά από κατονομασία τους από τους συγκατηγορούμενούς τους καθώς και από έναν μάρτυρα κατηγορίας ο οποίος ήτανε μαζί τους εκείνο το βράδυ και μετά από συμφωνία με την αστυνομία δεν κατηγορήθηκε για να μαρτυρήσει εναντίον των «συντρόφων» του. Εδώ θα χρησιμοποιήσω τη φράση του αρχιρουφιάνου κατά λέξη: «Ευτυχώς υπάρχουν και οι καταθέσεις σας κάτω υπογραμμένες και μια μέρα θα εκδώσουμε το βιβλίο του ρουφιανολαγού».

    Πέραν των πιο πάνω. Επίσημα πλέον γνωρίζουμε ότι επιπλέον των 5 κατηγορουμένων κατονομάζονται και άλλα άτομα από τους ήδη κατηγορούμενους οι οποίοι ουδέποτε όμως διώχθηκαν ή προσάφθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης. Μιλάμε για τουλάχιστον άλλα 4 άτομα. Αλλά κατά τα άλλα είμαστε εμείς οι ρουφιάνοι! Ε όχι κύριοι. Αυτό το βαρύτιμο τίτλο που τόσο επίμονα επιδιώξατε να κερδίσετε δεν θα σας τον πάρουμε. Μακάρι να γνωρίζαμε εμείς ποιοι ήτανε εκεί εκείνο το βράδυ και να είστε σίγουροι ότι θα κατονομάζονταν. Αλλά δυστυχώς, μόνο ένας ήτανε δυνατόν να αναγνωριστεί. Τα υπόλοιπα ονόματα είναι γραμμένα στις καταθέσεις των δικών σας. Αυτή είναι η αλήθεια. Όσο και να σας πονάει, μην προσπαθείτε να την αλλάξετε. Είναι γραμμένα όλα κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάμε να κάνουμε μια σούμα τώρα. 5 που κατηγορούνται, ένας που βρέθηκε να είναι μάρτυρας κατηγορίας, ένας που «την γλύτωσε» επειδή δεν τον βρήκαν τάχα να του δώσουν την κλήση για το δικαστήριο, ένας αυτός που του έδωσε προκλητικά και αναίτια αναστολή ποινικής δίωξης ο Γενικός Εισαγγελέας και τουλάχιστον 4 που κατονομάζονται επιπλέον από τους ήδη κατηγορούμενους, μας κάνουν 12. 12 άτομα που είτε καταδικαστούν είτε όχι ξέρουμε ότι ήταν εκεί. Και κατηγορούνται μόνο 5!!!!!!! Μάλιστα. Αυτό είναι το κράτος μας, αυτή είναι η δικαιοσύνη μας και η αστυνομία μας.

    Αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθουμε εντός των ημερών



    20/04/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ma inta pouttoi klamenoi...!!!!!!!!

    ESHIETE TO ROUFKIANIO MESTO GAIMAN SAS ESEIS REEEE

    ntropi kai aisxos stous roufianous lagous olou tou kosmou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Panto tin Kiriaki den einai anagki na harisoume, etsi kai allios tha mas nikisoun, na min po tha mas diasiroun. Eimaste omada 3hs katigorias. Eginame ena gerikomio kai den vlepoume to hali mas to mavro kai parakaloume na tis fame gia na fkei proti i amomali. H opia katantia oti pathoume axizi mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. mine gia panta ivan tromere sto apoel!!!!!!!

    proponitis o opios ekame tin megaliteri epitixia tu sto apoel ti kartarate.....mia xara ine kai i isopalia me ton ari......etsi esini8ise stin elada.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΤΟΙ ΤΣΑΙ ΕΝ ΜΠΕΝΕΤΕ ΔΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΠ,Ο ΜΙΛΤΗΣ,ΟΙ ΧΟΧΟΙ,ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ,ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΤΟΥ ΓΣΠ,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥΝΝΕΦΚΙΑΣΜΕΝΟΣ,Η ΣΚΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΝΕΜΟΙ,Ο ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΜΝΕΙ ΒΙΖΙΤΕΣ,ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΕΦΚΑΛΕΤΕ ΦΑΟΥΣΑΝ,ΕΡΟΥΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ.ΠΑΛΑΒΟΙ.ΡΕ ΠΑΛΑΒΟΙ.ΕΒΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΙΤΙΜΑΣΕΤΕ ΛΛΙΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΨΑ.ΑΤΕ ΡΕ ΜΑΝΝΟΙ.ΜΑΝΝΟΠΑΛΑΒΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. to R sto apoerl einai to simantikotero gramma kai kala kanete kai to timate toso pista!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. H DIOIKHSH TZIMATE GMTO SIHSTO MOY!!!!KAMETE TA OYLLA POKOYPPA TZIE FERTE KYPRAIOYS EDW KAI TWRA!!!!!!ARKETA EGINAMEN REZILI GMT!!!!!!!!!
    OK EBOHTHISE MAS ME THN ANYPARTH KOKKINH EN EMPOROUSEN NA MAS DOKEI ENA PENARTY AFOU ETHOREN OTI OS METHAYRIO NA EPEZAME DEN TO EBALLAME ME TIPOTE???

    ENO AN HTAN OI DIKOI MAS NA SOY PO EGO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. prospathoume na xysoume tin mana sou prin na skolasei tzienos pou nomizei oti en o papas sou kai ertei essw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ ΟΤΙ:« Αποκτήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές και θα μπορούσε να γίνουν ακόμη δύο μετεγραφές. Όμως δε νομίζω με την προσθήκη ακόμη δύο παικτών ότι θα άλλαζαν πάρα πολύ τα δεδομένα». ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΣΚΑ,ΤΟΥ ΓΚΡΝΤΣΑΡΟΦ, ΤΟΥ ΖΟΡΖΕ, ΤΟΥ ΣΙΚΟΡΑ, ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ ΜΑΡΣΙΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. KWLOTOYRKOI GAMW TIN TOYRKOY TIN MANA SAS PISW STO MADRI SAS GIATI EN NA SAS FAME!!OYST POU DAMESA...EFKALATE GLWSSA META POY 8 XRONIA GAMIMENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. APOELARA RE MOYNIA...EIMASTE PERIFANOI...ASIXTIR PROVATA TOY AKEL...PRODOTES TOYRKOSPOROI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΗΘΝΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΠΑΝΣΥΦΙ, ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΕΛΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΦΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!!

    ΑΝΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΔΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ!!!

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ...ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!!

    ΑΠΟΕΛ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

    ΑΤΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΜΠΠΕΕΕΕΕΕ

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΝΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΡΕ ΠΑΛΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΚΑΜΕΤΕ.ΒΙΛΛΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΙ ΟΥΛΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ Ο ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝ ΓΛΥΚΟΥΛΛΗΣ.ΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΩΣΩ ΤΩΡΑ.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. gamw thn mana oy xristofia poy to kolo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. GAMW THN KORI TOY TOYRKOFKIA TZAI POY OMPROS TZAI POY PISW!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Gamw thn porni tin poutana tou akel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. gamw to soi oulo tou kolotourkofkia tzai tou filou tou tou talat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. gamw se re kolotourkofkia pou to kolo....piae to paliostimeno sou tropeo tzai mpikse to mes to kolo sou...re gie tis SKATOPOYTANAS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. VROMOTOURTZOI EKSO POY THN KYPRO

    H KYPROS HTAN EINAI KAI THA PARAMEINEI ELLHNIKIKI EITE SAS ARESEI EITE OXI!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. GAMW TZAI TO GIO TIS POYTANAS TON MILTH!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. o miltis sas pira ta sovraka!!!! gireutite alou ta epomena 10 xronakia! SKATAES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΝ ΕΣΙΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΦΑΣΗΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΑΣΕ Ο ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ ΤΣΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΑΝ ΕΣΙΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Η ΑΝΩΡΘΩΣΗ ΤΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΑΣΟΥΜΕ ΟΥΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΝΑ ΕΡΤΕΤΕ 4οι ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΝ ΤΟΥ ΒΑΛΕΤΕ 6 ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΤΣΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Η ΤΗΝ ΑΕΛ ΕΣΙΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΙΟΥΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΤΣΙ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΤΣΕΤΕ ΡΕ ΠΠΟΥΣΤΟΠΠΕΖΕΒΕΓΓΟΙ ΝΑ ΤΕΣ ΦΑΤΕ.ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΑΦΟΥ ΕΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ.ΠΠΟΥΣΤΟΠΠΕΖΕΒΕΓΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. gamo to shisto tou ka8e koproskilou profatoskilou pou exi iq -20 kai nomizi oti ta kseri ola....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. PAME OLOI MAZI PROVATA:

    FTEI O DIETITIS POU DEN EDOSE 2-3 PENALTY KAI ALO 1-2 KOKINES
    FTEI O MILTIS POU EGORASE TO DIETITI
    FTEI O KEO-SOFKI POU TON EGORASE O MILTIS
    FTEI O I MAPA GIATI ITAN OR8OGONIA
    FTEI O KEROS KAI O IVAN O TROMEROS ENE 8ORE KALA

    ANTE GEIA!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010 ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ....ΟΠΩΣ ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΟΚΑ Β ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. SUPER-EPEIGON KYPRAIOYS DIAITHTES


    ETSI EPREPE NA HTAN O TITLOS

    efan ton oi doulies ton madrileno tziai exathike...epipose tin misi xora pou to axi tou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΡΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...ΕΛΛΑΣ-ΣΕΡΒΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΡΕ ΑΧΑΠΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ....ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ...ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. RE VLAKA TELEYTAIE O MADRILENOS GAMA TIN MANA SOU POU TO KWLO GI AYTO EN FKENEI ...OTHOMANIKO XEREIS ESY...EXEI DOULIES TWRA...EPIASE TO SOI SOY ERGOLAVIA... VASLUI FAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ....ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. PAME OLOI MAZI PROVATA:

    FTEI O DIETITIS POU DEN EDOSE 2-3 PENALTY KAI ALO 1-2 KOKINES
    FTEI O MILTIS POU EGORASE TO DIETITI
    FTEI O KEO-SOFKI POU TON EGORASE O MILTIS
    FTEI O I MAPA GIATI ITAN OR8OGONIA
    FTEI O KEROS KAI O IVAN O TROMEROS ENE 8ORE KALA

    ANTE GEIA!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ 10 ΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΣΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣΑΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΣΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΕΛΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠ.ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΩΣΥΝΗ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΑΝΙΛΙΘΙΟ ΧΑΤΣΗΛΙΑΣΗ ΤΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΤΣΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΑΛΟΥΝ.ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΠ ΤΣΑΙ Ο ΜΙΛΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΕΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΑΠΠΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥ.ΠΙΣΤΕΥΚΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΑΛΟΥΝ.ΚΟΠ&ΜΙΛΤΗΣ ΦΤΑΙΟΥΝ ΓΙΑ ΟΥΛΛΑ.ΗΛΙΘΙΟΙ.ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ 10 ΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΣΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣΑΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΣΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΕΛΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠ.ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΩΣΥΝΗ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΑΝΙΛΙΘΙΟ ΧΑΤΣΗΛΙΑΣΗ ΤΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΤΣΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΑΛΟΥΝ.ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΠ ΤΣΑΙ Ο ΜΙΛΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΕΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΑΠΠΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥ.ΠΙΣΤΕΥΚΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΑΛΟΥΝ.ΚΟΠ&ΜΙΛΤΗΣ ΦΤΑΙΟΥΝ ΓΙΑ ΟΥΛΛΑ.ΗΛΙΘΙΟΙ.ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ούτε τους ανωμαλους θα δερουμε ρε πανηλιθιε. εν όπως τα λαλεις δεν έχουμε ομάδα και θα τες φάμε ανετα. εσεις όμως δερτε τους γιατι μπορει να πιάμε κανένα χ μαζι σας και να μείνετε ολόγελοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. me foase kai ena mas kamete na sas deroume gia 3i fora mesa se ena mina!!! mono kanoniste kai xasete 2 fores pou tin ano kai ena fate kala meta!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Mia apo tis kaliteres omades pou eperase pou ta kipriaka gipeda ekame ton kiklo tis. Eginan kakes epiloges alla ta pramata en dior8onontai gia fetos. Kamete ipomoni ke makari na teliosei kala i xronia ke na endinamo8ei i omada to kalokairi.

    Stin propaganda eisaste prwtoi re xoxoi..den exete dika sas site na grafete tis lafazanies sas? ta ellinika kamnoun sas diskola ke na ta grapsete ke na ta katalavete..giati en ta grafete tourkika pou ta kserete kalitera?

    KSERETE TO OTI TO APOEL EN LOGW CHAMPIONS LEAGUE (POU ESEIS THA VLEPETE MONO POU TON KANAPE) POU TO THOREITE ETSI XALI MAVRO.. O GAMIAS SAS THA EPISTREPSEI KE KSERETE TO KALA. H OMADOULA SAS PIANEI PROTATHLIMA SAN MONOFTHALMI ANAMESA SE TIFLOYS


    ALEKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. aleko pes aleuri......o aloneutis se gireui me ton saki(suck)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. re ilithie manoxoxe me to alevri.. pe mas o lemonis o kalos telika? pou ton kero pou epese to apoel eginike proponitaras o "axaparos" ke o "gios tis poutanas"


    ALEKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. i8eles kai ekleges na exis to lemoni! mine me ton ivan ton tromero..... areski m pou kamia istoselida den lei tpt! autos ine proponitis.....makari na mini panta sto apoerl!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. oti kalo ekane o ivan o tromeros to ekame! ekino itan....o lemonis exi akoma pramata na kani...

    so pestu na kani kamia metagrafi prin to setevri perki kamete tpt tu xronu....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. XAXAXAXAXAXA OULA AKOUSAME TA RE XOXOI.. EN THELO TON IVAN ALLA KLEO KE THELO TON LEMONI..GELA O KOSMOS ME TIS MALAKIES POU LALEITE..PRIN ENA MINA EVRIZE TON OULO TO GIPEDO TWRA EGINE O MOURINIO..MAKARI NA MEINEI GIA PANTA STO APOEL, EFAES GERES POUTSES ME TON IVAN PROPONITI


    ALEKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. RE XOXXOOI RIFAKIA EISASTE KRIMA RE OTI SAS POU PISTEFKETE ALA TO SIKE PROTA8LIMA 3EROUTO OULI PWS 8A TP PARETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. E NE.OTAN XASO 2 FORES POU TUS XOXUS LALUME OTI ITAN SIKE.. TI ALO 8A AKUSUME 8EE MOU! PESTE EPIXIRIMATA KAI AFISTE TA MPLA MPLA. FERTE PROPONITI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. PROS XOXO POU THELEI EPIXEIRIMATA

    GIA TA SIKE:
    ARIS-APEP(TO SIKE TOU AIWNA)-APOLLWN-ERMIS(TO SIKE TOU FAKELOU)

    DILWSI GIA IVAN:
    PATRIS-OIKOGENEIA-IVAN

    AMAN ZOUSES OSA EZISA............

    MIRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. epixirima proto sfagi apep
    epixirima deytero aniparkto penalti me apollona
    trito goal stimeno ke offcide me ermi
    tetarto kokkini tu kaseke sto deytero agona mazi mas
    pempto kitrinos fakelos pu uefa
    thelis kialla sikeliane poutanopedo tourkospore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 6666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. en oi mougkarkies tou madrilenou toutes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. xairetw filoi apoelistes!!!
    elipsa merikes oritses kai me pethimisan poli oi panilithioi xoxoi....

    pes te mou xoxakia m thelete me polla ??????lishiaeme polla???? ti na sas kmw pouoi manaes sas en lishiasmenes panw m tzai en me afinoun defteolepton isixo????

    telospantwn oso asxolithika me tous xoxous asxolithika...oi anthropoi einai dianoitika kathisterimenoi....den ksanaasxoloume...

    egiw ematha na sizito me anthrwpous pou len estw kai ena gelio epichirima ...

    oi skatoxoxoi pote en apantisan oute kai enan erwtiman pou tous ethesa gt apla den exoun apantisi kai oute mporoun na paradextoun alithies dioti toys to apagorevi to komma...

    XOXOI MOY OSO THELETE KSITIMAZETE TZAI EMENAN TZAI TOYS IPOLIPOYS APOELLISTES....DEN KSANAASXOLOUME MAZI SAS!!!!TELOS!!!!


    FILOI APOELLISTES:
    EKANA ARKETES AISIODOKSES PROVLEPSEIS MEXRI STIGMIS STIS OPIES EPESA ARKETA EKSO....
    TIS EKANA DIOTI POISTEVA KAI PISTEVW SAFTI THN OMADA POY ME EKANE APERANTA PERHFANO PARRA POLLES FORES...

    IDIAITERA PERHFANO ME EKANE AFTI I OMADA OTAN APOXORONTAS APO TO VITHENTE CALTERON EKSO APO TO GIPEDO KATEFTHINTHIKE ENAS OPADOS THS ATHLETIKO KAI MOY EDOSE SYNXARHTHRIA GIA THN OMADA MAS KAI OYS OPADOYS MAS XWRIS NA TOY PO TO OTIDIPOTE....
    ME EKANE PERHFANO OTAN MESA STO VITHENTE CALTERON EVLEPES 30 XILIADES OPADOYS THS ATHLETICO NA VGAZOYN APEIRES FOTOGRAFIES THN PORTOKALI KAIRKIDA KAI NA THN APOTHEONOYN ANAGNORIZONTAS THN AKSIA THS!!!!

    GIA OLH AFTI TIN PERHFANIA POY MOY EDOSE AFTI OI OMADA AFTOI OI PODOSFAIRISTES KAI AFTOI OI PEKTES SYNEXIZW NA TOYS STHRIZW KAI DINOYME RANTEVOY OLOI TIS 15 MAIOY STON EKSOSTI TOY SOMATIOY GIA NA KAPSOYME ALLH MIA FORA THN LEFKOSIA KAI NA APOTHEOSOYME TOYS PEKTES AFTOYS GIA TA OSA MAS PROSFERAN...

    Madrillenos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ακελ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ακελ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ακελ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ακελ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ακελ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ακελ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ακελ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ακελ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ακελ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ακελ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ακελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΜΑΔΔΡΙΛΕΝΟ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΒΟΥΡΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ.ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ.ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΑΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Η ΕΙΣΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ 1 ΓΑΜΗΣΙ ΤΟΥ ΑΛΩΝΕΥΤΗ 1 ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ 1 ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΛΑΝΖΙΑ,1 ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΓΕΡΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΙΓΚΗΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΥΡΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ 5-6 ΒΙΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΜΑΔΡΙΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. RE FILE MADRILENO POIO VITHENTE CALDERON TSAI PRASINA ALOGA MAS LES.EISAI VEROS APOELLISTAS,AGAPAS THN OMADA,ALLA MHN TO PARAKAMNEIS.AFOYS HSOYN STO DIPLANO TRAPEZI KAI BLEPAME TO PAIXNIDI THS APOELLARAS APO THN THLEORASH PVS MAS DOYLEYEIS OTI SOY EDINAN SYXARHTIRIA OI OPADOI STHN ISPANIA.AFOY HSOYN ESY STHN KYPRO.TO EIDES STO ONEIRO SOY;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΟΛΟΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΞΟΣΤΗ ΣΑΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΟΣΙΑ.ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΣ.ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ.ΡΕ ΠΠΟΥΣΤΟΠΠΕΖΕΒΕΓΓΕ ΚΑΡΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟ ΤΣΑΙ ΝΑ ΔΕΡΕΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Η ΑΕΛ ΤΣΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΛΕΙΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΕΞΟΣΤΗ.ΠΑΛΑΒΕ.ΡΕ ΠΑΛΑΒΕ.ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΑΗ ΣΕ ΕΜΑΡΑΝΕ ΘΕΟΠΑΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. kamete oulloi join to grou sto facebook "EPIA TZIE EGW ME THN MANA TOY MADRILENOY" eimaste eidi 120 atoma!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ......

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


    ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΚΕ ΣΙΚΕ!!!

    ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΚΕ ΣΙΚΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ολοι οι πορτοκαλοι γαμουν τες μαναες των χοχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. aiste tis malakies kie oulloi popse sto lefkotheo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. kamete oulloi join sto group sto facebook "EPIA TZIE EGW ME THN MANA TOY MADRILENOY" eimaste idi 178 atoma!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. polloi gamiaes tou facebook esinaxtikan damesa. pexete kanena moutsio na sas perasei xoxoi mou gt na gamisete den iparxei pithanotita....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. οι παραπανω γαμιαες δαμεσα ουτε να παιξουν μουτσιο εν θα τα καταφερουν. με γενεκα εν εξαναπηασην.
    γαμω την χοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. oi arxidaes ta mounopana oi xoxoi tou internet.den gamieste provata

    ΑπάντησηΔιαγραφή