ΑΠΟΨΕ ΠΑΜΕ ΛΕΥΚΟΘΕΟ....

Ένα εξαιρετικά σημαντικό αγώνα δίνει απόψε η ΟΜΑΔΑ μας στο καμίνι του λευκοθέου απέναντι στην αελ. Η παρουσία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ είναι δεδομένη και η 'αγαπημένη μας αέλ' έρχεται για για πρώτη φορά φέτος στο λευκόθεο (βλέπετε οι Αποελίστες της δικαστικής φρόντισαν ο πρώτος αγώνας που θα έκρινε και την 1η θέση στο πρωτάθλημα να γίνει στην λάρνακα όπως και άλλοι 8 από τους 10 αγώνες μας φέτος!).

Οι Πορτοκαλί αναμένεται να δημιουργήσουν μία φανταστική ατμόσφαιρα που θα σπρώξει την ΟΜΑΔΑ μας στη νίκη και στο 2-0 που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο πολυπόθητο τρόπαιο. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός αφού η πρόκληση θεωρείται δεδομένη. Ούτε ένα μπουκάλι ή κέρμα δεν πρέπει να πέσει στο γήπεδο για να μην δώσουμε αφορμή για οτιδήποτε.....

Σε μία άλλη εξέλιξη τα σαΐνια της αέλ αναμένουν όπως αναφέρουν να 'δικαιωθούν' από την δικαστική και να πάρουν τον πρώτο αγώνα στα χαρτιά. Ένα αγώνα που και αυτός ακόμα ο αρχηγός της αέλ μ.κουνούνης δήλωσε οτι ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε ΔΙΚΑΙΑ.

Στον εν λόγω αγώνα και ενώ δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο ΑΠΟΕΛ έπρεπε να εκτελέσει βολές όλη αέλ (προπονητές, καλαθοσφαιριστές, παράγοντες, φίλαθλοι) διαμαρτύρονταν στην γραμματεία επί 10 τουλάχιστον λεπτά για να μην εκτελέσει βολές ο ΑΠΟΕΛ και να γίνει επαναφορά από το πλάι. Στο τέλος και αφού έγινε ακριβώς αυτό που ζητούσε η αέλ με αποτέλεσμα να αδικηθεί ο ΑΠΟΕΛ με θράσος 1.000 πιθήκων η αέλ μιλά για καταστρατήγηση των κανονισμών και θέλει να 'δικαιωθεί' και να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά!!!!

ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ! Τα υπόλοιπα σε λίγες ώρες στο λευκόθεο....

105 σχόλια:

  1. apopse kyrie sofokleous kai kathe klameni kompleksikia poutanitsa tis lemesou tha katalavete pioi ine oi APOELLISTES tis dikastikis!!!!

    gia to diko tou kalo tou dinw tin symvouli na mhn erthi sto lefkotheo apopse gt oi "xouligans portokaloi" tha ta vgaloun ola panw tou...anaferwme ston pallala.

    oloi sto lefkotheo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τότε στο μακρινό 1989 ο Άρης είχε αποσπάσει λευκή ισοπαλία στο "Μακάρειο" και με το «χρυσό» 1-0 στον επαναληπτικό πήρε την πρόκριση.

    Ίσως αυτό να είναι σημαδιακό!! Και τότε όπως και σήμερα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν 0-0. Ίσως κάποιες συμπτώσεις να μην είναι τυχαίες και όλα να συνηγορούν υπέρ του Άρη. Αλλά επαναλαμβάνω πως το ΑΠΟΕΛ είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση.

    Το «αλησμόνητο» εκείνο τέρμα το πετύχατε εσείς με δυνατή κεφαλιά. Πώς ακριβώς εξελίχθηκε η φάση;

    Ήταν ένα μελέ μέσα στην περιοχή του Άντρου Πετρίδη με την μπάλα να παραμένει για αρκετά δευτερόλεπτα στον αέρα από τις κεφαλιές. Μια από αυτή έστειλε την μπάλα εκτός περιοχής και πιο συγκεκριμένα προς το σημείο όπου βρισκόμουνα. Εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη επιχείρησα μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά προς την εστία του ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα η μπάλα να καρφωθεί παραδόξως στο παραθυράκι της εστίας του ΑΠΟΕΛ, η οποία έμελλε να μας χαρίσει την ιστορική εκείνη πρόκριση.

    Τότε τεχνικός της ομάδας ήταν ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στα πρώτα του βήματα, ενώ τώρα είναι ο Τάσος Κυριάκου... Υπάρχουν κάποιες ομοιότητες;

    Όπως προανέφερα υπάρχουν κάποιες έντονες ομοιότητες με εκείνα τα παιχνίδια, οι οποίες ωστόσο δεν είναι ικανές από μόνες τους να σου χαρίσουν την πρόκριση. Ίσως ο Άρης να θέλει κάποιο δικό του άνθρωπο για να γράψει ιστορία. Ίσως να είναι αυτό το πεπρωμένο της ομάδας και του Τάσου Κυριάκου.

    Το ότι η ομάδα κατά πασά πιθανότητα θα υποβιβαστεί στη Β΄ Κατηγορία επηρεάζει κάπως την ομάδα;

    Σε κανέναν απολύτως βαθμό. Για κάθε ποδοσφαιριστή η πρόκριση σ΄ έναν τελικό κυπέλλου αποτελεί τεράστια πρόκληση, καθώς γνωρίζει ότι ταυτόχρονα... γράφει ιστορία. Είμαι σίγουρος ότι άπαντες στην ομάδα ζουν και αναπνέουν για τον επαναληπτικό με την κρυφή ελπίδα ότι η ομάδα θα πάρει την ιστορική αυτή πρόκριση.

    gine ARHS na goustaris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τότε τεχνικός της ομάδας ήταν ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στα πρώτα του βήματα, ενώ τώρα είναι ο Τάσος Κυριάκου... Υπάρχουν κάποιες ομοιότητες;


    einai kai o Tasos GAY?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. malista oi arianoi emeine na katevoun damesa. na doume posous allous ekswgiinous kai oufo enna doume mes to forum wspou na teleiwsei touto to vrwmoprwtathlima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ma οι διαιτητες εν χορκανοι μας οξα? Τεχνική ποινή υπερ μας, 8 βολες+κατοχή +αποβολή του αρχηγού τους!!!!Εν υπάρχει ετσι πράμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. enikise to apoel 80-68.. kai klama.. telika oses pikres dinei to podosfairo, toses glykes dinei to basket!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. opios the phdaei ine lemesianos!!!!
    opios the phdaei ine lemesianos!!!!
    opios the phdaei ine lemesianos!!!!
    opios the phdaei ine lemesianos!!!!
    opios the phdaei ine lemesianos!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΕΛ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΑΜΕ...ΣΑΣ ΚΑΜΑΜΕ ΝΑ ΜΕΝ ΞΕΡΕΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΑΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σαν το λευκοθεο εν εχι..τουτη ειναι εδρα με αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. PROKLHTIKOI - COMPLEXIKOI

    PALALA DEILE POUTANAS GIE

    KOUNOUNH H MANA SOU GAMIETAI SAN GOUROUNI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΚΟΥΝΟΥΝΗ ΡΕ ΚΟΥΝΟΥΝΗ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΕΛ ΛΕΣΒΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ Η ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΜΙΑ ΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤ ΑΕΛΛΛΛΛΛΛ ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΡΑ???ΕΓΑΜΙΣΑΜΕ ΣΑΣ...ΣΟΡΡΙ ΕΒΙΑΣΑΜΕ ΣΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://img249.imageshack.us/i/apoeltroodos.png/

    apoel troodos epistrofi xaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΛΕ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟΘΕΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 0 ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟΘΕΟ...ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Η ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 1460........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ime i mana tou kounouni kai thelo na ertete oloi spiti mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. I OUEFA ESTEILE KOKKINO FAKELO GIA TO anortosi - apoerl , tha mpoume sto Guines records .fakelos prin na paixtei to mats

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το αποεΡΛ έκανε το 2-0 κερδίζοντας την ΑΕΛ 80-68 στο «φλεγόμενο» Λευκόθεο και έχει ακόμη περισσότερο τον πρώτο λόγο στην υπόθεση τίτλος! Το παιχνίδι, όμως, από διαφήμιση του αθλήματος, μετατράπηκε σε κατάσταση που δύσκολα μπορεί να περιγραφεί… Διαιτητικά λάθη – κυρίως – εις βάρος της ΑΕΛ, εκνευρισμός από φιλοξενούμενους και αποβολές παικτών από τους διαιτητές, που εξάντλησαν όλη την αυστηρότητά τους στους παίκτες της λεμεσιανής ομάδας. Χειρότερη στιγμή, που κόντεψε να τινάξει τον δεύτερο τελικό στον αέρα, η στιγμή που ο Τέιλορ προκάλεσε τους «Πορτοκαλί» (σ.σ: τους έφτυσε) για να ακολυθήσει πανδαιμόνιο και δεκάλεπτη διακοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. APOEL ENANTION OLON
    NA MHN XARISTOUME SE KANENA .THELO 4 NIKES KAI OPOIOS THELEI AS TO PAREI
    APOELARA MOU TRELLAINOMAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ας πάρουμε τα πράγματα ένα προς ένα:
    - Τα υβριστικά συνθήματα από τους περίπου 3,000 οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ήταν συνεχόμενα από την αρχή μέχρι το τέλος.
    - Ήχους πιθήκων με αποδέκτες τους Αφροαμερικάνους παίκτες της ΑΕΛ «επιστράτευσαν» στο γ’ δεκάλεπτο κάποιοι υποστηρικτές των γηπεδούχων. Μερικοί, μάλιστα, χαιρετούσαν ναζιστικά.
    - Στο χώρο των αποδυτηρίων ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τους ανθρώπους της ΑΕΛ να φωνάζουν έντονα και να μιλάνε για κλίμα τρομοκρατίας. Την ίδια ώρα παράγοντες του ΑΠΟΕΛ χαμογελούσαν.
    - Ο α’ διαιτητής Χρίστος Παπαδάμου, μιλώντας με τον μάνατζερ της ΑΕΛ Ανδρέα Μουζουρίδη στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της διακοπής του δ’ δεκαλέπτου, του εγγυήθηκε την ασφάλεια της αποστολής των φιλοξενουμένων. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν πείστηκαν και ο κύπριος ρεφ ζήτησε να έρθει ο υπεύθυνος αστυνομικός. Ακολούθησε μια άκρως ενδιαφέρουσα, για τον γράφοντα, σκηνή. Ο κ. Παπαδάμου ρώτησε τον αστυνομικό να πει αν εγγυείται την ασφάλεια των ανθρώπων της ΑΕΛ, ο τελευταίος φανερά αμήχανα κάτι απάντησε χαμηλόφωνα, με τον Κύπριο διαιτητή αμέσως να λέει «είδατε» και να τρέχει στο παρκέ περιμένοντας την αποστολή της ΑΕΛ να επιστρέψει. Ακολούθησαν βρισιές προς τους διαιτητές από τους ανθρώπους της ΑΕΛ, που θεώρησαν το πιο πάνω περιστατικό στημένο.
    http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=18003

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. psofo sto ka8e ka8isterimeno pou exi simvola politiku periexomenu sto gipedo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. apoerloulles MAKRAN oi pio ILITHIOI OPADOI EVER!!!!


    exoune kseperasei kathe proigouno exoun kerdisei dia pantos ton polupothito titlo tou pio anegkefalou, rezili, pouttou, dianoitika kathusterimenou opadou tis kupriakis mpananias EVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. NA PIASOYN KARKINO KAI NA MEN LIOSOYN POTTE TOYS OSOI EKAMNAN PITHIKISMOYS.

    MIA NEA MAYRH SELIDA STHN ISTORIA TOUTOU TOU SOMATEIOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αξιολόγηση των μετεγγραφών της διοίκησης Φοίβου

    Κατάντιας συνέχεια….

    Όπως φαίνεται αγαπητοί συναγωνιστές η ΚΑΤΑΝΤΙΑ και η ΞΕΦΤΙΛΑ για την Ομάδα μας δεν έχει τελειωμό…. Μετά και τα ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ με άρη, πραγματικά δεν είμαι σίγουρος και κανείς δεν νομίζω να μπορεί να προβλέψει που θα σταματήσει η κατρακύλα και η ανυπαρξία μας.

    Οι ευθύνες όπως έχω ξαναγράψει, πολλές και τεράστιες και ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ πρώτους από όλους τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ που συνεχίζει να παρουσιάζεται ανύπαρκτη και απούσα από όλα τα επίπεδα. Οι κύριοι που διοικούν σήμερα το ΑΠΟΕΛ, είναι κατά την άποψη μου και οι υπαίτιοι της σημερινής μας κατάντιας και ποδοσφαιρικής μας μιζέριας.

    Ευθύνες βέβαια έχει και ο κύριος Γιοβάνοβιτς αλλά και οι παραχαϊδευμένοι ποδοσφαιριστές μας, σε λιγότερο βέβαια βαθμό, αλλά μαζί τους θα ασχοληθούμε μια άλλη φορά.

    Σήμερα θα επιχειρήσω μια αξιολόγηση των μεταγραφών που έκανε η διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου από την μέρα που ανέλαβε το ΑΠΟΕΛ. Και για να μην βιαστούν κάποιοι να μιλήσουν ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μας οδήγησαν στο πιο τρελό όνειρο της ιστορίας μας να θυμίσω ότι οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ και ΠΡΟΣΦΟΡΑ είχαν ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ.

    Πάολο Κόστα: Ποδοσφαιριστής που μια σοβαρή διοίκηση παρατηρώντας το παρελθόν του, τον χαρακτήρα του αλλά και το βιογραφικό του δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία σκέψης να φέρει αυτόν τον παίκτη στο ΑΠΟΕΛ. Μηδενική προσφορά και σίγουρα εντελώς αποτυχημένη μετεγγραφή.

    Αντριάν Σικορά: ……. Τι να πει κανείς; Ο άγνωστος επιθετικός που μας κουβάλησε η διοίκηση και ακόμα….δεν είδαμε. Ευχόμαστε μόνο να μην κάνουν οι διοικούντες τα ίδια λάθη που έκαναν πέρσι με Παουλίστα (άλλη γελοία ιστορία αυτός…) και τον κρατήσουν για του χρόνου και μας μιλήσουν για εσωτερική μετεγγραφή και μα….. γιατί ποδοσφαιριστής που έχει ενάμιση χρόνο να παίξει ποδόσφαιρο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μάριο Μπρέσκα: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ φετινή ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!! Ο τέως ποδοσφαιριστής (γιατί για πρώην ποδοσφαιριστή πρόκειται) ήρθε στο ΑΠΟΕΛ για να κάνει τη διαφορά υποτίθεται….Η μόνη διαφορά που έκανε ήταν ότι ανέβαζε κατά πολύ το μέσο όρο βάρους της Ομάδας μας!! Και αυτή παντελώς αποτυχημένη μετεγγραφή.

    Πάολο Ζόρζε: Μας τον έφεραν μετά από ένα χρόνο αποχής και ενός σοβαρότατου τραυματισμού που είχε αφού ήταν (τι άλλο;;) ελεύθερος από την ομάδα του (μην ξεχνούμε ότι βασική προϋπόθεση για τους διοικούντες είναι να βρίσκουν ελεύθερους παίκτες για να μην πληρώνουν τις ομάδες τους……) και αν εξαιρέσουμε 2-3 καλά του παιχνίδια, είναι παρών-απών αφού παίζει 40-50 λεπτά και κάθεται 1 με 1½ μήνα. Πρόσφερε ελαχιστότατα και το κακό είναι ότι έχει και του χρόνου συμβόλαιο……

    Βαγγέλης Κουτσόπουλος: Ελεύθερος και αυτός ήρθε στο ΑΠΟΕΛ αφού τον έδιωξε ο Δώνης από τον Ατρόμητο και δυστυχώς αποδεικνύεται ένας μέτριος ποδοσφαιριστής με την μέχρι τώρα παρουσία του που σίγουρα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ στο ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να είναι καλός για αναπληρωματικός το παλικάρι αλλά σίγουρα ούτε με ένα μέτριο Χάτζι δεν συγκρίνεται.

    Μπόπαν Γκριτσάροφ: Σίγουρα η καλύτερη μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ την φετινή περίοδο αφού το παλικάρι βγάζει και με το παραπάνω το ψωμί σου. Σίγουρα δεν είναι ούτε Κόντης, ούτε Σεγκιρί και δεν κάνει να είναι ένας από τους δύο βασικούς σέντερ μπακ του ΑΠΟΕΛ αλλά αποτελεί μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση και ετοιμοπόλεμος όποτε χρειαστεί.

    Σοφρωνάκης Αυγουστή: Ισχύουν τα ίδια ή ακόμα και χειρότερα όπως την περίπτωση Πάολο Κόστα. Μια σοβαρή διοίκηση που σέβεται την ιστορία του ΑΠΟΕΛ δεν κάνει σκέψεις για απόκτηση τέτοιου ποδοσφαιριστή.

    Άθως Σολωμού: Εδώ ελέω Ιβάν δεν μπορούμε να έχουμε άποψη αφού ο μικρός που αποκτήθηκε ως ελεύθερος (να μην ξεχνάμε τις προϋποθέσεις της διοίκησης…..) δεν πήρε ακόμα ευκαιρίες από Ιβάν και άρα δεν μπορούμε να κρίνουμε αν είναι ή όχι πετυχημένη μετεγγραφή.

    Για τον Μαρσίνιο ακόμα δεν μπορούμε να πούμε πολλά αφού τα δείγματα γραφής του είναι ελάχιστα. Στο παιχνίδι με το παράρτημα πάντως στο α΄ ημίχρονο αλλά και στο παιχνίδι με απόλλωνα ήταν αρκετά καλός.

    Φυσικά οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν και με τις ευλογίες αλλά και τον….. «εξονυχιστικό» υποτίθεται έλεγχο του προπονητή μας, και ως εκ τούτου δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Έχει και αυτός τις δικές του ευθύνες για αυτούς που ήρθαν ή δεν ήρθαν και πρέπει και αυτός να αναλογιστεί κάποτε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Αλλά από την άλλη με βάση το… «μπάτζετ μεταγραφών» που του διέθεσαν οι διοικούντες αυτούς μπόρεσε να βρει να φέρει ο άνθρωπος.

    Παρατηρούμε λοιπόν ότι η προσφορά όλων σχεδόν των παικτών που αποκτήθηκαν επί διοίκησης Φοίβου κρίνεται αποτυχημένη και αυτό είναι ένα από τα πολλά και μεγάλα λάθη αυτής της διοίκησης. Ότι πληρώσαμε….πήραμε λένε κάποιοι και όπως φαίνεται έχουν απόλυτο δίκαιο!!

    Δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι για τον επόμενο προγραμματισμό και την επερχόμενη μεταγγραφική περίοδο αφού το πρόσφατο παρελθόν με τις δεκάδες ψεύτικες υποσχέσεις αλλά και τα αμέτρητα μεταγραφικά ναυάγια δεν μας το επιτρέπουν, ελπίζουμε όμως, κάπως αμυδρά βέβαια, ότι ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα….

    http://www.apoellas.com/main/article.php?id=1-6-22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. na sas girizei oulous PAPIOPOYTTOI!!!

    EIMASTE TO APOEL TZAI THA KAMOYMEN OTI MAS GOYSTAREI EITE TO THELETE EITE OXI!!!

    NA GAMITHITE OYLOI OS TO TELEFTAIO TZAI ARISTEROI TZAI LEMESHIANOI TZAI ANWMALOI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ

    Θα μιλήσω αποκλειστικά και μόνο για τη διοίκηση μας. Δυστυχώς η πλειονότητα των ατόμων που συγκροτούν το ΔΣ της ομάδας μας με προεξάρχοντα τον πρόεδρο μας δεν διαθέτουν ποδοσφαιρική παιδεία κάτι που ασφαλώς αγγίζει την μεγαλύτερη μερίδα των ανθρώπων που ασχολούνται με το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Αρχίζω με αυτή την επισήμανση για να αποδείξω πως τις περισσότερες φορές δεν κρίνουμε αντικειμενικά διάφορα πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο μας και συγκεκριμένα γύρω από την ομάδα μας.

    Το ποδόσφαιρο σήμερα και πιο συγκεκριμένα οι μεγάλες ομάδες περιλαμβανομένου και του ΑΠΟΕΛ λειτουργούν σαν μια εταιρεία. Κάπου εδώ μπαίνει και ο παράγοντας management , ο οποίος στις μέρες μας “παίζει μπάλα” μόνος του. Μια εταιρεία λοιπόν στόχο έχει να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη για να ικανοποιήσει τους μετόχους της. Αυτό θα το πετύχει με το να αυξήσει της πωλήσεις της με σωστές ενέργειες και προγραμματισμό. Στο τέλος της ημέρας όσο πιο επιτυχημένο είναι το προϊόν της τόσο πιο μεγάλα κέρδη θα έχει.

    Βλέπουμε καθημερινά ότι οι φίλαθλοι και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, εξαιτίας των αγωνιστικών προβλημάτων της ομάδας μας τους τελευταίους 2 μήνες περίπου, άρχισαν να χάνουν στην πλειονότητα τους την εμπιστοσύνη προς τη διοίκηση, να αποδίδουν, τις περισσότερες φορές δικαίως, όλες τις ευθύνες στον πρόεδρο και άλλα μέλη του για ολιγωρία και κακό έως μηδενικό προγραμματισμό και κάκιστες αποφάσεις η μάλλον μη αποφάσεις. Αυτό τι σημαίνει πρακτικά; Σημαίνει ότι το προϊόν μας στο τέλος του χρόνου δεν είναι της ποιότητας που ήλπιζαν και προσδοκούσαν οι πελάτες της ομάδας (οπαδοί). Αυτό σημαίνει ότι ξεκινούμε την επόμενη χρονιά με σοβαρό ήδη μειονέκτημα (πιθανή μείωση εισιτηρίων διαρκείας, όμιλοι champions league η έστω προκριματικά θα τους βλέπουμε με τα κυάλυα και άλλα πολλά).

    Καλώς ή κακώς το management έχει βαρυσήμαντο ρόλο στο ποδοσφαιρικό χάρτη πλέον και ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να πορευτεί με αυτό. Η ομάδα μας πρέπει να στηθεί καλά και να αφομοιώσει την σημασία του management , αν θέλει να σταθεροποιηθεί σε ψηλά επίπεδα. Φοβάμαι ότι η είσοδος μας στους ομίλους ήταν μια αναλαμπή αφού δεν κατορθώσαμε να κτίσουμε πάνω σε αυτή την επιτυχία. Καταφέραμε αντίθετα να γκρεμίσουμε το όλο οικοδόμημα και ξεκινούμε πάλι από την αρχή. Πως τα καταφέραμε; Μα φυσικά λόγω ανεπαρκούς παιδείας στο σύγχρονο ποδοσφαιρικό management , που μας επέτρεψε να είμαστε απαθείς θεατές στο θέατρο παραλόγου που κάποιοι έστησαν, μας επέτρεψε να συμπεριφερόμαστε αλαζονικά ακόμη και στους ίδιους μας οπαδούς, μας επέτρεψε να μην μπορούμε να προγραμματίσουμε σωστά, μας επέτρεψε να μην έχουμε όραμα, μας επέτρεψε να ζούμε ονειροπαρμένα και να πλέουμε σε πελάγη απείρου περηφάνειας και τόσα άλλα.

    Το τι έπαθε φέτος ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι καθόλου τυχαίο και ας μην πταίουμε τους άλλους. Το τι πάθαμε το πάθαμε από την κεφαλή του ΑΠΟΕΛ, εννοώντας φυσικά τη διοίκηση. Στα χέρια μας ήταν να μεγαλουργήσουμε αλλά καταφέραμε το αντίθετο. Οι απαιτήσεις συνεπώς του σύγχρονου ποδοσφαιρικού management , οι οποίες δυστυχώς στην πλειονότητα τους δεν τηρήθηκαν από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ επέβαλαν να γίνουν τα πιο κάτω απλοϊκά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. (1) ‘Εγκαιρος προγραμματισμός στον μεταγγραφικό τομέα σε συνεννόηση με τον προπονητή.
    Απέτυχε οικτρά. Την μια μιλούσε ο πρόεδρος για μετεγγραφή σε 48 ώρες, την άλλη έβγαινε ο αντιπρόεδρος και μιλούσε για μεταγγραφή σε μια βδομάδα, την άλλη έβγαινε ο ένας εκπρόσωπος και μιλούσε ότι δεν θα γίνει μετεγγραφή για χάρη μετεγγραφής από την άλλη έβγαινε ο άλλος εκπρόσωπος και μιλούσε να κοιμόμαστε ήσυχοι διότι η ομάδα θα δείξει χαρακτήρα στο γήπεδο μέσα κ.λ.π.

    (2) Σωστή αξιολόγηση του έμψυχου υλικού της ομάδας.
    Απέτυχε οικτρά. Η μη εκτίμηση των δυνατοτήτων της ομάδας μετά το Γεννάρη βαραίνει τον προπονητή αλλά και τη διοίκηση. Διότι η καλή διοίκηση θα έπρεπε να εξαντλήσει μαζί με τον όλες τις πιθανότητες πιθανής κούρασης των ποδοσφαιριστών έχοντας υπόψη το βεβαρημένο πρόγραμμα που ακολουθούσε. Καθυστέρηση στην αναέωση συμβολαίων δημιούργησε αναταράξεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

    (3) Ενθάρρυνση της συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσότερων φίλαθλων και συμμετοχή στη διοίκηση της ομάδας.
    Απέτυχε οικτρά. Όσες προσπάθειες και αν έγιναν προσέγγισης των οργανωμένων θεωρώ ότι αυτές δεν ήταν πάνω σε υγιείς βάσεις. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αποτελεί το πλέον ζωντανό κομμάτι του. Όφειλαν να το προστατεύσουν και να το συντηρήσουν. Αντι αυτού ο πρόεδρος δις ανάφερε ότι δεν τους αναγνωρίζει και τους κατηγόρησε ευθέως. Ουδέποτε έννοιωσε την ανάγκη να απολογηθεί για αυτό το ολίσθημα.

    (4) Διαφάνεια σε θέματα που απασχολούσαν έντονα τους φιλάθλους.
    Απέτυχε. Υπήρξε πρόχειρη ενημέρωση από την ιστοσελίδα αλλά για συγκεκριμένα θέματα σιγή ιχθύος. Αναφέρομαι χαρακτηριστικά σε ένα παράδειγμα, τα εισιτήρια του αγώνα με τη Chelsea.

    (5) Απομάκρυνση της βίας και επιστροφή της οικογένειας και των παιδιών στα γήπεδα.
    Απέτυχε οικτρά. Περιμέναμε να γίνουν επεισόδια από κάποιους ανεγκέφαλους στη λεμεσό για να αναγγείλουμε την παρουσία ομάδας ασφαλείας στα επόμενα παιγνίδια. Έτσι λύνονται τα προβλήματα βίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. (6) Ενθάρρυνση και προώθηση εμπορικών πολιτικών οι οποίες αντανακλούν και εκφράζουν ταυτοχρόνως τις ανάγκες των οπαδών.
    Μπορούσαν να γίνουν πολλά παραπάνω.

    (7) Έλλειψη ομάδας scouting.
    Απέτυχε οικτρά. Έπρεπε μέχρι τώρα να είχαμε ικανή ομάδα scouting . Μια επιτυχημένη εταιρεία προσπαθεί να ανακαλύψει νέα προϊόντα τα οποία θα αποτελέσουν ένα νέο “άνοιγμα” της επιχείρησης στο καταναλωτικό κοινό. Στο κλάδο της διοίκησης επιχειρήσεων η ανακάλυψη νέων προϊόντων αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές υποκατηγορίες του management αφού ένα νέο και ποιοτικό προϊόν μπορεί να αποφέρει μεγάλες πωλήσεις, δηλαδή μεγάλο κέρδος. Που είναι τα νεαρά ταλέντα να πλαισιώσουν την ομάδα μας. Φτάσαμε να είμαστε η πιο γερασμένη ομάδα της Ευρώπης και ακόμη να το πάρουμε χαμπάρι.

    (8 ) Επικοινωνιακή πολιτική.
    Απέτυχε οικτρά. Εδώ και αν απέτυχε η εταιρεία. Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανένας. Από τις αντικρουόμενες τοποθετήσεις μελών, από τα μπλά μπλά μπλά που μας έκαναν περίγελο σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, από την ανικανότητα να επιβάλλουμε τις θέσεις μας σε επιτροπές, από την ανικανότητα μας να υπερασπιστούμε τα δίκαια μας και τα συμφέροντα μας.

    (9) Προβολή και αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών, ως κοινωνικά πρότυπα σε θέματα συμπεριφοράς και αθλητικής συνείδησης.
    Μπορούσαν να γίνουν πολλά παραπάνω.

    (10) Λογοδοσία προς τους φιλάθλους
    Απέτυχε. Θεωρώ ότι η διοίκηση δεν έχει πάρει τον παλμό του κόσμου. Ζει σε μια κατάσταση προς 20ετίας και βάλε. Δεν υπάρχει σύγχρονο πνεύμα αντίληψης των συνθηκών του σημερινού ποδοσφαίρου. Αρνείται να ρθεί στο επίπεδο του απλού ΑΠΟΕΛίστα. Υπάρχει θέλουν δεν θέλουν κοροϊδία προς το πρόσωπο των ΑΠΟΕΛιστών. Εγώ αυτό δεν το ανέχομαι ούτε στο παραμικρό. Υπάρχει άφθονη αλαζονεία που πηγάζει και από τα γραφεία της εταιρείας. Μια επίσκεψη θα σας πείσει. Μένω εδώ.

    Δεν θα επεκταθώ άλλο διότι το θεωρώ αχρείαστο. Το ξέρω πολλοί θα πουν είναι αχαριστία να μην αναγνωρίζουμε αυτά που έχει προσφέρει αυτή η διοίκηση κ.λ.π. κ.λ.π. αλλά αυτά πιστεύω και αυτά είναι συμπεράσματα από προσωπικές εμπειρίες. Τα καλά που έκανε επισκιάζονται από τα λάθη και τις παραλείψεις.

    Εμένα αυτή η διοίκηση δεν με πείθει και ελπίζω να βγώ λάθος. Άνθρωπος που αρνείται να δει και να παραδεκτεί το λάθος του όσο μικρό και αν είναι δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Πόσο μάλλον όταν τα λάθη είναι παραπάνω από ένα αλλά και επαναλαμβανόμενα.

    Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια εταιρεία στην οποία λάθη δεν επιτρέπονται. Κάθε λάθος είναι και μοιραίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. VGIKE APO TO STIXIMA TO APOERL-ANO

    I OUEFA ESTEILE KOKKINO FAKELO GIA TO anortosi - apoerl , tha mpoume sto Guines records .fakelos prin na paixtei to mats

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. κου-μουνάκι δε πως θα δερεις το απολλωνακι και μας άης μας, δαμέσα εν ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Anorthosis v APOEL Nicosia

    18/04/2010 15:00 BST
    1.444 4.00 6.00

    ΨΕΥΤΗ ΛΑΓΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΕ...Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΟΝ ΟΧΙ ΕΔΩ!!

    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΙΚΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΑΛΙ Ο ΣΑΝΓΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!!

    ΨΕΥΤΗ ΛΑΓΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΕ...Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΟΝ ΟΧΙ ΕΔΩ!!

    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΙΚΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ax re skataes ke otan me to kalo ginete i poutana tis ano exoumen sas eidei sin8ima gia to metaksi mas game....
    EiΝe i poutana tis ano to skatooo to skatooooooooo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. mono mia eteria to exi to pexnidi... kai auti me 1.44. EN NTERPI METAXI 2ou kai 3ou kai dinun 1.44 kai 6...... kati prepi na kserun!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. apoelaki eisai lagos ki olo tin poutsa mou tha tros. (laiki paroimia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΕ, ΛΑΓΕ, ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Ο ΣΑΝΓΚΟΙ...ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΑΙΧΙΔΙ!!!

    ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΡΕ ΛΑΓΕ...

    ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΚΕ ΣΙΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΟΛΩΝ...

    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΙΚΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΕΕΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΕΕΕ...

    ΑΠΟΛΛΩΝΑΚΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΝΟΙΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. TO PIO ORAIO TOUMPOMA TO KANEI T APOELLAKI

    MPATSOI GOUROUNIA DOLOFONOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. to pio wraio toumpwma kamnei to i mana sou i ssiillakka.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. to pio oreo tumpoma 8a to kani aurio to apoerl me prostati ton xiotisuck!!! kala gamisia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. re kou - mounaki eipame dere to apollwnaki giati ta 7 enna ginoun 8 kai nna firtite...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. APOERL THRINOS PROTATHLIMA.....APOERL THRINOS KIPELO.

    ARIS-APOLLON-ANO-AEL=SIMAXIA KIPELO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΕΛ ΛΕΣΒΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΣΥΝΕΛΘΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. SATAN SATAN SATAN SATAN SATAN SATAN 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 SATAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. SLAYER-APOEL-NAZI KE KSERO PSOMI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ΄ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΤΑΔΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΡΕ ΚΟΥΝΟΥΝΗ ΡΕ ΚΟΥΝΟΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Mia zoi PSEFTES KAI LAGOI

    kokkini propaganda

    Betfair: Anorthosi - APOEL 1.70

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ethnikistis kalos mono palavos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. PSOFO SE AUTUS POU PISTEVUN OTI I ELADA TON 21 AIONA(POU INE IPO DIALISI) INE TO KENTRO TOU KOSMOU. SE OPIOS ARESI TOSO POLA NA PANE NA ZISUN ELADA NA DOUN TI SIMENI NA ISE ENAS ELINAS KATIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ate pale lamnete re tourkosporoi katexomena na smiriliaroun tis kwlotrypides kai mas paretate mas. DAME EN ELLAS RE KOU MOUNAKIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. en ta kerata tou papa sou pou miloun pou mona tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. toutkoi 8a pe8anete se xwma ellinikooooo...eeeee....oooo...toutkoi 8a pe8anete se xwma ellinikooooo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αυτό που φοβάσαι κουμμουννάκι θα το πάθεις...

    Δεν θα πάρεις τρόπαιο ποτέ κουμμουνέεε....

    ..και αν τελικά πάρεις θα είναι ΣΙΚΕ ΣΙΚΕ...

    η Ευρώπη που ΄ΠΑΝΤΑ μας προσβάλλεται και μας διασύρεται γελάει μαζί σας και με την κυβέρνηση σας που προσπαθεί να τα καλύψει..

    Ε ΔΕΝ καλύπτονται οι βρωμιές σας ΛΑΓΟΙ!!!

    ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΚΕ ΣΙΚΕ....

    ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΚΕ ΣΙΚΕ....

    ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΚΕ ΣΙΚΕ....

    ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΚΕ ΣΙΚΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Τα νουμερα μιλανε απο μονα τους
    ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ - ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

    νικη του αποελ δεν δινει κατω απο 3€! και παει μεχρι τα 6€

    και νικη της ανορθωσης ξεκινα απο 1.44€, σαν να και παιζει με
    ομαδα 2ρης κατηγοριας!


    ELA NA TOYMPONOYME KALA.....ELA TO APOELAKI STA TESSERA...ELA NA GELAME OLOI....ELA TA PORTOKALAKIA NA TRONE KAI KSYLO....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. APOELAKIA, OI MONOI OPADOI POU THELOYN H OMADA TOYS NA TOYMPOSEI

    APOELAKIA, OI PIO TOYMPOMENOI OPADOI EVER!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. fkarte ponima tourkakia pou ginate ta rifkia ka8e axristou deite oti pateradesas einai ellines apo katexomena xoria ala eseis ginate ta rifkia ka8e axristou...toti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. APPOLONA MPOREIS NA KO4IS VA8MOUS STOU TOURKOUS TIN 9 GT DEN A3IZOU NA YPARXOU STO PROTA8LIMA TA PROVATA ENOMENI GAMATE TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. peri toumpomatos:

    na thimisw stous tourkous tis gay 9 oti otan epexan tin anorthosi sta play offs prin 2 xronia otan i ano pire to tropeo i omonia itan afti pou toumpose....zan thimaste kala kerdise penalty i poutana i omonia sto teleftaio lepto kai o vaskonselo tin estyle 5 metra panw apo ta dokaria... tote to prwtathlima tha to eperne etsi kai alliws i anorthosi alla mathimatika den itan krimeno...etsi gia na kseroume pioi ine oi pragmatikes poutanes....kai kati allo an thelete xoxoi na peite peri toumpomatos kai ta loipa na erthete na milate meta to pexnidi...

    kai akoma kati...

    ine dinaton o opiosdipote pextis stiximatos otan kseri pos to apoel ine ektos protathlimatos kai katevenei me 9 apousies kai taftoxrona i anorthosi pezei to teleftaio tis xarti gia o titlo mesa stin edra tis malista na min pontaroi ola ta lefta tou stin ano otan dothi se timi konta sta 2 euro??????????

    i nomizete oi mpoukies en tpt palavoi?????


    EISASTE PROVATA ME KOMMA TO AKEL!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ρε πουστο χοχοι πηενετε στα κατεχομενα να ψηφισετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. to radio eipe oti oi opadoi tou apoerl pane sto gipedo san se proskinima...sta tessera leei sernontai oi apoelistes kai apo piso tous gamane kati xorkatoi patataries...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ σε σχέση με τον δεύτερο τελικό καλαθόσφαιρας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και τα όσα συνέβησαν σε αυτόν:

    «Έλεος πλέον!!!

    Με ποιoν άλλο τρόπο θα μπορούσε οποιαδήποτε διοίκηση, που με κόπους και μόχθους αγωνίζεται νυχθημερόν να συντηρεί, να αναπτύσσει και να αναδεικνύει το άθλημα της καλαθόσφαιρας στον τόπο μας, να εκφράσει την νοσούσα κατάσταση που υπάρχει σε αυτό το χώρο, έτσι όπως την είδαμε να εκφράζετε σ’ όλο της το μεγαλείο, εντελώς απροκάλυπτα και χωρίς ούτε καν ένα φύλλο σίκυς να καλύπτει την γύμνια του στον ψεσινό τελικό μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας του Αποελ.

    Είναι πολλές οι φορές που διάφορα τραγελαφικά και προκλητικά συνέβησαν ιδιαίτερα σε αγώνες μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – Αποελ τόσο ενδογηπεδικά όσο και εξωγηπεδικά κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και που δυστυχώς μόνιμο θύμα είναι η ομάδα μας. Παρ’ όλα αυτά και σε πείσμα όλων όσων ήλπιζαν ότι φέτος η ΑΕΛ θα καταρρακωνόταν απ’ τα προβλήματα της, ανέκαμψε και βρέθηκε στον τελικό, όπου ψες φαίνεται ν’ αποφασίστηκε ότι πρέπει να κοπούν όχι τα φτερά, αλλά το κεφάλι μας, μην τυχόν και επανέλθουμε.

    Πώς αλλιώς εξηγείται η χθεσινή διαιτησία που ευτυχώς ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε και σχολίαζε με διαιτητές απ’ το εξωτερικό που φαίνεται να μην ένιωθαν καμία ντροπή και κανένα ενδοιασμό να σφυρίζουν εξόφθαλμα ανύπαρκτα φαουλ σε καίρια σημεία και σε παίκτες κλειδιά, να δίνουν μπάλες έξω ενώ είναι μισό μέτρο μέσα, να καταποντίζουν με σχεδόν διψήφιο αριθμό τεχνικών ποινών την μια ομάδα, να μην ενδιαφέρονται για το κλίμα τρομοκρατίας που ανάγκασε παράγοντες να κατέβουν από την κερκίδα στο γήπεδο για να προστατευθούν και να κάθονται υπεράριθμοι στον πάγκο μας, πάνω από τον οποίο δεν έπρεπε σύμφωνα με τους κανονισμούς να υπάρχουν οπαδοί της αντιπάλου, να μην ενδιαφέρονται για τις κροτίδες και τ’ αντικείμενα που τραυμάτισαν και ανθρώπους μας, ενώ την ίδια στιγμή τιμωρούσαν με απίστευτοί ευκολία με σειρά τεχνικών ποινών σ’ ένα σημείο που η ομάδα μας πλησίασε στην ανατροπή και απέβαλαν ένα καλαθοσφαιριστή που κατά τη διετή παρουσία του στα γήπεδα της Κύπρου δεν έδωσε ποτέ και κανένα δικαίωμα σε κανέναν ν’ αμφιβάλλει για τον χαρακτήρα του και δεν συγκινούνταν όταν τους έδειχνε τα σημάδια απάνω του από τους οπαδούς του Αποελ που τον κατέφτυναν σωρηδόν, ενώ με τον πιο προκλητικό τρόπο έκλεισαν τ’ αυτιά τους στο ρατσιστικό υβριολόγιο και τα ρατσιστικά συνθήματα εις βάρος του.

    Δεν ξέρουμε τι θα μπορούσαν ν’ απαντήσουν αυτοί οι κύριοι στη FIBA και σε όσους θα ενημερώσουμε ειδικά για την ρατσιστική αντιμετώπιση που είχαν οι αθλητές μας χωρίς καμία προσπάθεια από τους διαιτητές να προστατεύσουν όχι μόνο τον παίκτη και την ΑΕΛ, αλλά το άθλημα της καλαθόσφαιρας και την αξιοπρέπεια της Δημοκρατίας μας που καταρρακώθηκε στα χείλη κάποιων έναντι ενός αθλητή που στο τέλος αποβλήθηκε γιατί αντέδρασε.

    Δυστυχώς τα όσα ιδιαίτερα φέτος συνέβηκαν από διαιτητές, δικαστικές και γενικά από το οικοδόμημα της ΚΟΚ εις βάρος μας, μας προβληματίζουν αφάνταστα και μας αναγκάζουν να αντιδράσουμε. Θα περιμένουμε βέβαια τουλάχιστον από την ΚΟΚ και τους θεσμούς της να δούμε τις επόμενες μέρες πώς θα διαχειριστεί τα πράγματα τόσο ως προς την χθεσινή διαιτησία και την αποτυχία των χθεσινών διαιτητών, τόσο ως προς τους παρατηρητές για να διαπιστώσουμε μέσα από τις εκθέσεις τους, αν αντικειμενικά κατέγραψαν το τι έγινε ψες στις κερκίδες και στο παρκέ, όσο ως προς την δικαστική επιτροπή που εν μέσω προβλημάτων καλείται τη Δευτέρα ν’ αποφασίσει για μια κρίσιμη ένσταση καθώς και σύντομα θα κληθεί να επιληφθεί των γεγονότων του ψεσινού αγώνα και να επέμβει. Είναι πραγματικά με μεγάλη αγωνία και περιέργεια που αναμένουμε τις εξελίξεις κατά τις επόμενες μέρες, γιατί αυτές είναι που θα καθορίσουν τα επόμενα δυναμικά μέτρα και βήματα που θα πάρουμε, έχοντας ως μοναδικό στόχο το FAIR PLAY να εφαρμόζεται στην κυπριακή καλαθόσφαιρα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΒΡΩΜΕΙ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....ΓΑΜΟ ΤΟ ΔΥΣΑΚΕΛ ΣΑΣ....ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΔΕΙΛΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. """Στημένα 1
    Πότε έκανες ομάδα ρε χασοδίκη ΙΙ ( ο number 1 εν ο Τακης) και θα κερδίσεις και τα 3 ντέρμπι πριν το μεταξύ μας παιχνίδι ? Υπό κανονικές συνθήκες θα έπερνες max 3 βαθμούς και θα έδινες και 10 κολότουμπες... Ας είναι καλά ώμος ο ΔΙΜΕΤΡΟΣ πολιτικός που βλέπει μόνο ΙΣΙΑ και είναι παντρεμένος και με την πλέον ΟΧΙ προίκοθήρησσα κυπρέα και παρασκηνιακά τρέχει να κανονίσει τα εθνικόφρονα σωματεία να σου τα ανοίξουν κανονικά... Γιατί αν δεν, τότε δέν σε βλέπω ούτε 4ο...

    Στημένα 2
    Ο κόσμος το έχει τούμπανο εσύ κρυφό καμάρι... Αλλά πάντα ήσουνα κρυφός άσχετα αν η ανωμαλία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο σου... Πόσα αφύνει ανό αποελ ο άσσος ? Το ημίχρονο 2, τελικό άσσος ? Τυχαία είναι που συγκεκριμένη εταιρεία στοιχημάτων αφαίρεσε το παιχνίδι σας από το στοίχημα της ?

    Στημένα 3
    Με το ζόρι αλλά με το αζημίωτο δέχθηκε ο Σέρβος κόουτς να χαρίσει της ανώμαλης... Και τελικό θα πάει και ανταλλάγματα και διευκολύνσεις θα έχει του χρόνου... as usual ! Ακατάγνωτα...

    Στημένα 4
    Όσα παιχνίδια θέλετε στήσετε οι 3 σας... Εμείς θα σας στήσουμε και τους 3 στα 4 και ότι προκύψει... Πρώτα ο φυγάς και βλέπουμε. 4 τελικοί, 4 φορές ποιο μεγάλη η ηδονή...
    Και προς το παρόν είσαι μόνο στο -4 και στην καλύτερη περίπτωση στο -4 θάσε και στο μεταξύ μας παιχνίδι...

    ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
    Πάμε στη Λεμεσό μόνο για το τρίποντο. Τίποτα μα τίποτα δεν μας σταματά...
    Στα παιχνίδια όλων σας πουσταράδες κάναμε και θα ξανακάνουμε χαλάστρες...

    Μικρά Μικρά...
    - Τι θα παίξει το σκατό στο παπ? Pasing game η ΠΙΠΠΑσσινκ game? Θέλετε δεν θέλετε και με τις διαταγές απο το κόμμα θα κάνετε το 2ο. Εξάλλου περνά σας πολύ τελευταίος... Τζιε μιαν του Αρη γαμώτο !

    - Betting tips : ανώμαλοι – ρουφιάνοι 1, ρουφιάνοι – ανώμαλοι 2, φυγάς – ανώμαλη 2. By DY.SH Bet!

    - If you can't avoid it, enjoy it..
    Κάπως έτσι λένε τα αμερικανάκια για τον βιασμό... Καταλάβατε ανώμαλοι ?"""

    AFTA EGRAPSE O ARXIPOYSTARAS WebTerrorist STO VROMOSAIT TIZS ARXIVROMIAS TOY KYPRIAKOY PODOSFAIROY POY TA SIKEPEXNIDIA INE I DOYLIA TOYS....

    ELA TWRA RE VROMOPOYTANOPAIDO WebTerrorist KAI DOSE APANTHSEIS STO EAYTO SOY...

    TO APOEL HTAN EINAI KAI THA PARAMEINEI H MEGALYTERI OMADA TOY TOPOY POY DEN XARIZETE SE KANENA KAI TIPOTE KAI PAIZEI MONAXA GIA THN ISTORIA TOY...

    SHMERA GIA ALLH MIA FORA EDIKSE TO MEGALIO TIS H OMADA!!!!

    GIAFTO RE VROMOTOYRTZOI XOXOI EKSO POY TA SAIT MAS...AFISTE MAS STHN ISIXIA MAS KAI DETE TO MAVRO XALI POY EIXE I SKATOOMADA SAS SHMERA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. MOY EFYGE MIA LEXH

    oi simera....TZAI SHMERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ....ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΠΕΣΑΜΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΝΙΓΙΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ...ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΑΥΤΟΙ(ΟΜΟΝΟΙΑ)ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ FAIR PLAY........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ-ΠΟΥΡΓΟΥΡΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕΝ ΤΟΥΡΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. e paidia kani klaman olan!!!

    ate tzai epiaen prwtathliman i omonia.ti eginen??

    aistous na to pian...eshi 7 xronia aniksamen diatrisi mes to kolo tous...
    skeftite tzai to allo.me etsi xali mavro pou eshi to apoel twra tzai pezoumen kalitera pou looutous. skeftite ti tha tous kanoume tou xronou otan tha enisxithi i omada tzai tha paroun anases tzai oi kourasmenoi pextes mas...

    as to pian na tous doume inta omada eni sta prokrimatika tou champion leugue...
    en na fan na katsoun an pesoun me kamian PARTIZAN...

    persi otan to apoel ekane tin mia megali emfanisi meta tin alli OLOI anekseretos anagnorisan tin diafora pioitas tou apoel. osous filous omoniates eixa ediousamas sigxaritiria tzai eparadextikan tin anwterotita mas...

    fetos me to mpourdelo tou milti kanenas den asxolite...oute ena recor den ekanan se antithesi me to thrilo pou persi ta kateripse ola...

    Oso gia to perivoito BACK TO BACK mporei na eshi 60 xronia na to piamen alla oi xoxoi den ine tzai kaliteroi eshi 25 xronia na to kamoun tzaian den eginetoun oi eisvoli den tha to ekanan pote...mhn to skefteste katholou. ola tha ksexastoun tis 15 maiou pou tha panigirizoumen gia to kipello.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ti egine me tus opadous mas pou petasan pramata gia na diakopi to pexnidi kai na to pari i ano sta xartia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ETSI FILOI ANORTHOSIATES GIA NA MATHETE NA MIN TO PAIZETE ANTIAPOELISTES...EFILAME SAS TO 3 XRONIA....O THEOS SIGXWREI O APOEL POTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΓΑΜΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΑΣ...ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. «Φαίνεται πως η ξηρασία εφτά χρόνων μας γεμίζει με άγχος και μας πνίγει. Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και νομίζω πρέπει να δούμε με ηρεμία τα πράγματα. Είναι θετικό το γεγονός πως έφυγε μια αγωνιστική και η διαφορά παρέμεινε, όμως πρέπει να δούμε με περισσότερη ψυχραιμία τη συνέχεια».

    afta eipe o spirkasmenos katasximos kafkaridis...

    MANAMOY RE TA MWRA TZAI EN AGXOMENA!!!

    PION AGXOS RE SPIRKASMENE???
    SAN NA TZAI O KARYPIDIS,KAKA,PATSATSOGLOU,LEO,MAKRIDIS ,KOSTANTINOU, EFRAIEM EN EKSANAPIAN PRWTATHLIMAN TZAI POLLA AGXOMENOI....SAN NA TZAI EN 7 XRONIA MES THN OMADA TOUTOI....

    TAIZE TA RIFKIA SOU TZIALLO XORTO RE KATASXHME GIA NA MEN XOROUN TO MAVRO XALI SOU..

    MEINE GIA PA MEINE GIA PANTA LEMONI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. re mano rifi a8kiasere tourko piene de pou en i geneka s je pareta mas rifi tou akel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΟΤΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ(ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΑΚΕΛ)ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ??....ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ SITE ΤΟΥΣ....Ε.Λ.Α.Μ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ..ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2011 ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΛΑΜ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ουδέν σχόλιο για τα επεισόδια

    AFTOS ITAN ENAS TITLOS ATHITIKIS ISTOSELIDAS...

    RE MA PERONOYNTOYS TOYTOYS TOYS DIMOSIOGRAFOYS OKSA PERONOYN TZEINOI???
    IDEN KANENAS EPISODIA???

    AFTO POY EGINE RE PROPAGANDISTES DHMOSIOGRAFOI ONOMAZETE RIPSI ANTIKIMENWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. γαμο ακελ κε δησυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. I OMADA EPEXE GIA TIN ISTORIA TIS. AFTOI OI ALITES OPADOI POU 8EOROUNTE PROTA ANTIOMONOIATES KAI META APOELISTES GIA PIOUS EPEXAN? AISXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. RE KATHISTERIMENE POY GRAFEIS GIA TA POLITIKA SOU AISTHIMATA DAMESA EN APOEL...KOMMA MAS TO APOEL!!!

    NA PA NA GAMITHOUN TZAI TA KOMATA TZAI OI ETHNIKISTIKES KINHSEIS!!!

    EKATALAVES OKAS NA SOU TO METAFRASO???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Δεν τους πέρασε…

    Πήγε να κάνει το κόλπο στο Αντώνης Παπαδόπουλος η μερίδα εκείνη των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, για την οποία σας έλεγε το Σαΐνι στο προηγούμενο άρθρο.

    Διέκοψαν δύο φορές το παιχνίδι αναίτια και τραγουδούσαν μαζί με τους Ανορθωσιάτες υβριστικό σύνθημα για την Ομόνοια, ότι δεν θα πάρει τον τίτλο.

    Ευτυχώς, δεν πέρασε το δικό τους και το παιχνίδι έληξε στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

    Το Σαΐνι δεν γνωρίζει τι μεσολάβησε και δεν διέκοψαν το ματς για τρίτη και τελευταία φορά.

    Όπως και να έχει το ΑΠΟΕΛ έκανε το καθήκον του, έπαιξε για το δικό του συμφέρον και πήρε σημαντικό αποτέλεσμα, υπό τις περιστάσεις.

    Με άλλα λόγια δεν άφησε 50 κωλόπαιδα να σπιλώσουν το όνομά του και την ιστορία του.

    Το Σαΐνι δεν λέει μπράβο, γιατί αυτό που έκαναν οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι το αυτονόητο.

    Αν επέτρεπε, όμως, σ’ αυτούς που κανονικά δεν έπρεπε να εισέρχονται σε γήπεδο ποδοσφαίρου, να επιβάλουν το δικό τους νόμο, θα ήταν βαριά εκτεθειμένο στα μάτια, πρώτα των δικών του υγιώς σκεπτόμενων οπαδών και μετά όλης της Κύπρου.

    Οπόταν, τέλος καλό-όλα καλά…
    Το Σαΐνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. APOELOYLLES - OI MONOI OPADOI POU TOYMPONNOYN POY MONOI TOYS

    OI PIO HLITHIOI OPADOI EVER!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. PAEN MAPA ESI POU GRFIS GIA TO APOEL RE TOURKAKI GT I MANA S TR POU KA8ESE EDW GAMIETE DIPLA RE RIFI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΜΕΤΑΦΡΑΣΕ ΡΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΗΛΙΘΙΕ....ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΠΑΝΙΓΙΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΑΝΩΜΑΛΗ...ΕΝ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΕΣ ΓΑΜΟΤΟ,ΟΥΤΕ ΕΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΧΟΥΝΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ....ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΟ ΕΝΝΑ ΨΗΦΙΣΟ ΕΛΑΤ ΚΕ ΟΧΙ ΔΗΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ....
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ....
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ....
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ....
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ....
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ....
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ....
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ....
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ....
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ....
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. OTI KE NA LETE TO PROTA8LIMA DE TELISE KE AN PRAGMATIKA TO A3IZE I XOXOI 8A TO EPERNA APO TI PERSMENI AGWNISTIKI ALA EPIDEI MONO ME KOUNTIMA KE SIKE PEXNIDIA MPOREI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ELAG EINAI TO SOSTO : Ellines Lamogia Anomaloi Gay

    ΑπάντησηΔιαγραφή