Ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ [21.05.2010]

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

Δυστυχώς για εσάς…ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΕΛίστες

Έχοντας πάντα κατά νου τα γεγονότα του παρελθόντος που αναφέραμε σε προηγούμενες μας ανακοινώσεις, τα όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες από τα διάφορα ΜΜΕ, και τα γεγονότα του τελικού κυπέλλου διερωτόμαστε κατά πόσο οι καρεκλοκένταυροι αυτού του τόπου και η αστυνομία, μας έχουν πάρει για τόσο μεγάλα κορόιδα, που μπροστά στα ίδια μας τα μάτια προκαλούν ασυστόλως την υπομονή μας.  

Απρόκλητα στον Σαββατιάτικο τελικό κυπέλλου, με την άφιξη των λεωφορείων που μετέφερε την οργανωμένη πορεία των φιλάθλων μας, δύο διμοιρίες των ανδρών της ΜΜΑΔ, επιτέθηκαν χωρίς κανένα απολύτως λόγο στους οπαδούς μας, χτυπώντας κατά κύριο λόγο γυναικόπαιδα. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είχε ήδη γίνει αρνητική πριν καν εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο. Μήπως αυτό είναι δεν είναι πρόκληση; Αφού μεταφερθήκαμε στις κερκίδες του νέου ΓΣΖ οι άνδρες της αστυνομίας παρατάχθηκαν προκλητικά μπροστά από την κερκίδα των οπαδών μας. Με τη λήξη του παιχνιδιού οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, τον διέσχισαν μέχρι και την δική μας εξέδρα, και προέβησαν σε άσεμνες χειρονομίες. Πιστή στο ρόλο που της έχουν αναθέσει, η αστυνομία παρέμεινε να φρουρεί τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ενώ όλοι οι άλλοι αλώνιζαν πίσω ακριβός από την πλάτη τους. Μήπως αυτό δεν είναι πρόκληση; Στη συνέχεια έκριναν σωστό ότι έπρεπε να ρίξουν και 4-5 δακρυγόνα πάνω και εκτός της κερκίδας που μας φιλοξενούσε για να μην μπορεί κανείς να αναπνεύσει δημιουργώντας όπως ήταν αναμενόμενο κατάσταση πανικού με γυναίκες και παιδιά να κλαίνε και κόσμο να ποδοπατείτε στη προσπάθεια του να βγει εκτός γηπέδου για να αναπνεύσει  ( αλήθεια το ότι αναπνέει ο ΑΠΟΕΛίστας δεν είναι έγκλημα την σήμερον ημέρα; ) . Μήπως αυτό δεν είναι πρόκληση; 

Αυτά ήταν εν συντομία το τέλος της καλοστημένης τους παράστασης και τα κατορθώματα των ανθρώπων αυτών που θέλουν κατά τα άλλα να καταστήστουν την τάξη. Δεν μας έχουν ξεκαθαρίσει όμως ακόμα αυτοί οι κύριοι αν αυτή η τάξη που πρέπει να καταστήσουν αφορά μόνο ορισμένες ομάδες ανθρώπων. Δεν μας έχουν πει ποιους δεν επιτρέπετε να ενοχλούν και για ποιους έχουν συγκεκριμένες οδηγίες να χτυπούν απρόκλητα, αδικαιολόγητα και αλύπητα.

Φυσικά και είναι δύσκολο το έργο της αστυνομίας. Το γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση που κάποιος νέος, μη καλά ενημερωμένος και αμερόληπτος αστυνομικός κάνει το λάθος να συλλάβει κάποιον που ‘δεν πρέπει’, τότε η αστυνομία πρέπει να λογοδοτήσει στα αρμόδια σώματα. Σαν επακόλουθο του λάθους αυτού θα αναγκαστούν οι μεγάλοι αυτού του τόπου, ‘με βαριά καρδιά’, να βγάλουν τη μάσκα για να καθαρίσουν την μοίρα των εννοούμενων. 

Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία όταν οι κατηγορούμενοι για πραγματική σωματική βλάβη σε οπαδό του ΑΠΟΕΛ από 20 έμειναν 5, κάπως έτσι πάει από αναβολή σε αναβολή η συγκεκριμένη δίκη, κάπως έτσι πήραν αναστολή ποινικής δίωξης… και κάπως έτσι τελειώνει η ιστορία μετά και την παραπομπή των κατηγορουμένων για ανθρωποκτονία στη υπόθεση του Νουέβο Κάμπο, από το κακουργιοδικείο, χθες στο επαρχιακό δικαστήριο. Και η τραγική ειρωνεία; Συμπέραναν ότι φταίει η ατιμωρησία.

Ζούμε σε ένα καθεστώς όπου έχει σχεδιαστεί καλά και με λεπτομέρεια να επιζήσουν μόνο όσοι ακολουθούν συγκεκριμένες ιδεολογίες, και όσοι καράολοι τους γλύφουν νυχθημερόν. 

Ζούμε σε ένα καθεστώς όπου η αστυνομία απειλεί ότι με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου δεν θα αστυνομεύει, αλλά θα κατεβαίνει σε πόλεμο με ηλεκτροφόρα όπλα. Το ότι δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι τα όσα κακά συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, τα έχει δημιουργήσει η κοινωνική αδικία την οποία εσείς προκαλείτε, μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι εσκεμμένα και κατόπιν οδηγιών, μας έχετε βάλει στο στόχαστρο και έχετε ήδη ξεκινήσει να αδειάζετε τις γεμιστήρες σας.

Δυστυχώς για όλο τον κόσμο δεν φέρουμε πλέων καμία ευθύνη για ότι γίνει στο μέλλον. Δυστυχώς για εσάς είμαστε πολύ περήφανοι για να μείνουμε απαθής. Δυστυχώς για εσάς…και ευτυχώς για εμάς…ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΕΛίστες!

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ


Δημοσιεύτηκε στο http://www.pansyfi-apoel.net/ στις 21/05/2010

14 σχόλια:

  1. ena sin8imataki paralagi se stil"ise mounni".....

    pios sas gami skatomounia aristeroi...
    tifli ipotagi sto komma...
    san ta arnia gia ti sfagi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ομόνοια = ΑΚΕΛ

    Από συνέντευξη του Γιώργου Λιλίκα στο Χριστόφιας Watch:

    Αν κάτι με ξάφνιασε και με λύπησε, όχι για τις συνέπειες γιατί δεν τις θεωρώ συνέπειες, αλλά για τον τρόπο σκέψης περισσότερο, είναι η αντίδραση του Δ.Σ της Ομόνοιας, της όποιας είμαι οπαδός από τα πολύ παιδικά μου χρόνια και πολύ πριν συνεργαστώ με το ΑΚΕΛ. Μετά την εκλογή Χριστόφια, ενημερώθηκα ότι η Ομόνοια αποφάσισε όπως μη επιτρέπεται σε εμένα η χρήση του θεωρείου των επισήμων στο Γ.Σ.Π.. Αυτό βέβαια δεν μου στέρησε την δυνατότητα να παρακολουθώ τους αγώνες της ομάδας μου, αλλά με εξέπληξε που το Δ.Σ της Ομόνοιας πολιτικά σκεπτόμενο με έκρινε ανεπιθύμητο. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ του Γ.Σ.Π., στο οποίο ανήκει παρεμπίπτοντος το θεωρείο, για την πρόσκληση του να χρησιμοποιώ το θεωρείο όποτε επιθυμώ. Παρά την πρόσκληση του Δ.Σ του σταδίου, αρνούμαι να κάνω χρήση του θεωρείου. Προτιμώ να εκτίσω την «ποινή» μου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Άλμπερτ Μεγιόνγκ Ζε είναι πιο κοντά από ποτέ στο ΑΠΟΕΛ. Ο 30χρονος Καμερουνέζος επιθετικός που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Μπράγκα εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τον Ιβάν Τρισκόφσκι.
    Χθες μάλιστα η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων», κατέθεσε την τελική της πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή(ιδιαίτερα δελεαστικό χρηματικό ποσό και συμβόλαιο δύο χρόνων). Αν φανεί συνεπής στην υπόσχεση του, τότε είναι θέμα χρόνου να βάλει υπογραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θελουν να σταματησουν τουτα ουλλα ας δειξουν οτι η δικαιοσυνη κατανεμεται δίκαια. Ωσπου καλυφκουν τους δικούς τους τίποτα δεν γίνεται. Αν και διαφονω με τους χουλαγκανισμούς και προβληματίζομαι με το που έχουμε φτάσει ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ έχει δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξένος ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε πριν ένα και πλέον μήνα, για χρήση απαγορευμένης ουσίας, μετά απο αγώνα κυπέλλου. Η διοίκηση της ομάδας στην οποία ανήκει ο συγκεκριμένος παίκτης, φέρεται να έχει ενημερωθεί επίσημα απο την ΚΟΠ και την Εθνική επιτροπή αντιντόπινγκ

    η ουσια ειναι η κοκαΐνη
    και μιλουμε για ΑΠΟΕΛ,αρη,αελ,απολλων
    Για μας μόνο ο Μπρεσκα εχει chance αν μετα που το ποτο αρκεψε και την κόκα(εν θυμουμε αν ηταν αποστολή). Που τους αλλους μπορώ να φανταστώ πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα δακρυγονα τα εριξαν δικοι σας οπαδοι.τα πηραν απο αστυνομικο.ημουν εκει κοντα και τα ειδα.εκει μενω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νέοτερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net, αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπιγκ θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του.

    Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας που ανήκει ο ποδοσφαιριστής τον έχει ήδη ενημερώσει ότι θα διαγραφεί από το ρόστερ και ότι δεν θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο παρόλο ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011.

    perkei en o breska

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Anti-Co prepi na ma8is j na mas pis sioura...
    an ine o breska en na ton plirosoume gia na figi i 8a ton timorisoun me prostimo????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. FILOSOFE TIS MAPPAS mporo na se rotiso kati asxeto???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον ΑΠΟΕΛ είναι σε θέση αναμονής για την περίπτωση Μπρέσκα ο οποίος συζητά με την ΑΕΚ Λάρνακας και φυσικά εύχονται όπως τα βρεί , αφού δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Ο Αντριάν Σικόρα , δεν υπολογίζεται , όμως έχει συμβόλαιο και δύσκολα θα βρεθεί η χρυσή τομή για να μείνει ελεύθερος. Όσον αφορά τον Μιχάλη Μορφή πολύ πιθανό να μείνει στον ΑΠΟΕΛ ως τρίτος τερματοφύλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακάρι να κλείσει ο Μπρέσκα στη ΑΕΚ!
    Με τον Μορφή τί γίνεται; Θα μας μείνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. pe mou re soto79...
    en j exoumen antropes meta3i mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή