Ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ [25.05.2010]

Άλλη μια χρονιά ξεκινά και επίσημα με την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των μετόχων του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ η οποία ευχόμαστε να έχει ένα καλύτερο τέλος από αυτή που μόλις μας τέλειωσε.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ νιώθει περηφάνιας για τα όσα πρωτόγνωρα συναισθήματα μας χάρισε η ομάδα μας φέτος στο Champions League, αλλά συνάμα νιώθει την ανάγκη να μιλήσει με την γλώσσα της αλήθειας για τα υπόλοιπα που συνέβησαν και μας χάλασαν μια ονειρική χρονιά.

Δυστυχώς, αυτό που απαιτούμε ως ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ αλλά και σε επέκταση ο μεγαλύτερος όγκος του κόσμου του ΑΠΟΕΛ δεν έχει γίνει αντιληπτό ακόμα από την παρούσα διοίκηση η οποία ζητά την επανεκλογή της σήμερα.

Η διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου, με την επικοινωνιακή της στάση των χαμηλών τόνων, κατάφερε να αφήσει τα συμφέροντα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ απροστάτευτα, έρμαιο στις ορέξεις του κάθε λογής αντιΑΠΟΕΛίστα στρώνοντας ουσιαστικά ένα πρόσφορο έδαφος για όσους έψαχναν τον τρόπο να μας βλάψουν.

Την ίδια ώρα, η τακτική αυτή των χαμηλών τόνων δεν εκδηλωνόταν και εσωτερικά, αφού σε κάθε ευκαιρία ο Πρόεδρος δεν είχε κανένα πρόβλημα να διατυπώνει περήφανα ότι δεν αναγνωρίζει τον ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ. Το Σύνδεσμο των οπαδών της ομάδας του που είναι κατά 24 χρόνια αρχαιότερος από την εταιρεία της οποίας είναι Πρόεδρος. Η ιστορική του δήλωση στην αγώνα με την Πόρτο έγινε και η αιτία να διασπαστεί ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ για το υπόλοιπο της χρονιάς, και την απόλυτη ευθύνη την φέρει αυτός. 

Οι Γενικές Συνελεύσεις μας φρεσκάρουν την μνήμη τις στημένες συναντήσεις για δημιουργία επιτροπών στο πρόσφατο παρελθόν, μεταξύ των μεγαλομετόχων και παραγόντων του ΑΠΟΕΛ ( αλήθεια, πόσοι από αυτούς αγόρασαν μετοχές του ΑΠΟΕΛ όταν έφυγαν από την διοίκηση; ) που στόχο είχαν απλά και μόνο να ρίχνουν στάχτη στα μάτια της μεγάλης μάζας του απλού ΑΠΟΕΛίστικου κόσμου. 

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ δεν μας ενδιαφέρει ποιοι θα αποτελούν την εκάστοτε διοίκηση. Ούτε και αν τυγχάνουμε της δικής τους αναγνώρισης ή όχι. Ξέρουμε τον ρόλο μας, αναγνωρίζουμε τα λάθη μας όταν τα πράττουμε και εξακολουθούμε ακούραστα να δουλεύουμε για την μεγάλη ιδέα του ΑΠΟΕΛ.

Δυστυχώς, η ομάδα μας την χρονιά που πέρασε δέχτηκε πολλά χτυπήματα κάτω από την μέση. Υβριστικές δηλώσεις παραγόντων άλλων ομάδων, κτυπήματα εν ψυχρώ ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας μέσα στο γήπεδο, τραγελαφικές διαιτησίες σε αγώνες συνδιεκδηκιτών του πρωταθλήματος και πρωτοφανείς τιμωρίες.

Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε ότι η διοίκηση δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί της σοβαρότητας των πιο πάνω θεμάτων και να επιληφθεί της κατάστασης με αποτέλεσμα να τερματιστεί μια ονειρική χρονιά με θλίψη και απογοήτευση. 

Όσο και να πληγώνουν τα πιο πάνω, δεν παύουν να αποτυπώνουν την πικρή αλήθεια. Ελπίζουμε τα τεράστια λάθη της περσινής σεζόν να αποτελέσουν παράδειγμα προς αποφύγει στην νέα αγωνιστική περίοδο. Ευελπιστούμε ότι κάποιοι θα βάλουν στην άκρη τα προσωπικά και επαγγελματικά τους συμφέροντα και θα εργαστούν εκ της θέσεως τους στο συμβούλιο για το καλό του ΑΠΟΕΛ και για κανένα άλλο.

Ως ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ είμαστε υπόχρεοι να σταθούμε στο πλευρό οποιασδήποτε διοίκησης δουλεύει με γνώμονα τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Απαιτούμε από αυτούς να προστατεύουν τον κόσμο και την ιδέα του ΑΠΟΕΛ και να αφουγκράζονται τις απαιτήσεις της βάσης του κόσμου αυτού. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι με την συνεργασία και με την σωστή επικοινωνία μπορούν να λυθούν όλα για να μπορέσει το ΑΠΟΕΛ να επανέλθει στους τίτλους.

Δημοσιεύτηκε στο http://www.pansyfi-apoel.net/ στις 25/05/2010

5 σχόλια:

  1. SYNEXIZW THN KOYVENTA APO TO PROIGOUMENO POST

    to kareklokentauros en mporw na katalavw pou kolla! Genika sthn kypro 2 en oi kareklokentauroi to dhko kai o koutsokoumnis.

    2o pistefkw en thema anikanothtas kai oxi oti mas peripezoun.

    Re miki theleis ananewse theleis men ananewseis. Epristin na sou pw thn alithkia. Eftixws pou oi agnoi apoelistes en skeftountai san esena.

    Pithanotata sto persino protathlima en epatas se match kai sto telos pou to piasame hsoun pou jinous pou forousan fanela "emeis pistepsame". Etsi opadous en tous theloume(btw amfivallw na eisai apoelistas)

    Thrile ole ole gamw ton kanape

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ρε παρέα. Μόνο το δηκο και ο Κουτσοκούμνης εν οι καρεκλοκένταυροι

    Το δησακελ είναι το μοναδικό κόμμα που θέλει το καλό της πατρίδας, είναι το κατεξωχήν εθνικόφρων κόμμα και δυστυχώς το δήκο μας τα χαλά

    Οι άνθρωποι θέλουν ΕΝΩΣΗ, αυτό είναι Κύριοι το μοναδικό αντικαρεκλοκένταυρο κόμμα. Επί καιρό θητεία τους, ο τόπος προχωρά.

    Όπως και να έχει, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά

    Για τον Κουτσοκούμνη, δεν θέλω τούτον τον άνθρωπο να έχει καμία σχέση με τον Θρύλο

    ΑΠΟΕΛ και μόνον ΑΠΟΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε φιλουι
    1. το δηκο ειναι το κατεξοχην κομμα εξουσίας(διορθωσμε αν κανω λάθος).
    2. Δηλαδη τωρα που εν κυβερνηση το δηκο παμε καλά...?
    3. τουλαχιστον αλλα κομματα π.χ πρόσφατα η εδεκ είχε το σθενος να αρνηθεί την καρέκλα και το ρουσφέττι και να πει ισια τα πράματα ή τουλαχιστον όπως τα αντιλαμβάνονται
    4. Σε καμια φάση η συζητηση που ανοιξα δεν εχει σχέση με την πολιτική . Διαβαστα προηγούμενα ποστς.

    Εγω προσωπικά δεν υποστηρίζω κανένα απλά παρακολουθώ γεγονότα και στην κύπρο υπάρχουν 2 είδη πολιτικών α)αυτοί που είναι ψεύτες και β)αυτοι που είναι ψευτες και υποκριτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι το δήκο είναι το κατεξωχήν κόμμα εξουσίας συμφωνώ, ασχέτος αν τωρά πάμεν του κόλου με την πολιτική του τουρκόφκια. Όταν ήταν μόνο του το δήκο στην εξουσία, τουλάχιστο είχεν και έναν Τάσσο.. Δεν θα σου πω ότι πηγαίναν όλα τέλεια τότε, αποφύγαμε όμως τα χειρότερα που ήθελαν μαζί τα κόμματα δυση και ακελ. Που πλέον έχουν γίνει ένα

    Τωρά αν μου μιλάς για την Εδεκ, σίγουρα είχεν σθένος. Πες μου όμως το σθένος του δυση και του ακελ..Εγώ εδώ θέλω να σταθώ, ούτε με το δήκο είμαι, ούτε με την εδεκ. Απλά επειδή άνοιξες τούτο το θέμα για καρέκλες, καλύτεα να θέλουν καρέκλες παρά όπως το δυσακελ που μας πούλησαν νύχτα

    Επαναλαμβάνω, του κόλου είναι η σημερινή κυβέρνηση. Η χειρότερη που υπήρξε μπορώ να πω. Και ναι, πολιτικοί σήμερα δεν υπάρχουν, το μόνο που τους αξίζει είναι κρέμασμα

    Οπως και να έχει, ας αφήσουμεν τα πολιτικά διότι απότι αντιλαμβάνομαι λίγο πολύ συμφωνούμε.

    ΑΠΟΕΛ και μόνον ΑΠΟΕΛ κύριοι

    Δώστε ψήφο εμπυστοσύνης στον Ιβάν, αγοράστε εισιτήρια διαρκείας και του χρόνου πάλι θα παρανοήσουμε.


    Εμπρός Θρύλε για ομίλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή