ΣΤΟ ΓΣΖ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ

Στην λάρνακα θα γίνει τελικά ο τελικός του κυπέλλου. Αυτή ήταν η φυσική εξέλιξη μετά την επιμονή του απόλλωνα να μην γίνει το παιχνίδι στο ΓΣΠ.

Η υποτιθέμενη γιορτή του ποδοσφαίρου θα γίνει σε ένα ακατάλληλο γήπεδο με τις κερκίδες να βρίσκονται 10 μέτρα από τον αγωνιστικό χώρο, 10.000 κόσμος που θα ήθελε να δει ζωντανά το παιχνίδι θα αναγκαστεί να το πράξει από την τηλεόραση ενώ τα δύο σωματεία θα χάσουν έσοδα πέραν των 150.000 ευρώ.

Πέραν τούτου ο απόλλωνας θα πάρει την κεντρική κερκίδα που βλέπει προς Λευκωσία και ο ΑΠΟΕΛ την κερκίδα που βλέπει τον δρόμο από τον οποίο θα έρχονται οι οπαδοί του απόλλων. 'Όσοι γνωρίζουν τα κατατόπια του γσζ θα αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό.

Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα είναι στην 7 το βράδυ.

Το ερχόμενο Σάββατο διεξάγεται στο ΓΣΠ ο αγώνας πρωταθλήματος μεταξύ ΑΠΟΕΛ και απόλλων. Σε αντίθεση με τον τελικό ο αγώνας του Σαββάτου κρίνεται από την κοπ ως παιχνίδι υψηλού κινδύνου και έτσι θα απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών του απόλλωνα ενώ το παιχνίδι θα γίνει υπό το φως της ημέρας (5:30 μμ) για καλύτερη αστυνόμευση και αποφυγή επεισοδίων....

76 σχόλια:

  1. ETIMASTITE KAI O ROUVAS ERXETE NA SAS SXISI TO GSZ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. en tin mana sou pou ena shisoume re tourkoui

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. peeeeeeeeeeee
    e telia eto ena ta kamou limpa oula pale ke ntou 3ana gsp 8a elexota kalitera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SOVARA EN EXETE IPO8ESI I ORGANOMENI TOU APOLLONA FWVASTE NA R8ITE ORGANOMENI STO GSP GIAFTO DE DEXTIKATE OTI 8ELETE AS LETE TR FANIKA PKI EINAI I POUTI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίσχος!
    Το ΓΣΠ είναι το χειρότερο γήπεδο για να γίνει τελικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eimai o marios o gay9 kai gyrefkw antra...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!!!ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ!!!!!!!!!ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ........... ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ESEI POU TO LES AUTO PREPI NA MIN EISOU STOUS DROMOURE MORO RE SAS TA KANAME KAPARE AKOME KE E4ES NMZ DEN EIDES TPT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

    ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΛΩΡΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ.

    ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ 4ΗΣ ΚΑΙ 5ΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΤΥΠΟΥ ΣΙΚΟΡΑ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ, ΖΟΡΖΕ, ΜΠΡΕΣΚΑ, ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΕΛΙΟΙ, ΑΘΛΙΟΙ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ.
    ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΟΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!!!!!

    Κ Α Θ Α Ρ Σ Η Τ Ω Ρ Α!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ate re kai esy evarethikame se pe kai tpt allo poso copy paste pio....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. eidame pki e ta mounia re xoxo pou epanigirizete je kamamesas ntou re en3 tpt giuto me milate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ακομα ε σασ επεξαμε με τα g3...φιλε 20 44 και 20 53 εχεισ απολιτο δικαιο....μακαρι να γινουν τουτα να δουμε που εννα χωστουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΡΓΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΤΖΙΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ... ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΒΛΗΜΜΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΛΙΦΤΕΙΤΕ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ... ΣΕ ΟΥΛΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ... ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΥΛΛΟΙ... ΚΟΝΤΕΥΚΕΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΩΡΑ ΡΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ... ΚΟΝΤΕΥΚΕΙ... ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΑΨΥΧΑ ΣΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΤΖΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΘΕΡΙΣΑΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΘΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ. ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. re 22:50 pienne stin katapakti sxedon pou katw pu tin munnokerkida sas tin voria ke eshei ena pou tin efaen me to kontari tis simeas ke efien i vukka tou. Meta pienne sto genniko je pepse sheretismata stus 67 travmaties pou epanigirisan protathlima jimesa oi kaimenoi. A ke pou enna strefese perna je po3o pu to fanclub tu apoel k eshei enan masheromeno kai kamposous allous dermenous paenne sina3e tous. Je fakka je kanena giro pou tin makariou je enna deis je allo 2-3 mes ta xantatsia.

    SEVASMO SAFTOUS POU SE VAFTISAN LAGO RE TOURKOUIN!! 10/5 EVAFTISAMEN SAS LAGOUS KE SXEDON ENA XRONO META EPIVEVEOSATE TO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. AROTE TI MANA S RE VLIMA AXPARE POU SE DWSANE ENA STIMENO PROTA8LIMA KE SE KANANE TOURKO EISE ME JINOUS POU TO EKAM AXRISTO POU IRTE NA PIASEI TI ELLINIKI SIMEA RIFI ANTE GIA ENA MILW MAZI S AFOU SE RIFI OTI S POU PISTEFKIS TO RIFAKI XOXAKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. VILAKIA MPENETE DAMES JE LALEITE MLKS XORIS NA 3ERETE XOXAKIA AUTI POU TES FAGANE DE MILANE GT EINAI LAGI KAPOU EXOU XOSTI TR OSI GLITOSANE MILANE AXPARI PANTOU XOXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μιας και μιλάμε για εποχές ξυρασίας. Πε της μάνας σου ότι φτάνω σπίτι σου όπου και να είσαι διότι έχει καιρό να τη γαμίσω. Τουρκόσπορε άντε στο θκιάολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ma en gia to mastrappa tis koakolas pou kamnete etsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μάγκες, το γεγονός ότι το παιγνίδι στο ΓΣΠ θα γίνει χωρίς φιλάθλους του Απόλλωνα, πιστεύω δεν αρέσει σε κανένα υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο.

    Και σ' αυτό έχουμε εμείς (οι ΑΠΟΕΛίστες) το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

    Πέραν του ότι γενικώς τα επεισόδια είναι καταδικαστέα, 100 φορές περισσότερο όταν αυτά γίνονται με αδελφά Ελληνικά σωματεία όπως αυτό του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης.

    Και καλά είμαστε τόσο ΒΛΆΚΕΣ. Θέλουμε να έχουμε παντού εχθρούς;;; Αντί να ψάχνουμε συμμαχίες και καλό κλίμα με άλλα σωματεία, δημιουργούμε έχθρες και αντιπαλότητες;;; Ο αιώνιος Έλληνας !

    Για παράδειγμα, το γεγονός ότι και οι Απολλωνίστες φωνάζουν "Θρύλος", για μένα ένα κοινό μας σημείο, το οποίο πρέπει να προσεγγίσουμε για κτίσουμε γέφυρες και φιλίες. Όχι να πικκαριζόμαστε για το ποιός είναι "ο πιο θρύλος από τον άλλο", ή για το ποιός είναι "αντιγραφή" ή όχι.

    Υ.Γ.: Αυτό είναι blog ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΕΛίστες. Παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράφουν πάραυτα κάθε σχόλιο ΤΟΥΡΚΟΥ ΟΘΩΜΑΝΟΥ ΚΑΙ GAY-9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μας κάνατε περίγελο
    Αφιερωμένο στους ποδοσφαιριστές αλλά και στην τεχνική ηγεσία. Όσο και αν σεβόμαστε αλλά και αναγνωρίζουμε αυτά που μας έχετε χαρίσει, δεν μπορούμε παρά να σας κρίνουμε αρνητικά για αυτό το έκτρωμα ομάδας που παρουσιάσατε την Κυριακή. Μας κάνατε περίγελο κύριοι απέννατι στην ομάδα που λέγαμε όλοι πως δεν αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα.

    Τους δώσατε αξία
    Αφιερωμένο και αυτό στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία. Όλοι αυτοί δώσανε αξία στο Λεμονή και στους ποδοσφαιριστές αλλά και στη διοίκηση της Ομόνοιας. Αυτούς που λέγαμε ανύπαρκτους και τους φωνάζαμε ότι θα πάρουν τρόπαιο σικέ, φροντίσανε να τους αναδείξουνε σε μεγάλους θριαμβευτές στο φετινό πρωτάθλημα.

    Εμείς θα ντρεπόμασταν
    Αφιερωμένο και αυτό στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία. Χωρίς άλλη επιλογή δεν θα είχαμε τα μούτρα να κυκλοφορήσουμε χωρίς ενοχές με αυτό το απίστευτο πατατράκ. Κύριε Γιοβάνοβιτς και κύριοι ποδοσφαιριστές σας πήραν για κοροΐδα ο Λεμονής και οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές. Έτσι για πλάκα σας νίκησαν τρεις φορές. Κατάντημα…

    Ο νάνος με πράσινα μαλλιά
    Κατάντημα είναι για τον ίδιο το νάνο (βλέπε ο άλλοτε δικός μας Μακρίδης) να βάφει τα μαλλιά του πράσινα και να πανηγυρίζει με όλους τους άλλους κομμουνιστές της Κύπρου. Αυτό έκανε ο νάνος που έπαιξε με τόσο πάθος σαν αντίπαλος μας σε σημείο μάλιστα που δεν θυμόμαστε να έκανε το ίδιο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Έχουν όμως οι καιροί γυρίσματα και για αυτόν.

    Πουλήσατε τον κόσμο
    Έτσι ακριβώς έγινε από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο τελευταίο ντέρμπι με την Ομόνοια. Ούτε ίχνος συνείδησης απέναντι στον κόσμο που τόλμησε να πάει στο γήπεδο, έστω αν δεν είχαμε καμιά πιθανότητα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Για τούτο και πρέπει να δεχτούν την όποια κριτική τους γίνει χωρίς να έχουν καμιά δικαιολογία.

    Ο λεβέντης ο Χιώτης
    Αυτός μάλιστα. Ήταν λεβέντης με τα όλα του. Ο Διονύσης έπαιζε μόνος του την ομάδα του Λεμονή και αν υπήρχε τρόπος ίσως να τα…έχωνε κανονικά σε όλους τους άλλους συμπαίκτες του. Οι οποίοι περπατούσαν στο γήπεδο και έδειχνα να δέχονται μοιρολατρικά τη νίκη των αντίπαλων. Εμείς κύριοι θέλουμε 11 σαν το Διονύση για να πιστέψουμε ξανά σε αυτή την ομάδα.

    Η δοκιμασία του Ιβάν
    Δεν μπορεί ούτε και ο Γιοβάνοβιτς να έχει πάντα την ασπίδα της παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φαίνεται ότι από εδώ και πέρα θα περάσει με τη σειρά του από μια μεγάλη δοκιμασία. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν είναι αγνώμονας, όμως καλά κάνει ο Ιβάν να βρει τον τρόπο να αξιοποιήσει το χρόνο για να φτιάξει μια νέα ομάδα η οποία να συναγωνιστεί αυτή που θα φτιάξει ο Μιλτής.

    Η δοκιμασία του δ.σ
    Και για τους διοικούντες ισχύει το ίδιο. Το χρήμα το έχουν αλλά όπως φαίνεται αυτό είναι το μοναδικό τους χαρτί. Δεν έχουν ούτε την κατάλληλη επικοινωνία, ούτε και τα άλλα απαραίτητα στοιχεία για να συναγωνιστούν το Μιλτή. Καλά κάνουν λοιπόν να ανασυγκροτηθούν το συντομότερο και να πιέσουν πρώτα από όλα τα πράγματα για να γίνουν ποιοτικές προσθήκες σε αυτή την ταλαιπωρημένη ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ποιος δέρνει άμαχο κόσμο ρε ΛΑΓΕ!!!!

    Που προσπαθ΄΄ησατε να μπείτε μέσα στην καταπακτή και ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ!!!

    Που κάνατε πορείες και προκαλούσατε και πάλι ΤΙΣ ΦΑΓΑΤΕ!!!

    Είσαστε ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΑΓΟΙ, και όταν βρεθούμε στα ΧΕΡΙΑ ΙΣΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΤΡΩΤΕ!!

    Μόνο όταν «παίζεται φούτσαλ» με μπαστούνια του χόκει ξέρετε να δέρνετε και όταν είσαστε 20 με 3!!

    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ...10/05 Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ!!!

    ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. LALOUN MAS OI OMONOIATES KOMMATOSKYLA????????????????????????ATE RE MALAKISMENO PISW STO MANTRI SOU...XEREIS ESY PEO-DIMOSIO ENWSIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. komma mas ine to APOEl ke mono oxi oti anakinosis fkali i dioikisi ke i kathe dioikisi katholou den me apasxoli oute me ekfrazi opos ke pollous apoelistes nomizo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ate re xoxoi paennete na ppesete pou enna milisete jiolas. Eshesamen sas to 1948 ke enna mas fkalete ke glossa? Eshei 7 xronia glifete ta arjithkia mas ke mono na vourate 3erete re paliolagoi. Arnia tou akel gamw sas.Re en eshete ipothesi re oti sas laloun jiame stin gay 9 kai sto putanospito tin peo kai to akel pistefkete ta. Etsi na sa krouzei re isasten je eseis ellines reeee. ite to thelete ite oxi afti ine i alithia. O mpampas sas ine apoel re mounia prodotes rufianoi kai lagoi. Gamw ton stalin sas kai ton xristofkia sas re mounia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Re mounia thorw sas areskei sas polla na mpenete mes ta forum tou apoel. Dame ti girefkete re? Tsirakia twn astinomikwn mono na roufianefkete 3erete. Gamw tin astinomonoia sas gamw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. XOXOI PSOFO SE ESAS KAI TIN MANA SAS...EFAGATE XYLO PROXTES EN NA FATE KAI TIN ALLI KYRIAKI...GIATI TA NOSOKOMIA EINAI PIO OMORFA PRASINA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ma pies alities tou APOEL re tourkospore

    1. 20 enantion 3 mono etsi)sto somatio efkalete to mati tou athropou. Gnosta ta mounnopanna pou to ekaman - tous parapano 'apallaksan tou' tzai tzinoi pou katigorounte kykloforoun eleftheroi

    2. sto nuevo campo - 50 aoploi tzai 200 me ropala (pale mono etsi). Efakkousete pas tin kkelle tou Steven otan itan anesthito. Ta idia mounoppana mesa pou pale kykloforoun eleftheroi

    ASTYNOMONIATES exei o kairos gyrismata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 7 xronia xosmenoi mes ta lagoumia tous eksemouttisan ta prasina lagoudakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χοχάκια μου, εσάς και τους εβραίους, αν δεν σας καθαρίσουμεν όλους δεν θα προχωρήσει μπροστά η κοινωνία.

    Επίσης, μετά τα χάλια και το ξεπούλημα της Κύπρου τα τελευταία 2 χρόνια, το ακέλ δεν ξαναβλέπει κυβέρνηση!!

    Όσο για το ξύλο που σας δύνουμε καθημερινά; Όσο για το ότι σας βαφτίσαμε λαγούς; Ένα να ξέρεις, σεβασμός σε όσους σας βάφτισαν λαγούς χοχάκια μου. Τους προδότες του 1821, ο Κολοκοτρώνης διέταξε τη σφαγή τους! Ακόμα είναι λίγα τα όσα σας κάνουμε

    Με τις ευχές μου, άιντε στο διάολο

    Φυλάκια

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. re xoxouthkia en tzai adiko sas. stin propaganda eisaste protoi

    ekamete synthima tin kouventa stin papanikoli se ena peristatiko pou to 80% ton 'portokali tou fan club' itan sto Veligradi

    sto idio peristatiko eksekinise pou to fan club mas tzai eftase stin papanikoli. Tziame empikan oi filoi sas oi mpatsoi

    gia tin kouventa stin voreia en mporeis kan na kameis propaganda. eshei fotografies pou vourate na fyete tzai osoi eisastan ekso tzai osoi eisastan mesa. Alloi epidousan pou tous toixous, mes to gipedo tzai genika os gnisioi lagoi evourousan na xostoun

    Pes tzai ti egine stin tafro proxtes? Giati en eipete tipote? Ennen magkes tzinoi pou irtan na pian tin Elliniki simaia alla telika efyan dermenoi?

    Roufianoi pioi???? Emeis?

    En emeis pou eroufianepsame tous dikous mas stin kouventa sto somatio?

    En emeis (me proto ton mk) pou ediousan averta onomata tzai arithmous tou portokali meta pou empikan mes tin voreia?

    touta tourkouthkia na ta laleite sta edonopoula pou tzai sta arnia pou sas pistefkoun

    STHN PROPAGANDA EN SAS PIANNEI KANENAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Να σου πω κάτι Δημητράκι

    Καταρχάς, πως γίνεται τουρκοκύπριος να έχει όνομα Δημήτρης; Αφού δεν είστε Έλλλλληνες...

    Όπως και να έχει, μια ζωή τα ρίχνετε στους άλλους. Μια ζωή λέτε ότι εν οι φασίστες που τα έκαναν όλα. Εμείς τίποτε... Η προπαγάνδα σας ρε χτιτζιά δεν έχει τελειωμό.

    Δεν άκουσα κανένα οπαδό της χοχός να φκει και να πει ότι, κακώς ρε κουμπάρε είχαμε τον υπουργό αθλητισμού της χούντας καδρομένο στο μπουρδέλο μας. Κακώς τρέχαμε να κεράσουμε γλυκό καρυδάκι τους "στρατιωτικούς" της χούντας όποτε πατούσαν το πόδι τους στο νησί. Κακώς τρέχαμε να παρεβρεθούμε πρώτοι στο προεδρικό όταν ερχόντουσαν οι αρχηγοί της χούντας. Κακώς προδώναμε αγωνιστές της εόκα. Κακώς κερδίσαμε πρωτάθλημα του 73-74 στα χαρτιά. Κακώς κάνουμε προπαγάνδα, θέλουμε ένωση με τουρκοκύπριους και προοθούμε τον ανθελληνισμό. Κακώς δεν λέμε στα παιδιά μας ότι ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    και πόσα άλλα....

    Όσο για το ξύλο, με πρόλαβε ο προϊγούμενος.. Διαύασε και θα μάθεις

    Οπόταν, λίγος σεβασμός σε αυτούς που σας βάφτισαν λαγούς!!!

    Γιώργος

    Έλληνας περίφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. re paithkia mia paraklisi:

    MHN asxoliste me XOXOYS!!!
    Diatetous aksia aman asxoliste mazi tous....giafton afiste tous tziame na laloun oti theloun!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ρε κοπέλια, μια φορά κάθε 7 χρόνια δικαιούται να το πιάνει το πρωτάθλημα τουρκοκυπριακή ομάδα. Ποιό είναι το πρόβλημα; Αφήστε τους τουρκοκύπριους αδερφούς μας, αφήστε τους οπαδούς της τζούλιας να χαρούν λίγο

    Και τα αρνάκια έχουν ψυχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μόνο οι ηρωικοί οπαδοί του Θρύλου θυμίζουν ΑΠΟΕΛ φέτος. Τα υπόλοιπα κομμάτια που αποτελούν το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ απλά δεν υπάρχουν ή υπολειτουργούν... Και εξηγούμε:

    1. Η Διοίκηση δεν υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό (είναι απλά εκεί κάποιος χατζιηλιασής για να πιπιλά με την ίδια κουραστική φρασεολογία την καραμέλα των ομίλων που κατάντησε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Κ-Ο-Υ-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Η),

    2. Οι παραχαϊδεμένοι ποδοσφαιριστές μας σέρνονται άθλια εδώ και δυόμιση μήνες, χάνουν με κατεβασμένα τα σώβρακα σε 3 συνεχόμενα ματς με χοχό με αποκορύφωμα και αποτέλεσμα να της κάνουν δώρο το πρωτάθλημα, αλλά και να μας κάνουν περίγελο της Κύπρου...

    3. Ο Ιβάν με τις δικές του τεράστιες ευθύνες, προσπαθεί μάταια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να δούμε μέχρι πότε θα τον αντέξει το σχοινί.

    Ευχαριστούμε κύριοι που μας οδηγήσατε στην κατάντια.

    Όσο για το κύπελλο, αξίζει περισσότερο στον Απόλλωνα παρά σε μας, ενώ ενδεχόμενη κατάκτηση του περισσότερο κακό θα μας κάνει παρά καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. gia na min xasei omonoia tous opadous tous ke ginou rezili ekana ta panta na to parou ke to prota8lima eixe xa8ei gia oles tis omades otan girise to pexnidi xoxo enatia sti apep......ekane ta panta na to kani sike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Tutoi je oi kinezoi eni. Je oi thkio me shista mathkia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. O diaxiristis tou blog na stamathsei na grafei gia thn omonia dioti to pio pi8ano na ton syllavoun yia tromokratia. THIS IS XOUNTA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. APOEL APOEL APOEL KIPELLO FETOS
    TOU XRONOU DOUBLE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΟΥΛΛΟΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΑΛΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. eisaste oloi sas vlakes(k egw mesa)... kai oi men kai oi de... tsakwneste pios tha dikaiologisi kalutera "lago" ton allo... tsakwneste pios ederen parapanw fores ton allo... eisaste oulloi sas artsiakkies... MPRAVO SAS!! alla re mannoi... mia zwh pou thn exoume tje analwnete thn na tsakwneste gia tes malakies... toutos o topos anhkei se OLOUS MAS!

    tje akoueis ton ena... en h xounta pou ftaiei... eisaste prodotes... akoueis ton allo... en eseis pou ftaite poy ekatadonete stous egglezous tous agwnistes tis eoka... tje dwstou fanatismo.. auth kai an einai i pio megalh vlakeia tou kosmou... axaparoi.. katheste na mathete 3 pramata istorias gia tous lathos logous... tin istoria prepei na tin matheis gia na didaskese kai oxi na evris epixeirimata tou pios ftaiei.. OLOI FTAIME! EIMASTE OLOI ARNIA... ANTI NA KATSOUME NA DOYME PRWTA OLA AUTA POU MAS ENWNOUN KATHOMASTE NA TRWME TIS ZWES MAS STO NA KATHGOROUME O ENAS TON ALLO. APO OTI FAINETE I ISTORIA DEN MAS DIDAKSE TPT... OLA TRIGYRO ALLAZOUN KAI OLA TA IDIA MENOUN... OPWS KAI PRIN 60 XRONIA TA IDIA SKATA KAMNOUME...

    KOFTEI ME RE AMPALATOI AN O PAPPOYS TOU GEITONA MOY "EPRODOSE"? EGW TJINO TO KOPELLOUI POU 3ERW TJE EMEGALWSA MAZI TOU ENNA TO PROSTATEPSW TJE THA TO STIRIKSW ME TH ZWH MOU EPEIDH EN DIKOS MOU ANTHRWPOS!!!! TON ANTHRWPO DEN TON KAMNEI I ISTORIA... EMEIS KAMNOYME TOUS EAUTOUS MAS... TA KOMMATA, OI FANATISMOI PANTOS EIDOUS APLWS MEGALWNOUN TO XASMA META3Y MAS.

    3erw oti tha exei poy tha me vrisoun pale.. 3erw oti exei anthrwpous pou den tha mporoun kan na skeftoun ti thelw na pw... den zhtw na sumfwnisete.. adunaton allwste... alla gamwto shisto mou 3ypnate kai men skotwneste me touto to misos oullo... nai en kalh h mappa... enna 3itimasw tje egw pou enna paw... nai enna vrasei tje emena to gema mou pas tin kerkida alla ws tjiame.. paeis ektonwnese... panigirizeis an ederes... lupasai an tis efaes... en troxos tje girizei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. RE KOPELIA EXO MIAN APORIA TZIE LEISTE MOU TIN, GIATI TIN PERASMENI KYRIAKI EN EVALE TON SOLOMOU? TZINOS O PAIHTIS DEN DIKAIOUTE TIPOTE EFKERIES, OYTE TIN STIGMI POU EHATHIKE TO PROTATHLIMA? MENO ANAYDOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. simfonw me ton telefteo ke elpizw epitelous na dw sto epomeno match me apollon gia prwta8lima ton solomou ke papa8anasiou sthn ARXIKH ENDEKADA...
    o zewlakov(fanike oti den ton ipologizei o giovanovits afou apokti8ike o trikofsi ke egine protasi gia megiong ze), ke kowsoksi(ton eklisan oi omonoia meta to champions leage ke emeis oi ili8ioi ton vazoume na pezi vasiko akoma, tranh apodi3i oti epe3e kala sta 2 teleftea pexnidia me ano gia na pari prwta8lima h omonoia ke sto telefteo match me omonoia itan ''8eaths'')
    aftoi oi 2 pektes ''trwne'' teis 8eseis sthn arxikh endekada tou papa8anasiou ke solomou, ara gt na min pe3oun sto epomeno match?

    apoel 94'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. efkoli i aporia sou
    O ivan xerei ti kamnei re valei paoulista, kosowski breska. ti na leme twra. mourinho exoume. ton dikaiwnoun tzai tous xana vallei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. O XRISTOFKIAS KIMATE ERXONTE JIALI EPIKI DEN YPARXI LISI ME TOURKOUS E3W I VRWMIA EDW EINAI ELLAS KYPROS GH ELLINIKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. http://christofias-watch.blogspot.com/2010/05/blog-post_03.html TA LEI OLA GIA TOUS XOXOUS KE TO SIKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΝΟΨΕΙ.............ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ........ΑΜΑΝ..ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ...........ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ....ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ....ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αφού θέλεις φίλε μου να μιλήσουμε αντικειμενικά, να μιλήσουμε. Πώς γίνεται να διδαχτούμε από την ιστορία όταν ο άλλος που είναι γραμμένος στην εδόν, φανατίζεται και μαθαίνει λάθος καταστάσεις; Πώς γίνεται ο άλλος που είναι στη νεδυση να παθαίνει το ίδιο; με τέτοιο τρόπο πως να προχωρήσουμε μπροστά; Πώς να διδαχτούμε ιστορία όταν συμφέρει στα κόμματα ο φανατισμός και ο εμφύλιος;

    Και κάτι τελευταίο, απαντάτε μου όποιος γνωρίζει. Πώς γίνεται να περιπέζουμε τους άλλους αρνιά διότι πάει ο χρυστόφκιας να δει τη χοχο, όταν σε εμάς θα έρθει ο κληρίδης στον τελικό κυπέλλου;

    τουλάχιστο ο χρυστόφκιας βοηθά τη χοχό, εμάς πότε εγύρισε το δυσή, ή το δήκο ή η εδέκ να μας δώσει μια μπακίρα;

    Όσοι έζησαν τα γεγονότα του 99, θα θυμούνται.

    Θα πουλούσαν τα κύπελλα μας, και μόνο οι οργανομένοι επίαν να στηρίξουν και να αγωράσουν τα κύπελλα

    Δεν γουστάρω φίλε μου, κανένα κληρίδη και κανένα χρυστόφκια ή κάρογιαν να έρχεται στο γήπεδο

    Να παν όλοι τους εκεί που ξέρουν

    Βρίστεμε, αλλά αυτή είναι η αλήθεια

    Μόνο ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ συνησφέρει και πονεί την ομάδα

    ΑΠΟΕΛ και μόνο

    Ένας αγανακτισμένος ΑΠΟΕΛίστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Timo file mou fenete eneshis idea pou opadika. asta se mas pou mas perna je kseroume je giati dernoume je giati asxoloumaste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. KI AN I ZOI SOU INE EPIKIRIGMENI, KI AN TROS TIS POUTSES APO PEDI MIKRO, EXEIS PIA MATHEI TI THA SE PERIMENEI, TREKSIMO KSILO META LYKAVITO, LAAAAALALALALALA OMONOIA POUTANA, LAAAAAAALALALALA GAMO TIN THIRA 9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. to an o kosofski ekleise stin xoxo tha fanei stous epomenous 1-2 mines. kai an egine afto exoume kai emeis ena megalo meridio efthinis kai gia to oti ypegrapse allou (an to ekame) alla kai gia tin ptwsi stin apodosi tou kai touto exei na kamei me to tropo me ton opoio ton antimetwpisame. oson afora solomou kai papathanasiou o prwtos en mia kali lisi o allos oute touto den mporei na thewrithei, kanenas pou tous dkio mporei na ginei vasikos se mia omada me tous stoxous tou APOEL kai an kapoios thewrei to antitheto den exoume swtiria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. MPRAVO RE FILE PESTA...O APOEL DEN THELEI KANENA KOMMA...TO APOEL EINAI IDEA KAI ATHANATO THA ZEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. enas simantikos logos pou thelo na kataktisoume to kipello ine o agwnas super cup.eimai 20 xronwn kai pote den thimame na phga se tetio pexnidi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. gia osous amfisvitisan kai amfisvitoun ton jiovanovits ena exw na tous pw.oi 6 apo tous synolika 50 titlous stin istoria tou apoel exoun tin ipografi tou ivan. episeis stin dekaetia 2000-2009 to apoel allakse panw apo 15 proponites.stin diarkia afti to apoel panygirise 10 titlous(4 prwtathlimata, 4 aspides , 2 kipella). apo tous 10 aftous titlous tous 6 shkwse o jiovanovits.

    EITE TO THELETE EITE OXI O IVAN EINAI O PIO PETYXHMENOS PROPONHTHS THS SYXRONHS ISTORIAS TOU APOEL KAI KALA KANETE NA TO XONEPSETE OTI THA MEINEI STO APOEL POLLA XRONIA AKOMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή