Και τώρα φέρτε μας το Κύπελλο!

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων: 3-2
Ο ΑΠΟΕΛ παίζοντας με αρκετές αλλαγές (ο Ιβάν θέλησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του για τον τελικό) επιβλήθηκε στον Απόλλωνα με 3-2 και τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Τα γκολ
Τα γκολ του ΑΠΟΕΛ πέτυχαν οι Χαραλαμπίδης (2 – το ένα με πέναλτι) και ο Παουλίστα. Για τον Απόλλωνα σκόραρε 2 φορές ο Ανδρέας Αβραάμ.

Η δεύτερη θέση
Η δεύτερη θέση δεν ήταν σίγουρα αυτή που ονειρευόμασταν στην αρχή της περιόδου (αν και για να είμαστε ειλικρινείς σχεδόν όλοι έλεγαν «ας μπούμε ομίλους στο Champions League και δεν μας ενδιαφέρει σε πια θέση θα τερματίσουμε στην Κύπρο»).

Η δεύτερη θέση πάντως μας δίνει την πολυτέλεια να αρχίσουμε πιο αργά τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και έτσι να ξεκουράσουμε τους παίκτες που έδωσαν πολύ περισσότερους αγώνες από όλους τους αντιπάλους τους στην Κύπρο!

Δηλώσεις Ιβάν
Μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε: «Θέλαμε να κλείσουμε νικηφόρα τη σεζόν και το καταφέραμε. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με 5 γκολ. Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα. Ο τελικός θα είναι δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τα Κύπελλο».

Ο τελικός στο ΓΣΖ
Μας ξενέρωσε πολύ η απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου στο ακατάλληλο για τέτοια παιχνίδια ΓΣΖ! Και μας ξενέρωσε ακόμα περισσότερο όταν μάθαμε πως θα μας δοθεί η «απαράδεκτη» κερκίδα των φιλοξενουμένων! Όπου και να διεξαχθεί όμως ο τελικός, ένα είναι το δεδομένο: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ!

Φέρτε μας το Κύπελλο!
Τι καλύτερο από το να κλείσει και αυτή η σαιζόν με τίτλο; Ξεκινήσαμε την χρονιά με την κατάκτηση του Super Cup, μπήκαμε ομίλους, τερματίσαμε δεύτεροι και τώρα θέλουμε το ΚΥΠΕΛΛΟ!

Ναι, θέλουμε πολύ αυτό τον τίτλο! Ναι θέλουμε να πανηγυρίσουμε τελευταίοι επειδή όπως ξαναγράψαμε, πανηγυρίζει καλύτερα αυτός που πανηγυρίζει τελευταίος!

Στιγμές 2006
Εμρός ΑΠΟΕΛάρα μου! Κάνε μας να ξανα ζήσουμε στιγμές του 2006 όταν το ξανασηκώσαμε μέσα στο ΓΣΖ!

30 σχόλια:

  1. 8rile 8rile 8rile kipello kipello kipello...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ
    Re roufianoi anor8osiates iste LOSERS!!!
    etsi na ma8ete na koroidevete(otan imastan 4 mas eperipezete)
    xtes itan i proti fora pou xarika pou kerdise i xoxo...

    kai gia na min 3exniomaste:
    evropi xasate apo PETROVAC
    kipello apo ton deftero giro
    kia prota8lima iste 3i

    ENO O 8RILOS:
    mpike omilous Champions League kai ekane tin evropi na palavosi me tetious opadous kai emfanisis me omades mega8iria(oxi san autes pou pezate esis...px PAO)
    pire tin aspida
    pire 2i 8esi sto prota8lima
    ine ston teliko(kai na to xasoume,imaste Finalist...)

    S' EYXARISTO 8RILE 8EE....
    PAME GIA TO KIPELLO ME SOVAROTITA KAI PA8OS!!!
    o xapollon ine epikindinos afou 8eli ton titlo...
    An vre8oume se kali mera den exoume na fovi8oume tipota adelfia...

    MIA ZOI APOEL...
    MIA ZOI PERIFANIA KAI A3IOPREPIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EISE LAOGOS KE SIKE OPOU VRE8IS 8A TES TROS LAGE TIS 9 PALI SE KOUVALOUSANE 8A PE8ANETE RE TOURKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέα σοβαρή καταγγελία κατά της πολιτείας και της Αστυνομίας έχει κάνει ο Ευγένιος Χαμπουλλάς με παρέμβαση του το πρωί της Κυριακής σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λεμεσού.

    Ο εκπρόσωπος της Ανόρθωσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι " η αστυνομία κάνει πλάτες στους οπαδούς της Ομόνοιας..." και συμπλήρωσε " Όταν 3 χιλιάδες οπαδοί κάνουν επεισόδια και δεν συλλαμβάνεται ούτε ένας και στο τέλος συλλαμβάνουν δύο από τους 500 Ανορθωσιάτες τότε αυτό τι έιναι;; Οι οπαδοί μας δεν έχουν προκαλέσει το παραμικρό, προκλήθηκαν με τον χειρότερο τρόπο από τους οπαδούς της Ομόνοιας"

    PETA RE PETA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η βαθμολογιά όπως διαμορφώθηκε είναι πέρα για πέρα δίκαιη, σύμφωνα με τα όσα παρουσίασαν οι ομάδες σε ολόκληρη την σαιζόν. Η μόνη αδικία είναι ότι 3ος θα έπρεπε να ήταν ο Απόλλωνας και τέταρτη η Ανώρθωση. Συγχαρητήρια σε όλους και άξια εκπροσόπηση στις ευρωπαικές υπωχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ree pedia dn ciferi gszz ine poli mikro ke dn 8a morune oli na pane gt den 8a xi icitiria eprepe na gini klirocii 8a mporuce na gini cto gsp ke etci 8a ixame emic tin edra ke 8a eerxotan pericotteros kocmoc oti ke na gini emic eki 8aa imactee!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΟΥ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΚΙ ΑΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΚΙ ΑΝ ΠΙΚΡΑΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΕΝΕΙ.ΕΙΣΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ,ΜΟΝΑΔΙΚΗ,ΥΠΕΡΟΧΗ,ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ.ΑΣ ΧΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.Ο ΝΕΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΡΜΗΤΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ.ΖΗΤΩ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 20 ΚΥΠΕΛΛΟ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ 6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΓΣΖ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΕΞΩΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. XOXOI ETSI GIA NA DEITE PIA EINAI TA XALIA SAS DEITE SE PIA THESI STI PAGKOSMIA KATATAKSI SYLLOGWN VRISKETE TO MPOYRDELO SAS:

    XOMONOIA: 328η θέση

    ANORTHOSI: 298η θέση

    APOEL: 98η θέση

    ANTE GEIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. APOEL THRYLOS KYPELLO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η βαθμολογία φυσικά και δεν είναι δίκαιη ρε χόχο. Στην 1η θέση θα έπρεπε να βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ, που είναι η μόνη ομάδα πού έπαιξε ποδόσφαιρα σ' αυτό το πρωτάθλημα.

    Η χοχό σας φέτος μετατράπηκε σε αμαξούα. Και αφού σπρώχτηκε μέχρι τον 3ο γύρο, μαζί με την βοήθεια των φτηνών ξένων διαιτητών που εξαγόραζε από το αεροπλάνο, κατάφερε να μας κλέψει το πρωτάθλημα.

    Σε ότι αφορά την Ανόρθωση, είμαι εξ' εκείνων που θεωρούν την ομάδα αυτή αδελφό-ΕΛΛΗΝΙΚΟ σωματείο, και δεν γουστάρω κανένα υποτιμητικό σχόλιο (κατ' ακρίβειαν αμφιβάλλω αν αυτά τα σχόλια προέρχονται από ΑΠΟΕΛίστες και όχι από προβοκάτορες χόχους).

    Το ίδιο ισχύει και για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Γι' αυτό και ελπίζω να διεξαχθεί ένας αγώνας χωρίς να σπάσει ρουθούνι, και ο καλύτερος ας κερδίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. NA ZISEIS LAGE MOU KE XRONIA POLLA
    MEGALOS NA GINEIS NA TREXEIS POLLA
    PANTOU NA FONAZEIS
    KOKOKOKO K OLOI NA LENE NA ENAS LAGOS!
    10/5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. NA ZISEIS LAGE MOU KE XRONOA POLLA
    MEGALOS NA GINEIS NA TREXEIS POLLA
    PANTOU NA FONAZEIS KOKOKOKO
    K OLOI NA LENE NA ENAS LAGOS
    10/S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10/05 .... ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΛΑΓΕ... Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ... ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ... ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΚΕ ΣΙΚΕ... ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ... ΟΠΩΣ ΘΑ ΝΑΙ ΑΥΡΙΟ... ΣΙΚΕ ΣΙΚΕ ΣΙΚΕ...

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ, ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΑΥΤΟ, ΣΤΙΣ 10/05 ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΑ ΛΑΓΟ...

    ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΛΑΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ...

    ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ΣΕ ΜΑΘΑΝ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. RE KOPELIA IPOLOGIZOU NA MAS VALOUN KAPELO PANO STO ISITIRIO TOU TELIKOU AN KSERETE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΦΙΕΣΤΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΣΙΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 35 euro.!! tou apollwna 40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. File pou rotas an 8a mas valoun kai kapelo pano sto isitirio tou telikou ne 8a mas valoun kai 8a mas to xreosoun kai 10euro.
    Ine akoma ena lathos tis diikisis mas...
    den skeftonte ka8olou posa lefta dosame idika fetos autoi pou exoume season tickets kai mas vazoun na plirosoume ki alla.
    to mono elafrintiko pou tous dino ine oti to kanoun logo tou oti 8a xasoun apo ta isitiria pou 8a epernan an ginotan to match sto GSP...
    i ali8ia ine oti 8a exoume arketes ikonomikes apolies...

    Den pirazi omos...emis 8a imaste eki na kanoume to ka8ikon mas kai elpizo oti 8a to sikosoume...

    Giorgo simfono en meri mazi sou oti i ano ine ellines alla den ine liges oi fores pou mas eka4an...(edosan to prota8lima stin xoxo)
    alla3an oi epoxes...opou i ano kai emis ixame allilegii.parola auta sou 8imizo oyi ego apanto se kapia tsoglania anor8osiates pou empenan sto site mas kai mas eperipezan oti imaste 4 eno elegan oti imaste to idio me tous xoxous....

    me ektimisi
    APOELARA 8RILOS KIPELLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. re o tasos o kyriakos o apithanos pou ekouvalise o lee mo nee gia na kalypsei to keno tou okka pou o idios edimiourgise itan sto party tis xoxo gia to siko prwtathlima kai diaskedaze mazi me tous allous tous akrivoplirwmenous touristes pou kouvalise o prwtathlitis tis mizas karypidi kai patsatsoglou. ipotithetai edkiwksan ton gennari, telika o katakaymenos kyprios forologoumenos plirwnnei ton kai touton...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΙΚΕΕΕΕΕΕ
    Η ΠΟΥΤΑΑΑΑΝΑ ΤΟΥ ακελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10/5 η ημερα του λαγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. papas ton xomonoiaton10 Μαΐου, 2010 23:24

    thyra 9 portokalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. EVALAN PILE RE FILE(KAPELO)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. 342 ψήφους 18% 1 έδρα

    Θα είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΜΑΔΑ ΗΘΟΥΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΩΤΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ;ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. pai8kia ti ginete me teis akadimies mas... pios ine ipef8inos?...an ine dinaton mia omada san emas na min mpori pleon na vgali pektes ths prwths omadas...touta oulla pou laloun oti den tous dinoun efkeries ine malakies, an to a3izoun 8a to apodi3oun...ma8enw oti oloi oi kaloi pektes mas fevgoun apo teis akadimies mas ke pigenoun se alles omades... pote epitelous 8a di h dioikhsh mas afto to 8ema....giati den dinonte lefta tr pou exoume steis akadimies gia anava8misi...? se 10 xronia poioi kiproi 8a pezoun sthn omada mas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φιλελεύθερος, 11/5/2010, σελ32:
    Κρύφτηκαν οι αστυνομικοί
    ΔΥΟφορές σε μια βδομάδα ο αστυνομικός σταθ-
    μός Λυκαβητού έγινε στόχος βανδαλισμών, χω-
    ρίς να γίνουν συλλήψεις, παρά τις κάμερες κλει-
    στού κυκλώματος που διαθέτει εξωτερικά ο
    σταθμός. Προχθές το βράδυ, ομάδα οπαδών της
    Ομόνοιας που πανηγύριζαν την κατάκτηση του
    πρωταθλήματος, σταμάτησαν έξω από τον Σταθ-
    μό Λυκαβηττού που βρίσκεται στην πιο κεντρι-
    κή διασταύρωση της Λευκωσίας και για άγνω-
    στους λόγους, άρχισαν να τον πετροβολούν και
    παράλληλα να ρίχνουν μπουκάλια εντός της αυ-
    λής. Παρόλο ότι δεν προκλήθηκαν οποιεσδή-
    ποτε ζημιές, εντούτοις γεννήθηκε η απορία από
    τους διερχόμενους, γιατί δεν αντέδρασαν οι
    αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα κα-
    θήκον.
    Το ίδιο βράδυ και πάλι οπαδοί της Ομόνοιας
    επιτέθηκαν σε πυροσβεστικό όχημα που βρι-
    σκόταν σε εντεταλμένη υπηρεσία για πρόληψη
    πυρκαγιάς, στο οποίο επέβαιναν δύο πυρο-
    σβέστες τους οποίους και κτύπησαν. Όπως δή-
    λωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μι-
    χάλης Κατσουνωτός, προκάλεσαν ζημιές στο
    πυροσβεστικό όχημα και κτυπήθηκαν και οι δύο
    πυροσβέστες, χωρίς, όμως, να έχουν τραυμα-
    τιστεί σοβαρά ώστε να χρειάζεται η μεταφορά
    τους στο Νοσοκομείο.
    Και τις δύο αυτές περιπτώσεις βανδαλισμών
    και επιθέσεων διερευνά η Αστυνομία που ήδη
    εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά ενός νεαρού.
    Σημειώνεται ότι την περασμένη βδομάδα οπα-
    δοί της Ομόνοιας είχαν γράψει συνθήματα έξω
    από τον αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού, χωρίς
    να γίνουν αντιληπτοί, παρόλο ότι η περιοχή κα-
    λύπτεται από κάμερες.


    Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. POU EINAI O PARASKEVAS? A RE VLAKA EKATSA SOU TIN.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή