Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ....

Το ερχόμενο Σάββατο στο γσζ διεξάγεται ο τελικός κυπέλλου με τον οποίο ολοκληρώνεται η σεζόν 2009 - 2010. Μία χρονιά η οποία πέραν από την απώλεια του πρωταθλήματος μας χάρισε μεγάλες και απρόσμενες χαρές και η οποία όλοι θέλουμε οπωσδήποτε να τελειώσει με ένα τίτλο.

Πραγματική μάχη αναμένεται αύριο το πρωί στα γραφεία της Εταιρείας για να ένα μαγικό χαρτάκι του τελικού. Επειδή σε θέματα οργάνωσης βρισκόμαστε ακόμα κάποια χρόνια πίσω ο τελικός θα είναι για λίγους και σε ένα ακατάλληλο από κάθε άποψης γήπεδο. Παρά το απαράδεκτο καπέλο των € 10 τα εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν πριν το μεσημέρι αφού δεν φτάνουν καν για όλους τους κατόχους διαρκείας. Η Διοίκηση γνωρίζει τις μεγάλες οικονομικές και άλλες θυσίες που έκανε ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ φέτος και θα έπρεπε τουλάχιστον να σεβαστεί αυτό τον κόσμο και ειδικά τους κατόχους διαρκείας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα πέραν από τις μόνιμες απουσίες των Μίρο και Σικορά. Απομακρυσμένη θεωρείται επίσης η παρουσία των Μαρσίνιο και Ζόρζε λόγω μακρόχρονης αποχής ενώ ο Πουρσαιτίδης θα είναι σίγουρα στην αποστολή.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να δώσει εντυπωσιακό παρών και οι οργανωμένοι ετοιμάζουν μεγάλη πομπή μας λεωφορεία, μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά ο κόσμος των δύο ομάδων να σταθεί στο ύψος του τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα γιατί όπως έχει αποδειχτεί πολλές φορές φέτος η αστυνομόνοια είναι από μόνη της επικίνδυνη.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΟ

50 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟΕΛ: ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΡΥΦΤΗΤΕ!! Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΟΙ 3 ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΧΟΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ. ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!

    ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΚΥΡΙΟΙ!! ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ (Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙς ΑΠΟΨΕΙΣ(ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ).

    ΠΡΟΣ Χ΄΄ ΛΙΑΣΗ: ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΣΕΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλελεύθερος, 11/5/2010, σελ32:
    Κρύφτηκαν οι αστυνομικοί
    ΔΥΟφορές σε μια βδομάδα ο αστυνομικός σταθ-
    μός Λυκαβητού έγινε στόχος βανδαλισμών, χω-
    ρίς να γίνουν συλλήψεις, παρά τις κάμερες κλει-
    στού κυκλώματος που διαθέτει εξωτερικά ο
    σταθμός. Προχθές το βράδυ, ομάδα οπαδών της
    Ομόνοιας που πανηγύριζαν την κατάκτηση του
    πρωταθλήματος, σταμάτησαν έξω από τον Σταθ-
    μό Λυκαβηττού που βρίσκεται στην πιο κεντρι-
    κή διασταύρωση της Λευκωσίας και για άγνω-
    στους λόγους, άρχισαν να τον πετροβολούν και
    παράλληλα να ρίχνουν μπουκάλια εντός της αυ-
    λής. Παρόλο ότι δεν προκλήθηκαν οποιεσδή-
    ποτε ζημιές, εντούτοις γεννήθηκε η απορία από
    τους διερχόμενους, γιατί δεν αντέδρασαν οι
    αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα κα-
    θήκον.
    Το ίδιο βράδυ και πάλι οπαδοί της Ομόνοιας
    επιτέθηκαν σε πυροσβεστικό όχημα που βρι-
    σκόταν σε εντεταλμένη υπηρεσία για πρόληψη
    πυρκαγιάς, στο οποίο επέβαιναν δύο πυρο-
    σβέστες τους οποίους και κτύπησαν. Όπως δή-
    λωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μι-
    χάλης Κατσουνωτός, προκάλεσαν ζημιές στο
    πυροσβεστικό όχημα και κτυπήθηκαν και οι δύο
    πυροσβέστες, χωρίς, όμως, να έχουν τραυμα-
    τιστεί σοβαρά ώστε να χρειάζεται η μεταφορά
    τους στο Νοσοκομείο.
    Και τις δύο αυτές περιπτώσεις βανδαλισμών
    και επιθέσεων διερευνά η Αστυνομία που ήδη
    εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά ενός νεαρού.
    Σημειώνεται ότι την περασμένη βδομάδα οπα-
    δοί της Ομόνοιας είχαν γράψει συνθήματα έξω
    από τον αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού, χωρίς
    να γίνουν αντιληπτοί, παρόλο ότι η περιοχή κα-
    λύπτεται από κάμερες.


    Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ate APOELARA mou gama tous tin mana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΆΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ

    Έυχομαι ο αγώνας του Σαββάτου, να αποτελέσει την απαρχή για τη γεφύρωση των σχέσεων μας με ΟΛΑ τα ΑΔΕΛΦΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, όπως είναι αυτό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ (και της Ανορθωσης).

    Δυστυχώς, οι χόχοι κατάφεραν με την προπαγάνδα τους όλα αυτά τα χρόνια να στρέψουν όλους εναντίων μας. Ευτυχώς όμως φέτος αποδείχθηκε περίτρανα ποιος κινεί τα νήματα και ποιά ομάδα ήταν η αμαξούα της ΚΟΠ και της διαιτησίας.

    Ούτε ρουθούνι να μην ανοίξει.

    ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

    χοχό-λαγός-σικέ πρωτάθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟΕΛ: ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΡΥΦΤΗΤΕ!! Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΟΙ 3 ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΧΟΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ. ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!

    ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΚΥΡΙΟΙ!! ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ (Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙς ΑΠΟΨΕΙΣ(ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ).

    ΠΡΟΣ Χ΄΄ ΛΙΑΣΗ: ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΣΕΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re xoxe propagandisti pou grafeis gia paixtes, dioikisi kai xliasi, pienne pisw sto lagoumi sou... sas katalavan oloi pleon

    ate oust pou damesa..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ate apoelaka m...fere mas to kipelo!! SOS SOS POUTANA lemesos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. PAME GIA TO KYPELLO DINATA.....

    THRYLOS...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ένωση Κυπρίων Φοιτητών ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ Αθήνας σημείωσε μεγάλη εκλογική επιτυχία στις παρελθούσες φοιτητικές εκλογές της 9ης Μαίου. Η ιστορική «ΔΡΑΣΙΣ», ιδρυθείσα από το 1968 συνεχίζει να αποτελεί το φάρο της Ενωτικής Ιδέας για τους Κυπρίους σπουδαστές, αλλά και για όλους, όσους παραμένουν πιστοί στα ιδανικά της Απελευθέρωσης της Κύπρου και της Εθνικής Ολοκλήρωσης.

    Συγκεκριμένα, ο εκλογικός συνδυασμός «ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ», έλαβε 342 ψήφους, αυξάνοντας τα ποστοστά του απο 15,75% σε 18%, ενώ με ελάχιστες περισσότερες ψήφους θα κατελάμβανε και 2η έδρα στην ΕΦΕΚ. Όλες οι υπόλοιπες κομματικές παρατάξεις υπέστησαν σοβαρή αριθμητική πτώση και μείωση των ποστοστών τους. Και αν η Προοδευτική του ΑΚΕΛ πανηγυρίζει για την πρώτη θέση που κατέλαβε, ας αναλογιστεί που χάθηκαν οι 100 περίπου ψήφοι μείωση σε σχέση με πέρσυ, και ας φοβάται τους περήφανους Δρασίτες, που χρόνο με το χρόνο πληθαίνουν στην Αθήνα!

    Η στήλη οφείλει να καταθέσει τη μαρτυρία της για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο αμφιθέτρο της Ιατρικής Σχολής, όπου γινόταν η καταμέτρηση: η Προοδευτική του ΑΚΕΛ εισήλθε στο αμφιθέατρο, συνοδεία πέραν των 200 αριστεριστών-μελών του ΜΑΣ, φέροντας κράνη. Οι σπουδαστές του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ κράτησαν τη ψυχραιμία τους, παρ’όλο ότι τα μέλη της Προοδευτικής και του ΚΚΕ εκφωνούσαν αντεθνικά συνθήματα, ορισμένα δε, και στην τουρκική γλώσσα...

    Τα επεισόδια άρχισαν, όταν τα ξύλινα ρόπαλα των κουβαλητών της Προοδευτικής εμφανίστηκαν διακριτικά και μοιράζονταν στα μέλη τους. Σημειωτέον, ότι ο προθάλαμος του αμφιθεάτρου ήταν κλειστός, λόγω της ασφυκτικής παρουσίας των μελών του ΜΑΣ. Με τη λήξη της καταμέτρησης, οι Προοδευτικάριοι δεν έφευγαν από το αμφιθέατρο, παρά τις εντολές του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών ΕΦΕΚ, ενώ με τα αντεθνικά τους συνθήματα και την εμφάνιση των ροπάλων τους προκαλούσαν τους Δρασίτες. Η επίδειξη δύναμης ισχύος από τους αριστερούς ξέφυγαν από τον έλεγχο, και έτσι, οι σπουδαστές του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ (σαφώς ολιγότεροι από τους οπλισμένους Κνίτες), με γυμνά χέρια προστάτεψαν τις κοπέλες-μέλη του ΔΡΑΣΙΣ, αλλά και τα υπόλοιπα φοβισμένα μέλη της ΕΦΕΚ. Σε 5-10 λεπτά, όλοι οι κουβαλητοί της Προοδευτικής εκδιώχθηκαν από το αμφιθέατρο, για να μπορέσουν τα μέλη της ΕΦΕΚ να αποχωρήσουν με ασφάλεια από την Ιατρική Σχολή.

    Ό,τι περισσότερο λέγεται από την Προοδευτική του ΑΚΕΛ είναι ψέμα. Οι σπουδαστές του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, μόνοι και με γυμνά χέρια προστάτεψαν τα έδρανα, την κάλπη και τα πρακτικά έγγραφα της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών. Εγγυήθηκαν την ασφαλή έξοδο των Κυπρίων φοιτητών από την Ιατρική, από ένα ξένο σώμα της ΕΦΕΚ: τους ροπαλοφόρους κουβαλητούς της Προοδευτικής. Τα επεισόδια μεθοδεύτηκαν από την Προοδευτική, και δεν είναι τυχαίο, ότι πριν την καταμέτρηση ζητούσε (αντικαταστατικά) κλειστή καταμέτρηση, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας: αυτή της η έκκληση δεν αποτελούσε παρά την αφορμή για να κουβαλήσει 230 οπλισμένους με κράνη αριστεριστές, αλλά και να ρίξει στάκτη στα μάτια των φοιτητών, κατηγορώντας εκ των υστέρων τους Δρασίτες ως φασίστες και τραμπούκους...

    Τα ψέματα της Προοδευτικής, σχετικά με τα επεισόδια, αποτελούν συνέχεια των ψεμάτων της, όσον αφορά τις επικίνδυνες αντεθνικές της θέσεις για το Κυπριακό. Η τουρκόφιλη επαναπροσεγγιστική της πολιτική, σε συνδυασμό με τις προσπάθειες διάλυσης της εθνικής συνείδησης και ταυτότητας των Κυπρίων φοιτητών, βρίσκουν απέναντί της τους ιδεολόγους Δρασίτες. Τόσον οι θέσεις της Προοδευτικής (ΑΚΕΛ), όσο και της Πρωτοπορίας (του ΔΗΣΥ), που έχουν ως κοινή βάση την Ομοσπονδοποίηση της Ελληνικής μας Πατρίδας, δέχθηκαν την παρελθούσα Κυριακή σοβαρό πλήγμα, καθώς ο εκλογικός συνδυασμός του «ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ» κατανίκησε τον κομματικό διπολισμό, ανάγοντας την Απελευθέρωση και την Ένωση ως κεντρικά ζητήματα στην ιδεολογική σκέψη των Κυπρίων φοιτητών.

    Μπράβο στους φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ. Και εις ανώτερα.


    ΔΡΑΣΙΤΕΣ, ΨΗΛΑ Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ!!







    AFTO THA PEI KOKKINOS FASISMOS(KOYMMOYNISMOS)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To kipello sti lemeso, gamo to apoel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε αχριστοι δρασίτες, αν εχετε αρχιδια να υψώσετε την ελληνκή σημαία στον Αποστολο Ανδρέα, πρώτα να πάτε στον Πενταδάκτιλο να ανατινάξετε την σημαία του αίσχους, που οι ομογάλακτοι σας ζωγράφισαν. Αν έχετε τα αρχίδια να το κάνετε αυτό, τότε και γω μαζί σας. Παλληκάρκα του κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Esto kai mesa sto GSZ to kipelo 8a feroume poutanas gioi "lemesianoi"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. megalwses den allakses panta sou zileves to APOEL
    panta mouni gia mia zoi kai mia sketi apomimisi...
    o THRYLOS einai monadikos anepanaliptos GALAZOKITRINOS
    kai seis mounia lemeshianoi tha trexete gia mia zoi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. pote en na piasin prota8lima i xoxoi??? ena m peite "epiasasanto" prin lion jairo alla prin lion jairo edokan tous to, EN TO EPIASAN!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ti ora einai i poreia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. GAMISTE TOUS KOMPLEXIKOUS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. SATSIA GERA GAMATE TA MOUNIA EINAI VARIA I POUTSA TOU SATSI REEEEEEEEEEEEEEEEEE
    O KALITEROS ARXIGARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε χόχε που τολμάς να λες "...πρώτα να πάτε στον Πενταδάκτιλο να ανατινάξετε την σημαία του αίσχους, που οι ομογάλακτοι σας ζωγράφισαν...", μάλλον έχεις πάθεις εγκεφαλικό και πρέπει να πας σε γιατρό. Κατ' αρχήν δεν θα μας υποδείξεις εσύ μάγκα μου, τι πρέπει να κάνει ο καθένας. Δες πρώτα τα χάλια σου, εσένα, της μάντρας και του βοσκού σας. Όσο για το "ομογάλακτοι" μάλλον πρέπει να σου ξέφυγε ή το είπες υπό τύπο αστείου. Διότι άλλοι είναι αυτοί που σιαλλιαρίζουν με τον κατακτηρή. Άλλοι είναι αυτοί που πολεμάνε ακόμα και την Ελληνική μας ταυτότητα, για να γίνουν έναν με τα Τουρκάκια. Άλλοι είναι αυτοί που φώναζαν και φωνάζουν "οι Τούρκοι είναι αδελφοί μας". Και παρότι μας έκαναν όλα αυτά τα αίσχη και τα εγκλήματα το '74, ακόμα δεν αλλάξατε μυαλό.

    Όσο για τα "Παλληκάρκα του κώλου" στο αντιστρέφουμε εκεί που ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πες τα ρε φίλε μου πες τα

    ΔΡΑΣΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

    να παν να γαμηθούν οι κολοσυναγερμικοί και οι τουρκοκύπριοι του τουρκόφκια

    ΑΠΟΕΛ-ΕΛΛΑΣ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν θέλουμε εμείς για πρόεδρο,
    ένα παλιοκουμουνιστή,
    γεμίστε τους τύχους του προέδρικου
    η Κύπρος είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    λα λα Δράσις και δεν είμαι καλά

    ΑΟΥ

    Αυτόνομα και ενωτικά, Δράσις-ΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. POY TO ELAM EPETAXTHKETE STHN DRASI TWRA???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕΣ.

    Ο ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΜΙΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΛΗΡΙΔΗ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΛΥΣΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ. ΑΙΧΟΣ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΛΟ.

    ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΚΩΜΜΑΤΟΣΚΥΛΛΑ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ.

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΩΝ.

    Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΑΙΜΑ ΕΘΝΟΣ ΦΥΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Yparhei kanena eisitirio available?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. EGIW PISTEFKW EN KALA NA GINEI H OMOSPONDIA KAI EKSIGOYME:

    (1) AN GINEI H OMOSPONDIA THA FIGOYN TA STRATEVMATA TWN KOLOTOYRKWN...

    (2) H KYPROS THA VRISKETE STHN EVRWPH...

    (3) OTAN GINOYN AFTA KAI THA ERTHI H STIGMH NA ZHSOYME MAZI ME TOYS TOYRKOKIPRIOYS THA KATALAVOYME OLOI MAS(KAI DEKSIOI KAI ARISTEROI) OTI DEN MPOREI NA YPARKSEI SYMVIOSEI ME TOYS TOYRKOKIPRIOYS KAI TOTE ME DIAFORES METHODOYS THA TOYS KATASTREPSOYME(MH PROSLIPSH SE DOYLIES, MH AGORA DIKONTOYS PROIONTWN, K.T.L.) KAI H KYPROS THA ANIKEI APOKLISTIKA STOYS ELLHNES.


    GIATI AN MEINOYN TA PRAGMATA OPWS EXOYN EXOYME POLLOYS KINDYNOYS GIA THN ELLHNIKH KYPRO:

    (1) OLO KAI PERISSOTEROI DEN THELOYN NA LEGONTAI ELLHNES(VASIKA TOYTOI EN OI ARISTEROI)

    (2) H ELLADA PLEON DEN MPOREI NA MAS VOHTHISEI

    (3) H TOYRKOI STHN KYPRO AFKSANONTAI KAI PLHTHINONTAI KAI SE MERIKA XRONIA THA EKSISOTHOYN ME EMAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Drasis=Peof=AFE=Euroko=neoi orizontes= ane3artitoi:P Alla drasis den = me APOEL. Giafto fkarte spasma kai paretate mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι ρε μουννι, οι ομογάλακτοι σου εκείνοι που το 74 εκρατούσαν τα όπλα και πολεμουσαν την ΝΟΜΙΜΗ κυβέρνηση, παρα τις παμπολλες προειδοποιείσης της Τουρκιάς, αυτοί που εσκοτόναν αθώο κόσμο και γυναικόπαιδα, αυτοί που ανατίναζαν αστυνομικούς σταθμους, αυτοί που επήγαν να σκοτώσουν τον ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΛΕΛΕΓΜΕΝΟ, ηγέτη του κράτους Αρχιεπίσκοπο ΜΑΚΑΡΙΟ, αυτόν που παρόλο σας έδωσε τον περίφιμο - μέγα λάθος - για να αποφεφχθεί η αιματοχυσία, εντούτοις συνεχίζεται το ίδιο τροπάρι. Τελικά η ελληνική ιστορία διδάσκει σωστά, οπου δεν υπάρχει τιμωρεία, υπάρχει ύβρις. Γιαυτό χίλιες φορές κοινή πατρίδα με προοδευτικούς Τουρκοκύπριους, παρά με φασιστάρια που ονομάζουν τον εαυτό τους Ελληνες. Επειδή ΕΛΛΗΝΑΣ σημαίνει πάνω απ' ολα άνθρωπος που σέβεται τον συνάνθρωπο του ανεξαρτήτος φυλής, χρώματος, θρησκείας και πάνω απ' όλα νοίαζεται για το κοινό καλό, κάτι που εσείς φασιστάρια μου, δεν το έχετε, γιαυτό κόψτε τις κλανιές και τους ψευδοπαλλικαρισμούς απο τα ιντερνετ, δεν σας πάει, σκέττα πεοζουμα είστε, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. ΕΝΑΣ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥ ΝΙΣΤΗΣ Κ.Ν.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. TO TROPAIO STIN LEMESO. ANTE GAMISTE TON POYSTI TON LAGO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://www.youtube.com/watch?v=90q72-r7Io0&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

    ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ.

    Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

    Ο-Χ-Ι ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

    ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ ΤΟ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ, Η ΙΔΙΑ ΒΡΩΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΟΙ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ = Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΝΕΚΡΟΣ

    ΑΙΜΑ ΕΘΝΟΣ ΦΥΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΛΑ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. APOEL-THRILOS-KIPELO, jai opiou en tou areskei na men grafei mes tin istoselida mas. erkete o ka8e asxetos jai grafei san na jai einai esso tou. toso polla tin enoia mas eshete re rouvitses??? toso polla mas agapate?? hooligan tou pliktrologiou!!! omos emeis den eimaste kotoules, kai sas leme sta isa oti 8lm na sas pm!!! ROUVITSES ROUFIANOI, KOTOPOULA ME KRANI!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. our fare it's yours nightmare, understand???? APOEL os jiame pou en eshei oria reeeeeeeeeee!!! APOEL KAI DEN EISTE KALA!!! kato o fasismos tou akel!!! jai vasika to APOEL einai idea kai a8anato 8a zei... TELOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. pameeeeeeeeee aurio me kameno t mialo to gsz na ka4oume 3ana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. apollon.....eisaste to APOEL made in china omos...!!!!!apomima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. se 15 ores kai kati lepta 8a vlepoume tin kaliteri omada tis kiprou na paizei sto pio axristo gipedo tis kiprou! akou sto gsz!!! gmt!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αφιερωμένο μόνο για Λεμεσιανούς ΑΠΟΜΙΜΕΣ:

    "Λα λα λα λα" Λεμέσιανοι,
    ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ένας,
    ο γαλαζοκίτρινος,
    στο κόσμο αλλός κανένας.

    Εντάξει πια δεν είμαστε,
    χαλάσαν τα μυαλά μας,
    ο θρύλος ειν' ασθένεια
    πουρέ τα λογικά μας.

    Ανίατ' η αρρώστεια μας,
    και γιάτρικό δεν έχει,
    το μόνο της παυσίπονο,
    ενάς λαγός (ή λεμεσιανός) που τρέχει


    Apo tin istoselida apoel.net!! (V.I.SLOGAN)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. telika oi lemesianoi ti einai??? rouvitses i apomimisis??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΞΕΚΙΝΩ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ και ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΘΕΛΩ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιατί τους λαλούν ρουβάες;

    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. epidi apollonas=rouvas
    rouvas=poustis
    apollonistes= pousties ara rouvitse-rouvaes


    Sotos 79

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. min stamatas tis pipes portokali lage...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. parte tropeo.... parte tropeo.... parte tropeooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. SOS SOS POUTANA LEMESOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Elaaaaaa lemesiane malaka se pezoune gia plaka oloi POROKALI!!! lenesianoi roufianoi gamiete to limani!! Apolonistes kai oloi alloi to enario gamame, to limani, to tsireio sas, ti lemeso sas, ma pano apo ola ton galano la(g)o sas!! dn ta kataferame alla mas prosfere tosa afti i omada fetos!!!! vre dn pan na gami8oun leo go!!!! ama eisai gnisios APOEListas se opia katastasi ki an vriskete o THRILOS dn se niazei!!! 8a eisai konta tou ki as pe8aineis!!!

    Sotos 79

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. portokaloi palio poutanas gioi parte tropeo parte tropeo parte troPEO

    ΑπάντησηΔιαγραφή