ΕΛΛΑΔΑ γερά πάρε το μουντιάλ!

Μεγάλη μέρα φίλοι μου! Η ΕΘΝΙΚΗ μας ρίχνεται σε λίγη ώρα στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η αδρεναλίνη όλων μας (ή τουλάχιστον όλων αφού μερικοί έχουν πει για το ΕΘΝΟΣ μας) είναι στο φούλ. Σε λίγες ώρες στο Πορτ Ελίζαμπεθ ξεκινάει ένα καινούριο πειρατικό και ευχόμαστε - προσευχόμαστε να κάνει το Παγκόσμιο να παραμιλά.

Πιθανή 11άδα: Ο Τζόρβας τερματοφύλακας, στην άμυνα: Κατσουράνης, Κυργιάκος και ένας εκ των Αβραάμ Παπαδόπουλος ή Βύντρα. Στα πλάγια ο Σεϊταρίδης και ο Τοροσίδης με ανάποδο πόδι, κάτι που συνηθίζει ο Ότο Ρεχάγκελ. Μπροστά τους οι Τζιόλης και Καραγκούνης. Στα πλάγια ο Σαμαράς και ένας εκ των Χαριστέα ή Σαλπιγγίδη, για να πλαισιώνουν τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός φουνταριστός. (novasport-fm)


ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Υ.Γ. όσο για αυτούς που γ... το έθνος μας ας ψάξουν να βρούν καμιά μουσουλμανική χώρα να υποστηρίξουν στο μουντιάλ.

3 σχόλια:

  1. En paraloga pramata touta. exumen ke leme: Kina en pezei, Tourkia en pezi, Kouva(!?!?) en pezi je oi apenanti (koma) en exun e8niki pou na simmetasxi se diorganoseis. E pious 8elete na ipostiri3oun oi kaimenoi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μα τούτος ο Όττο χαποπίνει;
    Χάνει 1-0 στο ημίχρονο, έχει στον πάγκο Σαλπιγγίδη, Καπετάνο και Νίνη και μου βάζει πρώτη αλλαγή τον τουρίστα τον Πάτσα;;;;

    ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι συν-Έλληνες συν-ΑΠΟΕΛίστες, δυστυχώς εγέμησεν η Κύπρος σκουλήκια, με ανθε-ελληνικό μένος. Κατά σατανική σύμπτωση, πρόερχονται όλα τους από συγκεκριμένο εκκολαπτήριο.

    Σύμφωνα πάντως με το σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην Κύπρο υπάρχουν μόνον δύο κοινότητες: οι Έλληνες και οι Τούρκοι. Ακόμα και οι Μαρωνίτες-Αρμένοι και οι Λατίνοι, είναι βάση του συντάγματος, ενταγμένοι στους Έλληνες. Αν επομένως αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ.

    ΟΥΣΤ ΑΠ' ΕΔΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή