Πάμε Ουαλία ή Λιθουανία!

Αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ για τον Β΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, θα είναι μια εκ των Λιανέλι Ουαλίας ή Τάουρας Λιθουανίας, όπως προέκυψε από την κλήρωση νωρίτερα στη Νιόν. Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους για τον πρώτο προκριματικό γύρο.

Ο πρώτος αγώνας του ΑΠΟΕΛ θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου και θα είναι εκτός έδρας, ενώ ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα (22 Ιουλίου) στο στάδιο ΓΣΠ.


Λίγα στοιχεία για τους πιθανούς αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ


Λιανέλι Ουαλίας
H ιδρύθηκε το 1896 και έχει ως έδρα το «Stebonheath Park», το οποίο έχει χωρητικότητα 3.700 θέσεις. Στο πρωτάθλημα που τελείωσε τερμάτισε δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα.



Τάουρας Λιθουανίας
Η Λιθουανική ομάδα ιδρύθηκε το 1922. Χρησιμοποιεί ως έδρα της το «Vytautas stadium Tauragė», το οποίο είναι χωρητικότητας 1600 θέσεων. Στο περσινό πρωτάθλημα την βρήκε στην Πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ενώ τη δεδομένη στιγμή είναι σε εξέλιξη το νέο πρωτάθλημα, και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 22 βαθμούς μετά από 13 παιχνίδια. Προπονητής της είναι ο Gedeminas Jarmalavičius.


(Πηγές: 24sports και Kerkida)

Ενας ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟΕΛ περνά άνετα καί από Ουαλία και από Λιθουανία...

3 σχόλια:

  1. Περνούμε χαλαρά...
    Φέρτε μας τον επόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Quiz: Για εξωαγωνιστικους παράγοντες.
    Γιατί όσοι οπαδοι του ΑΠΟΕΛ που γνωρίζω και ταξίδεψαν στην Λευκορωσσία (Μπατε) παρακαλάνε να περασει η Τάουρας Λιθουανίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομίζω επειδή έχει καλό καιρό...

    ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!!
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή