Esteban Andrés Solari Poggio dar una buena acogida!

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και με τον πλέον επίσημο τρόπο. Το 4ο SMS έφτασε και έφερε ικανοποίηση στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. "Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε έρθει σε κατ΄ αρχήν συμφωνία με το Esteban Solari γαι 3 χρόνια".

El Almería y Solari llegan a un acuerdo para rescindir el contrato. Η Αλμερία και ο Σολάρι συμφώνησαν να διακόψουν τη μεταξύ τους σύμβαση. Με αυτό το τίτλο ανακοίνωσε απόψε στην επίσημη της ιστοσελίδα τη διακοπή του συμβολαίου με το Σολάρι.

Η επιστροφή του Τάνο στον Αρχάγγελο, παρά και τις όποιες σημερινές πρωινές προσπάθειες μερικών "καλοθελητών" από την Κύπρο, είναι γεγονός και ελπίζουμε όλοι να μας δώσει ξανά ανάλογες χαρές.

Tano dar una buena acogida!
(Τάνο καλως ήλθε και πάλι!)


Date of birth: 02.06.1980

Place of birth: Rosario

Age: 30

Height: 1,87

Nationality: Argentina Italy

Position: Forward - Centre Forward

Foot: right

Market value: 810.000 £ 900.000 €

(http://www.transfermarkt.co.uk/)


Transfer history
Season
Month/Year
by
to
on loan
Transfer fee
08/09
07.2008
UNAM Pumas
UD Almeria

3.420.000 £
07/08
07.2007
APOEL Nikosia
UNAM Pumas

234.000 £
05/06
07.2005
Lierse SK
APOEL Nikosia

free transfer
04/05
07.2004
AC Chioggia Sottomarina
Lierse SK

free transfer
03/04
07.2003
Argentinos Juniors
AC Chioggia Sottomarina

free transfer
02/03
07.2002
Defensa y Justicia
Argentinos Juniors

free transfer
01/02
07.2001
Estudiantes de la Plata
Defensa y Justicia

free transfer
00/01
07.2000
Club Atletico Velez Sarsfield
Estudiantes de la Plata

free transfer
Total transfer revenues:
3.654.000 £


Υ.Γ. 1 Ο Esteban Solari,  είναι ο παίκτης για τον οποίο κάναμε αναφορά από τη Δευτέρα,....και επειδή μερικοί μας αμφισβήτησαν, δίνουμε πιο κάτω ολόκληρη τη φωτογραφία (είναι από την παρουσίαση του Σολάρι στην Αλμερία πρίν 2 χρόνια), μέρος της οποίας δημοσιεύσαμε τη Δευτέρα!
 
 
Υ.Γ. 2 Το προχθεσινό δημοσίευμα του apoelnews για την μεταγγραφή Solari, αναδημοσίευσαν χθές 2 τουλάχιστον ιστοσελίδες. 

http://www.protathlima.com/content/main/story.jsp?id=54054 
http://www.supermpala.com/archives/16543  

Μάλιστα η μια το έχει αυτούσιο. Τουλάχιστον γράψετε από που το πήρατε ρε παιδιά. Δε θα πάθετε τίποτα!

23 σχόλια:

  1. Αν προσέξετε στο πιο πάνω πίνακα τα λεφτά που δαπάνησε η Αλμερία το 2008 για να αποκτήσει το Σολάρι (3.420.000 στερλίνες), θα καταλάβετε γιατί ήταν δύσκολη η απόκτησή του αλλά και γιατί ναυάγησε τον περασμένο Γενάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σολάρι είναι το καλύτερο συμβόλαιο που πρόσφερε ποτέ η εταιρεία «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» και προνοεί απολαβές που δεν μπορούσε να αρνηθεί ο ξένος άσος. Η νέα μεταγραφή του «Τάνο» είναι η πιο δαπανηρή στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Η επιστροφή του Σολάρι στο ΑΠΟΕΛ ενθουσίασε τον γαλαζοκίτρινο κόσμο αφού ο «Τάνο» είναι από τα πλέον αγαπημένα παιδιά των Πορτοκαλί.

    (από 24sports)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo sthn dioikhsh an ke tou dwsame para polla lefta ke pistevw 3 xronia klisto simvoleo gia ena pexti 30 xronwn ke pou exei 2 xronia na pe3i mappa ine polla alla den pirazi as min ginomaste ke axaristoi!
    3eri kanenas ti 8a ginei tr me meyong?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. prospa8oun na ton feroun kai auton para to gegonos oti ine kai autos akrivos.ton piezoume arketa na er8i kai mexri tora i diki mas protasi ine i kaliteri pou exi mprosta tou.euelpisto oti 8a ton feroume kai auton ston arxaggelo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Apla fantastite didimo stin epi8esi TANO-MEYONG!!!!oute sta pio trella mas onira!fisika i ipo8esi tou meyong ine pio diskoli dioti o pextis den exi os protereotita tou tin Kipro.an omos den exi alles kales protasis 8a er8i...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιτάξετε ρε τους χόχους που εβγάλαν γλώσσα και εν να σχολιάσουν για το ποιος έχεις μετοχές και ποιος όχι στο ΑΠΟΕΛ! Ποιος; οι χόχοι που μέτοχος είναι είναι 100% η κυβέρνηση και το κόμμα! και χρηματοδοτούνται με τα λεφτά του κάθε φορολογούμενου. Να μεν θυμηθώ και την οσεαν που σαν έξυπνη εταιρεία έβαλε διαφήμιση στη φανέλα για να πιάσει πελάτες που...τα γήπεδα της Κύπρου (αλήθεια τη πουλούν αυτοί;). Σόρρυ σόρρυ, εξέχασα, ήταν για να διαφημίσει το όνομά της εταιρείας στην ευρώπη αφού η ομάδα τους παίζει τόσα χρόνια!

    Εθυμηθήκαν και το Χαπέσιη πάλε αλλά τα φετινά παιχνίδκια τους με Άρη, Ανόρθωση, Απόλλωνα, ΑΠΕΠ, Ερμή και βάλε... εξεχάσαν τα. Βρε βρε τα μωρά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oi xoxoi, arxise je tremi o kolos tous akouwntas tes metegrafes mas epidi 3eroun oti persi sta 3 pexnidia pou mas ederan den itan kaliteroi an e3eresoume to telefteo match ke enw emis imastan sta xalia mas ke aftoi sta ''panw'' tous...
    Skefteite fetos me tous pektes pou 8a piasoume ti 8a tous kanoume sto gipedo!
    Alla sinexizw na ime aftosigkratimenos ke den prepi na pernoun ta miala mas aera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξ’ όσων έχουμε πληροφορηθεί από πολύ σοβαρή πηγή ο επόμενος μεταγραφικός στόχος των «γαλαζοκιτρίνων» προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μέσο σε πολύ καλή ηλικία, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί αλλά και στο αριστερό άκρο. Έχει γίνει πρόταση στον ξένο παίκτη και αναμένεται πολύ σύντομα η απάντησή του.

    Χθες (02/06) το απόγευμα ο ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε την πληροφορία ότι οι τρεις αντιπρόεδροι του ΑΠΟΕΛ που πήγαν στην Αθήνα για τη μεταγραφή του Εστεπάν Σολάρι είχαν συναντήσεις και με τον εκπρόσωπο του 24χρονου ψηλόσωμου (1.91 εκ.) επιθετικού του Παναθηναϊκού Αντώνη Πετρόπουλου, ο οποίος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στο ΑΠΟΕΛ.

    Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιθυμούν την απόκτηση του Πετρόπουλου μόνο με ελευθέρα μεταγραφή, ενώ ο ΠΑΟ δίνει το νεαρό σέντερ-φορ μόνο με υποσχετική (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012).
    Ο Αντώνης Πετρόπουλος είναι εξαιρετικός στη μεγάλη περιοχή και ανίκητος στον αέρα. Είναι παίκτης που παλεύει ασταμάτητα και θα ταίριαζε γάντι στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.

    Μετά την απόκτηση των Τρισκόφσκι (είχε χθες και πάλι εξαιρετική απόδοση στο νικηφόρο φιλικό των Σκοπίων στην Αυστρία με την Ρουμανία), Σολάρι, προτεραιότητα παραμένει η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού και ενός μέσου για το δεξί άκρο. Απ’ εκεί και πέρα θ’ αποκτηθεί οπωσδήποτε αμυντικός για τ’ αριστερό άκρο. Αφού ελευθερωθούν δύο ακόμα θέσεις στο ρόστερ (δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ο Μπρέσκα), θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός και ένας μέσος με ανασταλτικά καθήκοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Filosofe είναι σωστό οταν παίρνουμε κείμενο από αλλού να βάζουμε την πηγή μας. Είμαι σίγουρος ότι σου ξέφυγε απλά θέλω να υπενθυμίσω σε όλους πως ειναι τακτική που χρησιμοποιούμε στο apoelnews και θα θέλαμε να την χρησιμοποιούν και οι αναγνώστες. Απλά στο τέλος ενός κειμένου που δεν είναι δικός σας βάλτε μια παρένθεσης με τη πηγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. welcome home aderfi solari. ime polla happy........ epimeno oti i ipothesi tou segares p emine eleutheros apo apollona ine axiologi, agonizete toso os lb oso ke os cb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. poli kalos o petropoulos, alla diskolo na ton elef8erwsi o pao... pantws afou girevoume akomi ena epi8etiko simeni oti 8a figei o sikora, etsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. oxi o sikora 8a mini pros to paron!ton segares ton kalovlepi i ael!ine kalos alla sigoura iparxoun ai kaliteroi.as perimenoume ligo!protereotita exi dosi o jiovanovic stin aneuresi ke 2ou epi8etikou alla kai de3iou mesou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to apoel.net ipostirizi oti den iparxi endiiaferon gia petropoulo...
    "Η προσοχή στρέφεται στην απόκτηση του αντι Κοσόφσκι. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πετρόπουλο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. i ipothesi anti-kosowski den eklise? afou ton polono ton antikatestise o manduca.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ke ego etsi nomiza giorgo,alla logariazame oloi xoris ton ivan!logo tou oti o maduca ine poli8esitis mallon ipologizi na ton vazi se kapia alli 8esi kai gia auto 8a agorasi akoma enan pexti stin 8esi tou kosofski!
    pragmatika an apokti8oun meyong i kapios epi8etikos sto epipedo tou petropoulou alla kai anti-kosofski epipedou maduca tote DEN TO XANOUME ME TIPOTA!O AYTOKRATORAS 8A INE STON 8RONO TOU!sigoura omos auta pou leo 8a prepi na apodixtoun mesa sto gipedo!i diikisi kai o ivan ekanan tin doulia tous kaitora 8a prepi oi neoi kirios pextes na ta dosoun ola gia na ilopii8oun oi stoxoi tis omadas mas!!!ke emis oi opadoi epivalete na di3oume ipomoni!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O Σολάρι θα αμοίβεται με 450.000 ευρώ περίπου ετησίως, ενώ ο Μαντούκα εχει κλειστό τριετές συμβόλαιο που αγγίζει τις 400.000 ευρώ. Ο Τρικόφσκι μπορεί να εχει απολαβές κοντά στις 150.000 ευρώ ετησίως, ομως το ΑΠΟΕΛ πλήρωσε 350.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για να τον ελευθερώσει. Σ' αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε τις 250.000 ευρώ που δόθηκαν στην Μαρίτιμο για να ελευθερώσει τον Μαρσίνιο, συν τις 180.000 που απολαμβάνει ο παίκτης σαν συμβόλαιο. Και σ' αυτά τα ποσά θα προσθέσουμε και αυτά που θα δοθούν για να αποκτηθεί ενας αριστερός μπακ, ενας μέσος, ένας δεξιός ακραίος επιθετικός και κατά πάσα πιθανότητα αλλος ενας στράικερ.
    (shootandgoal)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλωσόρισες KILLER TANO!

    http://www.youtube.com/watch?v=blUv3wX2MtY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To shoot and goal na mas ta knhsei! Poustokoumounia gmt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι εγράψαν ρε?
    Πες μου τζιε σάζω τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή