ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝΙΚΟ: 19 εκατομύρια στην Ομόνοια έδωσε ο Μιλτής

Μπορεί το ζωνάρι των Κυπρίων να έσφιξε επικίνδυνα. Μπορεί οι άνθρωποι να μετράνε τα Ευρώ για να τα βγάλουν πέρα. Μπορεί η Κυβέρνηση και τα κόμματα να προσπαθούν να βρουν λύσεις για να ορθοποδήσουν τα οικονομικά του κράτους.
Κι όλα αυτά σε μια περίοδο που όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη , τρέμουν από την συμπίεση των οικονομικών τους και τη φτώχεια να επικρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια τους.
Ο μοναδικός τομέας που δεν επηρεάστηκε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, είναι το ποδοσφαιρικό σωματείο της Ομόνοιας Λευκωσίας κι αυτό χάρη στον Πρόεδρο της ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΝΕΟΦΥΤΟΥ που έδωσε από την τσέπη του ( αυτή δεν είναι τσέπη αλλά χρυσωρυχείο) σε δυο χρόνια 19 εκατομύρια Ευρώ!!!

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό και ακούστηκε στην Γενική Συνέλευση του Λευκωσιάτικου σωματείου την περασμένη βδομάδα. Συγκεκριμένα ο αποκαλούμενος και εθνικός εργολάβος έδωσε φέτος οκτώμισι εκατομύρια Ευρώ, αφού τα έξοδα του σωματείου ήταν 15 εκατομύρια και τα έσοδα 6.5 εκ. Ευρώ. Μάλιστα ο κ. Νεοφύτου έδωσε τριάμισι εκατομύρια για χρέη του 2008- 2009 και 7 εκατομύρια για παλιά χρέη του σωματείου. Τα χάπια μου, τα χάπια μου.

Δηλαδή έδωσε ο άνθρωπος 19 εκατομύρια Ευρώ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη βραχονησίδα ...Καλά γιατί δεν τα μοίραζε στις άλλες ομάδες και να έπαιρνε έτσι χωρίς κόπο και άγχος το πρωτάθλημα; Δεν θα αγχώνονταν ο φίλος του ο Χριστόφιας και ο κολλητός του Άντρος Κυπριανού.
Τηρουμένων των αναλογιών ούτε ο Μάσιμο Μοράτι δεν έδωσε τόσα χρήματα για να κατακτήσει η Ίντερ το Τσάμπιονς Ληγκ , ο Αμπράμοβιτς στη Τσέλσι και οι Γκλέιζερ στην Μάντσεστερ . Ούτε λόγος να γίνεται ότι σπατάλησαν αναλογικά τόσα χρήματα ο Βαρδινογιάννης, ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος στον ΠΑΟ.

Φυσικά γούστο του ανθρώπου να δίνει όπου θέλει τα χρήματα του. Αλλά για να δίνει κάποιος 19 εκατομύρια σε δυο χρόνια πρέπει να έχει άλλα μίνιμουμ 70-100 εκατομύρια. Χαλόου πρόεδρε της Δημοκρατίας ο φίλος σου ο Μιλτής δεν είναι προκλητικός; Δεν ενοχλούνται προφανώς ούτε τα μέλη της ΠΕΟ, της ΕΚΑ, της ΕΔΟΝ, της ΠΟΓΟ και του ΑΚΕΛ, φτάνει που πήρε το πρωτάθλημα η Ομόνοια Κι ας πεινούν....

Α, και το άλλο πρόεδρε μας. Περί φόρου εισοδήματος κάνατε κάποιες συσκέψεις και παροτρύνατε τους υπαλλήλους να κυνηγήσουν τους πάντες. Προφανώς θα εννοείτε κάποιους που χρωστούν 500- 600 Ευρώ.

Πηγή: http://pontiki.com.cy/index.php/20/3703.html

2 σχόλια:

  1. osoi pou mas plironoume forous skeftite oti sineisferoume kemeis gia na ksexrewsoun oi xoxoi..ipomoni, eminan 2misi xronia akoma tis proedrias tou kommatos tou laou pou den kamnei rousfetia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Manta ypomonh!!! na doulepsoun oi vouleftes twn ypoloipwn kommatwn na vgei to thema sthn epifaneia! Alliws to lefko en to xannoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή