Περί ………Αβραάμ

Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει τον πρώτο της Ευρωπαϊκό αγώνα έτοιμη να ξαναγράψει ιστορία. Κι όμως το πρώτο θέμα στις συζητήσεις των ΑΠΟΕΛιστών είναι άλλο. Επειδή διακρίνω μια έντονη ανησυχία στο φίλαθλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ, από την μεταγραφή του Αβραάμ στη χοχο, θεώρησα σωστό να τοποθετηθώ στο συγκεκριμένο θέμα, να καταγράψω κάποια γεγονότα που ίσως να βοηθούσαν να μπουν τα πράματα (όσο αυτό είναι εφικτό από τη δημοσίευση αυτή) στη θέση τους.
Ο Ανδρέας Αβραάμ λοιπόν πριν από ένα μήνα είχε για μάνατζερ τον κύριο Αγαθοκλή Αγαθοκλέους. Ο μάνατζερ του παίχτη προσέγγισε το ΑΠΟΕΛ αλλά ο απόλλωνας τότε ζητούσε 1,2 με 1,3 εκατομμύρια για να τον ελευθερώσει. Ο ΑΠΟΕΛ ούτε κατά διάνυα (και πολύ σωστά) δεν θα ξόδευε τέτοιο ποσό για κανένα παίχτη, πόσο μάλλον για τον Αβραάμ που έπαιξε σε ομόνοια αραδίππου και απόλλωνα. Η χοχο παρακολουθούσε από μακριά το θέμα και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία.

Και αυτή ήρθε όταν πριν από ένα μήνα ο κύριος Αβραάμ αποφάσισε να αλλάξει μάνατζερ, να αντικαταστήσει τον κύριο Αγαθοκλέους και να προσλάβει τους γνωστούς για τα αντιΑΠΟΕΛίστικα αισθήματά τους “Κίρζη και Κονναφή”. Οι αυτοί μάνατζερ έπεισαν τον στερημένο από ρευστό απόλλωνα ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα πωλείτο ποτέ με τόσα χρήματα. Όταν λοιπόν ο απόλλωνας συμβιβαστικέ με κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο οι δύο νέοι μάνατζερ πήγαν κατευθείαν στα κρατικά λεφτά και τότε έκλεισε η συμφωνία. Τόσο απλα.

• Η Λεμεσός βούιζε τις τελευταίες μέρες και οι ανησυχίες των φίλων του απόλλωνα επαληθεύτηκαν.

Καλύτερα να προβληματιστείτε για το που βρήκε ΠΑΛΙ (μετά την Ocean Tankers και η Qatar Airways) τα λεφτά η χοχο πάρα να τρομοκρατείστε με τον Αβραάμ.

• Στις θέσεις που παίζει ο και εμένα πολύ καλός παίχτης Αβραάμ (αριστερός μέσος και αριστερός αμυντικός) ο ΑΠΟΕΛ για βασικούς έχει Μποαβεντούρα και Μαντούκα ή Χαραλαμπίδη. Προκαλώ τον οποιοδήποτε να μου πει αν θα έπαιζε βασικός ο Αβραάμ με αυτούς τους παίχτες! Συνεπάγεται ότι ο Αβραάμ στον ΑΠΟΕΛ θα ήταν παγκίτης και τόσες χιλιάδες ευρώ για ένα παγκίτη είναι ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.

• Εμένα προσωπικά με δύο ακόμα ποιοτικές προσθήκες δεν με φοβίζει τίποτα και κανένας.

• Χαλάλι τους λοιπόν, στο κάλο να πάει και να μην μας γράφει! Να δούμε αν βρει θέση στο παράρτημα του ακελ και αν βρει ποιος θα μείνει πίσω.

Αυτά για τον κατά τα άλλα εθνικόφρονα συναισθημάτων κύριο Αβραάμ και δεν πρόκειται να επανέλθω ποτέ ξανά (και πολύ ασχολήθηκα).

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ


ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ…..


ΘΥΛΕ ΘΕΕ ξαναΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ….

4 σχόλια:

  1. εμας εζήταν μας 1.2 και εκλεισεν στη χοχο με 800 000. να δουμεν ποσα επιασεν μιζα το διδυμο πουστακλη και κονναφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλλά το ταιμινγκ τους εν απιστευτο. την ημέρα που η διαλυμένη μας οικονομία μπήκε υπό ευρωπαική επιτήρηση, ο μάστρε μιλτίς που την Πάο ετίναξε την μπάνκα στον αέρα αγοράζοντας ένα κύπριο παίκτη 800χιλιάδες ευρώ. ο Χρυσάνθου στην γενική συνέλευση της ομονοιας δημόσια εδήλωσε ότι ο μάστρε μιλτίς έβαλε τα τελευταία 2 χρόνια 19.5 εκατομύρια!!! στην ομόνοια και κανένας δεν εμπήκε στο κόπο να τον ρωτήσει που τα ήβρε και πόσα εδήλωσε στον φόρο εισοδήματος ότι ήταν τα έσοδα του εκείνη την περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίνσιαλλα, να παν όλα ζαυρά στο στρατόπεδο του Μιλτή...
    Να παττίσει η Κυβέρνηση ώστε να σταματήσουν να διοχετεύονται έργα στους σκατάες
    Να τσακωθούν μεταξύ τους οι παίκτες της χομο...
    Να φατσίσουν ο κουνιστός και ο χασhίκλας.
    Να μεν πέρασουν τον 3 προκριματικό
    Να τερματίσουν στην 2 τετράδα τελευταίοι στο πρωτάθλημα.
    Να πάει διαβάθμιση ο Απόλλωνας
    Υπομονή αλλό 955 ημέρες διακυβέρνησης του Γριστόφκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας τον τριφτούν το νέο νάνο που επιάσαν!
    Ατε ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή