Πιθανοί αντίπαλοι ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη του με 0-3 μέσα στη Λιθουανία επί της Τάουρους βρίσκεται ουσιαστικά με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Europa League.
Οι επόμενοι πιθανοί αντιπάλοι του ΑΠΟΕΛ είναι:
Kalmar FF (SWE) – FC Dacia Chişinău (MDA)
FK Jablonec 97 (CZE)
Aalesunds FK (NOR)
OFK Beograd (SRB) – FC Torpedo Zhodino (BLR)
Jagiellonia Bialystok (POL)

Άτυχος ο Νούνο!
Σε επέμβαση για αποκατάσταση της ζημιάς στο ζυγωματικό θα υποβληθεί ο Νούνο Μοράις, που τραυματίστηκε στο 7ο λεπτό του παιχνιδιού με την Τάουρας, σε εναέρια διεκδίκηση. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Κάουνας για ακτινογραφίες και αποκατάσταση, ώστε να μπορεί να πετάξει με την αποστολή για Κύπρο.

Η εγχείρηση θα γίνει στην Κύπρο και τότε θα εκτιμηθεί ο χρόνος επιστροφής του. Πάντως προβλέπεται να μείνει εκτός για πάνω από ένα μήνα.

7 σχόλια:

  1. O Boυλευτής του ΔΗΣΥ Λεμεσού και επίτροπος ανάπτυξης και πολεοδομικού σχεδιασμού, Αντρέας Ζ. Κυπριανού, έστειλε γραπτή δήλωση το πρωί της Παρασκευής στα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για προκλητικές μετεγγραφές απο την Ομόνοια:

    "Οι μετεγγραφές της Ομόνοιας είναι προκλητικές, σε σχέση με τα ποσά που ξοδεύονται για απόκτηση ποδοσφαιριστών. Είναι κινήσεις με εξωφρενικά ποσά, που δεν αντιστοιχούν σε φυσιολογικές δυνατότητες των σωματείων.

    Επειδή είναι σε όλους γνωστό οτι ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Μιλτιάδης Νεοφύτου, είναι μεγαλο-εργολάβος δημοσίων έργων του δημοσίου, είναι χρήσιμο να γνωρίζει ο κάθε πολίτης με διαφάνεια την κατακύρωση των δημοσίων έργων της πιο πρόσφατης περιόδου.

    Με ερώτημα μου προς την αρμόδια Υπουργό Συγκοινωνίων και έργων και συναρμόδιους υπουργούς για έργα του δημοσίου, ζητώ να πληροφορηθεί η Βουλή το σύνολο των εργοληπτικών συμβολαίων της τελευταίας διετίας, τον προϋπολογισμό του καθενός και το τελικό κόστος κατά την παράδοση τους.

    Στο παρελθόν η κοινή γνώμη, έγινε μάρτυρας κατακύρωσης δημόσιας προσφοράς για μεταφορά νερού με συνοπτικές διαδικασίες στην εταιρία Ocean Tankers, που την επομένη έγινε βασικός χορηγός της Ομόνοιας. Κατά την πρόσφατη περίοδο η Ομόνοια έκανε σειρά ηχηρών μετεγγραφών - Αλωνεύτης, Μακρίδης, Εφραίμ, Μιχάλης Κωνσταντίνου, τώρα Λούα-Λούα και Αβραάμ. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες μετεγγραφές εκατομμυρίων ευρώ τα τελευταία χρόνια.

    Επίσης οι φήμες οργιάζουν το τελευταίο διάστημα οτι οι αερογραμμές του Κατάρ, θα είναι χορηγός της Ομόνοιας. Όλα αυτά συνθέτουν ένα προκλητικό κλίμα για την κοινή γνώμη, αναφορικά με τα υπέρογκα ποσά των προϋπολογισμών ενός και μόνο σωματείου. Μια πρόκληση σε περιόδους που είναι δύσκολοι για πολλά νοικοκυριά και όχι ευκαιρία να προσφέρουν "άρτον και θεάματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. WOW έγινε πολύ καλή η σελίδα!
    Στην αρχή νόμισα ότι μπήκα αλλού :)

    Πολύ καλή η εμφάνιση μας στη Λιθουανία. Η ομάδα στρώνει καλά.

    Κρίμα ο Νούνο. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

    Για τον Μιλτή τι να πω;;;;;;; ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακρια απο την Τσέχικη (FK Jablonec), είχε πολύ καλη χρονια περσι και πάλεψε μέχρι τέλους για τον τίτλο!
    Με τις υπόλοιπες η πρόκριση θα εξαρτηθεί απο την δική μας απόδοση.

    Για τον κρατικό εργολαβο δεν μαθαμε κάτι καινούριο, το θέμα ειναι τι κάνουμε με αυτα που γίνοντε μπροστα στα μάτια μας?!!

    Καλή ανάρρωση Νούνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αλλες ιστοσελιδες λεγεται οτι ο Νουνο μενει τουλαχιστον 2 μηνες εκτος.Ξερουμε ολοι μας οτι μεχρι την 10η αγωνιστικη θα κριθει σε μεγαλο βαθμο το πρωταθλημα.Χαννει ολα τα σημαντικα ματς.Δεν ξερω αν ο Σατσιας μπορει να τον αντικαταστησει επαξια.ο Χρυσης που εχαθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο για τον Μιλτη δεν ασχοληθω αλλο το μονο που εχω να πω ειναι να απαντησει δυναμικα η δικη μας διοικηση και ο κοσμος.Ο Ιβαν καλειται να φερει στην ομαδα εναν πολυ ποιοτικο σεντερ φορ(χωρις αυτο να σημαινει αγορα παιχτη με υπερογκα ποσα) αλλα και απο τον κοσμο το σπασιμο του ρεκορ των εισητιριων διαρκειας.Μπορουμε και εμεις 7.000!ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΡΟΘΕΙΤΕ.................

    ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με ποια ομάδα προτιμάτε να παίξουμε? (εκτός από την Τσέχικη για τους λόγους που γράφει ο ULTRAS)

    ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΟΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή