Με αλλαγές απέναντι στην Τάουρους

Δίκοπο μαχαίρι η εντεκάδα
Από την μια ο Ιβάν θέλει να παραπλανήσει τον Δανό κατάσκοπο που θα βρίσκεται στις εξέδρες του ΓΣΠ. Από την άλλη όμως είναι καλό να κρατήσει ένα βασικό κορμό και να δώσει παιχνίδια σε παίκτες ώστε να «στρώσει» την ομάδα.

Σίγουρα από τον πρώτο αγώνα θα υπάρχουν δύο τουλάχιστον αλλαγές στη βασική εντεκάδα. Ο Μοραίς που τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα και ο Μαντούκα για προληπτικούς λόγους θα μείνουν εκτός…

Έλαβα SMS...
Και ξαφνικά, λίγο πριν τα μεσάνυχτα λάβαμε SMS από την εταιρία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ! Με χέρια τρεμάμενα άνοιξα το μήνυμα περιμένοντας να ενημερωθώ για την αναμενόμενη και πολιδιαφημιζόμενη νέα μεταγραφή… Αμ, δε! Ήταν για να με θυμίσουν ότι το διαρκείας μου ισχύει για τον πρώτο εντός ευρωπαϊκό αγώνα…

Ανακοίνωση «παιδική χαρά»
Η επίσημη ανακοίνωση-απάντιση της εταιρίας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο στην καταγγελία που μας έκανε η ομόνοια για ρατσιστικά συνθήματα μπορεί να εκθλιφθεί μόνο ως ανακοίνωση για «παιδική χαρά». Ειδικά όταν η επικαιρότητα τους προσφέρει τη δυνατότητα αντεπίθεσης στην ομάδα του Μιλτή (βλέπε πιο κάτω). Εκτός και αν μας κάνει πλάκα η Διοίκηση μας… http://www.apoelfc.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=4747&tt=graphic&lang=l1

Το πάρτι του Μιλτή
Όπως επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης, ο Δημοκρατικός Συναγερμός ουδέποτε ασχολήθηκε με ιδιωτικές εταιρείες ή ποδοσφαιρικές ομάδες και δεν είναι ούτε και σήμερα αυτή η πρόθεσή του.

«Ωστόσο, η ανακοίνωση του υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων με τα στοιχεία για τα δημόσια έργα που εξασφάλισε η εργοληπτική εταιρεία του κ. Μιλτιάδη Νεοφύτου διεκδικεί Όσκαρ προπαγάνδας. Μέσα από αλχημείες επιχειρείται να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι, επί διακυβέρνησης Χριστόφια ο φίλος του κ. Μιλτιάδης Νεοφύτου, ούτε λίγο ούτε πολύ, είναι και αδικημένος σε σύγκριση με τα έργα που εξασφάλιζε επί διακυβερνήσεων Γλαύκου Κληρίδη και του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Η πραγματικότητα όμως, πρόσθεσε, «μέσα από τα ίδια τα στοιχεία και τους πίνακες του υπουργείου Συγκοινωνιών, είναι εντελώς διαφορετική».

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Γεωργιάδης, «σε σύνολο τεχνικών και οικοδομικών έργων αξίας €1,2 δισ., την περίοδο 1993–2007, η εταιρεία Μιλτιάδης Νεοφύτου είχε εξασφαλίσει μόλις ένα έργο αξίας €3,5 εκ. ή το 0,3% του συνόλου».

Πρόσθεσε πως «στις ίδιες κατηγορίες έργων, την περίοδο 2008-2010, επί διακυβέρνησης Χριστόφια, σε σύνολο έργων αξίας €326,3 εκ., η ίδια εταιρεία εξασφάλισε έργα αξίας €64,8 εκ. ή το 20% του συνόλου. Και αυτό χωρίς να υπολογίζονται οι όποιες διαφοροποιήσεις στο τελικό κόστος».

«Επί διακυβέρνησης Χριστόφια η εταιρεία του φίλου του, του κ. Μιλτιάδη, σχεδόν εκατονταπλασίασε το μερτικό της στα έργα του δημοσίου και είναι με διαφορά πρώτη σε σχέση με άλλες μεγάλες εργοληπτικές εταιρείες», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Και σ’ αυτά τα έργα, ανέφερε, «προσθέστε και αυτά των ημικρατικών οργανισμών, που ελέγχονται ασφαλώς από την κυβέρνηση, όπως το θέατρο του ΘΟΚ, έργο των €22 εκ. για το οποίο υπάρχει μάλιστα και έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας που θέτει σοβαρότατο ζήτημα για τη διαδικασία κατακύρωσης».

Ασφαλώς σ’ όλους αυτούς του πίνακες, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, «δεν περιλαμβάνονται τα γνωστά 'κουτσοδούλεια' στις δύο οικίες του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Σε σχέση με το γεγονός, όπως δημόσια έχει λεχθεί στη Γενική Συνέλευση της ομόνοιας στις 26 Ιουνίου, ότι ο κ. Μιλτιάδης Νεοφύτου έχει καλύψει από την τσέπη του το έλλειμμα των €12 εκ. του σωματείου....

7 σχόλια:

  1. Να δούμε αν θα βγει τίποτε που τούτη την υπόθεση του μιλτή. Χλωμό το βλέπω, ήδη ο δημοκρατικός συναγερμος άρχισε να υποχωρεί! Δεν ξέρω γιατι αλλά ειναι φανερό και συνάμα εξοργιστικό για το πόσο τρομάζουν όλοι να τα βάλουν με το ακελ για οφλαμοφανέστατα πραγματα!

    Συμφωνώ απόλυτα για την ανακοίνωση της εταιρείας, δεν εκφράζει κανένα ΑΠΟΕΛίστα

    Εσυ που της εταιρείας στέλνεις sms η ώρα 10 εισαι πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ!

    Επιτέλους θα δούμε ξανά ΑΠΟΕΛ… επανήλθε το νόημα στην ζωή μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άτε να δούμε ... καιρός της αντιπολίτευσης να λάβει δραστική θέση και να ασκήσει τις οφειλόμενες πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις.

    Συμφωνώ ... πολύ κολόπαιδο ο SMS Administrator ... άλλη φορά στέλλε μας πιο ευχάριστα νέα τέτοιες ώρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κολπο ηταν γιατι ερχεται το SMS συντομα για μεταγραφη μαλλον! :Ρ

    20:00 παιζει η ομαδα, πολλες αλλαγες και ελπιζουμε να απολαυσουμε και λιγο θεαμα και καιρος να πετυχουμε αρκετα τερματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εν φανερο οτι φοουνται να καμουν μια σοβαρή έρευνα... ποια εν τα 49 εργα που διεκδίκησε ο μίλτος.. πόσα χρεωσε επιπλέον για το κάθε έργο? γιατι πιανει όλα σχεδον τα έργα στο πανεπιστήμιο? ποιο διευθυντη διοικητικών υπηρεσιών ξέρει? γιατι πιανει ολα τα αποχετευτικά εργα? πώς ειναι δυνατον να πιασει οδικα έργα απο τη στιγμή που δεν είχε την απαιτουμενη εμπειρία? είναι αλήθεια οτι εκβιαζει ολους τους συνεργάτες του να κανουν εισφορα στη χοχο και να παρουν διαρκείας? γιατι εβαλαν μπονους για τον κομβο του γσπ μετα την αναληψή του απο τον μιλτή? γιατι δεν επεβαλαν προστιμο για την αργοπορία παραδοσης του έργου κοινωνικών δραστηριοτήτων? πώς ειναι δυνατόν ένας ανθρωπος να δίνει μεσα σε ελαχιστο χρονικό διαστημα 12 εκ. ευρω στην ομαδα του, να εξοφλεί δάνειο 7 εκ. ευρώ, να αγοραζει 1 εκ. ευρω μετοχές στη μινέρβα, να αγοράζει η εταιρεια του οικοπεδο φιλετο στη μακαρίου αξιας 7 εκ. ευρώ, να ρισκάρει να βάλει αλλα 10 εκ. ευρω στην ομαδα του, να ανακαινεί τα σπιτια του προεδρου της δημοκρατιας και να ειναι πρώην μέλος της κεντρικής επιτροπής του ακελ? Γιατι μπήκε πρόεδρος της κρατικής ομαδας μόλις βγήκε στην εξουσία? που ήταν ολα αυτα τα χρόνια ο μιλτής όταν η κρατική ομαδα ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας? ποιά ήταν η απαντηση του στο πορισμα της γενικής ελεγκτριας για τις παρανομίες αναληψης του έργου του θοκ? πώς καταφερε να διώξει οκκα και αγγίρε η κρατική ομαδα και να μην τους αποζημιώσει ενώ ειχαν συμβολαιο? αφού ο μιλτής ειναι τοσο γενναιοδωρος και πετασσει τα εκατομμύρια σαν τα φυστούτζια γιατι δε δινει και 500 000 να παει ο μικρος παυλος στη βοστόνη? αξίζει περισσοτερα μια αχρειαστη μεταγγραφή αλλά οχι τοσα η ζωή ενος μικρού παιδιου που λατρεύει την ομαδα που διοικει? γιατι μετα το πρωτάθλημα βγήκε και ζητιανευε απο τον κοσμο λέγοντας οτι θα μειωσει τον προυπολογισμό και ξαφνικα αρχες του ιουλη αποκτα τετοια ρευστοτητα λες και κτύπησε χρυσορυχείο?

    δεκάδες τα ερωτήματα για την περιεργη ρευστοτητα ενος μεχρι προτεινος μικρομεσαίου εργολάβου που δεν ήξερε τι εστί αναληψη δημοσίου εργου και περιοριζοταν στην κατασκευη καμιας πολυκατοικίας, στην ανακαίνιση τραπεζικων καταστηματων, στην κατασκευή πάρκων και διαβάσεων πεζών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oi kinezoi maxounte na piasoun ke ton ouon...
    tremi o kolos tous, tous roufkianous epidi 3eroun oti oi pektes pou epiasamen ine oulloi enas je enas...otan desoume san omada 8a trexoun ke den 8a ftanoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Paidia emeis se ena forum mporoume na leme oti theloume ke opos theloume. Omos i episimi dioikisi exei eu8ini na kratisei mia pio ipeu8ini stasi ke ena epipedo panw pou tous vromismenous.

    Kegw tha ithela akoma ke na tous ksitimasei opos tous aksizei alla mia episimi dioikisi en mporei xoris eparki stoixeia (Distixos auti ine i alitheia) na katigorei opoiondipote. Katalavo giati oi perissoteroi thelete kati parapano alla egw prosopika tha diafwnisw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ALEKOS ευτυχώς που υπάρχουν και τα blogs να λένε αυτά που δεν μπορούν να πουν οι διοικήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή