Επιτέλους ήρθε και το SMS...

"Επουζιάσαμεν αλλά...χαλάλιν!"
Επιτέλους ήρθε και το SMS να επιβεβαιώσει τη μεταγγράφη του Aílton José Almeida! Μπορεί τα ΜΜΕ να το έγραφαν από χθές, μπορεί η Κοπενγχάγη να το έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ όμως (και καλά έκανε) περίμενε να έχει στα χέρια της το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου άσσου για να στείλει το 6ο SMS! Κατά την Κυπριακή διάλεκτο "επουζιάσαμεν"... αλλά χαλάλιν του!

Ο Ailton σε αριθμούς
Date of birth: 20.08.1984
Place of birth: Hematita -
Age: 25
Height: 1,80
Nationality: - Brazil
Position: Forward - Centre Forward
Foot: right
Market value: 1.350.000 £
1.500.000 €
(πηγή transfermarket)

Years Club App (Gls)*
2000–2004


2004–2006
2007–2010
2010-
Atlético-MG
→ Tupi FC (loan)
→ Corinthians (AL) (loan)
Örgryte IS
F.C. Copenhagen
APOEL



63 (26)
93 (21)
0 (0)   


Ακόμη μία μεταγραφή
Σίγουρα η φετινή ενίσχυση της ομάδας είναι αξιόλογη αλλά θεωρώ και πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνει ακόμη μία τουλάχιστον προσθήκη για τη μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας. Ο ανέλπιστος τραυματισμός του Νούνο αποδεικνύει ότι πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα σε όλες της γραμμές. Μη ξεχνάμε ότι το περσινό πρωτάθλημα ουσιαστικά χάθηκε στο γεγονός ότι υστερούσαμε στο ότι δεν υπήρχε "βάθος" στην ομάδα.

Η σειρά του κόσμου
Για αρκετό καιρό στην περσινή χρονιά, υπήρχε μουρμούρα (δικαιολογημένη) για τις μη κινήσεις της διοίκησης να ενισχύσει την ομάδα και μάλιστα έφτανε σε σημείο ειρωνείας για την ατάκα του προέδρου "για παίκτη και από το φεγγάρι". Με τις κινήσεις του φετινού καλοκαιριού οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε ότι η διοίκηση αλλά και ο Ιβάν (για τις επιλογές του) λειτούργησαν άψογα για να ενισχύσουν την ομάδα ποσοτικά, ποιοτικά και έγκαιρα! Έιναι η στιγμή που ο κόσμος (και κυρίως αυτοί που μουρμουρούσαν) να κάνουν τη δική τους κίνηση και να αποδείξουν όχι μόνο ότι και αυτοί είναι κοντά στην ομάδα αλλά και ότι η μουρμούρα ήταν για το καλώς νοούμενον συμφέρον της ομάδας. Απαιτείται και επιβάλλεται να προμηθευτούν ακόμα περισσότεροι κάρτες διαρκείας για να δοθεί στη διοίκηση το ανάλογο μήνυμα στήριξης να συνεχίσει τέτοιες προσπάθειες.

Και τώρα Γιαπλονετς
Σίγουρα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά στον κόσμο από την τελευταία μεταγραφική κίνηση, όμως για να μη μας κοπεί απότομα πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια και με σοβαρότητα να αντιμετωπίσουμε τη Γιαπλονετς. Χρειαζόμαστε ένα καθαρό σκορ στην έδρα μας (εννοείται ότι η νίκη είναι μονόδρομος) για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με σοβαρότητα την πρόκριση στον επαναληπτικό. Όσοι πιστεύουν ότι είναι εύκολος αντίπαλος καλά κάνουν να σοβαρευτούν γιατί πέρσι τέτοιο καιρό η Παρτιζάν και η Κοπενγχάγη μας θεωρούσαν εύκολο αντίπαλο! Όλοι λοιπον την Πέμπτη στο ΓΣΠ για να φτιάξουμε και ζήσουμε στιγμές ανάλογες με τις περσινές.

Οι "απέναντι"
Παρόλο (και το εννοώ) που δε θέλω να ασχολούμε με τους "απέναντι" και ούτε τους θεωρώ (και δεν πρέπει) εχθρούς (γιατί πάντα πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος να δείχνεις ότι είσαι ανώτερος είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι και να ασχολείσαι με τη δική σου ομάδα), επειδή όμως προσπαθούν να μας πουν για αδιαφάνεια στα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ έχουν να τους πω ότι εκτός από το ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι εταιρεία και τα οικονομικά του μπορούν να ελεχθούν εύκολα (σε αντίθεση με τα σκοτεινά βιβλία ενός σωματείου) υπάρχουν και αποδεδειγμένα "αδρα" έσοδα από την ΟΥΕΦΑ κατά την περσινή χρονιά. Άντε γεια...

5 σχόλια:

  1. "i dioikisi en kamnei metagrafes, anikanoi oloi tous. Pou einai ta lefta tou C.L?"

    "O programmatismos emine pisw. En exoume paiktes, den exoume ipothesi, pale pianoume gerous. Elpizo na vgw pseftis alla..."

    Kapoioi pou diavazoun to site, eipan kapoia apo osa egrapsa pio panw. Etsi gia na deite pws ligous mines meta POSO TERASTIES MALAKIES fainontai.

    Simasia exei oti i dioikisi ekatavale megali prospatheia na ikanopioisei tis apaitiseis tou ivan ke ta ekatafere se megalo vathmo. Iparxoun kapoies adinamies akoma alla i omada to kalokairi ixe terastia kena ta opoia fenete oti ta ekalipse me poli kalous paiktes(etsi leme TWRA).

    H omada me toses allages thelei poli douleia gia na strwsei alla exoume dioikisi ke proponiti pou mas eftasan pola psila ke paiktes pou TWRA theorountai poli kales epiloges. Giauto prepei na diksoume ipomoni ke na stiriksoume tin omada xwris gkrinies.

    Kai giauta pou leo den prokeite na allakso oute ena gramma eite pame diavathmisi fetos (leme tora) eite apoklistoume pou tin giablonets (ktipa ksilo).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διοικηση εκανε το καθηκον της τωρα πρεπει να μιλήσει ο κόσμος. Ειναι αδιανόητο να μην ξεπερασουμε τις 6000 season tickets

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. quizz
    posa enna dwkei o miltis ston foro eisodimatos gia ta tripla symvolaia tou okka?

    2.4 ekatomiria
    apo tis 36000 kai anw 30%
    2.364.000 x 30% = 787.000

    osa edwkame tis kopenhagen gia almeida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή