Μάγκας και Ευρωπαίος ο ΑΠΟΕΛ

1-3 την Γιάπλονετς μέσα στην Τσεχία!
Με 2η νίκη πάνω στην Τσέχικη Γιάπλονετς ο ΑΠΟΕΛ πέρασε στην επόμενη φάση του Europa League (ο πρώτος αγώνας έληξε 1-0 υπερ του ΑΠΟΕΛ).

Ο ΑΠΟΕΛ που ήταν πολύ ανώτερος από την τσέχικη ομάδα ξεκίνησε με τους ίδιους 11 του πρώτου αγώνα: Χιώτης, Σολωμού, Μποαβεντούρα, Ζόρζε, Γκριντσάροφ, Μπρούερς, Πίντο, Χαραλαμπίδης, Μαντούκα (Μιχαήλ), Μαρσίνιο (Αλμέιδα), Σολάρι (Κόντης).

Παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρει 3 φορές και ουσιαστικά να καθαρίσει την πρόκριση.

Τα γκολ
Τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Ζόρζε στο 24 με κεφαλιά ψαράκι μετά από κτύπημα φάουλ του Χαραλαμπίδη.

Το 0-2 έκανε ο Χαραλαπίδης στο 27 με πλασέ μετά από όμορφη ασίστ του Μαρσίνιο.

Η Γιάπλονετς μείωσε σε 1-2 στο 32 μετά από τραγικό λάθος του Χιώτη (όταν σε ανύποπτη φάση και χωρίς πίεση παρολίγο να βάλει αυτογκολ και μετά παραχώρησε φάουλ στη μικρή του περιοχή – απ’ όπου προήλθε το γκολ της Γιάπλονετς).

Στο 37 ο Σολάρι κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με μακρινό πλασέ πέτυχε το 1-3.
Ο Αργεντινός φορ έχασε και πέναλτι στο 80 (το πέναλτι κέρδισε ο Χαραλαμπίδης μετά από εξαιρετική ενέργεια).

Αλμέιδα έκανε ντεπούτο με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ (στη θέση του Μαρσίνιο) και αποθεώθηκε από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Ο Βραζιλιάνος πρόλαβε στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε  να δείξει την μεγάλη του κλάση (είχε και κεφαλιά στο δοκάρι).

*Κορυφαίοι από τον ΑΠΟΕΛ ήταν οι Μαρσίνιο και Χαραλαμπίδης.

Για τους ομίλους
Άλλο ένα βήμα και ο ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί στους ομίλους του Europa League!





Ομονοιάτικα SMS
- Ο ΚΟΤ ανακοίνωσε πως θα είναι ο νέος χορηγός της ομόνοιας με σλόγκαν: ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΠΡΟ - LOVE CYPRUS!

- Το K-Cineplex ανακοινώνει την έναρξη προβολής της ταινίας ΜΙΚΡΟΥ μήκους με την πορεία της ομόνοιας στο Champions League!

- Η τσόντα του Σάλτσμπουργκ που έδειξε η Cytavision υπερείχε κατά πολύ αυτής της Τζούλιας. Είχε 16 κάμερες, Πανευρωπαϊκή κάλυψη και εκσπερμάτωση ανά τέταρτο.

- Ο προπονητής της Σάλτσμπουργκ δήλωσε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι προηγούνταν 3-0 στο ημίχρονο αλλά ότι η ομόνοια είναι πολύ καλή ομάδα! – Φανταστείτε να μην ήταν καλή ομάδα! Τους κοροϊδεύουν και σε ευρωπαϊκό επίπεδο πλέον!

- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Κ.Ε. του ΑΚΕΛ: 1. Το παραδοσιακό δημοτικό τραγούδι «τέσσερα τζιε τέσσερα» κηρύσσεται εθνικιστικό και απαγορεύεται!!! 2. Όποιος συλληφθεί να πίνει Red Bull θα τιμωρείται να εργάζεται καταναγκαστικά έργα στις οικοδομές του Μιλτή!

- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ: Προκειμένου να αποφεύγεται η πυκνή κίνηση στα φώτα του Καλησπέρα κάθε Κυριακή, θα τοποθετηθεί εκεί το νέο απόκτημα της δύναμης, ο Αντώνης Γιωργαλλίδης!

- Για την αποτυχημένη πορεία ΚΑΙ της φετινής παρουσίας της ομόνοιας στην Ευρώπη φταίει ο ΑΠΟΕΛ και το κατεστημένο που δημιούργησε πέρσι στο Champions League!

- Ρώτησαν τον Πωλ το Χταπόδι αν η ομόνοια θα έμπαινε στους ομίλους του Champions Leagueκαι αυτό πήδηξε από μόνο του πάνω στα κάρβουνα…

- Κρίμα που έχασε τόσο άδοξα η ομόνοια! Τα χρήματα του κύπριου φορολογούμενου πήγαν εντελώς χαμένα… Άσε που τώρα θα θέλει άλλες μεταγραφές ο Λεμονής!

- Η λεωφόρος Λούα – Λούα παρά το νέο ΓΣΠ, κινδυνεύει να μείνει ατέλειωτη αφού τώρα ο Μιλτής πρέπει να αγοράσει και νέους παίκτες…

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ
    αλλοι βαλλουν 3 γκολ σε 10 λεπτα και αλλοι τρωουν 4 σε 10 λεπτα:P xaxaxaxaxaxaxa
    xomonia kai den iste kala!!!!!!!EMPATE OMILOUS RE MOUNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    RED BULL δινει φτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο πολύ απ'ολα μου άρεσε η Λεωφόρος Λούα-Λούα lol

    ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ!
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή