Και τώρα στο καμίνι του ΓΣΠ…


ΑΠΟΕΛ - Χετάφε
Το δεύτερο και τελευταίο μέρος της μάχης για την είσοδο στους ομίλους του Europa League θα δοθεί την Πέμπτη σε ένα κατάμεστο από ΑΠΟΕΛίστες ΓΣΠ.
Όπως, σωστά, το χαρακτήρισαν και Ισπανικές εφημερίδες, το ΓΣΠ το βράδυ της Πέμπτης θα είναι κατάμεστο και θα μοιάζει με καμίνι που χοχλάζει…
Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα κάνουν το ΠΑΝ ώστε να σπρώξουν την ομάδα τους ώστε να πάρει αυτή την πρόκριση και να παίξει και φέτος σε ευρωπαϊκούς ομίλους.
Το 1-0 του πρώτου αγώνα είναι ύπουλο σκορ και δίνει το προβάδισμα για πρόκριση στην Χετάφε (περνά και με οποιαδήποτε ισοπαλία). Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να προσέξει να μην δεχτεί γκολ (επειδή αν δεχτεί ένα γκολ θα πρέπει να βάλει 3 για να περάσει) και ταυτόχρονα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ για να πάρει το ματς στην παράταση (1-0) ή 2 για να πάρει την πρόκριση (2-0).
Οι παίχτες μας, όπως και ο κόσμος, παρουσιάζονται έτοιμοι και αποφασισμένοι να πετύχουν τον στόχο τους… Τους το ευχόμαστε!

Πατσατζόγλου
ΠΑΤΣΑ, ΓΕΡΑ! ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

10 σχόλια:

  1. apoti fenete oi xoxoi me tin tromokratia ekataferan ta ke o patsa esimvivastike me liotera lefta. kata ta alla o vromiaris o kaukaridis na mas leei oti oxi mono den epikrotoun tetoies energies alla tis katadikazoun.

    Misi ora meta pou efkike i eidisi gia ton patsa, i ano apodesmevse ton katsavaki. simptosi? tha diksei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oπως φαίνεται ξεκάθαρα από τα πιο πάνω στοιχεία, η εταιρεία του κ. Μιλτιάδη Νεοφύτου -με εξαίρεση το 2006 - τα προηγούμενα χρόνια δεν κατάφερε να βρεθεί στη λίστα του top 5 των δημοσίων έργων, ενώ από το 2008 και εντεύθεν - τη χρονιά, δηλαδή, που ο Δημήτρης Χριστόφιας αναδείχθηκε πρόεδρος της Δημοκρατίας - εμφανίσθηκε δύο φορές στη λίστα ως πρώτος (2008 και 2010) και μια ως τρίτος το 2009.

    http://sigmalive.com/inbusiness/news/property/298465

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H red bull apoklistike apo hapoel tel aviv. H partizan mpike stous omilous tou CL apokliontas thn anderlecht! Ta sxolia dika sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι σημάδι από τον Θεό για να παίξει ο Άιλτον!
    :)

    Anti-Co Που εχαθήκαν όλοι εκέινοι που μας έπρηξαν ότι η reb bull δεν είναι Κοπεγχάγη και Παρτιζάν;
    Όντως δεν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ke na skeftite oti i partizan fetos en pio dialimeni p persi;p rezili pale i omonoiates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θρύλε Θεέ ταξίδεψε μας όπως μόνο εσύ μπορείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή