Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη!


ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση: 2-1
Οι παίκτες, η προπονητική ομάδα και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ χρειάζονταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτή τη νίκη για να τους βοηθήσει να ανεβούν πρώτα ψυχολογικά και μετά αγωνιστικά!
Η αμηχανία και τα νεύρα ήταν εμφανέστατα τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και πάνω στην κερκίδα – ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και πολύ περισσότερο όταν δεχτήκαμε το γκολ!

Τα γκολ
Στο 38 ο Οκκάς κρέμασε τον Χιώτη. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε από κοντά ο Αίλτον Αλμέιδα (45+) μετά από σέντρα του Τρισκόφσκι και το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Άθως Σολωμού στο 84 μετά από εξαιρετική πάσα του Μαρσίνιο (οι 2 τελευταίοι πέρασαν σαν αλλαγή στο παιχνίδι).

Οι αλλαγές του Ιβάν
Η μια αλλαγή (Μαρσίνιο) δημιούργησε τη φάση του γκολ και η άλλη (Σολωμού) σκόραρε…

Η παράδοση του Σολωμού
Ο Άθως Σολωμού πάει να δημιουργήσει παράδοση σκοραρίσματος απέναντι στην Ανόρθωση.

Τρισκόφσκι – Μαρσίνιο
Οι 2 αυτοί παίχτες έδειξαν ότι δεν πρέπει να βγαίνουν από την εντεκάδα όταν είναι υγιείς…

Τα καρακιοζλίκια του Οκκά
Ο Οκκάς πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ για την ομάδα του. Η απόδοση του στο γήπεδο ήταν πολύ καλή (ο Όγιος δεν πρέπει να έχει παράπονο). Τα καρακιοζλίκια όμως φαίνεται ότι τα έχει στο DNA του… Αδικαιολόγητες διαμαρτυρίες, θέατρο και καθυστερήσεις (όσο η ομάδα του κέρδιζε ή κρατούσε το 1-1) ήταν μερικά στοιχεία από το show του Οκκά…

Οι φωτοβολίδες και το δοκάρι της Ανό
Όταν ο ΑΠΟΕΛ πίεζε και έτρεχε να ισοφαρίσει, μερικοί ανεγκέφαλοι στο Νότιο πέταλο άναψαν φωτοβολίδες με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει προσωρινά τον αγώνα και να κοπεί η ροή του παιχνιδιού που ήταν υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Αμέσως μετά την επανέναρξη και τον αποσυντονισμό της ομάδας, η Ανόρθωση είχε σουτ στο δοκάρι με τον Ράμος. Ήταν μια φάση που ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε τυχερός…

Ευκαιρίες
Κατά τα άλλα ο ΑΠΟΕΛ έφτιαξε και έχασε πολύ κλασσικές ευκαιρίες (μερικές από τις οποίες ΔΕΝ χάνονταν…

Στα +
Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ ανέτρεψε το εις βάρος του σκόρ και από 0-1 το έκανε 2-1.

Κακή διαιτησία
Η διαιτησία γενικά έκανε λάθη – τα περισσότερα εναντίων του ΑΠΟΕΛ. Φάσεις με προϋποθέσεις κόπηκαν λανθασμένα σαν offside, ή δεν αφέθηκαν να συνεχιστούν από τον διαιτητή που διέκοπτε για να δώσει… φάουλ! Το καράτε του Μαραγκού κατευθείαν στο κεφάλι του Τρισκόφσκι θα έπρεπε να ήταν κατευθείαν κόκκινη, ενώ ο κ. Τρύφωνος δεν θα έπρεπε να ανέχεται να τον κοροϊδεύουν τόσο φανερά οι παίκτες της Ανόρθωσης που έκαναν το παν για να πάρουν την ισοπαλία…

Οι διακριθέντες
Από τον ΑΠΟΕΛ ξεχώρισαν οι Τρισκόφσκι, Πουρσαιτίδης και Μαρσίνιο.

Χόχοι
Προσέξτε τον παικταρά τον Σκεύο Παρασκευά στο πρώτο γκολ της χομόνοιας στο φιλικό που έδωσε με την Αλκή...

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ, 25.09.2010
ΑΕ Πάφου – ΑΠΟΕΛ / ΠΑΦΙΑΚΟ / 19:00 / PRIMETEL

8 σχόλια:

  1. Έχουν θράσος οι ΧΟΧΟΙ να σχολιάζουν τη διαιτησία! Ποιοι... αυτοί άλλαξαν τους κανονισμούς στα πέναλτυ, offside, χέρια κλπ για να πάρουν πρωτάθλημα. Δεν είδε όμως κανένας τα ανύπαρκτα offside που έκοψε αντεπιθέσεις του ΑΠΟΕΛ, ούτε που σταμάτησε την καθαρή ευκαιρία για να δώσει ...κίτρινη ούτε το επικίνδυνο κτύπημα του Μαραγκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.ο τρυφωνος εννα δειξει την κιτρινη στο λαμπαν ακομα. Μιλω για τη φαση του γκολ μας(αφησε πλεονεκτημα-first time- και ενεψε του πως θα του εδειχνε στο τελος της φασης!

    2. Ανορθωση = λουλλες και μουννακια. Πεστε κάτω οεοεοε οεοεοε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eutixos simera nikisame.Elpizo stin sunexeia i apodosi mas na exi perissoteri diarkeia me pio polu 8eama giati sigoura mporoume.

    Oso afora tin xoxo sto proto match eixan tixi, sto deutero kountima kai sto trito ekanan tin ''timitiki tou kaifa''........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πεφτουν πριν να τους αγγιξουν οι ανωμαλιαρηδες!

    ομαδα-ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμίζω τα ΜΜΕ-3 αγωνιστικές

    1η αγωνιστική με ΑΕΚ – ισοφάρισαν με αμφισβητούμενο – τραβηγμένο πέναλτι. Τελικά κέρδισαν 1-2.

    2η αγωνιστική με Εθνικό – ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ του Εθνικού ως offside (το ακύρωσε ο επόπτης Καρατζής ) όταν το σκορ ήταν 0-0. Τελικά κέρδισαν 1-0.

    3η αγωνιστικη μετα από "λαθη"του βοηθου(σεντρα αλωνευτη) του σκευου και των υπόλοιπον παιχτων της αλκης κερδισαν με 4-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kaka ta 4emata i omada den itan poli kali pali alla epe3e kalo podosfero sinolika 15 lepta!Sta8ikame tixeroi xtes!sigoura an 8eloume na diekdikisoume prota8lima 8a prepi na anevasoume kata poli tin apodosi mas!an den empene o marcinho sto gipedo den 8a kerdizame!ego prosopika otan oi anomaloi exasan to dokari i3era oti auto to pexnidi den xanete!!sta sin mas ine oti kataferame na girisoume to pexnidi kai oxi opiodipote pexnidi alla derby..pistevo oti an i omada kerdisi ta perisotera derby kirios me xoxo to prota8lima den to xani!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to exo xanapei oti to apoel tha pezi san omada analogi ton pekton pou exei to 2o gyro dioti xriazete xronos na desoun oi neoi pextes (metriste tous) opos o marcinio pou persi den edixe tipote kai fetos eine korifi.
    an meinoume konta stin korifi tote en diko mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσέξατε ότι οι παίκτες της Ανό μετά το 2ρο γκολ που έφαγαν δεν ξαναέπεσαν στο έδαφος και βιάζονταν να κτυπήσουν τα αράουτ; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή