Midweek View 4

Απίστευτη Χαλαρότητα!
Η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτή που μας συνήθισε τα τελευταία χρόνια ο Ιβάν. Σίγουρα η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή αλλά η έλλειψη σοβαρότητας από τους παίχτες δεν τους άφησε να τελειώσουν το ημίχρονο με 2-0 ή 3-0. Το τι έγινε στο β΄ ημίχρονο ήταν φυσικό επακόλουθο. Στατιστικά του παιχνιδιού δε δίνω...

Αναρχία στην εκτέλεση πέναλτι!

Μου θυμίζει τον καιρό που μικροί παίζαμε μπάλα στις αλάνες και όταν κέρδιζε η ομάδα μας πέναλτι τρέχαμε όλοι στην μπάλα. Όποιος προλάβαινε να πιάσει την μπάλα εκτελούσε και το πέναλτι.

Διαιτησία
Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι η διαιτησία στο παιχνίδι με την Πάφο ήταν χάλια και στο μεγαλύτερο ποσοστό της σε βάρος της ΑΕΠ. Από τα σοβαρότερα λάθη ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ της ΑΕΠ στο 90+, γεγονός που έδωσε το δικαίωμα ε κάθε αντιαποελίστα οπαδό και αθληογράφο να λέει τα δικά του. Δεν σχολίασε όμως κανένας ότι ο αδελφός Σολάρι για παράδειγμα θα έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι γύρω στο 60 του αγώνα.

Διαιτησία [2]
Ανόρθωση και ΑΕΠ δεν κατάγγειλαν τη διαιτησία. Απλά το αναφέρω...

Ευαισθησία ΜΜΕ
Η ευαισθησία των ΜΜΕ για τη διαιτησία των παιχνιδιών του ΑΠΟΕΛ συνεχίστηκε με αποκορύφωμα το Ρολάνδο Σκέτο του ΡΙΚ που προσπαθούσε να πείσει τον Παπαέτη ότι πρέπει να καταγγείλει τη διαιτησία. Ξέχασαν πάλι (οι περισσότεροι) ότι για γκολ του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την Ανόρθωση η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε την ΚΟΠ ότι "the scorer was ON-site'!!!! (http://www.kerkida.net/index.php?pageaction=ker&modid=1&artid=7596)

Ευαισθησία ΜΜΕ [2]
Γιατί δεν υπάρχει ανάλογη ευαισθησία (όχι για το πέναλτι της Πέγειας που κατάπιε ο διαιτητής) για το αντικείμενο που δέχτηκε στο κεφάλι ο Κ. Παύλου της Πέγειας;

Ομόνοια - Πέγεια 0-1
Η ήττα του παραρτήματος την Κυριακή, μπορεί να ανακούφισε λίγο την πίκρα από τις πρόσφατες αποτυχίες και ανησυχίες αλλά αυτό δεν πρέπει με κανένα τρόπο να παρασύρει διοίκηση, παίχτες και τεχνική ηγεσία (για τον κόσμο δεν ανησυχώ) από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό. Απαιτείται να γίνουν άμεσες ενέργειες από τους υπεύθυνους και να καταλάβουν όλοι (και κυρίως οι παίχτες) ότι τα τερτίπια και βίτσια του καθενος δεν περνάνε στον Αρχάγγελο. Κουμάντο κάνει μόνο ο Ιβάν! Και πρώτα πρώτα να το πράξουν την επόμενη Κυριακή με νίκη και μόνο νίκη.

2 σχόλια:

  1. Kata tin diarkeia tou ymnou tou parartimatos tragoudoume kai emeis ston rythmo tou: Foras to prasino to hroma tis pou***as hiliades oi roufianoi sou opadoi, se trehoun oi antipaloi sou, omonoia tis Kyprou i pou**na eisai esy oi opadoi sou oloi probata kai kotes, tetoio lao roufiano den tha do, mounopana prodotes katadotes, autoi pou eho mathei na gamo, sktomounopano gia ligo logikepsou, kai vale to myalo na thimithei, to petalo sas ap tis 10/5 anoikei mono stous Portokali! Koko koko ko..

    ΑπάντησηΔιαγραφή