Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. [27/10/2010]

Όλοι οι φιλόδοξοι στο ίδιο καζάνι
 
Γουστάρουμε να παρακολουθούμε τους εκάστοτε παράγοντες των ομάδων που θα αντιμετωπίσουμε να μιλούν για αγώνες της χρονιάς, για τελικούς, να κάνουν καλέσματα στον κόσμο τους για μαζικό παρών, να κάνουν προσευχές και τάματα και στο τέλος…να απολαμβάνουμε τα σκυμμένα κεφάλια ολονών τους.. 

Κάπως έτσι κύλισε και το περασμένο παιχνίδι της ομάδας μας με τους (επίσης) φιλόδοξους Ζήνωνες οι οποίοι μετά και τον ενθουσιασμό των πρώτων αγωνιστικών προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα της ΑΠΟΕΛίστικης κυριαρχίας. 

Αναμένουμε λοιπόν και αυτή την εβδομάδα με ανυπομονησία τις pre-game δηλώσεις του προέδρου του ‘fair-play’ Εθνικού Άχνας, ενώ θα ήταν ευχής έργο όπως τοποθετηθεί και ο κύριος Καστανάς. Το τι έγινε πέρσι στο γήπεδο της ομάδας ‘ήθους’ του Κυπριακού ποδοσφαίρου είναι ακόμη χαραγμένο στο μυαλό όλων μας και για αυτό το λόγο κάμουμε έκκληση όλους τους θρασύδειλους ψευτόμαγκες όπως κάνουν δεύτερες σκέψεις για τη στάση που προγραμματίζουν να κρατήσουν φέτος. 

Καλούμε όλους τους αδελφούς που θα ταξιδέψουν στο Δασάκι όπως γίνουν ένα με τη πορεία του Συνδέσμου η οποία αναχωρεί στις 16:00 το απόγευμα από το οίκημα μας με προορισμό το ΝΟΤΙΟ ΠΕΤΑΛΛΟ του γηπέδου. 

Η Πορτοκαλί λαίλαπα είναι ασυγκράτητη…αδημονεί για αυτό το παιχνίδι… αδημονεί να τρίξει τα θεμέλια του γηπέδου με το πάθος και τη φωνή της…αδημονεί να τους δει να νιώθουν άβολα μέσα στο ίδιο τους το χωριό… προσδοκεί τον εξευτελισμό και αυτού του αντιπάλου…και προσμένει να απολαύσει το σκυθρωπό τους πρόσωπο και τα σκυμμένα τους κεφάλια μετά και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. 

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ! 

Έτσι μάθαμε…έτσι είμαστε…και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! 

Έτσι μάθαμε…έτσι είμαστε…και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! 

ΥΓ. Είναι ντροπή που στο προχθεσινό αγώνα καλαθόσφαιρας της ομάδας μας η προσέλευση δεν ξεπέρασε τα 100 άτομα ειδικά και λόγο του ότι είσοδος για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (στο ποδόσφαιρο) είναι δωρεάν. Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στο ποδόσφαιρο ξεπερνούν τους 6.500….

1 σχόλιο:

  1. πραγματι ειναι ντροπή αυτο που συμβαίνει με το μπάσκετ.... 2 χρονιες πρωταθλητες, παιρνουμε την ασπίδα και παμεν 150 άτομα... ο πανσυφι ομως πρέπει να ψέξει και τον πυρήνα του αφού μονο 30-40 ατομα του πυρήνα πήγαν.
    6600 διαρκείας, δωρεαν είσοδος και δεν κάμνουν τον κόπο να πιασουν το αυτοκίνητο να παν... ντροπή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή